- διωγμοι χριστιανων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αλλά, όπως συνηθίζεις, τους βγάζεις ψεύτες και τα λεγόμενά τους Χριστιανικές συκοφαντίες.
Σε προηγούμενα μηνύματα, είχα παραθέσει τη μαρτυρία ενός Ρωμαίου αξιωματούχου που είχε σταλθεί από τον Αυτοκράτορα στην περιοχή του Πόντου και της Μικράς Ασίας για να καταπνίξει την εξάπλωση του Χριστιανισμού. Σώζεται η επιστολή του που αποτελεί ΜΕΓΑ τεκμήριο και δεν μπορεί κανείς Σβάμπε να τη διαψεύσει.
Βλέπεις λοιπόν, όσο και να προσπαθείς εσύ να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο, ακόμη και οι πέτρες θα ξεσηκωθούν και θα καταθέσουν τη μαρτυρία τους.
Οπότε, μην κουράζεσαι, άστο καλύτερα, εκμεταλλεύσου την ενέργειά σου και διοχέτευσέ τη σε κάτι πιο παραγωγικό και ευχάριστο για σένα!!![]()
Άλλωστε, αφού σε ξέρουμε, μήπως τώρα πρόκειται να σε γνωρίσουμε;;
Σκοπός μου δεν είναι να πείσω εσένα.
Αυτό που θέλω εγώ είναι πως αν υπάρχει κάποιος που πιθανώς δεν γνωρίζει τα περί διωγμών των φιλοσόφων και τους διωγμούς κατά των Χριστιανών, θα έχει μια ευκαιρία να μάθει και κάποια άλλα πράγματα, πέρα από τα όσα γράφει η Σβάμπειος Εγκυκλοπαίδεια.![]()
![]()
![]()
Φιλικά όπως πάντα
quote:
Οι αρχαίοι έλληνες ασπάστηκαν τον χριστιανισμό σαν θεωρία.ΦΙΛΕ DIMITRIS2 ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ "Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ' ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ?
ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ?
Δεν αναφέρομαι σε προιστορικές εποχές αλλά τότε που οι έλληνες αποχαιρέτησαν την αρχαία θρησκεία και ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό.
quote:
ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ .
Τον έχω διαβάσει και μάλλον εσύ δεν έχεις διαβάσει ότι :
Ο Πλάτων όταν μιλά για γενεσιουργό αιτία του σύμπαντος, αναφέρεται σε πρόσωπο. Ότι αυτός ήταν αγαθός.
Μπορεί να επιμένεις ότι αγαθό ή κακό είναι το μπινκ-μπανκ, η φωτιά, το νερό, το παν, αλλά τότε μάλλον δεν γνωρίζεις την ελληνική.
quote:
Και δεν μου λες, αυτός είναι ο δυαδικός ή αλλιώς binary Θεός; Λέω γιατί θα μου ταίριαζε πολύ μιλάμε ένας τέτοιος Θεός!
κΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕς ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ!
quote:
Που είδες εσύ να απαγορεύει το σεξ Ο Χριστιανισμός;; Ποιος σου είπε πως αν δεν κάνεις σεξ θα γίνεις καλύτερος;; Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα;;
Ε οχι δα.Την αγαμια την εχουνε κανει σημαια οι πατερες της Εκκλησιας!!
Και αν εννοεις οτι επιτρεπεται το sεχ μονο μεσα στο γαμο,ποιος σου ειπε οτι εγω θελω να παντρευτω.
Γουσταρω να κανω sεχ οποια στιγμη θελω με οποια θελω.
Δεν θα καταπιεζω την φυση μου επειδη καποιοι ρασοφοροι ειναι κοπλεξικοι.
quote:
Νομίζω ότι εδώ πλανάσαι οικτρά!!
Η θρησκεία που εσύ εκθειάζεις στάθηκε εμπόδιο στους φιλοσόφους και γενικότερα στους λόγιους της εποχής. Του εξωστράκισε, τους οδήγησε στο θάνατο και κατέκαψε στην πυρά τα συγγράμματά τους.
Μην τα μπερδεύεις τα πράγματα!!!
Και πως γινετε να σωθηκανε τα συγραμματ που καηκανε?
Οχι οτι δεν εγιναν και αυτα που λε,αλλωστε ιστορια ειναι αλλα οχι ετσι οπως παρουσιαζονται και σε τετοιο βαθμο.
Σε ολα τα δογματα υπαρχουνε μυαλα αναχρονιστικα και θρησκοληπτα.
quote:
Μήπως λοιπόν την μαγκιά μας και το πνεύμα που πουλάμε σήμερα, τα χρωστάμε και εμείς στους Αιγύπτιους (αναρωτιέμαι απλά);;
Ο ΕΡΜΗΣ ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ δεν εχει εθνικοτητα.
Ειναι διδασκαλος ολων των δογματων και απλως μεταφερθηκε η διδασκαλια του με διαφορετικες μορφες σε καθε μερος αλλα απο οτι φαινεται μοναχα οι Ελληνες καταφερναε να εκμεταλευτουνε την φιλοσοφια του και τα λογια του γι αυτο και αναπτυξανε σε τετοιο βαθμο επιστημες και φιλοσοφια.
quote:
Δηλαδή, εν ολίγοις, και ο Ερμής μίλησε για τον ΕΝΑΝ θεό που δημιούργησε τα πάντα;;
Άρα, καταρίπτει και αναιρεί το Δωδεκαθεϊσμό και γενικότερα τον πολυθεϊσμό;;;
ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙ;
ΚΑι μιλησε και για τριαδικοτητα θεου!
Σου ειπα εγω οχι?
Εγω ειπα οτι ειναι ο αρχηγος και οι υπολοιποι απλες αντιγραφες.
Και ο Πυθαγορας μιλησε για τριαδικοτητα.
Αλλα με ξενα κολυβα δεν κανουμε κηδεια!!!
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
Δεν αναφέρομαι σε προιστορικές εποχές αλλά τότε που οι έλληνες αποχαιρέτησαν την αρχαία θρησκεία και ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό.
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ?
ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΣΑΟΥΛ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΔΙΔΑΞΕΙ " ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ ?
ΠΟΙΟΣ ? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ?
Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ .
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ....ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ....
ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ....ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΒΓΕΙ ΠΑΓΑΝΙΑ......
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ..... 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΜΗΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΚΘΕΣΕΙ .ΓΙΑΤΙ ? ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ Ε ?
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ .ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΜΕ .
quote:
ΦΙΛΕ ΨΗΛΕ..
Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ .
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ....ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ....
ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ....ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΒΓΕΙ ΠΑΓΑΝΙΑ......
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ..... 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΜΗΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΚΘΕΣΕΙ .ΓΙΑΤΙ ? ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ Ε ?
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ .ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΜΕ .
Και εμένα ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι με κάνει να πιστεύω ότι πέρα από τη λογική του δούναι και λαβείν, δεν γνωρίζεις τίποτα άλλο, δυστυχώς. Με κάνει να πιστεύω ότι έχεις μάθει στη ζωή σου να βλέπεις πάντα το συμφέρον πίσω από οτιδήποτε κάνεις.
Όσον αφορά το αν τελειώνουμε, θα το δείξει η "νεκροψία" που δεν θα αργήσει να γίνει φίλε μου.
Δυστυχώς, βλέπουμε τα αποτελέσματα της "ανεξιθρησκίας" και της φιλελευθεροποίησης και απεξάρτησης του κόσμου από τις θρησκείες, που προωθείται τα τελευταία χρόνια.
Κοίτα γύρω σου!!!
Δες τους νέους!!
Δες την κοινωνία που ψυχορραγεί!!
Δες την κατάλυση όλων των αξιών της ζωής!!
Δεν βλέπεις τους νέους που μάταια προσπαθούν να πιαστούν από κάτι για να δώσουν ένα νόημα στη ζωή τους;; Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ναρκωτικά και όλες οι παραισθησιογόνες ουσίες που τους χαρίζουν λίγες στιγμές γαλήνης και ανεμελιάς!!!
Και όλα τα παραπάνω σε λίγα μόλις χρόνια που η κοινωνία (δηλαδή τα συμφέροντα) προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από την παράδοση, τη θρησκεία και οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στο παγκόσμιο χωνευτήρι, που απ' ότι φαίνεται, το υποστηρίζεις φίλε μου, ίσως και ασυναίσθητα!!!
Δες καλύτερα τον εαυτό σου που σε έχει πάρει το ποτάμι των συμφεροντολόγων και σε πάει όπου θέλει αυτό!!
Αλήθεια λες, γι’ αυτό σε βλέπω τόσο φοβισμένο και εσένα;;; Ευτυχώς λοιπόν που κατάφερες και κατάλαβες το τι παίζεται και απελευθερώθηκες!!
Ευτυχώς που κόσμος ξυπνάει ξαναβρίσκει την πίστη του και ψάχνει ξανά τις παλιές καλές αξίες, όπως την αγάπη, την οικογένεια, τη φιλαδέλφεια, το σεβασμό προς τους μεγαλυτέρους, προς τα ιερά και τα όσια του τόπου μας, ……….
Κρατήστε τους νεωτερισμούς σας φίλε, χορτάσαμε από αυτά!!! Βλέπουμε τι μας τάζετε και που μας οδηγείτε!!!
Να ετοιμάζεστε για μια γενικευμένη αντίδραση!! Αν είσαι ή θέλεις να γίνεις από αυτούς που προωθούν τη ψευτοαλλαγή που ευαγγελίζεσαι, τότε καλά θα κάνεις να το σκεφτείς καλύτερα!!
Πάντα με καλή πρόθεση!!
Φιλικά όπως πάντα
quote:
Να ετοιμάζεστε για μια γενικευμένη αντίδραση!! Αν είσαι ή θέλεις να γίνεις από αυτούς που προωθούν τη ψευτοαλλαγή που ευαγγελίζεσαι, τότε καλά θα κάνεις να το σκεφτείς καλύτερα!!
Η Ιερά εξεταση ερχεται !
Οι κακομοιροι διωγμενοι χριστιανοι ορθοδοξοι ανεπιτιθενται !
Ρε για βαλτε ολοι λιγο νερακι στο κρασι σας. Η Πιστη ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογη οχι μαζικο
κινημα. Οταν η πιστη υπαγορευει την πολιτικη τα αποτελεσματα ειναι ιστορικα προδιαγεγραμμενα.
Αγγελος
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------Να ετοιμάζεστε για μια γενικευμένη αντίδραση!! Αν είσαι ή θέλεις να γίνεις από αυτούς που προωθούν τη ψευτοαλλαγή που ευαγγελίζεσαι, τότε καλά θα κάνεις να το σκεφτείς καλύτερα!!
--------------------------------------------------------------------------------
Η Ιερά εξεταση ερχεται !
Οι κακομοιροι διωγμενοι χριστιανοι ορθοδοξοι ανεπιτιθενται !
Ρε για βαλτε ολοι λιγο νερακι στο κρασι σας. Η Πιστη ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογη οχι μαζικο
κινημα. Οταν η πιστη υπαγορευει την πολιτικη τα αποτελεσματα ειναι ιστορικα προδιαγεγραμμενα.Αγγελος
Όχι Άγγελε δεν πρόκειται για ιερά εξέταση. Δεν πρόκειται για αντίδραση από τους Χριστιανούς Ορθόδοξους. Πρόκειται για παλλαϊκή αντίδραση στο μαρασμό, στην φίμωση και στην ανελευθερία που προωθείται!!
Η πίστη δεν υπαγορεύει την πολιτική, δεν πρέπει να πέσει τόσο χαμηλά. Η πίστη όμως βρίσκει τη θέση της σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου.
Έχει δικαίωμα "λόγου" στα πάσης φύσης θέματα που την αφορούν ή την αγγίζουν άμεσα ή έμμεσα. Πάντα βέβαια σεβόμενη τον πλησίον και ενεργούσα με αγάπη και ανιδιοτέλεια.
Φιλικά όπως πάντα
Πρόκειται για παλλαϊκή αντίδραση στο μαρασμό, στην φίμωση και στην ανελευθερία που προωθείται!!
[quote]
Ετσι που τα λες, σαν την Αλέκα ακουγεσαι.
Εγώ παλι που δεν θελω να ειμαι ουτε χριστιανός ουτε κομουνιστης ειμαι εναντιον σας ?
Θα με βαρατε με πλακατ που γραφουν επανω "ορθοδοξια ή θανατος" επειδη
θέλω να παω σινεμά να δώ τον "Τελευταίο πειρασμό" ?
Νομιζω Ψηλέ οτι η εκκλησια της ελλάδας έχει βήμα για να εκφράσει ειρηνικά και
νηφάλια της απόψεις της. Δεν νομιζω οτι απαιτείται κανενος ειδους παλλαϊκή αντίδραση
για να προστατευτούν τα δικαιαωματά της.
Και εκκλησιες εχετε, και ειδικό μαθημα στο σχολείο, και υπουργείο έχετε, ολα τα έχετε.
Αν τώρα νιώθετε οτι διώκεστε απο νεοεμφανιζόμενα δωδεκαθειστικά μαγαζακια και
New-age αιρέσεις, τι να κάνουμε. Ειναι πολλά τα λεφτά του ποιμνιου και θέλουν να φάνε
και αλλοι.
Αγγελος
ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ,
ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΕΙΔΩΛΑ,
ΔΕ ΛΕΝΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ,
ΔΕ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΕΙΣ
ΔΕ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΔΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΝΗΣΤΕΥΟΥΝ;
ΔΕ ΛΕΝΕ ΠΙΣΤΕΥΕ + ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΔΕ ΛΕΝΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΰ ΑΡΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ;
ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΣΕΧΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ;
ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΛΛΑ....................
ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ +ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΔΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ (ΑΝ + ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ) ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΝΕΓΕΙΡΟ + ΑΜΙΝΕΙΑ ΑΛΛΑ + ΕΙΧΕ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΥΘΕΥΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ .........
ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΣ ΑΣΗΜΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΙΩΒ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΥΡΑΙΟΠΛΗΚΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ……..ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥ …ΤΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗ ΦΤΑΙΝΕ ……........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ………
**** off