ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "1η Ανοιxτή Δραστηριότητα του ESOTERICA" ! 3/7/04 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- "1η Ανοιxτή Δραστηριότητα του ESOTERICA" ! 3/7/04 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Ramoglou30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
21/06/2004, 15:05:47
Θεωρώ ότι λίγη σημασία έχει ποιος είναι ποιος.
Μεγαλύτερη σημασία έχει να γίνει μια διάλεξη και κουβέντα πάνω στο θέμα παρά να κάνουμε γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις.

Εκτός και αν είναι μια συγκέντρωση μεταξύ τύρου και αχλαδιού, ε τότε να την κάνουμε και στο DESTIJL να έχει και γκλάμουρ.

Αν κάποιος θέλει να γνωρίσει κάποιον ή κάποιους τότε στέλνει mailακια και κανονίζει καφεδάκι και γνωριμιούλα.

Ο κακός λύκος

21/06/2004, 15:38:45
Avallon:
"Ανταποκριτές από τα Βόρεια θα έχουμε ή πάλι θα σνομπάρουν?"

Μα, Avallon, πώς θα μπορούσε οποιοσδήποτε άνθρωπος να μας "σνομπάρει" και "πάλι";;
... εφόσον είναι η πρώτη φορά που διοργανώνουμε κάτι τέτοιο!

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφερόμενοι είναι ακόμη αναποφάσιστοι για τη συμμετοχή τους, να επισπεύσουν την απόφασή τους, καθώς πλησιάζει η Λήξη της Προθεσμίας υποβολής "Δηλώσεων/Προθέσεων Συμμετοχής"!(θα γίνονται δεκτές έως και αυτήν την Τετάρτη)

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

SilverwolfΜέλος
22/06/2004, 23:42:47
Καλη επιτυχία σε αυτήν την πρώτη προσπάθεια.

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

23/06/2004, 00:31:32
quote:
Μα, Avallon, πώς θα μπορούσε οποιοσδήποτε άνθρωπος να μας "σνομπάρει" και "πάλι";;
... εφόσον είναι η πρώτη φορά που διοργανώνουμε κάτι τέτοιο!

Κάτι τέτοιο ναι όντως είναι η πρώτη φορά... Ομως θυμάμαι και μια άλλη καλοκαιρινή σύναξη...
Ελπίζω τουλάχιστον να υπάρξει αρκετή συμμετοχή αυτή τη φορά...
Ισως έτσι μας δοθεί και η ευκαιρία να λύσουμε κάποιες παρεξηγήσεις...(αν όντως υπάρχουν)

Η προθεσμία λήγει αλλά δε μας είπατε ποιός τελικά θα μιλήσει ούτε και που θα γίνει...

"Τάδε έφη Avallon"
23/06/2004, 03:04:37
Η προθεσμία Δηλώσεων "Πρόθεσης Συμμετοχής" έχει λάβει παράταση έως το τέλος της εβδομάδας αυτής!

Διαβάστε αυτό που έχει γραφτεί σχετικά σε όλα τα Forums "Ειδικής Θεματολογίας" καθώς και στον χώρο των Γενικών Ανακοινώσεων των Forums:

Μετά από τις ευγενείς υποδείξεις κάποιων από τα Μέλη των Forums του ESOTERICA για το ότι δεν είχαν μπορέσει να αντιληφθούν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση εάν δεν τους είχαν ειδοποιήσει κάποιοι φίλοι τους και αν δεν συνέβαινε - κατά τύχη - να εισέλθουν στο Forum Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. όπου την είχαμε αρχικά - και ατυχώς γι'αυτούς και όπως φαίνεται - μοναδικά καταχωρήσει, θα θέλαμε να ζητήσουμε καταρχάς συγνώμη από όσους φίλους/ες δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη!!

Ως εκ τούτου, και καθώς είναι απόλυτα φυσιολογικό τελικά σε έναν τόσο μεγάλο χώρο Συζητήσεων κάποιοι άνθρωποι να έχουν διαμορφώσει τις προτιμήσεις τους και να μην ενημερώνονται με μεγάλη συχνότητα για τα γενικώς "τεκταινόμενα" και για ότι άλλο σημαντικό κινείται στους υπόλοιπους χώρους, καταχωρούμε την ανακοίνωση γι'αυτή τη Σημαντική και πρώτη επίσημη Συνάντηση του ESOTERICA σε όλα τα Forums "Ειδικής Θεματολογίας"(καθώς και στον χώρο Γενικών Ανακοινώσεων) και παρατείνουμε την προθεσμία δήλωσης "Πρόθεσης Συμμετοχής" έως το τέλος αυτής της Εβδομάδας!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

23/06/2004, 03:06:46

quote:
... Ομως θυμάμαι και μια άλλη καλοκαιρινή σύναξη...

"Τάδε έφη Avallon"

Ίσως να μην θυμάσαι όμως φίλτατη Avallon, πως η συνάντηση στην οποία αναφέρεσαι ήταν ΙΔΙΩΤΙΚΗ .

Είχε δε ξεκαθαριστεί από τις διοργανώτριες και από τους έχοντες την ευθύνη του esoterica.gr πως σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι επίσημη εκδήλωση του site.

Από τότε υπήρξε και topic με ανάλογο θέμα και απ όσο ξέρω έγιναν συναντήσεις μελών, όμως και σ’ αυτή την περίπτωση δεν ήταν καμία χαρακτηρισμένη ως επίσημη συνάντηση ή εκδήλωση του esoterica.gr.

Το είπα και παραπάνω και το ξαναλέω.

Αν είναι να γίνει η όποια εκδήλωση για να γνωριστούμε, για να δούμε τις φάτσες των υπολοίπων μελών και μετά να κριτικάρουμε, για να χαριεντιστούμε, τότε καλύτερα να το πούμε για να ξέρουμε και τι θα κάνουμε.

Όμως δε νομίζω να είναι αυτή η πρόθεση του Admin και όσων διοργανώνουν αυτή την εκδήλωση.

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 23/06/2004 03:08:08

23/06/2004, 03:17:23
Ramoglou:
"Όμως δε νομίζω να είναι αυτή η πρόθεση του Admin και όσων διοργανώνουν αυτή την εκδήλωση."

Αυτό, αναμφίβολα είναι απόλυτα σωστό!!

Πρόκειται, όπως έχουμε δηλώσει και από την αρχή, για την "Πρώτη Επίσημη Συνάντηση του ESOTERICA", ενός χώρου που είναι αφιερωμένος στην Μεταφυσική Αναζήτηση και στην Εσωτερική Πορεία!

... χωρίς οποιονδήποτε περιορισμό!
Και χωρίς οποιεσδήποτε παραχωρήσεις που μπορούν να αποστερήσουν από την ουσία της Προσπάθειας αυτής.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

23/06/2004, 03:32:21
Ευχαριστώ

Ο κακός λύκος

23/06/2004, 09:26:02
quote:
Ίσως να μην θυμάσαι όμως φίλτατη Avallon, πως η συνάντηση στην οποία αναφέρεσαι ήταν ΙΔΙΩΤΙΚΗ .

Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν το έχω ξεχάσει...

quote:
Αν είναι να γίνει η όποια εκδήλωση για να γνωριστούμε, για να δούμε τις φάτσες των υπολοίπων μελών και μετά να κριτικάρουμε, για να χαριεντιστούμε, τότε καλύτερα να το πούμε για να ξέρουμε και τι θα κάνουμε

Ούτε η δική μου εντύπωση είναι αυτή... γιατί μου το "χτυπάς"?
Εγώ μάλιστα έχω δηλώσει σε μέλη που μου στείλανε μηνύματα αν θα συμμετάσχω ότι δεν πρόκειται να συστηθώ με το nickname μου...

"Τάδε έφη Avallon"
Odysseus_nemoΜέλος
23/06/2004, 10:03:36
ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑ!!
ΜΕΣΑ ΣΤΗ "ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΑΥΤΗ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!

ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Η ΣΥΝΑΞΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΩΦ ΑΛΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ, ΣΗΜΑΙΕΣ ΦΛΑΜΠΕ, ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΕΣ ΜΕΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

23/06/2004, 10:45:54
Ο Πλάτων θα είναι μαζί σας….

Ο Πλάτωνας.... δεν ξέρω αν προλάβει το Αεροπλάνο!

23/06/2004, 11:46:17
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1 Vril

ΨΥΧΗΜέλος
23/06/2004, 15:06:16
ΝΑ ΜΑΙ ΤΣΟΝΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΜΑΖΩΞΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΣΩ - ΤΕΡΑΚΙΔΩΝ !!!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ...( ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘ ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ - ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ - )

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ Η ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ( ΠΧ 5 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟ ) ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ESOTERICA ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΥΡΟΕΙΔΟΣ ( ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ )ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΤΥΧΟΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ SITE ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ )ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΙ

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΩ ΔΕ ( ΠΩΣ ΜΕ ΕΙΔΑΤΕ ?)

ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ
ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2+3 ΤΕΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΠ ( ΧΑΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΗΓΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Η ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ( ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ) ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΝ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ )

ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΠΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΦΟΡΕΤΑ

ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟ...

Υ.Γ.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ
ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ....( ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ )
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ( ΒΛΕΠΕ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ )

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ !!!

ΨΥΧΗΜέλος
23/06/2004, 15:25:50
quote:

quote:
NAI ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

Μα αυτό είναι και το ωραίο...
Να μιλάμε μεταξύ μας και να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε who is who...
Είμαι σίγουρη ότι έτσι θα επικοινωνήσουμε πιο αμερόληπτα μια και η γνώση του nickname "χρωματίζεται" από προκατάληψη!

Εγώ λέω να βιντεοσκοπήσουμε όχι μόνο την ομιλία/διάλεξη που θα δοθεί αλλά και μέρος της "συνάθροισης" έτσι για ενθύμιο και για να ξέρουν πως ήταν αυτοί που λείψανε...

Ανταποκριτές από τα Βόρεια θα έχουμε ή πάλι θα σνομπάρουν?

"Τάδε έφη Avallon"

Α ΟΧΙ ΟΧΙ
ΔΙΑΦΩΝΟ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΥΚΡΙΝΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΓΡΙΦΟΙ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΝΙΚ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΕ ΤΩΝ ΤΑΜΠΕΛΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ PASSWORD ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ

ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ZEZMPERG ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ( ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ? ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ? )

ΨΥΧΗΜέλος
23/06/2004, 15:32:12
quote:

ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ , ΝΑ ΜΕ ΛΟΥΣΕΙ ΤΟ «ΘΕΙΟ» ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ Σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ…

Edited by - kapodistria on 19/06/2004 19:26:08

ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ν ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ !!!

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΧΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ....

ΠΡΟΤΙΜΩ ΔΑΓΚΩΤΑ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΕΣ !!!!!

ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ( ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΟΜΩΣ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ - ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΚΙ ΟΛΑΣ )

23/06/2004, 21:48:09
quote:

ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ( ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΟΜΩΣ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ - ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΚΙ ΟΛΑΣ )

Έτσι θα παραδοθείς ;;;;;

Έτσι ακριβώς ;;;;;;

χμμμμμ......

Vril με ορέξεις !

geraki10Νέο Μέλος
23/06/2004, 22:51:46
quote:

ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ZEZMPERG ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ( ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ? ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ? )

εχεις μεγαλη εκτιμηση στη zezmperg φαινεται, μαλιστα ακομα δεν ειμουν μελος του εσωτερικα.τζαρ και σας διαβαζα απλα τοτε:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
την πρωτη σου συγγραφη μαλιστα την εκανες με κλεμμενο post απο την zezmperg :-)
Τι πραμα εισαι εσυ που τωρα της λες για υψιζτη απωλεια ειρωνικα, χτιστρια:-).

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
24/06/2004, 02:05:56
Κι για εμάς που δεν μπορούμε να παραβρεθούμε να μην παραλείψετε
να μας ενημερώσετε για το τι θα γίνει εκεί.
Δεν θα σας είναι δύσκολο να το κάνετε...

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

24/06/2004, 08:36:54
Αν και μακριά Δωρίδα το έχεις πιάσει το νόημα...

Δεδομένου ότι κάποιοι θα έρθουν προκατελλειμένοι και με μόνο σκοπό τα κακοπροαίρετα σχόλια ένα θεματάκι που θα ανοίξουν για όλα αυτά τα "υπέροχα" της συγκέντρωσης τεκταινόμενα θα είναι ιδιαίτερα ενημερωτικό...

"Τάδε έφη Avallon"
24/06/2004, 10:23:44
quote:
Δεδομένου ότι κάποιοι θα έρθουν προκατελλειμένοι και με μόνο σκοπό τα κακοπροαίρετα σχόλια ένα θεματάκι που θα ανοίξουν για όλα αυτά τα "υπέροχα" της συγκέντρωσης τεκταινόμενα θα είναι ιδιαίτερα ενημερωτικό...

1) Από πού είναι δεδομένο ;

2) Ποίοι είναι αυτοί ;

3) Γιατί να έρθει κάποιος με διάθεση τέτοια και όχι με διάθεση να ακούσει ;

4) Ποία θα είναι τα «υπέροχα» για τα οποία θα πρέπει να ενημερωθούν μετέπειτα όλοι ; Και ποιος θα κρίνει ποιος έκανε κάτι «υπέροχο» ή όχι ;

5) Μήπως τελικά είχα δίκιο στα ποιο πάνω post μου ;

6) Μήπως εσύ θες να πάς στη συγκέντρωση με κάποια διάθεση εκ των προτέρων «δεδομένη» ;

7) Μήπως τελικά να κανονιζόταν ένας καφές πριν τη συγκέντρωση για να γίνουν όσα «δεδομένα» υπάρχουν και έτσι να μπορέσει να έχει επιτυχία η κανονική συγκέντρωση ;

Μη μου πεις πως «στη λέω» πάλι, απλά κοίταξε τι γράφεις και προσπάθησε να δεις τι νόημα βγαίνει.

Ο κακός λύκος