- Εσωτερισμος - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο
02/09/2017
quote:
αλλά κατέληξες στο εσωτέρικα κλόουν Τοτός και 'επιστήμονας'-διασκεδαστής ; Πως και δεν σε τσιμπίσανε να σε χώσουν σε καμιά ερευνητική ομάδα στις Η.Π.Α. - ξέρεις, μετά που γύρισες από την σπηλιά των σινεμαγκούγκου - αλλά έγινες κβαντοτσιρκολίνι ενός δικτυακού φόρουμ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε τι αλλο μπορει να σου φανει χρησιμη αυτη η παραφιλολογια
Με συμπαθεια και συμπονια ομιλω ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Με συμπαθεια και συμπονια ομιλω
Γιατι να ξερεις οτι ουσιαστικα εδω μεσα ολοι σε αγαπουν και σε συμπονουν ![]()
![]()
quote:
Θέλω να δώσεις την δέουσα προσοχή σε όλες τις λέξεις που χρησιμοποίησα και θα χρησιμοποιήσω στην απάντησή μου.Ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις.Κάτι που δεν έκανε ο χατζηχρήστος
Παντως να ξερεις οτι καποιες δοξασιες που αφορουν τον βουδισμο λενε οτι ο Γκοταμα μπορουσε να αντιληφθει στον εαυτο του απειροελαχιστα μικρα υποατομικα σωματιδια
Αυτο το ιδιο , επισης ανακαλυψαν και οι επιστημονες επιβεβαιωνοντας την εμπειρια του Βουδα
Ομως οχι με την συνειδηση που δεν διεθεταν αλλα με τα αναλογα εργαλεια
Σε αυτους παντως αυτη η ανακαλυψη δεν χρησιμευσε σε πολλα
Αντιθετα ο Γκοταμα απελευθερωθηκε απο τα δεσμα του και φωτιστηκε
Αυτα συμφωνα με τις βουδιστικες δοξασιες
Να σου πω ομως την αληθεια, προσωπικα, με ενδιαφερει η ιστορια του Βουδα μονο σαν αρχειακη υλη
Η επιστημονικη θεωρηση ακομα λιγοτερο
Εσυ δυστυχως την εχεις κανει σημαια και τα κοπανας συνεχως
Βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα μιστερ Νικ
02/09/2017
Είσαι τόσο βλίτο, που τρέχεις μόνος σου και τερματίζεις δεύτερος!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
02/09/2017
Έγινε επέμβαση στο μήνυμα
02/09/2017
quote:
Γιατί 'κακιούλες' αγόρι ; Ψέματα είναι ; Απλά μαθηματικά είναι. Τι έγινε ; Σε σοκάρει ο 1 χρόνος που έφυγε από την ζωή το
Οχι καθολου δικη του, δικη μου, δικη σου, ζωη ειναι
Οτι θελει και κατα βουληση πρατει ο καθεις
Ομως διακρινω κατι ,....και μην το παρεξηγησης... που αφηνει μια γευση λιγο πικρη
Για μενα το σημαντικο ειναι να περναμε καλα
Και οπως ειπα και τις προαλλες
Χωραμε ολοι
Ωραία...ας περιμένουμε λοιπόν πότε θα σκουπίσει ο Αιθέρας τον δαρμένο σκύλο του φόρουμ μπας και ξανα-αποκτήσει το θέμα μία ροή...ακόμα πιο φαιδρός εντωμεταξύ είναι ο χατζηχρήστος που σιγοντάρει τον δαρμένο (είχα πει κι εγώ να σε πάρω λιγάκι πιο σοβαρά xristoxatz αλλά τελικά ούτε καν)...
- Ο λογαριασμός damco απενεργοποιήθηκε
- Παρακαλούνται τα μέλη να μην παραθέτουν (quote) μηνύματα των trolls και να μην συνδιαλέγονται με αυτά
- Ο λογαριασμός Iptamenos paratiritis να προσέχει τους χαρακτηρισμούς προς την ΔΟ,
έχει κάθε δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται πολιτικά,
αλλά οχι στα fora του esoterica.gr - Οι συνεχόμενοι υπαινιγμοί,του λογαριασμού Heretic προς τον συντονισμό των forums... καιρός να σταματήσουν
- Συγγνώμη στο μέλος ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ για τη μη έγκυρη απενεργοποίηση του troll που του επιτεθεί προσωπικά,
ανέλπιστη η εγκράτεια που επέδειξε
(με εξέπληξες το ομολογώ)
αλλα οκ, γνωριζω οτι σου έλειψε ο κυρ Μένιος
quote:
Ωραία...ας περιμένουμε λοιπόν πότε θα σκουπίσει ο Αιθέρας τον δαρμένο σκύλο του φόρου
Το εν λογω ατομο ,παρολο που ομολογουμενως επεδειξε καποοια στιγμη επιθετικοτητα που δεν μου αρεσε ,ειπε επισης αληθειες που μαλλον σε ετσουξαν κυριε λαχανεα
Και αληθειες που προφανως αδυνατειτε να δειτε
quote:
είχα πει κι εγώ να σε πάρω λιγάκι πιο σοβαρά xristoxatz αλλά τελικά ούτε καν
Τι να πω
Τωρα με εκανες κομματια
Και ειχα και εγω την κρυφη ελπιδα πως οι επιστημονες του φορουμ θα μου κανουν την τιμη να με συμπεριλαβουν στις συζητησεις τους
![]()
![]()
quote:
Το εν λογω ατομο ,παρολο που ομολογουμενως επεδειξε καποοια στιγμη επιθετικοτητα που δεν μου αρεσε ,ειπε επισης αληθειες που μαλλον σε ετσουξαν κυριε λαχανεαΚαι αληθειες που προφανως αδυνατειτε να δειτε
Tώρα κάνεις πλάκα έτσι;;;;;;;;;;;;
Λοιπόν, διάβασε προσεκτικά το παρακάτω μήνυμα (μια φορά θα στα πω).
Καταρχάς καθυστερημένε μάζεψε τα αστειάκια για να μην έχουμε θερμό ‘διαδικτυακό’ επεισόδιο.…μού είσαι παντελώς άγνωστος, το ίδιο και εγώ, επομένως μην περνάς την γραμμή…ανεχόμαστε το ανυπόφορο συντακτικό σου και την συνεπή μπουρδολογία σου ωστόσο μην την περνάς την γραμμή….
Δεύτερον, για να δεις πόσο φαιδρός υποκριτής είσαι….μάς κατηγορείς όταν κάνουμε εύστοχη και πολιτισμένη κριτική σε μέλη που μπαίνουν με ξερολίαση και εμπορικές σκοπιμότητες όπως ο relativer…δηλώνεις με στόμφο περί έλλειψης ευαισθησίας, λεκτικής βίας κτλ. Και κατά τ’άλλα όμως την βρίσκεις και εγκρίνεις ένα σεσημασμένο τρολ που μπαίνει και αρχίζει να ξαμολάει μία σειρά από κακεντρεχείς χαρακτηρισμούς επί προσωπικού.
Επίσης το τρολ που θαύμασες δεν είναι παρά μία απίθανη περίπτωση ατόμου. Εάν τα παιδιά πιο πάνω έχουν δίκιο τότε πρόκειται για έναν εκτελωνιστή από θεσσαλονίκη ο οποίος έχει επιδείξει μία αρρωστημένη (και διαχρονική) κακεντρέχεια απέναντι στο φόρουμ, και ιδιαίτερα απέναντι στους διαχειριστές και τους συντονιστές. Σε κάθε του μήνυμα προσπαθεί τάχα να βρει το αδύνατο σημείο του καθενός για να στάξει κακία με πράγματα που ως επί το πλείστον βγάζει από το μυαλό του.
Και πάμε τώρα και στα επί προσωπικού. Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω αλλά βλέπω μου την μπαίνεις εσύ τώρα επομένως θα στα πω μια και καλή.
Άκου χατζηχρήστο, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ καλλιεργημένο άτομο. Δεν είναι μόνο τα εκατοντάδες λογοτεχνικά, ιστορικά και φιλοσοφικά βιβλία που έχω ιαβάσει ή τα δεκάδες έργα τέχνης που έχω μελετήσει σε βάθος. Είναι και άλλα πράγματα που δεν σκοπεύω να σου πω (κάποια στιγμή μπορεί να ανεβάσω τις μελέτες μου στον Ραφαέλο και τον Σινιορέλι, αφού όμως πρώτα δημοσιευθούν). Αυτό που θα σου πω είναι η τωρινή μου ιδιότητα, μόλις ξεκίνησα διδακτορικό στην ιστορία και φιλοσοφία της τέχνης (με πλήρη υποτροφία, δηλαδή με μισθό) σε αγγλικό πανεπιστήμιο, με θέμα την εικονογραφία των νωπογραφιών του Ραφαέλο στο Βατικανό.
Για την δε αστρολογία, την γνώμη μου την έχω πει, η αστρολογία έχει τρομερή ουσία και αλήθεια, ωστόσο δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τις μπούρδες που συνήθως αναμασούν οι αστρολόγοι και οι λοιποί έμποροι-κερδοσκόποι.
Και επίσης καμία αλήθεια δεν είπε ο εκτελωνιστής….είπε τάχα ότι ‘γέμισα το φόρουμ με βίντεο από μία ομιλία μου’….στην πραγματικότητα είχα ανεβάσει μονάχα ένα βίντεο. Και επρόκειτο μάλιστα για πολύ αξιόλογο βίντεο μιας και στο τέλος είχα μία συνομιλία με τον Κώστα Φέρρη περί μουσικής, ερμητισμού και αλχημείας (αμφιβάλλω βέβαια να γνωρίζεις ποιος είναι ο Φέρρης). Ο λόγος που ανέβασα το βίντεο ήταν διότι ένα άλλο μέλος με προκάλεσε να μιλήσω επώνυμα, και εγώ λοιπόν αποφάσισα να δείξω και όνομα και πρόσωπο. Ε και εντάξει είμαι και ολίγον ομορφόπαιδο σε αντίθεση με τον καραφλό εκτελωνιστή από σαλόνικα που αν θυμάμαι καλά είχε ανεβάσει κι αυτός μία φωτογραφία στο φόρουμ (καραφλός και άσχημος) να γελάνε και οι πέτρες![]()
![]()
quote:
[*]Συγγνώμη στο μέλος ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ για τη μη έγκυρη απενεργοποίηση του troll που του επιτεθεί προσωπικά,
ανέλπιστη η εγκράτεια που επέδειξε
(με εξέπληξες το ομολογώ)
αλλα οκ, γνωριζω οτι σου έλειψε ο κυρ Μένιος
![]()
![]()
Αιθηρ γέρασες, κουράστηκες, τι έπαθες?
Σου ξέφυγαν αυτά:
ellow_code
Μέλος 1ης Βαθμίδας
66 Μηνύματα Απεστάλη: 30/08/2017, 19:10:33
damco
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός
10 Μηνύματα Απεστάλη: 30/08/2017, 14:19:16
Kost ο χατζηχρηστος όντως ξεπέρασε τα όρια, έχει σηκωθεί στις μύτες των ποδιών του, αλλά δεν μπορεί να φθάσει το...περβάζι.![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Άκου χατζηχρήστο, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ καλλιεργημένο άτομο. Δεν είναι μόνο τα εκατοντάδες λογοτεχνικά, ιστορικά και φιλοσοφικά βιβλία που έχω ιαβάσει ή τα δεκάδες έργα τέχνης που έχω μελετήσει σε βάθος. Είναι και άλλα πράγματα που δεν σκοπεύω να σου πω (κάποια στιγμή μπορεί να ανεβάσω τις μελέτες μου στον Ραφαέλο και τον Σινιορέλι, αφού όμως πρώτα δημοσιευθούν). Αυτό που θα σου πω είναι η τωρινή μου ιδιότητα, μόλις ξεκίνησα διδακτορικό στην ιστορία και φιλοσοφία της τέχνης (με πλήρη υποτροφία, δηλαδή με μισθό) σε αγγλικό πανεπιστήμιο, με θέμα την εικονογραφία των νωπογραφιών του Ραφαέλο στο Βατικανό.
Για την δε αστρολογία, την γνώμη μου την έχω πει, η αστρολογία έχει τρομερή ουσία και αλήθεια, ωστόσο δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τις μπούρδες που συνήθως αναμασούν οι αστρολόγοι και οι λοιποί έμποροι-κερδοσκόποι.Και επίσης καμία αλήθεια δεν είπε ο εκτελωνιστής….είπε τάχα ότι ‘γέμισα το φόρουμ με βίντεο από μία ομιλία μου’….στην πραγματικότητα είχα ανεβάσει μονάχα ένα βίντεο. Και επρόκειτο μάλιστα για πολύ αξιόλογο βίντεο μιας και στο τέλος είχα μία συνομιλία με τον Κώστα Φέρρη περί μουσικής, ερμητισμού και αλχημείας (αμφιβάλλω βέβαια να γνωρίζεις ποιος είναι ο Φέρρης). Ο λόγος που ανέβασα το βίντεο ήταν διότι ένα άλλο μέλος με προκάλεσε να μιλήσω επώνυμα, και εγώ λοιπόν αποφάσισα να δείξω και όνομα και πρόσωπο. Ε και εντάξει είμαι και ολίγον ομορφόπαιδο σε αντίθεση με τον καραφλό εκτελωνιστή από σαλόνικα που αν θυμάμαι καλά είχε ανεβάσει κι αυτός μία φωτογραφία στο φόρουμ (καραφλός και άσχημος) να γελάνε και οι πέτρες
Οι πραξεις και τα λογια φωναζουν πολυ περισσοτερο απο αυτο που δηλωνουμε ,η που εχουμε απλα στο μυαλο μας για το τι ειμαστε .......
quote:
Kost ο χατζηχρηστος όντως ξεπέρασε τα όρια, έχει σηκωθεί στις μύτες των ποδιών του, αλλά δεν μπορεί να φθάσει το...περβάζι.
Ναι Νικ καλα τα λες και εσυ