- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Σπουδάζω στο ηλεκτρολόγος ΕΜΠ.Δηλαδή ξέρω να προγραμματίζω σε assembly,c και λίγη java. Επίσης έχω ασχοληθεί με υψηλές τάσεις και εν γένει ηλεκτρικά συστήματα στα πλαίσιο των σπουδών μου. Τα περί ηελκτρομαγνητικών πεδίων τα έχω λιώσει και τα ξέρω καλύτερα από οποιοδήποτε πολιτικό μηχανικό (ποιου πολυτεχνείου απόφοιτος είσαι;) Προσλαμβάνομαι; Στα σοβαρά εδώ δεν έχει καμία αξία το τι είναι ο καθένας. Γράφουμε ανώνυμα. Δε με ξέρεις και δεν έχεις κανένα τρόπο να γνωρίζεις ποιος είμαι και τι ξέρω. Το μόνο που γνωρίζεις είναι τα επιχειρήματα μου και ας αρκεστούμε σε αυτά.
Και περνάμε στα επιχειρήματα. Το να υμνείς τον εαυτό σου, να λες ότι επειδή είσαι ο Τσακ Νόρις έχεις δίκιο, και το να χαρακτηρίζεις τις απόψεις των άλλων μειωτικά δεν είναι επιχείρημα.Σε ρώτησα αν στέκει θεολογικά να φωτογραφίζεται η ψυχή. Απάντηση-αντεπιχείρημα μηδέν. Σχολίασα για το φαινόμενο corona και από τη μεριά σου σιωπή. Σε ρώτησα γιατί έχουν αύρα τα υλικά σώματα αφού μόνο οι άνθρωποι έχουν ψυχή και δεν είδα καμία απάντηση.
3 ποστ ανούσια, γεμάτα αυτοθαυμασμό, που βαφτίζουν τις απόψεις των άλλων άσχετες χωρί το παραμικρό επιχείρημα που να στηρίζει αυτόν τον ισχυρισμό. Αυτή είναι η αντίληψη σου για το διάλογο; Σοβαρέψου τρεχαγύρευε. Δεν ξέρω τι πιστεύεις για τον εαυτό σου, ότι είσαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Τσάκ Νόρις, (αλήθεια αυτή είναι η ταπεινότητα που διδάσκει η θρησκεία σου;). Η αλήθεια όμως είναι ότι έχω γνωρίσει πολλούς εξυπνότερους από σένα, και το πνευμά σου σε εμένα δεν πουλάει. Αυτά στους άλλους.
Το ότι είμαι νιάτο δε σημαίνει τίποτα για αυτά που λέω ούτε ότι είναι κατανάγκην σωστά ούτε λάθος.Πάντως πληροφοριακά, οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις έχουν γίνει από νέους ανθρώπους.Για παράδειγμα ο Einstein ήταν 26 ενώ ο Turing 30αρης όταν άλλαξαν τον κόσμο με τον έργο τους. Ξέρεις ποιος είναι ο Turing αφού είσαι προγραμματιστής. Τα σάπια και γερασμένα μυαλά ποτέ δεν πήγαν μπροστά τον κόσμο.Να προσέχεις να μην ενταχθείς σε αυτή την κατηγορία. Και να μη βιάζεσαι να κάνεις χαρακτηρισμούς εξυπναδίστικα, σηκώνω το βάρος μιας οικογένειας που ένα μέλος της είναι βαριά άρρωστο το τι έχω ζήσει και το τι ωριμότητα σε σχέση με την ηλικία μου έχω δεν το ξέρεις γιατί δε με γνωρίζεις προσωπικά. Άσε λοιπόν κατά μέρος τους χαρακτηρισμούς
Εσύ ποια βιβλία έχεις διαβάσει;Παρεπιπτόντως, εκτός από βιβλία στη σύγχρονη εποχή υπάρχουν και papers. Πριν αρχίσεις τις εξυπνάδες τράβα διάβασε κάνα paper του ΙΕΕΕ για το φαινόμενο corona. Κοτζάμ πολιτικός μηχανικός+ποδοσφαιριστής+δημοσιογράφος(σχολή που ιδρύθηκε πρόσφατα, στα 35 σου την έβγαλες;) πίστευω έχεις το επίπεδο να καταλάβεις.Αν είσαι αλήθεια όλα αυτά που λες.
Και ξαναλέω ΔΕΝ ενδιαφέρεται κανείς για το ποιος είσαι εσύ ή ποιος είμαι εγώ. Εδώ χρειάζονται επιχειρήματα. Επιστημονικές δημοσιεύσεις,πειράματα, μαθηματικοί τύποι. Έχεις απαντήσεις σε αυτά που ρωτάω. Επικλήσεις στην αυθεντία δεν περνάνε(ειδικά όταν η αυθεντία είναι ο ίδιος μας ο εαυτός)
Edited by - IndustrialAngel on 19/02/2010 20:21:50
quote:
Αφου δεν παρακολουθείς, φίλε makfor, γιατι λες αρλούμπες;Ο φίλος μας ο Βιομηχανικός άγγελος,είπε περί γνώσεων και επιστημών....Αλλα, απορία ψάλτου, βήξ...Βρε άσχετοι, δεν ξέρετε βασικά πράγματα της επιστήμης και τολμάτε να λέτε ότι την υπερασπίζεστε κι όλας,μόνο και μόνο για να την χρησιμοποιήσετε ενάντια στον χριστιανισμό όταν απο τον χριστιανισμό,ξεπηδησε και η σύγχρονη επιστήμη...;Την ρωτήσατε την ...κυρία, αν θέλει να την εκπροσωπείτε, ...βλάχοι των Αθηνών;
Ανοίξτε κανένα ΒΙΒΛΊΟ,ΑΝΤΙ ΤΩΝ...ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΏΝ, ΠΟυ ΑΣΚΕΊΤΕ, γιατι ..δείχνετε .....ξεβράκωτοι...
Το ύφος σου φιλαράκι, δειχνει ότι κατέβηκες απο τίποτε στουρναροχώρια,αλλά αυτό, πίστεψε με..ειναι καθαρά δικό σου πρόβλημα...
Απο διάλογο, σε ζητήματα σημαντικά,ρε μπαρουφατζήδες,με επιχειρήματα και θέσεις, ποτε θα μας πείτε τι πιστεύετε;Πότε θα μας πείτε τι Θεό πιστεύετε; Αλλά, πρώτα πρέπει να το μάθετε εσείς...Γιατί, ούτε τι πιστεύετε,δεν ξέρετε...΄Η δεν τολμάτε να παραδεχτείτε...
Κανένας καλός;...
Καλά ρε Βαγγέλη , ποιός νομίζεις ότι είσαι και μιλάς κατ'αυτόν τον τρόπο σε όλους , όσων ο λόγος δεν σου αρέσει?
Είσαι τόσο μάγκας και τσαμπουκάς...είσαι ρε???
Ποιός νομίζεις ότι είσαι ... επεναλαμβάνω...ποιός νομίζεις ότι είσαι??
soul
Δεν ζητήσαμε ρυθμιστή του διαλόγου,δεν ζητήσαμε μαέστρο μπάντας, δεν ζητήσαμε μπουλντόγκ να γαβγίζει,έχουμε δικά μας...
.Πιάσε δουλειά αλλού...
Μα επιτέλους, ελληνικά δεν ξέρεις;...Αφού δεν απαντάς σε τιποτε,μόνο το μαντρόσκυλο θα παριστάνεις, που γαβγιζει;Είναι πληκτικό..
quote:
Το ανέκδοτο,φίλε μου Εαρινέ είναι ότι εγώ είμαι συνομιλητής, εσύ μάλλον έχεις μπερδεψει το ποιός είσαι,οπως πλειστάκις σου λέω,αλλά είσαι κουφάλογο και δεν ακούς....
Δεν ζητήσαμε ρυθμιστή του διαλόγου,δεν ζητήσαμε μαέστρο μπάντας, δεν ζητήσαμε μπουλντόγκ να γαβγίζει,έχουμε δικά μας...
.Πιάσε δουλειά αλλού...
Μα επιτέλους, ελληνικά δεν ξέρεις;...Αφού δεν απαντάς σε τιποτε,μόνο το μαντρόσκυλο θα παριστάνεις, που γαβγιζει;Είναι πληκτικό..
Ανθρωπέ μου , είσαι ιδιαίτερη ψυχο-παθολογητική περίπτωση , αυτό είναι απόλυτα σίγουρο και θα πρέπει να έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ στην ζωή σου αλλα δεν σου φταίει κανείς τίποτα!
Απλά μάζεψε το βρωμοστομά σου και αν τα όσα πιστεύεις και λές και στους άλλους ότι είναι υγιή προκειμένου να γίνουν καλοί άνθρωποι...εσένα δεν σε έχουν κάνει καλύτερο και πιο εγκρατή , τότε δεν μένει παρά να αναθεωρήσεις την εγκυρότητά τους και την αλήθεια τους!
Σύ ανθρωπέ μου , είσαι κινητή δυσφήμιση για τον Χριστιανισμό...βλέποντάς σε και διαβαζοντάς σε ο οποιοσδήποτε ...όχι μόνο δεν θα πιστεψει ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ...αλλα θα τον πιάνει ρίγος σκεπτόμενος τι ωραίους ανθρώπους δημιουργεί!
Συνέχισε την ειρωνία και την βωμολοχία τώρα...άνετα!!
soul
quote:
trexa
Όσον αφορά,το μυαλό και την ψυχή, ειναι απλό..Η ψυχή είναι το σώμα και το μυαλό το πνεύμα...
Τόσο απλό
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
Ειλικρινά, δεν έχω ξαναδεί στις Συζητήσεις τόσα χρόνια κάποιον συνομιλητή μας να συγκρούεται με τόσους συνομιλητές τους μέσα σε λίγες ώρες και δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ να έχεις μια τέτοια συμπεριφορά...
Το να έχει ένας άνθρωπος 3 πτυχία - όπως τουλάχιστον αναφέρεις - είναι δείγμα ενός μορφωτικού επιπέδου όμως αυτό ίσως να μη λέει και τόσα πολλά όταν στην πράξη αντιμετωπίζει του συνανθρώπους του με τρόπο υποτιμητικό και προσβλητικό.
Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να μπορείς να κάνεις διάλογο τόσο με εσένα τον ίδιο και κυρίως με τους συνομιλητές σου, να σέβεσαι τα όρια τους και τις απόψεις του ειδικά όταν επιθυμείς να συμβαίνει αυτό για το άτομο σου.
Αν μη τι άλλω, ένας άνθρωπος ο οποίος τείνει να γίνεται προσβλητικός κι υποτιμητικός απέναντι στους συνομιλητές του δεν δημιουργεί και την θετικότερη διάθεση στους συνομιλητές του για να κάνουν ένα γόνιμο διάλογο μαζί του κι ίσως τους κάνει περισσότερο αμυντικούς...

In anticipation of my resurrection...
Μπουλούκια, άμα δουν κανέναν αντιπαλο φίλαθλο...
Τώρα,όσο για το ....φίλαθλο πνεύμα μου, με ξιτάρουν, οι μάγκες, ειναι βιτσιο μου, το ομολογώ...Αλλά, δνεν είμαι ωραίοις,για να τραβάω τόση προσοχή, για τις γνώσεις, το επίπεδο μου,την πιστη μου,
το τι λέω,άσχετα απο τα στοιχεία που παραθέτω και επικεντρώνονται σε μένα...Είμαι πολύ γοητευτικός,φαίνεται...
Απο κει κι έπειτα, πίστευα ότι είχες παρατηρήσει κι άλλα πράγματα, απο τη συμπεριφορά μου στο φόρουμ, όχι μόνο οτι βολεύει...
Ένιωσες ευάλωτος; Μάλλον οι φίλοι σου πήγανε στους χαιρετισμούς και δεν μπορούν να σε υποστηρίξουν. Παρεπιπτόντως εγώ δεν κλάφτηκα, ούτε νομίζω κανένας άλλος. Οι συντονιστές έχουν ευθύνη να παρακολουθούν τις συζητήσεις και να μην τις αφήνουν να παρεκτρέπονται.
Περασμένα ξεχασμένα. Απαντήσεις έχεις να δώσεις ή μόνο εξυπνάδες;
quote:
Δεν ξέρω αγαπητέ μου Dying Incubus,αν κάποιον κλάφτηκε, πάλι,αλλά με ενδιαφέρει το με ποιόν τρόπο κάνεις την διάκριση,μεταξύ εμού και υμών...Όμως,αν και υπόσχομαι κάποτε να καταλάβω,αλλά, καλά θα ήταν να διαβάσεις τα μηνύματα, όχι των αριθμό πόσων ....γενναιων τα βάζουν υβριζοντες με έναν, την θρησκεία, τον ίδιο και τον χώρο που ανήκει..Το γήπεδο καλά κρατει...
Μπουλούκια, άμα δουν κανέναν αντιπαλο φίλαθλο...
Τώρα,όσο για το ....φίλαθλο πνεύμα μου, με ξιτάρουν, οι μάγκες, ειναι βιτσιο μου, το ομολογώ...Αλλά, δνεν είμαι ωραίοις,για να τραβάω τόση προσοχή, για τις γνώσεις, το επίπεδο μου,την πιστη μου,
το τι λέω,άσχετα απο τα στοιχεία που παραθέτω και επικεντρώνονται σε μένα...Είμαι πολύ γοητευτικός,φαίνεται...
Απο κει κι έπειτα, πίστευα ότι είχες παρατηρήσει κι άλλα πράγματα, απο τη συμπεριφορά μου στο φόρουμ, όχι μόνο οτι βολεύει...
Μα καλά , τα πιστεύεις όλα όσα λές και συνεχίζεις την μεθόδευση υποβιβασμού ανθρωπίνων προσωπικοτήτων και μάλιστα με αήθη και πλάγιο τρόπο ???
Και ποιά είναι αυτά τα πράγματα , που αναφέρεις στον επίλογό σου και που όσο είμαι εδώ -περίπου ενα χρόνο..αν δεν κάνω λάθος- δεν είδα?
Καταθέτεις στοιχεία λές...τα στοιχεία όμως που ΠΑΝΤΑ καταθέτεις , αποτελούν και ονομάζονται "στοιχεία" μόνο απο σένα...
Λές ότι επιτιθέμεθα στην θρησκεία σου...αλλα και σύ επιτίθεσαι στις θρησκείες και τα πιστεύω των υπολοίπων και μαλιστα με αήθη και ασέβαστο τρόπο!
Αλλά για να βάλουμε τα πράματα στην θέση τους -λέμε τώρα..- κανείς δεν επιτίθεται σε σένα -προσωπικά- αλλα ούτε και στην θρησκεία σου ...απλά , δεν συμφωνούμε -πολλοί- με τα όσα ευαγγελίζεται και προτάσσει ως αληθή και το καταθέτουμε επισημαίνοντας τους λόγους ..!
Προσωπικά δεν ήξερα , ότι το φόρουμ ανήκει αποκλειστικά σε χριστιανούς που συζητούν μόνοι τους , επιβεβαιώνοντας ο ένας τον άλλο!
Προσωπικά , έχω καταθέσει τις πολύ σοβαρές αιτιάσεις-ενστάσεις μου και -ασφαλώς- ουδέποτε πήρα απάντηση και αυτό διότι δεν υπάρχουν ... απλά πράματα !
Αλλα εσύ δεν θές απλά να πιστεύεις ότι πιστεύεις -κατοχυρωμένο συνταγματικά για όλους εξάλλου..- θέλεις να επιβάλλεις και την πίστη σου και να "αποδομήσεις" και να ευτελίσεις κάθε διαφορετικό αλλα και τους ανθρώπους οι οποίοι το εκφράζουν-παλιό τέχνασμα...δεν πιάνει..-...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
Κατάλαβέ το λοιπόν και πιστέψέ το , διαφορετικά θα βρίσκεσαι -ες αεί..- στην ίδια συναισθηματική κατάσταση και η οποία είναι υπεύθυνη για την εν γένει στάση σου και συμπεριφορά σου!
Μην βρίζεις-στο έχω πεί τόσες φορές..-, διότι μπορούν και οι άλλοι ...ασχέτως αν δεν το υιοθετούν ως τρόπο "επίλυσης" των όποιων διαφωνιών και εσωτερικών εκνευρισμών!
Προσπάθησε να ξεφύγεις απο παιδικά σύνδρομα και φέρσου ώριμα ... Τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις???
soul
Βλέπεις ελπίζω ο καημένος, κάποτε να διαβάζετε και να μιλάτε..Όχι το αντίθετο...Απο όσα είπα, όλα βγήκαν αλήθεια...Γι αυτό και μόνο για μένα μιλάτε...Αλλου,στα θέματα,είστε ταπωμένοι...
Κι επαναλαμβάνω, με όσα διαβάζω απο σας,πως πιστεύετε βλέπω τις κρισεις και τις ....αξιολογήσεις σας;
Κι αυτά που λές με το καφενειο,κοίτα το, μην το αφήνεις..Έτσι ξεκινάει και μετά γράφουν οι εφημερίδες ειδήσεις...:
"Νεαρός την είδες...ζούπερμαν..."
Όσο για απαντήσεις, καλε μου, εγώ τις εστειλα, εσύ,ομως, δεν τις διάβασες;