- Συντονιστες.......Τολμη και γοητεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Παρεπιπτώντος, εάν κάποιος αναζητά τη ΓΝΩΣΗ, να του δώσω τη βιβλιοθήκη μου ΟΛΟΚΛΗΡΗ, αλλά να είναι σίγουρος ότι τον Εσω Εαυτό ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ μέσα απο τα διάφορα βιβλία....
Οι διάφορες ΒΙΒΛΙΟΣΟΦΙΕΣ στις οποίες ΠΟΛΛΟΙ καταφεύγουν τωρα τελευταία (αλλά και απο την αρχή υπήρχε αυτό το θέμα), ΞΑΝΑΛΕΩ πώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ....
Και ΦΥΣΙΚΑ αυτό δεν θα τον κατατάξει στους ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ...
Μανία με αυτούς τους τίτλους και τους ορισμούς ρε "Κέλσο"; Τι σου φταίνε οι τίτλοι και οι ορισμοί; Και ποιος δίνει τον τίτλο ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ; Εσύ ή εγώ;
Και ποιος σου είπε ότι τα αποσπάσματα από τα αρχαία κείμενα ή τα βιβλία σοφίας τα προσφέρω για να κερδίσω το "δίπλωμα του Εσωτεριστή"; Το αναφέρω εγώ αυτό πουθενά; Δηλαδή θα προτιμούσες να μην τα γράφω και μην τα προσφέρω (όλα αυτά που μου παίρνουν πολύ χρόνο, ενέργεια, μεράκι και φαιά ουσία) για να μην διανοηθεί κάποιος ότι το παίζω Εσωτεριστής; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Λυπάμαι πολύ για αυτό και νομίζω ότι αν το ξανασκεφτείς θα δεις ότι αδικείς και εμένα και τον εαυτό σου.
quote:
Διάβασα απο άτομα που εκτιμώ να μιλάνε για "σκυλιά", για "κόκαλά" και "φόλες"...
Αυτός είναι ο δικός ΤΟΥΣ "εσωτερισμός" και το βάζω σε εισαγωγικά, γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ;;;;;
Δεν καταλαβαίνουν ότι ΕΤΣΙ έρχονται να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ αυτό που τόσα πολλά μέλη ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και φυσικά καταδεικνύω την ΚΑΤΗΦΟΡΑ που έχουν πάρει τα forums και τα "αξιόλογα" θέματα που ανοίγονται;;;;
"Σκυλιά" αυτό-αποκαλούνται και αυτό-προσδιορίζονται αυτοί που ξέρεις καλά. Δεν φταίω εγώ εάν θέλουν αυτόν τον τίτλο. Εγώ προσωπικά δεν θα φιλοδοξούσα να είμαι σκυλί που θέλει να φοβερίσει και να δαγκώσει ανθρώπους.
Κι άντε ξανά μανά πάλι με τον Εσωτερισμό !!! Αν σου περισσεύει κανένα Εσωτερικόμετρο, δως μου κι εμένα να μετρηθώ. Και ποιος θα μείνει τελικά ο Εσωτεριστής εδώ μέσα; Να περάσουμε επιτροπή; Και ποιοι θα είναι στην επιτροπή; Μπορούμε να μάθουμε;
Να φύγουν πρώτα όλοι αυτοί που συμμετέχουν στο "Αχλαδότυρο" (πρόσεχε γιατί θα φύγουν μαζί κι εμένα και όλη η παρέα σου!). Να φύγουν όλοι αυτοί που συμμετέχουν στο "ΠΑΡΑΞΕΝΟ", να φύγουν όλοι αυτοί που απλώς παραθέτουν αποσπάσματα από βιβλία για να το παίξουν Διαχειριστές. Να φύγει o ADMIN, να φύγω κι εγώ που ήμουν ο Διαχειριστής από τότε που έγινε το forum; Μήπως θα αισθανθείς μοναξιά σε αυτήν την επιτροπή; Λέω, μήπως;
Κρίμα βρε Kelso. Πληγώθηκα πολύ που επέλεξες αυτήν την στάση και είμαι σίγουρος ότι και εσύ έτρεφες κάποια εκτίμηση για εμένα, αν και ήμουν απλώς ένας... Βιβλιόσοφος, κι όχι εσωτεριστής και από.... ευγένεια δεν μου το έλεγες.
Μου λείπουν τα σχόλιά σου και οι συζητήσεις μας, αλλά νομίζω ότι έχουμε πολλές διαφωνίες σε αυτό που βλέπουμε και σε αυτό που θέλουμε. Δεν νομίζω ότι το ζήτημα είναι προσωπικό μας. Θέλεις άλλο Esoterica και εγώ θέλω άλλο. Θα βολευόμουν και με το Esoterica που θέλεις κι εσύ αλλά θα ήταν πολύ λίγο, πολύ μικρό και πολύ ελιτίστικο και αυτά τα βαριέμαι.
Εγώ θα περιμένω να συμμετέχεις ξανά. Διατηρώ τις ελπίδες μου. Αν πάλι δεν θέλεις, κρίμα αλλά εγώ συνεχίζω να κάνω και να θέλω αυτό που αγάπησα από την αρχή, είτε είμαι Διαχειριστής, είτε όχι, είτε είμαι Εσωτεριστής είτε είμαι απλώς... Βιβλιόσοφος.
Να είσαι καλά.
Και να θυμίσω ένα "motto" που ταιριάζει σε αυτήν την περίπτωση, από την ταινία 6η Αίσθηση. "Βλέπω γύρω μου νεκρούς. Αλλά δεν το καταλαβαίνουν. Βλέπουν αυτό που θέλουν να δουν"

Μπορώ να πώ κάτι πχ για τον Πλωτίνο ? Ολη του η συμμετοχή εδώ καταδυκνύει βαθιά σοβαρότητα, πνεύμα αναζήτησης και εσωτερικής ωριμότητας. Αν μη τι άλλο στηρίζει την θέση του με την στάση του.
Tα μέλη Κέλσο έχουν παρεξηγήσει πιστεύω τον Εσωτερισμό με το μεταφυσικό κουτσομπολιό αλλά και πάλι το Εσωτέρικα κρατιέται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο μιας και οι συζητήσεις τύπου "τα καρκινάκια κάνουν καλή φασολάδα" και "ομαδα ε έτοιμη για δράση" υπάρχουν σε ειδικές κατηγορίες, οπότε ο καθένας επιλέγει αυτό που θέλει να δεί.
Εγώ στο αχλαδότυρο άντε να έχω μπεί να δώ δέκα φορές έτσι για να δώ τι παίζεται... δεν με υποχρέωσε κανείς με το ζόρι να πάω να δώ τι γίνεται....
Σε εσωτερικά θέματα οι συζητήσεις πιστεύω οτι κυλάν σε ικανοποιητικό επίπεδο και βάθος και πράγματι βλέπω απο αρκετά μέλη πολύ βαθιές εσωτερικές προσεγγίσεις. Το αν δεν έχουμε τίποτα να πούμε καμιά φορά θα πρέπει να προβληματίσει τον καθένα ξεχωριστά και όχι το Εσωτέρικα... Δεν νομίζω οτι θα πρέπει το εσωτέρικα να μας βρίσκει και να ανοίγει θέματα για να συζητάμε εμείς... Αν εμείς είμαστε στείροι τότε κάτι δεν πάει καλά με εμάς. Στην τελική το όλο εγχείρημα στηρίζεται απο την διάθεση του καθενός απο εμάς.
Διαλέγεις ένα μονοπάτι που ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν έχει να προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ, μα ΤΙΠΟΤΑ σε κανένα απο τα μέλη, αλλά προσπαντώς σε ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ...
Γιατί λοιπόν ξεκινάς να βαδίσεις σε αυτό;;;
Θέλω να πώ, και ίσως και να ΑΠΑΙΤΗΣΩ να μου δείξεις το ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ;;;
Ξέρεις κάτι που η αναξιότης μου ΑΓΝΟΕΙ;;;
Διαβάζεις ΟΛΑ τα μηνύματα ή ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ;;;
Μιλάς για την "παρέα μου"...
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ να πείς ποιά είναι αυτή η "παρέα μου" γιατί τουλάχιστον η αναξιότης μου ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΑ...
Εάν το γεγονός ότι έχω ταύτιση απόψεων με κάποια μέλη, αυτό δε σου δίνει ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να φωτογραφίζεις ΚΑΝΕΝΑΝ...
Εσένα ΓΙΑΤΙ σου κακόπεσε που ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ράμογλου σε αποκάλεσε "κυβερνητικό εκπρόσωπο";;;
Σε χαλάει Τρισμέγιστε που αναφέρω και ΞΕΧΩΡΙΖΩ τον Εσωτερισμό απο την απλή εσωτερική αναζήτηση, εσωτερική απορία και όλα αυατά που έχουν το πρόθεμα και το δηλωτικό του "εσωτερικός";;;;
Ξεχνάς ότι ΟΤΑΝ σχεδιάσαμε την ΠΡΩΤΗ τηλεοπτική εμφάνιση το επιχείρημά ΣΟΥ για να με πείσεις να βγώ στο "γυαλί" ΗΤΑΝ το γεγονός ότι ΠΟΛΛΟΙ αν όχι ΟΛΟΙ βγαίνουν και λένε πολλά που ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ της τόσο της Μεταφυσικής αναζήτησης όσο ΚΑΙ του Εσωτερισμού;;;;;;;;;
Ξεχνάς που ΕΣΥ μου είπες ότι "τώρα σου δίνεται μια ΕΥΚΑΙΡΙΑ να είσαι ΠΑΡΟΝ και να βάλεις τα πράγματα στη ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ";;;;;
Λοιπόν, τι έγινε;;;
Τι μεσολάβησε;;;;
ΤΟΤΕ αποδεχόσουν το γεγονός ότι ΚΑΤΕΙΧΑ την "ορθή" έννοια του Εσωτερισμού και ΤΩΡΑ δεν την κατέχω πιά;;;;
Και μιάς και ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να διαστερεβλώνουν τα γραφώμενά μου (ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ) σου υπενθυμίζω τι ανέφερα επάνω στο μήνυμα του φίλου ΑΙΟΝ...
quote:
Κατα τα άλλα ΦΥΣΙΚΑ και συνυπογράφω τα όσα ανέφερες...
Στο "κατά τα άλλα" Τρισμέγιστε ανήκει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ του φίλου ΑΙΟΝ που το ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ, με ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ τα ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ που σχολίασα...
Διάβασέ το ΞΑΝΑ και έλα πές μου μετά ΣΥΓΓΝΩΜΗ Κέλσο, έκανα λάθος...
Δεν είναι κακό ξέρεις...
Για την ΒΙΒΛΙΟΣΟΦΙΑ, έχω πολλά να πώ, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επι του παρόντος νομίζω...
Πάντως ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ το σε ποιούς ή σε τι αναφέρομαι...
Εάν θέλεις και ένα "μικρό" παραδειγματάκι, γιατί να μη σου το δώσω;;;
Πώς ΚΡΙΝΕΙΣ το μήνυμα που λέει ότι τα "βήματα της ΑΛΧΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΑΚΣΙΑΣ είναι τα κάτωθι, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ούτε ΤΙ ΕΙΝΑΙ αλλά και ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ"....
"Τα παραθέτω μέν (ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ) αλλά επιδή ΑΓΝΟΩ (γιατί ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ) μη με ρωτήσετε"...
'Η σε κάποια ερώτηση τι σημαίνουν τα "δείνα" αρχικά, πως ερμηνεύονται, να σου κάνουν το πλέον διαδεδομένο και δημοφηλές cpoy / paste απο άλλα sites ή βιβλία με ένα κάρο κατεβατά που οι ΙΔΙΟΙ δηλώνουν ότι τα ΑΓΝΟΟΥΝ;;;
Θές και άλλα;;;
Μην λοιπόν κάνεις ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ να φαντάζεσαι ως άλλος Δόν Κιχώτης ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΕΧΘΡΟΥΣ και ιδιαίτερα να ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ...
Εάν επι της ΟΥΣΙΑ των μηνυμάτων μου έχεις κάτι να πείς, παρακαλώ να το ακούσω, αλλιώς εφάρμοσε ΚΑΙ ΕΣΥ το αγαπημένο ρητό του φίλου Πλωτίνου και να μιλήσεις όταν έχεις κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ να πείς...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Φυσικά και ΔΕΝ ΕΙΧΑ σκοπό ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ να μας κατανομάσεις το ΠΟΙΟΥΣ θεωρείς ΕΣΥ εσωτεριστές, αλλά είχα σκοπό να σου ΔΕΙΞΩ ένα λάθος (κατα την υποκειμενική μου άποψη πάντα) που έκανες ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ κάποια μέλη ως "χαβαλέδες"...
Μη βιαστείς ΚΑΙ εσύ να μιλήσεις για τη παρέα μου όπως έκανε ο Τρισμέγιστος...
Λές πώς,
quote:
Σε εσωτερικά θέματα οι συζητήσεις πιστεύω οτι κυλάν σε ικανοποιητικό επίπεδο και βάθος και πράγματι βλέπω απο αρκετά μέλη πολύ βαθιές εσωτερικές προσεγγίσεις.
Αυτό είναι ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΟ τουλάχιστον για την αναξιότητά μου.
Αλλο είναι όμως το ΘΕΜΑ...
Πόσα τέτοια θέματα βρίσκεις πιά;;;
Ποιά είναι η ΑΝΑΛΟΓΙΑ με τα θέματα που εσύ ανέφερες με χιούμορ περί "τα καρκινάκια κάνουν καλή φασολάδα" και "ομαδα ε έτοιμη για δράση";;;
Και ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ το νόμο της ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ απο τα Ερμητικά Κείμενα φάνταζομαι...
Προχώρησε τη σκέψη μου επάνω στο νόμο της Αναλογίας και θα ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ πολλά ενδιαφέροντα για τα ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ...
Αυτό είναι ΤΟ θέμα φίλε μου κατά τη ταπεινή μου άποψη και ας με συγχωρέσει ο Τρισμέγιστος που ΔΕΝ συμμερίζομαι την δική ΤΟΥ άποψη...
Για όλα όσα αναφέρεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου και τα ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ...
Η επιλογή είναι στο μέλος για το ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ να συμμετέσχει για να ΜΗΝ πώ το ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ να το πράξει αυτό....
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Δεν είναι ο σκοπός μου να ανοίγω ανούσεις και άσκοπες διαμάχες.
Η ουσία των γραφόμενών μου δεν αλλάζει, όμως.
Έχεις την δική σου κρίση του πως είναι τώρα το Esoterica και πως πρέπει να είναι το Esoterica και εγώ διαφωνώ εδώ και πολύ καιρό. Και όσες συζητήσεις και να έχουμε, θα θέλουμε διαφορετικό πράγμα. Και σε τελική ανάλυση ούτε εγώ αποφασίζω, ούτε εσύ, αλλά αυτός που το έκανε και το διατηρεί.
Πραγματικά δεν βλέπω καμία φθορά και δεν νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει στο Esoterica κάτι με βάση την δική σου φιλοσοφία. Νομίζω ότι στην τελευταία απάντηση ο ΑΙΟΝ λέει κάτι που το βλέπω κι εγώ και το αποδέχομαι:
quote:
Σε εσωτερικά θέματα οι συζητήσεις πιστεύω οτι κυλάν σε ικανοποιητικό επίπεδο και βάθος και πράγματι βλέπω απο αρκετά μέλη πολύ βαθιές εσωτερικές προσεγγίσεις. Το αν δεν έχουμε τίποτα να πούμε καμιά φορά θα πρέπει να προβληματίσει τον καθένα ξεχωριστά και όχι το Εσωτέρικα... Δεν νομίζω οτι θα πρέπει το εσωτέρικα να μας βρίσκει και να ανοίγει θέματα για να συζητάμε εμείς... Αν εμείς είμαστε στείροι τότε κάτι δεν πάει καλά με εμάς. Στην τελική το όλο εγχείρημα στηρίζεται απο την διάθεση του καθενός απο εμάς.
Αφού όμως τα έχουμε πει και ξαναπεί, και δεν συμφωνούμε, τι νόημα έχει να το ξαναπούμε;
Αν βλέπεις ότι αυτό το esoterica δεν σε εκφράζει και ότι είναι ποιοτικά χαμηλό και υποβαθμίζεται και ότι οι επιλογές που κάνει ο ADMIN είναι λανθασμένες, δεν έχω κανένα δικαίωμα να σου αλλάξω γνώμη αν εσύ εμμένεις στην άποψή σου.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο Kelso ούτε με τον παλιό φίλο Kelso. Αυτό που υπάρχει είναι μια μεγάλη διάσταση απόψεων στη τακτική και στην φιλοσοφία αναπτυξης του Esoterica και νομίζω ότι αυτό είναι η καρδιά της διαφωνίας μας. Κατά τα άλλα το ξαναλέω, δεν έχω να μοιράσω ούτε να χωρίσω κάτι με σένα. Θα είμαι πολύ χαρούμενος να ξαναβρεθείς εδώ μέσα και να προσπαθήσουμε να αλληλοβοηθηθούμε σε κοινούς στόχους και σκοπούς. Είσαι από τα λίγα άτομα που μοιραζόμαστε τόσες κοινές απόψεις στον τομέα της εσωτερικής γνώσης αλλά δυστυχώς διαφωνούμε σε πολλά άλλα.
Τι να κάνω; Δεν μπορώ να τα έχω κι όλα

δεν έχω πολύ καιρό εδώ έσω,
απλά θα πω οτι η μέχρι τώρα εμπειρία μου, μ'έχει διδάξει πως η αλήθεια συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση.

χαιρομαι επισης γιατι βλεπω πως εστω και απο την διαφωνια που υπαρχει ,διακρινω μια ωριμη στιγμη που ισως φερει το πωθουμενο αποτελεσμα:)
επισης θα συμφωνησω με τον oannes ,παιδια περισσοτερα ειναι εκεινα που μας ενωνουν ,μα το σημαντικο που μας ενωνει ειναι το ιδιο τ esoterica:)
καθηστε ξανα σε ενα τραπεζι παλαιοι -νεοι συντονιστες/διαχειριστες και αντμιν ,ωστε να προχωρησουν μοναχα τα θετικα σημεια
θελω να σας δω ολους μαζι ξανα ,θελω να δω να επιστρεφουν ολοι αν γινεται και να διεται την γνωμη σας και την αποψη σας σε ολα
σας ευχαριστω για το οτι με υποφερετε και κανετε υπομονη με τον μανο και ολα οσα λεει:)))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Οταν ανοιξα το τοπικ .....το ανοιξα...
γιατι παρατηρησα οτι καποια μελη "υποκρινονταν" (κατα την κριση μου) με τα λεγομενα τους θελοντας να το παιξουν καλλοι.... και μετριοφρωνες... και μετρημενοι και κοσμιοι σε σημειο που ο "καθωσπρεπεισμος" να επηρεαζει την συζητηση.
δεν γινινταν συζητηση πλεον
ευχολογιο και ευλογιες στο εσοτερικα καναμε
και τι καλο που ειναι και μπραβω που μας δινει χωρο και αλλες τετοιες μαλακιες.
Το πολυ το κυριε ελεησον το βαριετε και ο παπας.
Ποιος θα προτογλυψει ποιον
Καταλαβα λοιπον οτι εχουν φιλοδοξιες και επειδη ειδα πολλα μελη με φιλοδοξιες να απογοητευονται και να φευγουν ή να ειναι ετοιμα να τα παρατησουν διοτι καθε μερα περιμεναν και περιμενουν ενα μαιλ απο τον αδμιν για να τους χριζει συντονιστες ή κατι τετοιο τελος παντων....
Ενω στην ουσια δεν ηξεραν...οπως κανεις μας αλωστε τα κριτηρια που γινεται καποιος συντονιστης αισθανθηκα οτι ειναι κριμα....
και εν μεσω ανακαταξεων να μην κανουμε και μια ανακαταξη -ανακατεμα στο θεμα συντονιστες.
Εκει πεφτει ή πρωτη μασκα.....
το θεμα ειναι τζισσσ.... μην αγγιζεται... μην ενοχλειτε...
απο ολους τους συντονιστες τους κατα τα αλλα εσωτερικευοντες..
μα καλα δεν εχετε μαθει εκει στα εσω που ψαχνετε το αγαθο της ελευθεριας?
ή μηπως κανουμε συμβιβασμους στην οποια ελευθερια μας οταν εχουμε να κανουμε με θεση εξουσιας?
Βεβαια ηταν αναμενομενο (και στοχος) καποια μελη να τρεξουν να υποβαλουν τα σεβη στον αδμιν για τους δικους τους σκοπους.
....λεω στοχος και εξηγησα τους λογους παραπανω....
ηθελα να δωσω μια ευκαιρια στα οποια μελη με φιλοδοξιες να τις εκθεσουν με καποιο τροπο.![]()
![]()
![]()
![]()
Ισως αυτο να εξηγει και την μεγαλη επιτυχια του τοπικ. Ισως ατο να εξηγει και την συμπεριφορα καποιοων μελλων που οδηγησαν στην αποχωριση του αποστολη
μασκα δευτερη.... του αδμιν
δεν δισταζει να δειξει ενα φασιστικο τροπο αντιληψης τον πραγματων μια μονοκρατορια και εναν "εσωτερισμο" που ο δικτατορας Παπαδοπουλος θα τον ζηλευε.
και ερωτω...
προσπαθω να κανω ρομπα ενα μελος ειναι εσωτερισμος?
το διαιρει και βασιλευε ειναι εσωτερισμος?
το να κοβω κοματακια απο αλλο τοπικ και να τα μεταφερω στην κουβεντα
αυτη ειναι εσωτερισμος? Πως δεν εφερες και κοματια απο την εφημεριδα της ρουμανιας που γραφει οτι το πραγματικο μου ονομα ειναι Κωστας πασαρης?
Ντροπη και αισχος
Δηλαδη αν εγω ξερω καποια πραγματα για εσενα κε αδμιν οπως Πχ Χομπι ή σεξουαλικες προτιμησεις και τα βγαλω στην φορα στην κουβεντα γιατι δεν εχω επιχειρηματα θα ειμαι εσωτεριστης?
να χαρω εγω εσωτερικευοντες?
Anyway τα ειπαμε αυτα....κια ποιο πριν.
τριτη μασκα.
ΤΗΟΤΗ.... ενω ξεκινα επιθετικα... και ενω αναλαμβανει ρολο κυβερνητικου εκπρωσοπου (αυτοκλητα) στην πορεια και μετα απο "κραξιμο" μην δυναμενος να στιρηξει με επιχειρηματα την ελληψη δημοκρατικοτητας και αξιοκρατιας στο φορουμ...
Τελικα για τους δκους του λογους δεν χανει ευκαρια να μηλισει για "παρεουλες" κλπ.
και καλα κανει και αξιος και χιλια μπραβο...
διοτι αποδυκνειτεται τελικα οτι ετσι ειναι....
Τεταρτη μασκα
αυτηνης.... που τα καταφερε
και μπραβο της.... αγνοει ομως ακομα και τον λογο για τον οποιο επιλεχθει.... ποσο μαλον τον ρολο της.
οσο για το αυτη... που τα καταφερε
ειναι προφανες οτι αναφερεται στις φιλες της και σε καποιο ειδους ανταγωνισμο που υπηρξε στο παρελθον.
δηλαδη παιδιαρισματα ψαξτε αν θελετε να δειτε ποσες και ποιες φιλες εφυγαν μετα απο την συντονιστικοποιηση της
για να δειτε ποιος αγαπαει το φορουμ και ποιος ειναι ανιδιοτελης
και ξαναρωτω.... νομιζεις κουκλα μου οτι εχεις το δικαιωμα να με κρινεις ????
μια ακομα
Πικρια του Κελσου που λιγο πολυ συμπηκνωνεται στο "...αν ημουν εγω εκει θα ηταν καλυτερα" κατι σαν το "καντε με πρωθυπουργο για μια μερα
και θα δειτε"
ευχαριστω παντως για την υποστιριξη μου χρειαζεται γιατι υποψιαζομαι οτι θα βγω το μαυρο προβατο απο εδω τελικα
ακομα μια μασκα ...του
Αιον και με εκπλησει ευχαριστα ....keep going brother
το μονο λυπηρο ειναι οτι χασαμε τον ραμογλου και φιλε μου αιον παραδεξου το .....μεσω της "κοντρας μας" αυτοπροσδιοριζεσαι....
και μια απολογια προς ολους
Μεσα σε ολα εδειξα ενα χαρακτηρα πολυ επιθετικο σε πολλες περιπτωσεις αλλα αυτο ηταν μια στρατηγικη για να κερδισω τα πενηντα εκατπμυρια εεεε..... να προκαλεσω καποια πραγματα.
Επρεπε σε καθε περιπτωση να μην το παρακανω για να μην δωσω πατημα για διαγραφη...
Ειδε και απο ειδε ο καημενος αδμιν και μου τα εχωσε μπας και παρεξηγηθω και σηκωθω και φυγω.
Παντως τον κατεβασαμε απο τον θρονο του να μας απαντησει...
Νομιζω οτι εκανα το σωστο...
Νομιζω οτι τελικα μας βγηκε σε καλο αυτη η κουβεντα...
και βοηθησε στην εσω-εξελιξη του χαρακτηρα μας
αλλα οι στοχοι μου δεν εχουν επιτευχει πληρως οποτε θα συνεχισω να σας την λεω
μεχρι να αρχισουμε να εχουμε και εμεις τα μελη καποιο λογο στα συντονιστικα ή μεχρι να οριστουν καποια κριτηρια πχ (αρ. μυνηματων -γνωσεις) αντικειμενικα.... ετσι ωστε να κανει ο καθενας τις επιλογες του ...
βεβαια αν μπουν Τελικα καποια κρητηρια οπως ας πουμε δεκα χιλιαδες μυν. και αυριο δεν υπαρχει κανενας ή ελαχιστοι για κουβεντα μην εκπλαγειτε
και να σταματησει αυτο το φορουμ να ειναι "σοροπιαστο"
ματς μουτς
Εν Αρχη
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Να σου δώσει το site ο Admin δεν γίνεται για τεχνικούς λόγους και αυτό το ξέρεις και μιλάς πάντα εκ τους ασφαλούς...
Εγώ είμαι σίγουρος πως αν μπορούσε αυτή τη στιγμή θα σου έλεγε "πάρτο ρε μπαγάσα για ένα μήνα και κάντο ότι θέλεις να δούμε τι θα γίνει" Είμαι σίγουρος 100% .
Ξέρεις όμως οτι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και γιαυτό συνεχίζεις...
Εγώ δεν κατάλαβα τι μάσκα έριξα ούτε τη μάσκα φόραγα πάντως...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ...
Κρατάω απο το μήνυμά σου αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με ενδιαφέρει:
quote:
...Είσαι από τα λίγα άτομα που μοιραζόμαστε τόσες κοινές απόψεις στον τομέα της εσωτερικής γνώσης...
Το κρατάω ΓΙΑΤΙ αυτή η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ και ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ που ξεχειλίζει μέσα απο Αυτήν σε Εκείνον που ΓΝΩΡΙΖΕΙ, είναι που μου ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ για το "πώς" ΘΑ έπρεπε ΝΑ ήταν τα forums του μεγαλύτερου μεταφυσικού διαδυκτιακού τόπου στην Ελλάδα...
Να ξέρεις λοιπόν πώς δέν είναι η αναξιότης μου "επίορκος" στα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ που ορίζονται απο αυτή την εσωτερική γνώση που εσύ αναφέρεις και που ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ λές ότι είναι "ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΨΗ"...
Πώς μπορεί να είναι ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΨΗ όταν μου λές πώς ναι μέν συμφωνούμε ΑΛΛΑ ουσιαστικά διαφωνούμε;;;
Εσύ Τρισμέγιστε φίλε μου αναφέρεις ότι ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ οι απόψεις μας...
Κάπου ή εγώ μπερδεύτικα ή εσύ μπερδέυτικες...
Τέλος πάντων, ΞΑΝΑΔΗΛΩΝΩ ότι η όποια φιλοσοφία μου για τα forums του Esoterica.gr αλλά και για ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ Esoterica.gr στηρίζεται ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ που προέρχονται απο τις "κοινές μας απόψεις" της Εσωτερικής Γνώσης...
Είμαι το πρόσωπο εκείνο που ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣΚΑ...
Είμαι Αυτός που Είμαι ΚΑΙ μέσα στο διαδύκτιο ΚΑΙ έξω...
Οσοι με γνώρισαν, το ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΟΥΝ...
Πάντως να ξέρεις φίλε μου Τρισμέγιστε ότι ΚΑΙ οι "Κασσάνδρες" στο ΣΟΦΟ είναι χρήσημες...
Σοφούς δε ξέρω αν έχουμε, γιατί απο Κασσάνδρες ΜΑΛΛΟΝ γέμισε ο τόπος...
Κλείνω με ένα απόσπασμα απο ένα μικρό μα πολύ μικρό βιβλιαράκι της Νέας Ακρόπολης με τίτλο :
(... προσπάθησε)
"Ηρθα ΕΔΩ για να ανήκω σε ΟΛΟΥΣ
και να είμαι δίπλα σε ΟΛΟΥΣ.
Και ότι θα κάνω ΣΗΜΕΡΑ με τη μοναξιά μου,
θα αντηχήσει ΑΥΡΙΟ σαν ηχώ του πλήθους.
Οτι λέω ΤΩΡΑ με μια μοναδική καρδιά,
θα επαναληφθεί ΑΥΡΙΟ απο εκατομμύρια καρδιές"
Χαλίλ Γκιμπράν
σελ. 51
Είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις ΚΑΙ το βιβλιαράκι ΚΑΙ το απόσπασμα...
Κράτα το και να το έχεις ΠΑΝΤΑ στα υπόψιν σου...
ΠΟΤΕ δε με ενόχλησε η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ...
Με ενόχλεί ΠΑΝΤΑ η ατεκμυρίωτη άποψη...
Και αυτό κατ'ανάγκην δεν απευθήνεται σε εσένα...
Οπως πολύ ορθά είπες: "...Και σε τελική ανάλυση ούτε εγώ αποφασίζω, ούτε εσύ, αλλά αυτός που το έκανε και το διατηρεί..."
Φίλε Μάνο μας...
Να έχεις πάντα κατά νού ότι του Κέλσου (τον οποίον παρεπιπτόντως και έχεις γνωρίσει απο κοντά), ΠΑΝΤΑ η συμβολή του στις συζητήσεις είναι για να υπάρχει ΟΥΣΙΑ και ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ μέσα απο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ...
Ας ευλογίσω και εγώ λίγο τα γένια μου....
Κέλσος ο Φιλαλήθης
quote:
"Ηρθα ΕΔΩ για να ανήκω σε ΟΛΟΥΣ
και να είμαι δίπλα σε ΟΛΟΥΣ.
Και ότι θα κάνω ΣΗΜΕΡΑ με τη μοναξιά μου,
θα αντηχήσει ΑΥΡΙΟ σαν ηχώ του πλήθους.
Οτι λέω ΤΩΡΑ με μια μοναδική καρδιά,
θα επαναληφθεί ΑΥΡΙΟ απο εκατομμύρια καρδιές"
Χαλίλ Γκιμπράν
Όντως πολύ ωραία λόγια του Χαλίλ Γκιμπράν. Ελπίζω και το Esoterica.gr να καταφέρει να φτάσει σε εκατομμύρια καρδιές.
Και για να φτάσει πρέπει ο καθένας να δώσει τη καρδιά του σε αυτήν την προσπάθεια χωρίς εγωισμούς και φιλοδοξίες και χωρίς φανατισμούς ανηθικότητα και μισαλλοδοξίες.
Αυτό προσπαθώ να κάνω κι αυτό εύχομαι στον καθένα. Όλα τα άλλα είναι "τροφή για τα θηρία" όπως λένε και τα "Ξϋλινα Σπαθιά" σε ένα παλιό τους τραγούδι. ![]()
Drumx13, ποια κινηματογραφική ταινία μας περιγράφεις πιο πάνω; Να μας πεις περισσότερα στην Κατηγορία "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ". ![]()

quote:
Για δεύτερη φορά σε αυτό το τόπικ κατάλαβες οτι έκανες μαλακία και το γυρνάς στην παλαβή...
Να σου δώσει το site ο Admin δεν γίνεται για τεχνικούς λόγους και αυτό το ξέρεις και μιλάς πάντα εκ τους ασφαλούς...
Εγώ είμαι σίγουρος πως αν μπορούσε αυτή τη στιγμή θα σου έλεγε "πάρτο ρε μπαγάσα για ένα μήνα και κάντο ότι θέλεις να δούμε τι θα γίνει" Είμαι σίγουρος 100% .
Ξέρεις όμως οτι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και γιαυτό συνεχίζεις...Εγώ δεν κατάλαβα τι μάσκα έριξα ούτε τη μάσκα φόραγα πάντως...
Την μασκα της επιθετικοτητας της στειρας αντιπολιτευσης για την αντιπολευσης προς ολους και ολα
εδειξες ευαισθησιες και γνωση του τι "παιζεται" και ολο αυτο πολυ το χαρηκα
Τωρα βεβαια τα ξαναγυριζεις και -ισως επειδη αισθανεσαι ευαλωτος για τις αποψεις σου -προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο "αγριαδες"και τσαμπουκαδες.....(μασκες)....
Τεσπα...
παντως δεν "γυριζω" τιποτα ουτε ζητω συγνωμη απο κανεναν
παρα μονο εξηγω την συμπεριφορα μου η οποια για οσους με ξερουν ισως να χαρακτηριστει "ξενη"
δεν ειμαι τοσο αγριος και αποτομος συνηθως και
απλα ξανα-εξηγω καποιους απο τους λογους που ανοιξα το τοπικ.
οσο για αλλα τα φαιδρα περι σαιτ και αδμιν που ευχεσαι τι περιμενεις να σου απαντησω?
γινε ποιο σαφης
quote:
Drumx13, ποια κινηματογραφική ταινία μας περιγράφεις πιο πάνω; Να μας πεις περισσότερα στην Κατηγορία "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ".
εχεις και αλλα τετοια παγωμενα γιατι θα κατσω πολυ ωρα On -line
...αμα ειναι να παρω και παλτο
και ενιγουει![]()
![]()
ξαναδιαβασε το τοπικ και θα δεις τι εννοω
Τα σχόλια σου και τις μάσκες που έπεσαν και που ΕΣΥ τις αναγνώρισες, εγώ δε μπορώ να πώ αν είναι έτσι ή όχι...
Εσυ αυτό βλέπεις, αυτό λές...
Πάντως ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ στο θέμα της "πικρίας" και της "πρωθυπουργικής καρέκλας" κάνεις λάθος...
Διάβασε ΚΑΛΑ τα μήνυμά μου πρός τον Τρισμέγιστο και θα το καταλάβεις και εσύ...
Πάντως το γεγονός είναι ότι ΟΝΤΩΣ το θέμα είχε και έχει "ενδιαφέρον"...
Οπως ΗΔΗ ανέφερα ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ είτε παλαιούς είτε νέους, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ και πραγματικά αυτό είναι ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ...
Δε γνωρίζουν, γιατί απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ, παρά μονάχα εκείνος που προσδιόρισε τόσο ο Admin...
"Ενός ανδρός αρχή..."
Κέλσος ο Φιλαλήθης
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ NA ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ESOTERICA.gr ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
O ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
ΘA ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΙΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ.
quote:
Φιλοξενεί απο χαβαλέδες τύπου ramoglos, drumx και σία μέχρι ανθρώπους που έχουν εμβαθύνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στο δρόμο του εσωτερισμού και πραγματικά μεταφέρουν ερεθίσματα στον κόσμο που ψάχνεται
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ TON ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΙΟΝ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ (ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΑΛΕΣ .... ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΘΙΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ.
ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΩΜΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΜΕ ????????????
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ.
ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΛΙΓΟΥΣ. (ΓΙΑ ΤΟ ESOTERICA.gr )
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
και
τωρα στεκει εμπρος μου...
οι ανθρωποι δεν μπορουν να καταλαβουν ο ενας τον αλλο
γιατι μιλουν διαφορετικη γλωσσα...
ωωω δασκαλε δικιο που χεις...
ειναι ανοιχτο το μοτοπατι...ερωτω...
για τα εσω...?
ακουω φωνες...οχυρωματα...πυροβολισμους...
το εξω παλευει με το μεσα...
μα ειναι ιδια γιατι μαλλωνουν?
εσωτερικοτης...
πειραμα σε εφαρμογη...
ακουει κανεις;
τουτο το σαιτ ειναι σαν το κοσμο...
υποταγη στον δημιουργο...
οπως και στην ζωη μας...
ποιος αντιταχθηκε στο απολυτο?
ουδεις...
εδω οι μασκες ειναι πολυ μεγαλες
και δεν μπορουμε να τις δουμε...
γιατι ειμαστε κομματι τους...
ΩΩΩ ανθρωποι...σταματηστε να μιλατε
ακουστε τι ειπατε...
ξανα και ξανα
ο καθενας απαντα στον εαυτο του...
φιλοι μου που ολους σας εκτιμω...
φτανει...
φως σας ευχομαι...

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
quote:
τουτο το σαιτ ειναι σαν το κοσμο...
υποταγη στον δημιουργο...
οπως και στην ζωη μας...
και γιατι το εφτιαξε ο θεος?
... για να μας εχει σκλαβους
...για να εχει πιστους...? αλλιως ποιος θα τον ηξερε
..για να γινουμε καλυτεροι και να εξελιχτουμε...?
...για να μας σωσει..????
...μηπως εινα καιρος να στειλει το αγιο πνευμα εδω κατω ή κανα προφητη ή ακομα και τον ιδιο του τον Υιο
Τι καθομαι και λεω τωρα
freedom
ντραμ εξ ... η κάθε επίθεση που έκανα και κάνω έχει πάντα λόγο ύπαρξης.Αν παρατηρήσεις καλά δεν έχω θίξει ποτέ την θρησκεία κανενός... θίγω τους δήθεν και αυτούς που δεν σέβονται την θρησκεία των άλλων.
το κουράσαμε πάντως...
Δεν πάμε για κανα τσαι ?
--------------------------------
Παρακαλώ να αποφεύγονται
οι παραποιήσεις Ονομάτων Μελών.
Admin
--------------------------------
quote:
Allzzaro, η ικανότητα της κρίσης δεν είναι ούτε μαθηματικά, ούτε μάρκετινγκ.Και εκτός αυτού η κρίση σε κάθε μία περίπτωση είναι διαφορετική.
Όπως έκριναν κάποιοι ότι θέλουν να κάνουν ένα τέτοιο Esoterica, όπως έκριναν κάποιοι ότι θέλουν να βάλουν αυτά τα άρθρα, όπως έκριναν κάποιοι ότι θέλουν να μεταφράζουν αυτές τις ειδήσεις, όπως έκριναν κάποιοι ότι θέλουν να κάνουν αυτό το forum, όπως έκριναν κάποιοι ότι θέλουν να έχουν αυτούς τους κανόνες συζητήσεων, έτσι έκρινε και ο ADMIN ότι κάποια μέλη, με τον τρόπο που συζητούν, με το επίπεδο συζήτησης που έχουν και με την προσφορά τους, καθώς και με το πως διαχειρίζονται τις καταστάσεις και τις διαφωνίες, μπορούν να δοκιμαστούν ως Συντονιστές.
Ποιο είναι το παράλογο και το περίεργο; Έχει κάνει κάποιος όλο αυτό που λέγεται Esoterica και που φιλοξενεί όλους μας και ξαφνικά μας ξυνίζει πως επιλέγει τους Συντονιστές; Μας δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάζουμε το δάχτυλο; Όπως έχει σκεφτεί και έχει στήσει όλη αυτήν την προσπάθεια έτσι λειτουργεί και σε αυτό το σημείο. Εδώ κολλήσαμε τώρα;
Εάν εμπιστεύεσαι και εκτιμάς όλη αυτήν την προσπάθεια τότε είναι πολύ απλό να σκεφτείς ότι αυτός που το έκανε έτσι, είναι ικανός και αρμόδιος να δει και να δοκιμάσει ποιοι μπορούν να τον βοηθήσουν. Με τα ίδια κριτήρια λειτουργεί όπως σε όλα τα άλλα. Και το δένδρο φαίνεται από τους καρπούς του. Εάν δεν σου αρέσουν οι καρποί κατέβα από το δένδρο. Εάν σου αρέσουν φά' τους.
Τι ψάχνουμε τώρα να βρούμε; Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει. Να αναγκάσουμε(και μερικές φορές και με τσαμπουκά) στον υπεύθυνο όλου αυτού του site να κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με την γνώμη μας; Ή να του βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό για να μας πει γιατί έκανε τον ΠΛΩΤΙΝΟ ή την Αμαλία π.χ. Συντονιστές ή γιατί π.χ. αποδέχτηκε την δική μου παραίτηση από Διαχειριστής;
Αγαπητέ Θώθ. Σε παρακαλώ να κατανοήσεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζομαι.
Αλλιώς εκφράζεται ο φίλτατος drumx13 αλλιώς ο allzzaro.
Δεν μιλώ λοιπόν για τσαμπουκάδες, δικτατορίες, για μάσκες ουτε προσπαθώ να δημιουργήσω ίντριγκες.
Ο ABATAR λοιπόν μίλησε για ΣΩΤΗΡΕΣ και για ΕΡΓΑΤΕΣ.
Εσύ μιλάς για ενα δένδρο οπου είμαστε ανεβασμένοι και σε οποιον δεν αρέσει να κατέβει.
Κάποιοι αλλοι συντονιστές μας χαρακτήρισαν αυγά προς ομελέτα και αν σπάσει κανένα αυγό φτάνει να γίνει η ομελέτα.
Απο την αλλη λοιπόν κάνετε εναν νέο συντονιστή που δεν τον ξέρουμε, δεν εχει αντάλλάξει μυνήματα επομένως πως κρίνατε δίκαιο οτι κάνει για συντονιστής.
Ο αλλος που γράφει νύχτα μέρα και ενδιαφέρεται δεν θίγεται απο κάτι τέτοιο??
Του δίνεται λοιπόν το δικαίωμα του μέλους αυτού που πιθανόν να εχει και 2.000 μηνύματα να θεωρήσει τον εαυτό του μηδαμινό .. ΕΡΓΑΤΗ οπως λέει ο ΑΒΑΤΑΡ.
Σήμερα λοιπόν Θώθ ο ανθρωπος εχει απαιτήσεις. Οσο μαθαίνει εχει απαιτήσεις. Πολλοι άνθρωποι κατέκριναν τον Δημιουργό (το Θεό)για πολλούς και διάφορους λόγους.Για λάθη που έκανε.
Τουλάχιστον εμείς εδώ στον δικτυακό κόσμο μπορούμε ευτυχώς και επικοινωνούμε με τον δημιουργό του. Τον admin και εσας φυσικά τα ιδρυτικά μέλη.
Και θέλουμε να σας επισημάνουμε να μην χρησιμοποιείται αυτους τους χαρακτηρισμούς οπως ΕΡΓΑΤΕΣ οπως ΑΥΓΑ η οτιδήποτε αλλο.
Με λίγα λόγια δηλαδή μας λέτε το εξής>>
Αυτα είναι τα φόρουμ. Σε οποιον αρέσει ας μείνει σε οποιον δεν αρέσει ας φύγει. Σας θεωρούμε εργάτες μόνο και μόνο να γράφετε ωστε να γίνεται ντόρος. Είστε αναλώσιμοι. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα εκτός απο το να είστε εργάτες.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ο συντονιστής avatar πλέκει το εγκώμιο στον Ράμογλου ενώ παράλληλα τον χαρακτηρίζει εργάτη και κατά τα αλλά ζητά περισσότερο φώς..
Εκτός αυτου στο υψίστης σημασίας αυτό τόπικ μαθαίνουμε πολλά ... μάλλον ολοι μας.
Συμπαθάτε με για τα αυτά που λέω.
Φιλικά
allzzaro
quote:
Κάποιοι αλλοι συντονιστές μας χαρακτήρισαν αυγά προς ομελέτα και αν σπάσει κανένα αυγό φτάνει να γίνει η ομελέτα.
quote:
Θα κλείσω με τον φίλο allzzaro, και την παρατήρησή του σχετικά με το κλείδωμα θεμάτων. Γνώμη μου είναι, πως για να φτιάξεις ομελέτα, πρέπει να σπάσεις κάποια αυγά. Αν λοιπόν εγώ ήμουν ένα αυγό, και φιλοδοξούσα να γίνω ομελέτα, δεν θα θιγόμουν προσωπικά από το σπάσιμό μου.
Allzzaro,
όταν ένας συντονιστής ή ένας διαχειριστής κλειδώσει ένα θέμα επειδή είναι διπλό, ή άσχετο με τη θεματολογία του τόπου, κ.λ.π.
είπα ότι δεν χρειάζεται να το πέρνουμε προσωπικά!
Που είδες εσύ την παρομοίωση των μελών του ESOTERICA με αυγά;
...![]()
αυτή...που τα κατάφερε!![]()