ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

TaKeIT or LeaveIT57 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
19/04/2003, 11:01:21

Και όμως έτσι είναι φίλε μου....μία από τις επιχειρήσεις του Κόκκαλη είναι ο Ολυμπιακός...τίποτε παραπάνω..και εσείς είστε οι "πελάτες" του που κάθε Κυριακή τα σκάτε και γεμίζετε το ταμείο της επιχείρησης...

Better Dead than Red...

**Τake It or Leave It**

AlastisΜέλος
19/04/2003, 23:52:17
Φιλε μου TaKeIT or LeaveIT το ιδιο ισχυει για ολες τις ομαδες, αλλου περισσοτερο αλλου λιγοτερο. Εσεις δηλαδη τι να πειτε, που τα σκαγατε τοσα χρονια στο Βαρδινογιαννεϊκο και ολο θα θα θα...

Το ποδοσφαιρο ειναι μεγαλο θεμα και με ενδιαφερει παρα πολυ.
Αμα συμφωνειτε να ανοιχουμε ενα topic και να μιλησουμε αντικειμενικα για μπαλα και να βαλουμε στην ακρη το οπαδιλικι, εγω ειμαι μεσα παντως.

...open minds are better minds!

12/05/2003, 01:00:10
ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ...

ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Leonardo

12/05/2003, 01:27:54

Ο Πειραιάς φλέγεται! Ο Ολυμπιακός είναι αγκαλιά με τον τίτλο για έβδομη συνεχόμενη φορά. Οι ερυθρόλευκοι θριάμβευσαν 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Ριζούπολης για την 29η αγωνιστική και πλέον χρειάζονται μία νίκη στο τελευταίο ματς στην Ξάνθη για να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδας! Τζιοβάνι (3'), Γιαννακόπουλος (15') και Τ. Φύσσας με αυτογκόλ (47') οι σκόρερ των νικητών...
"Είμαστε άξιοι της μοίρας μας", τόνισε ο Γ. Γκούμας...
"Ισως δεν είναι γραφτό αυτής της ομάδας να πάρει τίτλο", είπε ο Ν. Λυμπερόπουλος...

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ !!!

O αναζητών
Apostolos

13/05/2003, 03:55:11
ΡΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ?????

O αναζητών
Apostolos

AlastisΜέλος
14/05/2003, 00:22:41
Προς Θεου παιδια, ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ...

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ...

Εμας δεν μας σκεφτεστε, τους απανταχου γαυρους, τι θα κανουμε του χρονου????
Ας δειξει ο Θρυλος ανωτεροτητα και να δωσει το ματς στην Ξανθη γιατι απο του χρονου ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΓΛΕΝΤΙΑ με τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ...

...open minds are better minds!

14/05/2003, 02:54:27
Ψιτ έλα έλα εμφανιστείτε δε θα σας πειράξουμε , δε θα σας βρίσουμε όπως κάνατε εσείς , ελάτε δυστυχισμένοι να σας δείξουμε τον ανώτερο δρόμο της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ συμπεριφοράς , μη κοτεύετε άλλο , μην τρέχετε σα λαγοί να εξαφανιστείτε από προσώπου γης .

Εμείς σας έχουμε αγαπήσει δε σας κάνουμε ποια sex , σας κάνουμε έρωτα .

Προφητικά είχες μιλήσει φίλτατε Drumx13 και είχες πει :

quote:
αλλα τι λεω δεν θα φτασουμε στην ριζουπολη γιατι ο αγωνας θα θα ειναι νυχτα και ως γνωστον οσο νυχτωνει το "μιλι" μεγαλωνει....
+3 ..ξερετε τι σημενει αυτο...
τα λεμε...

Ναι φίλε μου ναι , ξέρουμε και από μίλια και από σκαμπίλια , ξέρουμε από 3 και το καλύτερο ξέρουμε που μπαίνουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ .

Ορίστε κύριοι η εσωτερικότητα του θέματος , η αγάπη προς τον πλησίον μας , η ανοχή και η συμπόνια , η ανθρώπινη συμπεριφορά και τελικός το χαμόγελο και η φιλική διάθεση .
Ανταλλάξαμε απόψεις με πάθος και θα το ξανακάνουμε , πειράξαμε ο ένας τον άλλο με υπονοούμενα , μα κατά βάθος χαμογελάμε γιατί πραγματικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα .

Προσωπικά θέλω μέσα από την ψυχή μου να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους χαμένους μου αδελφούς , εγώ έζησα και σήμερα χαμογελάω , εκείνοι ας βλέπουν από εκεί ψηλά και ας πανηγυρίσουν και ας χαρούν .

ΑΥΤΗ Η 7η ΚΟΥΠΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ……

Υγεία σε όλους ……

O αναζητών
Apostolos

Edited by - Ramoglou on 14/05/2003 02:55:59

23/05/2003, 13:58:27
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΛΑΓΟΙ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
quote:
συνεχιστε να σερνεστε μεχρι την ριζουπολη και θα ερθει ο βαζελος να σας πατησει στο κεφαλι και να σας βγαλει απο την μιζερια σας...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ:ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΙΜ!ΕΝΩ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΞΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ,ΗΘΕΛΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!Α!ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ 13!Ε!ΛΟΙΠΟΝ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!ΜΠΥΡΑ 13!

Violator

drumx13Μέλος
24/05/2003, 10:09:54
Για τεχνικους λογους και λογους αλληλεγγηης ο ιδρυτης του τοπικ συμετεχει σε σταση εργασιας που κυρηξε η ΠΟΣΠΕΡΤ ....και παρατηνει την απεργια του μεχρι η συνθηκες στην διεθνη οικονομια καθως και η ισοτιμια Ευρω-δολαριου και αλλες εξωτερικες συνθηκες να επιτρεψουν να επανεμφανιστει... προς το παρον κυκλοφορει μεταμφιεσμενος

love for what is comming and forgivness for the past...

24/05/2003, 12:00:32
Την καλημέρα μου στους "μόνιμους πρωταθλητές" , στους "μόνιμα δεύτερους" και σε όλο το "υγιές κύκλωμα" του ΑΘΑΝΑΤΟΥ ελληνικού ποδοσφαίρου. Πάλι καλά που υπάρχει το Champion's League και το συνδρομητικό κανάλι για να βλέπουμε και εμείς οι "άσχετοι" ποδόσφαιρο επιπέδου κι όχι την ανάλλατη σούπα που μας προσφέρουν τόσα και τόσα χρόνια οι μονίμως αποτυχημένοι στην Ευρώπη, οι μονίμως δεύτεροι, οι μονίμως αδικημένοι, οι "εξυγιαντές" (χα,χα,χα...............), οι "επιστήμονες" ,οι,οι......................

Χαιρετίσματα από τη Γ' εθνική (και σε λίγο ίσως κι από τη Δ').

ΑΕΛ ΜΑΓΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ '83!!!!!!!!!!!!

HIGHLANDER
"WHO WANTS TO LIVE FOR EVER, WHO DARES TO LOVE FOR EVER?"

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΝέο Μέλος
25/05/2003, 14:52:24

ΘΥΡΑ 7
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Δευτέρα 2 Ιουνίου, στο Παπαστράτειο κλειστό γυμναστήριο,
πραγματοποιείται το Παγκόσμιο Συνέδριο
των Συνδέσμων και των μελών της ΘΥΡΑΣ 7, με την συμμετοχή και άλλων
συνδέσμων.
Τα θέματα που θα συζητηθούν στο Συνέδριο, είναι τα παρακάτω:
1. Θέματα διοίκησης – οργάνωσης και λειτουργίας των Συνδέσμων.
2. Απολογισμός της χρονιάς που πέρασε.
3. Σχέσεις μεταξύ της ΘΥΡΑΣ 7 και της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
4. Προτάσεις και σχεδιασμός της νέας χρονιάς.
5. Επικοινωνιακή πολιτική της ΘΥΡΑΣ 7.
6. Πρόληψη επεισοδίων και τιμωρίας του γηπέδου.
7. Εισιτήρια αγώνων και εκδρομές.
8. Εγγραφές μελών στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ανακοινώνεται επίσης, ότι η fiesta για την κατάκτηση του 7ου
συνεχόμενου Πρωταθλήματος,
ξεκινά από την Ξάνθη στις 25 Μαΐου, με την καθολική συμμετοχή της ΘΥΡΑΣ
7,
συνεχίζεται την Παρασκευή 30 Μαΐου το βράδυ στο Δημαρχείο Πειραιά, με
την απονομή του τροπαίου
στους παίκτες της ομάδας, αλλά και με πολλές άλλες εκπλήξεις και
ολοκληρώνεται στις 8 Μαΐου,
με το καθιερωμένο πλέον ψήσιμο των αρνιών.

ΘΥΡΑ 7

26/05/2003, 20:28:28
Καλησπέρα σε όλους .
Καλή παρηγοριά στους πικραμένους, καλά αρνιά, καλά κρασιά στους πρωταθλητές και καλή πορεία στην Ευρώπη .

ΑΕΛ ΓΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΞΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

HIGHLANDER
"WHO WANTS TO LIVE FOR EVER, WHO DARES TO LOVE FOR EVER?"

planeΜέλος
26/05/2003, 20:38:47
quote:
ΑΕΛ ΓΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΞΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

Γειά σου ρε Αχέροντα.

06/06/2003, 08:24:46
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ 13 ΝΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ

ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ.... ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΣ .....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΡΑΜΟΛΓΛΟΥ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

06/06/2003, 11:31:50
ΑΒΑΤΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!
τά μαθες?

ο Παναθηναικός υπέγραψε μόλις πρίν από λίγες ώρες μιά συμφωνία με την μπυραρία KRAFT και λανσάρει μέσα από την kraft την νέα ΜΠΥΡΑ 13!!!
αύριο Σαββάτο, θα έχει εγκαίνια και θα ρέει τσάμπα άφθονη μπύρα 13 από τα κελάρια και τα βαρέλια της KRAFT σε όσους πιστούς προσέλθουνε!!!

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

06/06/2003, 13:13:48
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.....

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.....
ΜΠΥΡΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ...

ΛΙΛΙΘ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ........

ΤΙΓΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

old tigerΜέλος
06/06/2003, 13:36:36

quote:
ΤΙΓΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Xμ.....εδώ είμαι...και σε καμαρώνω...
Πίστευα ότι είσαι Αναζητητής του αγνώστου....και όχι του 8ου...

Τέλος πάντων...

Ενα ωραίο αστειάκι για τους Παναθηναικούς,

Ερώτ.: Γιατί ο Παναθηναικός δεν παίρνει τον Καφέ;;;;

Απάντ.: Γιατί δεν έχει κούπα να τον βάλει...

Υ.Γ. Τουλάχιστον οι Παναθηναικοί καλέ μου φίλε ΑΒΑΤΑΡ, μπορούμε και αυτοσαρκαζόμαστε...

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

06/06/2003, 14:10:07
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΞΕΡΕΙΣ old tiger ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ "αυτοσαρκαζόμαστε..." ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΕΣ ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

old tigerΜέλος
06/06/2003, 14:59:22

Λέτε λόγω εθνικότητας ως άλλος ... ΜΩΥΣΗΣ να μας οδηγήσει στην γη της επαγγελίας (Λέγε με πρωτάθλημα);;;;

Υ.Γ. Θα γίνουμε δηλαδή τώρα εχθροί με τους υποστηρικτές της αναβίωσης του Αρχαιοελληνικού πνεύματος; Ωχ....βλέπω η μάχη να μεταφέρεται σε αυτό το topic
ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ Vs ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

06/06/2003, 15:07:18
εγώ πάντως, μετά από αυτά τα -ρ-άπελα (κατά το εφτ-ρ-ά-πελα) λέω να πάω να κάνω κανένα μπανάκι στο Σκοινιά...

α! σας είπα?
θα πάρω μαζί μου και Εόν, Dottore, mas71, Helios, Thoth κλπ. γιά να σβήσουν τ αναμεναίματα...

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^