ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φαινόμενο Αννίτα... ή η δικαίωση του Φόρεστ Γκαμπ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Φαινόμενο Αννίτα... ή η δικαίωση του Φόρεστ Γκαμπ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

maraki830 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
maraki8Μέλος
14/05/2007, 13:29:24
quote:
Πάνω που είπες για λάθη και σαρδάμ την πάτησες κι εσύ βρε?

Νόμιζα ότι θα καταλάβαινες το επιτηδευμένο ορθογραφικό μου σαρδάμ.Απλά ήθελα να δείξω ότι γίνονται λάθη.

quote:
τα κλιπακια που προηγουνται της συμμετοχης καθε χωρας να ειναι οι ομορφιες της χωρας μεν, αλλα με χιουμοριστικο τροπο. πχ τα μετεωρα μεν, αλλα μεσα στο κοφινι που αναβαινει το γκρεμο, να ναι ο καλογερος με γυαλια ρευμπαν και να πινει φρεντοτσινο.

Γιούργια!!!!!

quote:
Να γυρνάνε κεραστές, οινοχόοι, σε κάθε πιατσα ντι τρεβι καθε πολης και καθε χωρας, οπου ολοι οσοι θελουν να παρακολουθησουν και να ψηφισουν θα καθονται α λα πανηγυρι εξω-τι ωραια, γεροι νεοι και παιδια, σαν παρασταση καραγκιοζη, σαν τελικος μπασκετ, με καλαμακια σουβλακια και μπυρες...

Κάπως έτσι είδα εγώ την γιουροβίζιον,σε καφέ,χωρίς τα σουβλάκια όμως!!!

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

14/05/2007, 19:26:09
Λάθη γίνονται!!

15 λάθη ομως σε μια μέρα... και μάλιστα απο παρουσιαστές που πληρώθηκαν Α Δ Ρ Α .. με αστρονομικά ποσά..

Υποτίθεται οτι ήταν οι καλύτεροι!!

Αλήθεια γνωρίζετε πόσα τσέπωσαν?
Αλήθεια γνωρίζετε γιατί στο πρόγραμμα που διάβαζαν τα δύο αυτά ``μπάζα`` ανεγράφετο FYROM MACEDONIA?? Το FYROM συμπεριλαμβάνει με το τελευταίο του γράμμα Μ τη Μακεδονία.. ποιός ο λόγος θα κολληθεί ολογράφως το Macedonia??

Μάλλον κάποιος θα εγνώριζε οτι ο- η μακαρονάς.. ήταν ``μπάζο`` του κόλλησε το MACEDONIA.. και ... ιδού το θαύμα...

Edited by - allzzaro on 14/05/2007 19:29:06

14/05/2007, 22:25:43
quote:
Νόμιζα ότι θα καταλάβαινες το επιτηδευμένο ορθογραφικό μου σαρδάμ.Απλά ήθελα να δείξω ότι γίνονται λάθη.

Κάτι πήγα να καταλάβω αλλά από την άλλη έλεγα μήπως και σου ξέφυγε (το λαθάκι)!

In anticipation of my resurrection...

maraki8Μέλος
15/05/2007, 10:42:57
quote:
Λάθη γίνονται!!
15 λάθη ομως σε μια μέρα... και μάλιστα απο παρουσιαστές που πληρώθηκαν Α Δ Ρ Α .. με αστρονομικά ποσά..
Υποτίθεται οτι ήταν οι καλύτεροι!!
Αλήθεια γνωρίζετε πόσα τσέπωσαν?
Αλήθεια γνωρίζετε γιατί στο πρόγραμμα που διάβαζαν τα δύο αυτά ``μπάζα`` ανεγράφετο FYROM MACEDONIA?? Το FYROM συμπεριλαμβάνει με το τελευταίο του γράμμα Μ τη Μακεδονία.. ποιός ο λόγος θα κολληθεί ολογράφως το Macedonia??
Μάλλον κάποιος θα εγνώριζε οτι ο- η μακαρονάς.. ήταν ``μπάζο`` του κόλλησε το MACEDONIA.. και ... ιδού το θαύμα...

Αγαπητέ alzzaro,όλοι τα παίρνουν,όλοι τα δίνουν,αυτό μας μάρανε.Ούτε εμένα μου άρεσε το λάθος,αλλά είπαμε,ήταν λάθος.Σε βρίσκω λιγάκι αυστηρό με τους χαρακτηρισμούς σου,αλλά οκ,απόψεις και προτάσεις είναι αυτές..

19/05/2007, 22:32:57
quote:
Αγαπητέ alzzaro,όλοι τα παίρνουν,όλοι τα δίνουν,αυτό μας μάρανε.

Οχι και ολοι!!
Σκέψου τι παρουσιαστές υπάρχουν.
Γνωρίζεις πόσοι διακεκριμένοι παρουσιαστές θα μπορούσαν να παρουσιάσουν το συγκεκριμένο σόου!!! με απόλυτη επιτυχία.. χωρίς να πάρουν ούτε ενα ευρώ?? ή να διαθέσουν το αστρονομικό αυτό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό?

Μας μάρανε λοιπόν maraki8 .. και είμαι πολύ ήπιος στους χαρακτηρισμούς μου... με τους εν λόγω κυρίους-ες..

angiΜέλος
20/05/2007, 02:13:09
Συμφωνω με allzzaro!!

Ειμαι σιγουρη οτι κατι ξερει παραπανω απο εμας....

angiΜέλος
20/05/2007, 02:14:57
Βλεπω την εκπομπη του Χαρδαβελλα και οφειλω να ομολογησω οτι μου αρεσει αποψε...

ΤρίτοξονΝέο Μέλος
21/05/2007, 11:33:07
Καλημέρα,
Φίλοι kostaki (χρόνια πολλά) και Απέριττε:

quote:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Στην Ιταλία κάποια εποχή έκαναν βουλευτίνα την Τσιτσιολίνα. Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν με την κατάλληλη προβολή και τους χειρισμούς σε έναν κόσμο που είναι ικανός για το χειρότερο να κάνουν και τον "Θέλω Θέλω.." πρωθυπουργό. Τίποτε πια δεν είναι απίθανο...
--------------------------------------------------------------------------------

Για να κάνεις κάποιον πρωθυπουργό χρειάζεται να χεις και μερικά εκατομμύρια πανηλίθιους που θα τον εγκρίνουν. Είναι τόσοι πολλοί; αν ναι, καιρός να επαναστατήσουμε ή να εγκαταλείψουμε τη χώρα, μάλλον δε μας παίρνει.

Είστε πολύ γελασμένοι αν νομίζετε ότι αυτό δεν συμβαίνει ήδη. Π.χ. στην Αμερική ψήφισαν τον Μπους. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως!!! Δεν το λέω σαν τη συνηθισμένη καραμέλα.

Για ρίξτε μια ματιά στο http://www.rotten.com/library/bio/presidents/george-w-bush/
και ειδικά στην παράγραφο "The Brainiac":

quote:

In 1978, George made a halfhearted stab at politics when he ran for an open Congressional seat. Maybe he didn't know what else to do, other than try to follow in daddy's footsteps. But Bush's heart wasn't really in it. Ultimately, it just didn't matter to him whether he would represent West Texas in the House of Representatives. And although he liked campaigning and showed an aptitude for it, his Democratic opponent mopped the floor with him.
Bush's rookie mistakes didn't help. At a candidate forum early on in the race, Bush told the crowd: "Today is the first time I've been on a real farm." That didn't exactly impress the rural voters. And his decision to show himself jogging around a track in one of his television spots only underscored how out-of-touch he was with the common man. Almost nobody jogged in West Texas.

And in the debates, Bush tried his best to come off sounding smart and serious. He made references to complicated economic policies. Difficult as it may be to believe now, many voters in the 1978 campaign were turned off by George W. Bush's overt intelligence. They figured him for some kind of brainiac.

George's opponent pegged him immediately as a spoiled rich kid from New England. A faux Texan. A Yankee carpetbagger. In contrast, the Democrat assumed the role of the earnest-but-friendly local boy. He constantly harped on George's elitist upbringing, as evident in this radio ad:

"In 1961, when Kent Hance graduated from Dimmitt High School in the 19th congressional district, his opponent George W. Bush was attending Andover Academy in Massachusetts. In 1965, when Kent Hance graduated from Texas Tech, his opponent was at Yale University. And while Kent Hance graduated from University of Texas Law School, his opponent -- get this, folks -- was attending Harvard."
The Democrat began telling crowds: "Yale and Harvard don't prepare you as well for running for the 19th Congressional district as Texas Tech does." It really got to Bush. He complained to a local newspaper about being pigeonholed as the outsider:

"We've been attacked for where I was born, for who my family is, and where my money has come from. I don't think that's fair."
Although he was gaining on the Democrat near the end, Bush lost the race. But the experience taught him everything he would someday need to mount an effective campaign. He discovered that voters aren't looking the smartest candidate, or the guy with the most experience. They want somebody who makes them comfortable. Somebody who's one of them. A regular guy.

Τι μας λέει αυτό το άρθρο; Κάποια στιγμή θα τον ψηφίσουμε τον Κατέλη και μάλιστα θα τον ψηφίσουμε επειδή θα πιστεύουμε ότι 'το παιδί είναι σαν κι εμάς'. Και θα τον ψηφίσουμε όταν θα έχει απέναντί του τον τάδε καθηγητή πανεπιστημίου ο οποίος θα μας φαίνεται πολύ 'δήθεν'.

Έχουμε ξεπέσει από την "Αριστοκρατία" που θέλαμε να εφαρμόσουμε (Δημοκρατία δεν εφαρμόσθηκε ποτέ, αυτό που εφαρμόζεται δηλ. η αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία περισσότερο μοιάζει με τις μορφές της ολιγαρχίας και της αριστοκρατίας) στην "Ολιγαρχία".

Όσο για το ποιες εκπομπές είναι καλές, υπάρχουν πάρα πολλές. Το "Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα" δε σας κάνει; Η "Εμπόλεμη ζώνη" δεν σας κάνει; Το πρόγραμμα του Σκάι δεν σας κάνει; (και για να μην ακούσω βολές κατά αυτών των εκπομπών, εγώ δεν λέω να δούμε αυτές τις εκπομπές για να συμφωνήσουμε μαζί τους, αλλά για να προβληματιστούμε ως σκεπτόμενοι άνθρωποι).

(Συγγνώμη που απαντάω με μεγάλη καθυστέρηση σε κάτι που ειπώθηκε 2 σελίδες παραπίσω αλλά είμαι νέο μέλος. Επίσης συγγνώμη και για το Αγγλικό κατεβατό, αλλά δεν είχα και πολύ χρόνο στη διάθεσή μου για να μεταφράσω.)

0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, ...

maraki8Μέλος
21/05/2007, 12:43:29
quote:
Γνωρίζεις πόσοι διακεκριμένοι παρουσιαστές θα μπορούσαν να παρουσιάσουν το συγκεκριμένο σόου!!! με απόλυτη επιτυχία.. χωρίς να πάρουν ούτε ενα ευρώ?? ή να διαθέσουν το αστρονομικό αυτό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό?

Ποιόν εννοείς αγαπητέ μου;Τον Αλιάγα;την Μπόκοτα;ή τον Κωστάλα μήπως;;;;;
Κατά την ταπεινή μου άποψη παρουσιάσανε μια χαρα την γιουροβίζιον,όσο καλά μπορούσαν.Οκ,έγινε ένα λάθος,και οι σοβαροί παρουσιαστές κάνουν λάθη(αν δείς Αναστασιάδη θα δείς και τι είδους λάθη κάνουν).Πραγματικά,νομίζω ότι εχουμε γίνει αυστηροι.Με τόσα σκουπίδια που κυκλοφορούν δυστυχώς στην τηλεόραση,έχουμε παρει ανάποδες,νομίζω,και κρίνουμε πολύ αυστηρά ακόμα και αυτά που δεν πρέπει(και δεν βγάζω την ουρά μου απ'εξω..).Ταπεινή μου άποψη..

quote:
Συμφωνω με allzzaro!!
Ειμαι σιγουρη οτι κατι ξερει παραπανω απο εμας....

Γιατί;μήπως εργάζεται στην τιβι;στην γιουροβίζιον;στην ΕΡΤ;γιατί ακριβώς;

22/05/2007, 18:17:40
quote:
Ποιόν εννοείς αγαπητέ μου;Τον Αλιάγα;την Μπόκοτα;ή τον Κωστάλα μήπως;;;;;

Mόνον αυτούς ξέρεις?
Προσφέρθηκε και ο Γ. Μαρίνος.. αμισθί..

quote:
Γιατί;μήπως εργάζεται στην τιβι;στην γιουροβίζιον;στην ΕΡΤ;γιατί ακριβώς;

εε.. θέλεις ακριβώς.. να μάθεις πού?

22/05/2007, 18:33:51
quote:
Τι μας λέει αυτό το άρθρο; Κάποια στιγμή θα τον ψηφίσουμε τον Κατέλη και μάλιστα θα τον ψηφίσουμε επειδή θα πιστεύουμε ότι 'το παιδί είναι σαν κι εμάς'. Και θα τον ψηφίσουμε όταν θα έχει απέναντί του τον τάδε καθηγητή πανεπιστημίου ο οποίος θα μας φαίνεται πολύ 'δήθεν'.

``Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμεν την κάμηλον``

Γιατί πας τόσο μακρυά..

Στις επόμενες εκλογές το ``ΛΑΟΣ`` θεωρείται το πιο επικίνδυνο κόμμα απο την κυβέρνηση.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ μπορεί να κατηγορεί ευθέως τα των Δυτικών.. απο την αλλη να εξυπηρετεί συμφέροντα τους.. ενώ συγχρόνως παρουσιάζεται ως εθνικιστής..

Αυτό το λέω περισσότερο αγαπητέ μου με αφορμή το νέο σου τόπικ Ελευθεροτεκτονισμός και πολιτική...

maraki8Μέλος
23/05/2007, 09:26:57
quote:
Mόνον αυτούς ξέρεις?
Προσφέρθηκε και ο Γ. Μαρίνος.. αμισθί..

Μου αρέσει ιδιαίτερα ο Μαρίνος.Ομολογώ δεν το είχα ακούσει.Ενδέχεται να ήταν καλή επιλογή,είναι και τσαούσης!!.Από την άλλη μήπως θέλαμε κάτι πιο "φρέσκο";

23/05/2007, 17:11:45
quote:
Μου αρέσει ιδιαίτερα ο Μαρίνος.Ομολογώ δεν το είχα ακούσει.Ενδέχεται να ήταν καλή επιλογή,είναι και τσαούσης!!.

Σε οτι αφορά τον χαρακτηρισμό ``τσαούσης`` θα συμφωνούσα με το ``μπριόζος``.

quote:
Από την άλλη μήπως θέλαμε κάτι πιο "φρέσκο";

Το να ``τρώμε στη μάπα`` τον κάθε παρουσιαστή .. τον κάθε γλείφτη.. γιατι αυτός ανήκει στην νομενκλατούρα του κλάδου.. και να είναι ο πρωτοκλασάτος στην ενημέρωση και ταυτόχρονα να παρουσιάζει σόου οπου συμμετέχουν γιατροί , πολιτικοί, ανάκατα με μουσικούς και καλλιτέχνες.. το καταλαβαίνω..

Αλλά το να τρώμε στη μάπα τους ιδιους και τους ίδιους και μάλιστα οταν γνωρίζουμε οτι δεν εχουν τις κατάλληλες ικανότητες να παρουσιάσουν ενα τέτοιο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ γεγονός.. φτάνοντας σε σημείο να θίξουν κυβερνήσεις (ΚΥΠΡΟΣ) φτάνοντας σε σημείο να θίξουν ζητήματα ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.. οταν μάλιστα περιμένουμε να δικαιωθούμε απο το Ευρωπαικό Δικαστήριο οπου θα προσφύγει η ΠΓΔΜ .. οταν το θέμα αυτό εχει πάρει διαστάσεις ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .. oταν η αντιπολίτευση προειδοποιεί την κυβέρνηση να μην χρησιμοποιήσει τα εθνικά μας θέματα ΠΓΔΜ ως αφορμή για πρόωρες εκλογές..
Δεν πρόκειται περί ΣΑΡΔΑΜ λοιπόν.. πρόκειται περί σκόπιμης χοντρο%$$#@# oπου ο παρουσιαστής δεν εχει την εμπειρία αλλά ούτε κάν την ευφυία να κρίνει αν αυτο που του γράφουν.. πρέπει να το πεί..

Ηδη πέρασε στους Ευρωπαίους .. οτι και εμείς αποκαλούμε την ΠΓΔΜ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.. εξαιτίας του μπάζου.. που τα πήρε χοντρά για να μας κάνει διεθνώς ρεζίλι.. τα πήρανε λοιπόν και χοντρά... μας σνόμπαραν οταν τους ζητήθηκε να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις.. με στύλ .. και ύφος.. και δεν τους ρίξαμε κλωτσιές... ΕΛΕΟΣ

Edited by - allzzaro on 23/05/2007 19:11:52

angiΜέλος
23/05/2007, 22:54:15
Πες τα βρε Allzzaro!!!
Πες τα εσυ που τα λες ευγενικα γιατι εγω την ευγενεια δεν
τη γνωριζω πλεον...

maraki8Μέλος
24/05/2007, 09:40:14
quote:
Σε οτι αφορά τον χαρακτηρισμό ``τσαούσης`` θα συμφωνούσα με το ``μπριόζος``.

Μπριόζος,τσαούσης,όπως θέλεις αγαπητέ μου.Το "τσαούσης" πήγαινε λόγω του σόου που παρουσίαζε πριν μερικά χρόνια...

Όσο για το "μπάζο",είσαι σίγουρος ότι έκανε τόσο κακό όσο νομίζεις;Και δεν το έκανε ο ηλίθιος πρωθυπουργός(ο Μητσοτάκης) τότε που έβαζε την τζίφρα του;και δεν το έκανε ξανά ο ίδιος ηλίθιος όταν είπε "μετά από δέκα χρόνια θα έχει ξεχαστεί";και δεν το κάνουμε οοοολοι εμείς,εδώ και δέκα χρόνια που αντί να το κυνηγάμε συνέχεια και να κινητοποιούμαστε,το έχουμε όντως ξεχάσει;και ξεσηκωθήκαμε με την Μπακοδήμου για το σαρδάμ;;;
Άσχετο,αλλα νομίζω ότι στο συγκεκριμένο θέμα,ειδικά τώρα που ο @@@@@ Μπους ξαναέφερε το θέμα στο προσκήνιο-ευνοικά φυσικά για τους Σκοπιανούς-το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα καλο για εμάς..
Και όσον αφορά τις εκλογές,επειδή η κυβέρνηση που έχουμε τώρα,τα έκανε σκ..ά σε όλους τομείς της και ιδιαίτερα στην εξωτερική πολιτική,ακούστηκε ότι θα ζητήσει την σύμπραξη και των υπολοίπων κομμάτων για το σκοπιανό.Η αντιπολίτευση και ενδεχομένως η επόμενη κυβέρνηση,δεν θέλει κάτι τέτοιο,γιατί θα είναι πλήγμα αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλο.Γιατί τα λέω αυτά;αφενός γιατί ανέφερες τις εκλογές,αφετέρου γιατί ασχολούμαστε με την Μπακοδήμου αντί να ασχοληθούμε με τα όρνια-πολιτικούς/κυβερνήσεις,που αγαπάνε την καρέκλα τους περισσότερο από την πατρίδα τους....

quote:
Πες τα εσυ που τα λες ευγενικα γιατι εγω την ευγενεια δεν
τη γνωριζω πλεον...

Γιατί κοπέλα μου;τι σου έτυχε και έπαθες τέτοιο πράγμα;

24/05/2007, 10:07:18
Αγαπητή μου maraki8, σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω μαζί σου!
Έχει γίνει τόσος ντόρος με το σαρδάμ της κοπέλας που την σταύρωσαν.
Γιατί δεν αναζητήθηκαν τα αίτια στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας και τότε και τώρα?
Το λάθος είναι της κοπέλας που στο κάτω - κάτω διάβασε αυτό που είδε στην οθόνη της (αν θυμάμαι καλά)?
Και ζήτησε συγγνώμη και στον αέρα...

Ας δούμε τι έγινε τότε σχετικά με το θέμα αυτό, ας δούμε την εξωτερική πολιτική που είχαμε με τα Ίμια, ας δούμε την εξωτερική πολιτική που έχουμε τώρα όσον αφορά το Ανατολικό Αιγαίο και θα δούμε ποιοί είναι οι πραγματικά υπεύθυνοι...

24/05/2007, 15:45:53
quote:
Άσχετο,αλλα νομίζω ότι στο συγκεκριμένο θέμα,ειδικά τώρα που ο @@@@@ Μπους ξαναέφερε το θέμα στο προσκήνιο-ευνοικά φυσικά για τους Σκοπιανούς-το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα καλο για εμάς..

Απο τη στιγμή που προφητεύεις απο μόνη σου το αποτέλεσμα.. δικαιώνεις τον Μητσ... αρα είχε δίκιο.
Ποιός ο λόγος λοιπόν να τον κατηγορείς και να τον βρίζεις?
Επειδή εχει το χάρισμα να προλέγει το μέλλον.

quote:
Όσο για το "μπάζο",είσαι σίγουρος ότι έκανε τόσο κακό όσο νομίζεις;

Απορώ γιατί εξακολουθείς να το θεωρείς ``σαρδάμ`` και εσύ και οι υπόλοιποι.
Ηταν μια σκόπιμη υποχθόνια ενέργεια που είχε ως σκοπό να περάσει το μήνυμα της.
Το όνομα ΠΔΓΜ MACEDONIA ηταν γραμμένο απο τους διοργανωτές στο πρόγραμμα.
Ποιός ο λόγος να αναγραφεί εις διπλούν?
Και ο πιο ηλίθιος Ελληνας να το διάβαζε θα καταλάβαινε.
Αλλά και αν στην προκειμένη περίπτωση η πρωτοκλασάτη παρουσιαστής δεν είχε μελετήσει το πρόγραμμα θα μπορούσε να νοήσει οτι αν το προφέρει δύο φορές δεν θα είχει το ιδιο αποτέλεσμα με τη φράση του πρώην Πρωθυπουργού που μας εχει συνηθίσει σε ντόμπρες αντιλήψεις του , αλλά σε ηλίθιο λάθος που εχει αντίκτυπο σε ολο τον κόσμο.
Το αν ήταν κακό αυτό φίλη μου θα το διαπιστώσεις οταν ταξιδέψεις στην Ευρώπη και ρωτήσεις ποιά είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Τέλος θα ήθελα να σου συστήσω να προσέχεις για αυτά που λές για τους πολιτικούς μας και αν θέλεις να στο πώ και κάπως πιο κυνικά .. δεν είσαι σε θέση να τους κρίνεις.
Η περίπτωση των Ιμίων δεν μπορεί να συνάδει του σαρδάμ της Μπακοδήμου και δεν μπορεί ο κάθε allzzaro και το κάθε maraki8 να κρίνει τι ήταν σωστό και τι ήταν λάθος οταν εκείνες τις στιγμές παίχτηκε το μέλλον της πατρίδας μας και χάθηκαν παλικάρια.

Edited by - allzzaro on 24/05/2007 16:21:21

24/05/2007, 16:06:34
DI
quote:
Γιατί δεν αναζητήθηκαν τα αίτια στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας και τότε και τώρα?

Φίλε μου DI.. με εκπλήσεις
Είναι δυνατόν να αναζητηθούν τα αίτια?
Αλλά και αν αναζητηθούν μήπως θα ζητήσουμε το κεφάλι του τότε ΥΠΕΞ... Θ. Πάγκαλου για την υπόθεση Οτσαλάν?
Εφταιγε εκείνος?

quote:
Το λάθος είναι της κοπέλας που στο κάτω - κάτω διάβασε αυτό που είδε στην οθόνη της (αν θυμάμαι καλά)?

Συγνώμη DI .. για μαθήτρια μιλάμε?
Εδώ μιλάμε για άτομο που επιλέχθηκε και τα τσέπωσε για ενα και μόνο λόγο.
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ
Το ντούετο αυτό φημίζεται στο χώρο της τηλεθέασης για την μπουρτζολογία του. Ηταν δυνατόν να του εμπιστευθούν τέτοια παρουσίαση?

24/05/2007, 17:08:14
allzzaro...
quote:
Τέλος θα ήθελα να σου συστήσω να προσέχεις για αυτά που λές για τους πολιτικούς μας και αν θέλεις να στο πώ και κάπως πιο κυνικά .. δεν είσαι σε θέση να τους κρίνεις.

να το ολοκληρώσω κι εγώ με την σειρά μου

...άρα δεν έχεις δικαίωμα ψήφου. Και κακώς σου δώσανε αυτό το δικαίωμα γιατί είσαι «περιορισμένης ευθύνης»! Γι’ αυτό, μη μιλάς. Οι πολιτικοί ξέρουν τι κάνουν. Εδώ έχουμε χούντα! Κατάλαβες! Άντε!!!

24/05/2007, 17:22:47
Φίλε μου allzzaro, η υπόθεση όμως του Οτσαλάν δεν είναι ίδια με τα παραδείγματα που ανέφερα.
Εγώ ανέφερα κάποια εθνικά ζητήματα και δεν προτείνω να το παίξουμε Σαλώμες για το κεφάλι κάποιου πολιτικού.

Όσον αφορά την παρουσιάστρια, καταλαβαίνω ότι κι εγώ πχ θα μπορούσα να είχα κάνει λάθος.
Μην το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα την στιγμή που αυτό δεν έγινε όταν έπρεπε.