ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φαινόμενο Αννίτα... ή η δικαίωση του Φόρεστ Γκαμπ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Φαινόμενο Αννίτα... ή η δικαίωση του Φόρεστ Γκαμπ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

maraki830 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/05/2007, 18:06:47
quote:
...άρα δεν έχεις δικαίωμα ψήφου. Και κακώς σου δώσανε αυτό το δικαίωμα γιατί είσαι «περιορισμένης ευθύνης»! Γι’ αυτό, μη μιλάς. Οι πολιτικοί ξέρουν τι κάνουν. Εδώ έχουμε χούντα! Κατάλαβες! Άντε!!!

libero.. μάλλον εσύ δεν κατάλαβες φίλε μου ή κατάλαβες και απλά ήθελες να ποστάρεις το άνοστο αστείο σου.
Ισως πάλι να μην ήμουν και τόσο σαφής.
Να γίνω πιο σαφής λοιπόν γιατί απο οτι βλέπω βιάστηκες να με χαρακτηρίσεις νοσταλγό του παρελθόντος.

Φίλε μου αν κοιτάξεις λίγο προσεκτικότερα το μέλος maraki8 έκρινε τους χειρισμούς των πολιτικών στην υπόθεση των Ιμίων. Εκεί αναφέρομαι λοιπόν σε οτι αφορά τις κρίσεις για τους χειρισμούς των πολιτικών σε μια τέτοια περίπτωση που αν ήταν κάπως διαφορετική σίγουρα αυτή τη στιγμή δεν θα είχες το χρόνο να πετάξεις την εξυπνάδα σου.. αλλά θα ήσουν σε κάποιο Α/Τ ..

24/05/2007, 18:24:40
DI
quote:
Εγώ ανέφερα κάποια εθνικά ζητήματα και δεν προτείνω να το παίξουμε Σαλώμες για το κεφάλι κάποιου πολιτικού.

Εγώ αυτό που βλέπω και διαπιστώνω αγαπητέ φίλε DI .. ειναι οτι ψάχνουμε πάντα να βρούμε κάποιον να του φορτώσουμε τις ευθύνες.
Εβρεξε.. και πλημμύρισαν οι δρόμοι.. αυτοί φταίνε και οχι εμείς που μπαζώσαμε τα ρέματα...
Πήραν φωτιά τα δάση.. αυτοί φταίνε που δεν μπόρεσαν να σβήσουν τη φωτιά που βάλαμε εμείς.. που θέλαμε να τα οικοπεδοποιήσουμε.
Εγιναν επεισόδια και η ΕΛΑΣ αδράνησε?? αυτοί φταίνε που αδράνησαν και οι κουκουλοφόροι έκαναν ζημιές.
Εγιναν επεισόδια και η ΕΛΑΣ τα κατέστειλε? Αυτοί φταίνε οι Χουντικοί που χτύπησαν τα παιδιά.
Eγινε απεργία και τα σκουπίδια πλημμύρισαν την Αθήνα?
Αυτοί φταίνε που δεν κάνουν χωματερές και οχι εμείς που δεν τις θέλουμε στις περιοχές μας..
Τώρα θέλετε να αναφερθώ και αλλου..? που στα ομόλογα.. πού στο χρηματιστήριο που στα δικαστικά..

Εμείς.. δεν φταίμε πουθενά.. εμείς ψηφίζουμε αλλά σας ψηφίζουμε να μας κάνετε τα κέφια..

Λοιπόν ζητούμε ή δεν ζητούμε το κεφάλι του πολιτικού οταν τη λουμπινιά την έχουμε κάνει εμείς .. μέσω της πολιτικής εξουσίας.

Edited by - allzzaro on 24/05/2007 19:32:30

24/05/2007, 18:47:00
maraki8
quote:
Και όσον αφορά τις εκλογές,επειδή η κυβέρνηση που έχουμε τώρα,τα έκανε σκ..ά σε όλους τομείς της και ιδιαίτερα στην εξωτερική πολιτική,ακούστηκε ότι θα ζητήσει την σύμπραξη και των υπολοίπων κομμάτων για το σκοπιανό.quote]

[quote]Η αντιπολίτευση και ενδεχομένως η επόμενη κυβέρνηση,δεν θέλει κάτι τέτοιο,γιατί θα είναι πλήγμα αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλο.[/

Προσέξτε.. πως ενας σκεπτόμενος πολίτης εκφράζει την άποψη του για ενα εθνικό θέμα.
Οι μέν τα έχουν κάνει σκατά που ζητούν σύμπραξη και οι υπόλοιποι για να μην τα κάνουν σκατά .. απέχουν..

Και ερωτώ.. φταίνε αυτοί??
Φυσικά οχι.. αυτοί απλά εκπροσωπούν μέρος του Ελληνικού λαού και εκφράζουν τις απόψεις τους...

Edited by - allzzaro on 24/05/2007 18:48:14

25/05/2007, 08:26:38
quote:
Εμείς.. δεν φταίμε πουθενά.. εμείς ψηφίζουμε αλλά σας ψηφίζουμε να μας κάνετε τα κέφια..

Λοιπόν ζητούμε ή δεν ζητούμε το κεφάλι του πολιτικού οταν τη λουμπινιά την έχουμε κάνει εμείς .. μέσω της πολιτικής εξουσίας.

Μα σ' αυτό δεν διαφωνώ μαζί σου, φίλε μου!

Και στις περιπτώσεις που αναφέρεις η ευθύνη όλων μας είναι πάρα πολύ μεγάλη.
Αλλά δε μπορώ να συμφωνήσω στην σταύρωση της παρουσιάστριας που έγινε από τα Μ.Μ.Ε. και πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις.
Μην ψάχνουμε ξαφνικά να βρούμε αποδιοπομπαίους τράγους...

In anticipation of my resurrection...

maraki8Μέλος
25/05/2007, 10:58:50
quote:
Απο τη στιγμή που προφητεύεις απο μόνη σου το αποτέλεσμα.. δικαιώνεις τον Μητσ... αρα είχε δίκιο.
Ποιός ο λόγος λοιπόν να τον κατηγορείς και να τον βρίζεις?
Επειδή εχει το χάρισμα να προλέγει το μέλλον.

Χμμμ..Κοίταξε να δείς.Δεν προφήτευσα το αποτέλεσμα.Αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποιος μαντικές ικανότητες για να γνωρίζει πως άμα θέλουν οι αμερικάνοι να γίνει κάτι,θα γίνει..
Όσο για τον Μητσοτάκη,κατά την διάρκεια της σύντομης θητείας του,πρόλαβε κι έκανε πολύ κακό στην εξωτερική πολιτική.Σκόπια,Αλβανικό..Άστο..

quote:
Απορώ γιατί εξακολουθείς να το θεωρείς ``σαρδάμ`` και εσύ και οι υπόλοιποι.

Γιατί ήταν;

quote:
Τέλος θα ήθελα να σου συστήσω να προσέχεις για αυτά που λές για τους πολιτικούς μας και αν θέλεις να στο πώ και κάπως πιο κυνικά .. δεν είσαι σε θέση να τους κρίνεις.

Κάνεις κάποιο λάθος εδώ έτσι;θα κρίνω ΟΣΟ θέλω και ΜΠΟΡΩ με το δικαίωμα της ελευθεριας λόγου και απόψεων.Και λόγω του δικαιώματος ψήφου,βεβαίως βεβαίως...

quote:
Είναι δυνατόν να αναζητηθούν τα αίτια?
Αλλά και αν αναζητηθούν μήπως θα ζητήσουμε το κεφάλι του τότε ΥΠΕΞ... Θ. Πάγκαλου για την υπόθεση Οτσαλάν?

Κατά πρώτον,έχω την εντύπωση ότι ο D.I. αναφερόταν στο σκοπιανό και στην τότε κυβέρνηση.Κατά δεύτερον,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην ζητάω το κεφάλι του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ πολιτικάντη κάνει κακό στην χώρα μου...

quote:
Συγνώμη DI .. για μαθήτρια μιλάμε?
Εδώ μιλάμε για άτομο που επιλέχθηκε και τα τσέπωσε για ενα και μόνο λόγο.
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ
Το ντούετο αυτό φημίζεται στο χώρο της τηλεθέασης για την μπουρτζολογία του. Ηταν δυνατόν να του εμπιστευθούν τέτοια παρουσίαση?

Ουδείς αλάνθαστος φίλε μου,αυτό έχω να πω.Και ξαναλέω ότι τους κρίνεις ιδιαίτερα αυστηρά.Κανείς δεν είναι τέλειος...Και να χρησιμοποιήσω τα λόγια σου;"δεν είσαι σε θέση να τους κρίνεις."

quote:
να το ολοκληρώσω κι εγώ με την σειρά μου
...άρα δεν έχεις δικαίωμα ψήφου. Και κακώς σου δώσανε αυτό το δικαίωμα γιατί είσαι «περιορισμένης ευθύνης»! Γι’ αυτό, μη μιλάς. Οι πολιτικοί ξέρουν τι κάνουν. Εδώ έχουμε χούντα! Κατάλαβες! Άντε!!!

quote:
maraki8 έκρινε τους χειρισμούς των πολιτικών στην υπόθεση των Ιμίων.

Το μαρακι8 έκρινε τους χειρισμούς στην υπόθεση του σκοπιανού και της τότε κυβέρνησης.μήπως δεν διαβαζεις κάτι σωστά;

quote:
Εγώ αυτό που βλέπω και διαπιστώνω αγαπητέ φίλε DI .. ειναι οτι ψάχνουμε πάντα να βρούμε κάποιον να του φορτώσουμε τις ευθύνες.
Εβρεξε.. και πλημμύρισαν οι δρόμοι.. αυτοί φταίνε και οχι εμείς που μπαζώσαμε τα ρέματα...
Πήραν φωτιά τα δάση.. αυτοί φταίνε που δεν μπόρεσαν να σβήσουν τη φωτιά που βάλαμε εμείς.. που θέλαμε να τα οικοπεδοποιήσουμε.
Εγιναν επεισόδια και η ΕΛΑΣ αδράνησε?? αυτοί φταίνε που αδράνησαν και οι κουκουλοφόροι έκαναν ζημιές.
Εγιναν επεισόδια και η ΕΛΑΣ τα κατέστειλε? Αυτοί φταίνε οι Χουντικοί που χτύπησαν τα παιδιά.
Eγινε απεργία και τα σκουπίδια πλημμύρισαν την Αθήνα?
Αυτοί φταίνε που δεν κάνουν χωματερές και οχι εμείς που δεν τις θέλουμε στις περιοχές μας..
Τώρα θέλετε να αναφερθώ και αλλου..? που στα ομόλογα.. πού στο χρηματιστήριο που στα δικαστικά..

Σε όλα συμφωνώ απόλυτα.Τους ψηφίζουμε και τα κάνουν μαντάρα.Έμμεσα φταίμε που τους φέρνουμε στην εξουσία.Άμεσα,οι λάθος χειρισμοί τους κάνουν το μεγαλύτερο κακό.Αρα ναι,αναζητώ ευθύνες και ρίχνω το φταίξιμο στους πολιτικους.

quote:
Προσέξτε.. πως ενας σκεπτόμενος πολίτης εκφράζει την άποψη του για ενα εθνικό θέμα.
Οι μέν τα έχουν κάνει σκατά που ζητούν σύμπραξη και οι υπόλοιποι για να μην τα κάνουν σκατά .. απέχουν..
Και ερωτώ.. φταίνε αυτοί??
Φυσικά οχι.. αυτοί απλά εκπροσωπούν μέρος του Ελληνικού λαού και εκφράζουν τις απόψεις τους...

Επαναλαμβάνω ότι δεν διαβάζεις σωστά αυτά που γράφω.Η λέξη που λέω "ακούστηκε" σημαίνει κάτι;αν δεν κατάλαβες,να σου πω αγαπητέ μου τι σημαίνει.Σημαίνει ότι είδα ειδήσεις σε τρία διαφορετικά κανάλια και λέγανε αυτά ακριβώς που έγραψα.Νομίζω ότι τώρα ήμουν πιο σαφής...

quote:
Και στις περιπτώσεις που αναφέρεις η ευθύνη όλων μας είναι πάρα πολύ μεγάλη.
Αλλά δε μπορώ να συμφωνήσω στην σταύρωση της παρουσιάστριας που έγινε από τα Μ.Μ.Ε. και πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις.
Μην ψάχνουμε ξαφνικά να βρούμε αποδιοπομπαίους τράγους...

Συμφωνώ απόλυτα καλέ μου..

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

25/05/2007, 15:03:30
NA TI KANEI H THΛΕΟΡΑΣΗ... θαυμαστε "συμπεριφορα"

Εξακολουθεί να προκαλεί έριδες
Παραγωγοί του Big Brother αποκρύπτουν από παίκτρια το θάνατο του πατέρα της

Σίδνεϊ

Νέες συζητήσεις έχει προκαλέσει το αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό σόου Big Brother στην Αυστραλία. Αυτή τη φορά αντιδράσεις πυροδότησε η αποκάλυψη ότι οι παραγωγοί της εκπομπής απέκρυψαν από νεαρή παίκτρια το θάνατο του πατέρα της.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τζον Χάουαρντ είχε ταχθεί πέρυσι υπέρ της διακοπής της συγκεκριμένης εκπομπής, όταν οι κάμερες κατέγραψαν δύο άνδρες διαγωνιζόμενους να χαϊδεύουν μία γυναίκα.

Σε ό,τι αφορά το νέο περιστατικό οι παραγωγοί ισχυρίζονται ότι απέκρυψαν από την 24χρονη διαγωνιζόμενη, Έμα, τον θάνατο του πατέρα της Ρέιμοντ Κόρνελ, διότι αυτό επιθυμούσε η οικογένειά της.

Ο Ρέιμοντ Κόρνελ πέθανε πριν από μία εβδομάδα από καρκίνο. Ο φίλος της κοπέλας, Τιμ Στάντον, δήλωσε ότι ο ίδιος ο Ρέιμοντ Κόρνελ πριν πεθάνει είχε εκφράσει την επιθυμία να μην ενημερωθεί η κόρη του, σε περίπτωση που επήρχετο το μοιραίο.

«Δεν ήθελε να καταστρέψει αυτή την εμπειρία της κόρης του» υποστήριξε ο Στάντον, μιλώντας στην εφημερίδα The Australian. «Μπορεί να αναστατωθεί όταν βγει από το σπίτι και διαπιστώσει τι έχει γίνει, αλλά νομίζω ότι θα δείξει κατανόηση» συμπλήρωσε ο Στάντον.

Ο ψυχολόγος Μπομπ Μοντγκόμερι εξέφρασε κατηγορηματική αντίθεση με αυτή την απόφαση, λέγοντας ότι «το να πας σε μία κηδεία είναι σημαντικό μέρος της διαδικασίας του θρήνου».

Σημειώνεται ότι η κοπέλα ακόμα δεν γνωρίζει τίποτε για το όλο θέμα, ούτε ασφαλώς για τον θάνατο του πατέρα της.

Οι παραγωγοί του σόου εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «όσοι συμμετέχουν στο Big Brother αισθάνονται συμπάθεια για την κατάστασή της», ενώ δεσμεύτηκαν ότι οι κάμερες θα είναι κλειστές όταν η νεαρή γυμνάστρια ενημερωθεί.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γερμανικό

30/05/2007, 10:52:45
Υπάρχουν και χειρότερα.

Εχει σηκωθεί σάλος για ένα reality show που πρόκειται να προβληθεί στην Ολλανδία, όπου μία ετοιμοθάνατη γυναίκα 37 ετών θα αποφασίσει μετά από προτροπή του κοινού, σε ποιόν από τους τρεις παίκτες που πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια και κινδυνεύουν να πεθάνουν, θα δωρίσει τα νεφρά της (το ένα πριν πεθάνει και το άλλο αφού πεθάνει).

Το θέμα έφτασε και στα κεντρικά της Ευρωπαϊκής Ενωσης όπου ο εκπρόσωπος της επιτροπής για θέματα υγείας, είπε ότι ένα τέτοιο show είναι χαμηλής αισθητικής και ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει στην ενημέρωση του κοινού γύρω από το πραγματικά μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με νεφρική ανεπάρκεια που μπορεί να περιμένουν και χρόνια για μια μεταμόσχευση.

Πάντως η κυβέρνηση της Ολλανδίας είπε ότι δεν μπορεί να σταματήσει το show, οπότε μόνο η αντίδραση του κόσμου μπορεί να τους πείσει να μην το παρουσιάσουν.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

30/05/2007, 16:16:37
Απίστευτο Ostria!
Μ' αρέσει που έχουμε προοδεύσει και δεν ζητωκραυγάζουμε στις αρένες τους αιχμαλώτους που πέφτουν στα λιοντάρια...

Θα επιστρέψω στο θέμα με τα τραγούδια της Ανίτας, για να σας μεταφέρω τι διάβασα σε ένα μπλογκ και μου έφυγε το σκαλπ:

"μου αρεσει παρα πολυ η elisabeth οπου τραγουδαει που ειναι ο bangker που ειναι ο πουτσινι"
Αυτός ο bangker που είναι βρε παιδιά;
Όποιος τον βρει να με ειδοποιήσει

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

31/05/2007, 11:06:55
Ελα ντε... τι άλλο θα δούμε ακόμα!

"μου αρεσει παρα πολυ η elisabeth οπου τραγουδαει που ειναι ο bangker που ειναι ο πουτσινι"

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

31/05/2007, 14:45:20
Παιδιά συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω.. τώρα όλα τα λεφτά.. είναι ο Μπούμπης... Μπούμπης και ξερό ψωμί!!!!
Απο το χάλι που επικρατεί γύρω, μου φαίνεται ότι η Ανίτα είναι αγία....
Τουλάχιστον κάποιες στιγμές γελάμε...

"ΚΥΚΛΟΥ ΛΗΞΑΙ"