ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ QUIZ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ QUIZ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

simori30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
maraki8Μέλος
09/11/2006, 08:56:26
Κατόπιν προτροπής σου από άλλο forum,θα απαντήσω στο ερωτηματολόγιό σου,για να δούμε μπας και νεοπαγανίζω,χεχε!!

1)Οταν ακούς τη λέξη "Θεός" ποια εικόνα σου έρχεται αμέσως στο μυαλο?
-θα συμφωνήσω με κάποια κοπέλα που είπε κάτι για ένα κυριούλη με άσπρα μαλλιά και γενειάδα,κάτι σαν τον Γκάνταλφ.

2)Θα εμπιστευόσουν μία ή περισσότερες εναλλακτικές θεραπείες? Κι αν ναι ποια/ποιες??
-Νομίζω ότι ο βελονισμός αποδεδειγμένα πλέον,κάνει θαύματα.

3)Βουνό ή Θάλασσα?
-Θάλασσα,Ελληνίδα είμαι!!!

4)Ποιοι είναι οι 2 μεγαλύτεροι φόβοι σου?
-Η αρρώστεια και ο θάνατος αγαπημένων προσώπων.

5)Σε περίπτωση που η ανθρωπότητα ερχόταν σε επαφή με εξωγήινους, ποια πιστεύεις πως θα ήταν η σχέση της μαζί τους? α)φιλική/ειρηνική, β)πολεμική/εχθρική, γ)άλλοτε ειρηνική και άλλοτε εχθρική
-Το γ

6)Αν τελικά ισχύει η μετενσάρκωση και στην επόμενη ζωή,ήξερες ότι θα είσαι κάποιο ζώο,ποιο θα ήθελες να είναι αυτό?
-Λιοντάρι.

7)Βάλε τις παρακάτω τέχνες σε σειρά από την καλύτερη προς την χειρότερη(ή λιγότερο καλή), σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά σου αισθητικά κριτήρια. α)Βυζαντινή/Χριστιανική, β)Αρχαια Ελληνική, γ)Δυτικοευρωπαϊκή(αναγέννηση/διαφωτισμός), δ) Ανατολικές (κινέζικη/ιαπωνική/βουδιστική/ινδουιστική κ.τ.λ.)
-1.Αρχαία Ελληνική
2.Ανατολικές
3.Δυτικοευρωπαϊκή
4.Βυζαντινή

8)Ανάφερε τα αγαπημένα σου ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4). Δηλαδή αυτούς που θαυμάζεις περισσότερο, ή που θεωρείς πρότυπο κτλ.
-1.Αθηνά
2.Ηρακλής(την Ζήνα δεν θα την αναφέρω καθότι δεν υπήρχε,αλλά την θαυμάζω εξίσου,πειράζει;
3.Μέγας Αλέξανδρος
4.Θεοδώρα

9)Ομοίως, ανάφερε τα χειρότερα ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4).Δηλαδή τα περισσότερο αντιπαθητικά,υπερεκτιμημένα ή παράδειγματα προς αποφυγήν.
-1.Θεοδόσιος ο Μέγας(μα τι ειρωνεία πια αυτό το "Μέγας"..)
2.Ιουστινιανός
3.Αλκιβιάδης
4.Αγαμέμνονας

10)Στο άκουσμα της λέξεως "Ελλάδα", γράψε τις 3 λέξεις που σου έρχονται αμέσως στο μυαλό.
-1.Ήλιος
2.Θάλασσα
3.Παρθενών

11)Γράψε με μία πολύ σύντομη πρόταση τι σε έχει διδάξει η ζωή μέχρι τώρα?
Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

12)Ποιο είναι το τρομακτικότερο όνειρο που έχεις δει?
Ότι με έφαγε ένας κλόουν(μη γελάσει κανείς,ήμουν μικρή!!)

09/11/2006, 23:45:54
Λοιπόν Μαράκι, με μια ματιά στις απαντήσεις σου θα έλεγα ότι είσαι πιο κοντά στην αρχαία Ελλάδα παρά στον χριστιανισμό. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως σε καμία περίπτωση ότι "νεοπαγανίζεις" όπως άστοχα σου είπαν.

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου

Lost in Necropolis

La ville de la mort

10/11/2006, 18:21:48
Oσο αφορα το Κουιζ του Agnostic:

Ενα προσωπο ηρεμο-συναμμα αυστηρο

2)Θα εμπιστευόσουν μία ή περισσότερες εναλλακτικές θεραπείες? Κι αν ναι ποια/ποιες??

Οχι...

3)Βουνό ή Θάλασσα? Ποιο από τα δύο σε γοητεύει/γαληνεύει περισσότερο?

Φυσικοτατα Βουνο, ειδικα στην αρχη της ανοιξης, που η βλαστησι οργιαζει

Αραχνη-Αραχνη

5) Σε περίπτωση που η ανθρωπότητα ερχόταν σε επαφή με εξωγήινους, ποια πιστεύεις πως θα ήταν η σχέση της μαζί τους? α)φιλική/ειρηνική, β)πολεμική/εχθρική, γ)άλλοτε ειρηνική και άλλοτε εχθρική

Πολεμικη - εχθρικη... ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ

6) Αν τελικά ισχύει η μετενσάρκωση και στην επόμενη ζωή,ήξερες ότι θα είσαι κάποιο ζώο,ποιο θα ήθελες να είναι αυτό?

Βασιλικος Αετος

7) Βάλε τις παρακάτω τέχνες σε σειρά από την καλύτερη προς την χειρότερη(ή λιγότερο καλή), σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά σου αισθητικά κριτήρια. α)Βυζαντινή/Χριστιανική, β)Αρχαια Ελληνική, γ)Δυτικοευρωπαϊκή(αναγέννηση/διαφωτισμός), δ) Ανατολικές (κινέζικη/ιαπωνική/βουδιστική/ινδουιστική κ.τ.λ.)

α. Αρχαιοελληνικη
β. Αρχαια Αιγυπτιακη (την ξεχασες)
γ. Βυζαντινη-Χριστιανικη
δ. Δυτικοευρωπαϊκη
ε. Ανατολικη

8) Ανάφερε τα αγαπημένα σου ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4). Δηλαδή αυτούς που θαυμάζεις περισσότερο, ή που θεωρείς πρότυπο κτλ.

Αχιλλεας

9) Ομοίως, ανάφερε τα χειρότερα ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4).Δηλαδή τα περισσότερο αντιπαθητικά,υπερεκτιμημένα ή παράδειγματα προς αποφυγήν.

α. Ηρακλης
β. Σουπερμαν!!!!

10) Στο άκουσμα της λέξεως "Ελλάδα", γράψε τις 3 λέξεις που σου έρχονται αμέσως στο μυαλό.

α. Μπλε
β. Πολυ Μπλε
γ. Παρα πολυ Μπλε

11) Γράψε με μία πολύ σύντομη πρόταση τι σε έχει διδάξει η ζωή μέχρι τώρα?

Τοσα πολλα και ομως τοσα λιγα...

12) Ποιο είναι το τρομακτικότερο όνειρο που έχεις δει?

Ευτυχως ή Δυστυχως δεν θυμαμαι τα ονειρα μου, γιατι δεν δινω σημασια

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

maraki8Μέλος
13/11/2006, 15:54:25
Ουφ,σε ευχαριστώ,ανακουφίστηκα!!!
Πραγματικά,είχα αγχωθεί με τα παραληρήματα του Ψηλού και με καθησύχασες!!!
Αστειεύομαι όπως κατάλαβες.Να σε ρωτήσω όμως τώρα σοβαρά,με ποιά κριτήρια βγάζεις τα πορίσματα του τεστ;
14/11/2006, 04:29:00
Τίποτα καλή μου

Τώρα για τα κριτήρια με βάση τα οποία βγάζω το αποτέλεσμα του quiz αυτά είναι...εεεχμμ, να...κοίτα....εγώ..εεεε (τι απαντάμε τώρα)

Βασικά για το συμπέρασμα που έβγαλα ότι είσαι πιο κοντά στην Αρχαία Ελλάδα, χωρίς όμως να νεοπαγανίζεις...απλά αξιολόγησα τις απαντήσεις σου στα ερωτήματα 1,7,8,9,10. Τα υπόλοιπα είναι μυστικά του επαγγέλματος

ΥΓ. Να ευχαριστήσω και τον φίλο PREDATOR για τη συμμετοχή του καθώς και τους τελευταίους συμμετέχοντες στη σελίδα. Ελπίζω να το έχετε διασκεδάσει όσοι απαντήσατε μέχρι τώρα. Και νέες συμμετοχές καλοδεχούμενες θα είναι

Τα λέμε.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

maraki8Μέλος
14/11/2006, 11:35:01
Το φαντάστηκα ότι από εκείνες τις απαντήσεις θα έβγαζες το πόρισμα,χεχε!!Όσο για τα μυστικά του επαγγέλματος,ψυχολόγος είσαι καλέ;Έχω μια κολλητή ψυχολόγο που σκέφτομαι να της πω να μπεί στο φόρουμ,ειδικά στο "ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ",αλλά αρνείται για ψυχολογικούς λόγους

vasiliskosΜέλος
19/11/2006, 14:52:08

Η Θεός από τη ταινία «Το Δόγμα» Και επίσης ο Μέτατρον πάντα από την ίδια ταινία που μας ενημέρωσε ότι όποιος λέει ότι μιλάει με το Θεό μιλάει μ'εκείνον.

βότανα

Ο Πάρνωνας και ο Ταύγετος (και όλα τα άλλα ελληνικά βουνά.Απλά αυτά είναι το σπίτι μου)

Να με θάψουν ζωντανή
Οσοι δεν απαντήσουν σ’αυτό το τέστ!

5)Σε περίπτωση που η ανθρωπότητα ερχόταν σε επαφή με εξωγήινους, ποια πιστεύεις πως θα ήταν η σχέση της μαζί τους? α)φιλική/ειρηνική, β)πολεμική/εχθρική, γ)άλλοτε ειρηνική και άλλοτε εχθρική

Θα μας έβλεπαν όπως περίπου βλέπει εμένα κάθε πρωϊ το αφεντικό μου στη δουλειά

6)Αν τελικά ισχύει η μετενσάρκωση και στην επόμενη ζωή,ήξερες ότι θα είσαι κάποιο ζώο,ποιο θα ήθελες να είναι αυτό?

βασιλίσκος!

7)Βάλε τις παρακάτω τέχνες σε σειρά από την καλύτερη προς την χειρότερη(ή λιγότερο καλή), σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά σου αισθητικά κριτήρια. α)Βυζαντινή/Χριστιανική, β)Αρχαια Ελληνική, γ)Δυτικοευρωπαϊκή(αναγέννηση/διαφωτισμός), δ) Ανατολικές (κινέζικη/ιαπωνική/βουδιστική/ινδουιστική κ.τ.λ.)

Αρχαία Ελληνική

8)Ανάφερε τα αγαπημένα σου ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4). Δηλαδή αυτούς που θαυμάζεις περισσότερο, ή που θεωρείς πρότυπο κτλ

Προμηθέας
Η πρώτη μου δασκάλα η Φωτεινή παρόλο που έκανε ένα λάθος, είπε ότι σίγουρα θα προκόψω...

9)Ομοίως, ανάφερε τα χειρότερα ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4).Δηλαδή τα περισσότερο αντιπαθητικά,υπερεκτιμημένα ή παράδειγματα προς αποφυγήν

Ο Κωσταντίνος και η μήτηρ του μαζί
Η γειτόνισα μου που έχει ξεπαστρέψει όλα τα ζωντανά στη γειτονιά μας με φόλες και γυαλιά

10)Στο άκουσμα της λέξεως "Ελλάδα", γράψε τις 3 λέξεις που σου έρχονται αμέσως στο μυαλό.

Et in arcadia ego (εντάξει είναι 4 λέξεις...)

ότι είναι ζόρικη αλλά είναι όμορφη η άτιμη..

Η γιαγιά μου ένα μήνα μετά το θάνατό της ήρθε και με βρήκε.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν κοιμόμουν. Εκτότε το έχω καταχωρήσει απαραιτήτως στα όνειρα.

whizΜέλος
20/11/2006, 12:58:04
καλησπερα κι απο μενα!

Η μητερα φυση.

τα βοτανα και συμβουλες τις γιαγιας.

ο συνδιασμος και τον δυο.

η μοναξια,να μην προλαβω να εκπληρωσω τα ονειρα μου.

υποκριτικη.

τιγρης.

-β,α,γ,δ.

8)Ανάφερε τα αγαπημένα σου ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4). Δηλαδή αυτούς που θαυμάζεις περισσότερο, ή που θεωρείς πρότυπο κτλ

-Εκτορας.

9)Ομοίως, ανάφερε τα χειρότερα ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4).Δηλαδή τα περισσότερο αντιπαθητικά,υπερεκτιμημένα ή παράδειγματα προς αποφυγήν

-Ηρα

10)Στο άκουσμα της λέξεως "Ελλάδα", γράψε τις 3 λέξεις που σου έρχονται αμέσως στο μυαλό

-γαλαζιο,ομορφες παραλιες,γραφειοκρατεια.

-ποτε μη λες ποτε.ολα ανατρεπονται.Να μην επιτρεπω να με βλαψουν.

-να μην εχω κατι να κρατηθω.ολα να πεφτουν

για να δουμε...

Mε εκτιμηση Άντα

whizΜέλος
20/11/2006, 12:59:55
καλησπερα κι απο μενα!

Η μητερα φυση.

τα βοτανα και συμβουλες τις γιαγιας.

ο συνδιασμος και τον δυο.

η μοναξια,να μην προλαβω να εκπληρωσω τα ονειρα μου.

υποκριτικη.

τιγρης.

-β,α,γ,δ.

-Εκτορας.

-Ηρα

10)Στο άκουσμα της λέξεως "Ελλάδα", γράψε τις 3 λέξεις που σου έρχονται αμέσως στο μυαλό

-γαλαζιο,ομορφες παραλιες,γραφειοκρατεια.

-ποτε μη λες ποτε.ολα ανατρεπονται.Να μην επιτρεπω να με βλαψουν.

-να μην εχω κατι να κρατηθω.ολα να πεφτουν

για να δουμε...

Mε εκτιμηση Άντα

bluechildΝέο Μέλος
13/12/2006, 11:21:30
Καλημέρα σε όλους τους αναζητητές. Χαίρομαι πολύ που είστε ακόμα εδώ αυξάνεστε και πληθήνετε :)

1.Όταν ακούω αυτή την λέξη στο μυαλό μου έρχεται μια εικόνα που είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω. Είναι κάτι σαν μια τεραστίων διαστάσεων ημιδιαφανής λευκή οντότητα που δεν έχει συγκεκριμένο σχήμα

2.Σίγουρα θα εμπιστευόμουν κάποιες εναλλακτικές θεραπείες και έχω ήδη εμπιστευτεί. Αρκεί να νοιώθω εμπιστοσύνη για τον θεραπευτή. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι θεραπεία αυτό αλλά πριν μερικές μέρες μια γυναίκα την οποία εμπιστεύομαι πάρα πολύ μου έκανε εναρμόνιση των τσάκρα.

3.Και τα δυο με γαληνεύουν αλλά περ4ισσότερο η θάλασσα γιατί σημαντικός παράγοντας για την ηρεμία της ψυχής μου είναι να αντικρίζω τον ορίζοντα.

4.Ο ένας φόβος μου είναι να μην ξαναγυρίσω στο ποτό και ο άλλος μου φόβος είναι μην δεν ανακαλύψω ποτέ για ποιον λόγο βρίσκομαι εδώ και ποιον σκοπό έχω να εκπληρώσω σε αυτή τη ζωή μου.

5.Και τα τρία σενάρια είναι πιθανά Δεν ξέρω αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι εχθρική από την δικιά μας μεριά λόγω της άγνοιας που έχει το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που κατοικούν στον πλανήτη.

6.δελφίνι.

7.α) αρχαία ελληνική, β) ανατολικές, γ) βυζαντινή/χριστιανική, δ) δυτικοευρωπαϊκή.

8)Ανάφερε τα αγαπημένα σου ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4). Δηλαδή αυτούς που θαυμάζεις περισσότερο, ή που θεωρείς πρότυπο κτλ.

8.λεονάρντο ντα βίτσι, Ιησούς, Αϊνστάιν,

9)Ομοίως, ανάφερε τα χειρότερα ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4).Δηλαδή τα περισσότερο αντιπαθητικά,υπερεκτιμημένα ή παράδειγματα προς αποφυγήν.

9.Χίτλερ, Μπους, Παπαδόπουλος

10.Ήλιος, θάλασσα, χρήμα.

11.Εμπιστεύσου το σύμπαν. Για κάποιο λόγο είσαι εδώ.

12.Ήταν σκοτάδι, βρωμούσε σαν στάβλος και δεν έβλεπα τίποτα. Ήξερα που ήμουν όμως και ένοιωθα τα πάντα. Ένοιωθα ότι ήμουν κουλουριασμένος γυμνός, βρώμικος και μόνος σε ένα δωμάτιο που δεν είχε ταβάνι και οι τοίχοι του υψώνονταν περίπου στο μισό μέτρο. Το δωμάτιο ενώνονταν με εκατοντάδες αλλά τέτοια ίδια δωμάτια (κάτι παρόμοιο με τα γραφεία σε μεγάλες εταιρίες που ενώνονται μεταξύ τους και όλα μαζί από ψιλά αν τα δεις μοιάζουν με μια τεράστια παγοθήκη). Σε όλα τα υπόλοιπα δωμάτια υπήρχαν άνθρωποι στην ίδια κατάσταση με εμένα και για έναν λόγο που δεν ήξερα όλοι μα όλοι ουρλιάζαμε και κλαίγαμε κραυγάζοντας κάποιος να μας ελευθερώσει. Το συναίσθημα που πήρα από το όνειρο αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ένοιωσα τον απόλυτο τρόμο και φόβο. Ήταν το εντονότερο και ποιο σκοταδικό όνειρο που έχω δει μέχρι τώρα. Βέβαια η περιγραφή του δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το βίωμά του.

keep it simple