- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εμείς ως γαύροι που σημαίνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ εκ του ρήματος γαυριώ που σημαίνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΙ σας κοιτάμε και χαμογελάμε , τώρα πλέον η σχέση μας ξέφυγε από το στείρο σεξ , τώρα υπάρχει αίσθημα , υπάρχει έρωτας , τώρα υπάρχει το χάδι μετά από την πράξη , η αγκαλιά , το παιχνίδι με τα μάτια .
Σκέψου τι κάνατε για να μας ερεθίσετε ποιο πολύ ;
Πήρατε Εβραίο !
Σα να βάλατε το ποιο υπέροχο διάφανο νεγκλιζέ και με τα υπέροχα λικνίσματα να μας λέτε «έλα» .
Αυτή είναι σχέση κυρίες και κύριοι !
Ο βάζελος βραβεύτηκε από την Greenpeace γιατί έχει
Προπονητή Πιγκουΐνο
Παίκτες Κότες
Οπαδούς Λαγούς
Και σήμα Το Τριφύλλι
Άλλη μία ευρωπαϊκή διάκριση !
να σας κανει μελη και καλα του θρυλου ...?
Μονο 20 000 ψχουλες μαζευτικαν τα κακομοιρα να του τα σκασουν...ουπς να γινουν θυματα...ουπς δεν μπορω να το ελεγξω ...μελη ηθελα να πω.
Ωραιο το κολπο πληρωστε εσεις για να το παιζω προεδρος.... ουαου
Πολυ εξυπνο και μεγαλοφυες μονο γαυροι και ηλιθιοι τσιμπανε...και οι γαυροι που τσιμπανε ηλιθιοι ειναι.
α ρε προεδραρα ειχε ποιο εξυπνο η μαμα σου?
love for what is comming and forgivness for the past...
Γιατί βρε παιδάκι μου ;
Ας το δούμε το θέμα με τον εσωτερισμό που του αρμόζει λοιπόν .
Εσύ υποστηρίζεις κάποιον σύλλογο ο οποίος κάποτε είχε μια αξιοπρέπεια ένα prestige και τώρα είναι ανύπαρκτος .
Ο ιδιοκτήτης αυτού του συλλόγου επειδή δεν έχει τα @@ να εμφανιστεί βάζει μπροστά υπαλλήλους οι οποίοι κοροϊδεύουν τους οπαδούς αυτής της καημένης ομαδούλας .
Και οι οπαδοί τι κάνουν ;
Οι οπαδοί κοιτάνε τον μεγάλο , τον δοξασμένο , τον πραγματικά πρωτοπόρο και ψάχνουν να βρουν ψεγάδι , ψάχνουν να βρουν κάτι να σχολιάσουν για να μη δουν τα δικά τους χάλια , την ανυπαρξία τους , τον εξευτελισμό τους .
Το να κάνω κριτική και μάλιστα κακόπιστη σε κάποιον που είναι καλύτερος από εμένα σημαίνει ότι ΖΗΛΕΥΩ , το να εθελοτυφλώ και να μη λέω ότι σε όλη την Ευρώπη οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν μέλη σημαίνει ότι δεν έχω τι δύναμη ή τη θέληση να κρίνω τα του οίκου μου , το να κατηγορώ χωρίς στοιχεία κάποιον που πρωτοπορεί και προοδεύει με επιτυχία σημαίνει ΒΛΑΚΕΙΑ και ΚΑΚΙΑ .
Πιστεύω ακράδαντα ότι εσύ δεν έχεις τίποτα απ όλα αυτά και ότι απλά έχεις πέσει στην παγίδα και στο τέλμα που ΑΛΛΟΙ έστησαν για σένα .
Άσε φίλε μου το εκτροφείο κοτόπουλων και ασχολήσου με κάτι άλλο , γίνε Πανιώνιος , γίνε ότι θέλεις , είναι καιρός να βρεις και εσύ την ψυχική σου ηρεμία .
Η μεγαλοψυχία του Ολυμπιακού πνεύματος στον αθλητισμό είναι διάχυτη απόλαυσε τη διότι η αξία είναι στη συμμετοχή .
ΑΜΑΝ Ο ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ !
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια .
Ηταν χαρα μου που ακουσα εναν οπαδο του θρυλου με επιπεδο και καλιεργεια....πραγμα σπανιο στις μερες μας.
Σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου για την εσωτερικη ψυχαναληση και για της συμβουλες που μου εδωσες και μαλιστα αμισθι.
Σε ευχαριστο επισεις για την φιλοτιμη προσπαθεια να σωσεις ενα φιλο που παραεπεσε στο αντιπαλο στρατοπαιδο και παραστρατησε και οπως λες επεσε στην παγιδα....
quote:
Πιστεύω ακράδαντα ότι εσύ δεν έχεις τίποτα απ όλα αυτά και ότι απλά έχεις πέσει στην παγίδα και στο τέλμα που ΑΛΛΟΙ έστησαν για σένα .
Ειναι πολυ γλυκο να ξερεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που σε σκεφτονται και μοχθουν για το καλο σου και του κοσμου.(σνιφ...σνιφ)
Η αληθεια φιλε αποστολε ειναι ο τι εγω μηλισα για ηλιθιους οπαδους του γαυρου και εσυτσιμπησες γιατι οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται
Αφου πληρωσες καλα να παθεις
Ουπς!! Το Gate απο ποτε εγινε Gay ?? αχμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!
And I keep on wondering....

![]()
![]()
![]()
![]()
Egw eime PANATHINAIKOS !!!!!
apo ta genofaskia mou.... Ampelokhpioths oso de pah 29 xronia zwhs edw ....
Exw na dw protathlima oso kai eseis !!!!
Afhnete gynekes na exoun apopsh !!!!! na anoigoyn topics
me thema ton Gayro kai den exh antidrash kanhs !!!!
MA KANHS !!!!
E OXI RE YMARTON ELEOS
STHLTE THN STH KOUZINA THS !!!!!!!!!!
Flexable
to kokalh kai to podosfero !!!!!!!!!!!
De to xwrah o nous mou !!!!!!!!!!!!! [pws thn exh dh
ELEOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSS
Flexable
α) Ηλεκτρομαγνητική
β) Ισχυρής Πυρηνική
γ) Ασθενής Πυρηνική
δ) Βαρυτική
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Maxwell συνέδεσε την ηλεκτρικη με την μαγνητικη που την ονόμασε "ηλεκτρομαγνητική"... Όμως πολλοί επιστήμονες απ' όλο τον κόσμο προσπαθούν απο την εποχή που έζησε ο Άινστα'ι'ν να ενοποιήσουν τις τέσσερεις δυνάμεις το Σύμπαντος! Όμως έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα αφού έχουν ενοποιήσει τις 3 από τις 4 αλληλεπιδράσεις... Το μόνο που μένει τώρα είναι να ενοποιηθεί και η βαρυτική... Το ίδιο προσπαθώ να κάνω και εγώ παρ' όλο που είμαι πολύ μικρός με εντυπωσιάζουν και με προβληματίζουν.
Το πρώτο στοιχείο που μας δίνεται μέσα σ' αυτόν τον "γρίφο" είναι ότι ονομάζονται δυνάμεις, άρα στηρίζονται κατά πολύ στους Νόμους του Νεύτωνα και στο Νόμο της Βαρύτητας! Ας ξεκινήσουμε από την ηλεκτρομαγνητική αλληλεπίδραση συνδυάζοντάς τον με τον Νόμο της Παγκόσμιας Έλξης που διατύπωσε ο Νεύτωνας. Ονομάστηκε ηλεκτρομαγνητική διότι τα κουάρκ (μικρότερα σωματίδια που βρίσκονται μέσα στον πυρήνα των ατόμων-υπάρχουν τρία κουάρκ σε κάθε νετρόνιο και κάθε πρωτόνιο) ασκούν μία ελκτική δύναμη και την ονομάζουμε ελκτική γιατί συγκρατεί τα πρωτόνια και τα νετρόνια μέσα στον πυρήνα. Παίρνουμε για παράδειγμα το άτομο του υδρογόνου:
Έτσι προκύπτει: F= G επί m1 επί m2 διά d στο τετράγωνο!
(G= 65 επί 10 στη μίον 12 Newton επί μετρο στο τετράγωνο δια kg στο τετράγωνο)
(m1= 3 φορές η μάζα των κουάρκ αφού υπάρχουν 3 διαφορετικών ειδών σε κάθε πρωτόνιο και αφού έχουμε ένα άτομο υδρογόνου έχει μόνο 1 πρωτόνιο και 0 νετρόνια άρα μόνο 3 κουάρκ η μάζα των κουάρκ είναι 1,5 επί 1,6726231 επί 10 στη μίον 24 + 5 επί 1,6726231 επί 10 στη μίον 24 + 200 επί 1,6726231 επί 10 στη μίον 24)
(m2= Μάζα πρωτονίου + μάζα νετρονίων Συνεπώς το αποτέλεσμα είναι μάζα ενός πρωτονίου αφού υπάρχει μόνο ένα πρωτόνιο και 0 νετρόνια στον πυρήνα)
(d στο τετράγωνο= η απόσταση στο τετράγωνο ανάμεσα στα πρωτόνια και τα νετρόνια από τα ηλεκτρόνια είναι είναι 0,0000000000000000000025 μέτρα).
Το αποτέλεσμα είναι F = 9,803134239 επί 10 στη μίον 12 Newton ή 0,000000000009803134239 Νewton
Μέχρι τώρα έχω βγάλει αυτά τα συμπεράσματα...
"Rocky"
"Rocky"
"Rocky"

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...
"Rocky"
"Rocky"
"Rocky"