ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dying_Incubus55 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
19/12/2008, 13:19:47
Καλά δεν σας λέω τίποτα εε..!!!
Πάνω που ήμουνα έτοιμος να αναπτύξω θέμα για τις μαύρες τρύπες με τον φίλο μου τον "Ηλιο2012" μας προέκυψε δριμύτατη "Ευαϊκή" παρέμβαση.
Λόγω ...ανωτέρας βίας λοιπόν αναβάλεται η παράσταση μέχρι να διαβάσω το τελευταίο δελτίο της ΕΜΥ.
Προβλέπονται σφοδρές καταιγίδες, χιονοπτώσεις και παντώς είδους "Λαίλαπες", διαβάζω

Αναμένω με ανυπομονησία στον ..PC... μου!

ypatia8, έχεις διαβάσει Max Nordau? Έως, σημαίνει φως, αν δεν κάνω λάθος. Όπως λέμε ΑΩ...!
Ή όπως λέμε Λόγος ή Τάλαιος.

Trexa..., έχεις συνομιλήσει ποτέ με κάποιον που δήλωνε Σιωνιστής;
Τι δεν σου αρέσει απ' τις θεωρίες του Σιωνισμού;
Η Σιών του Ιησού, σε ποιό ...κανάλι παίζει;

Ερίωπας

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
19/12/2008, 13:39:45
quote:
pyramid
Παιδιά, οι Σιωνιστές είναι φονταμενταλιστές δηλ. οι φανατικοί της Ιουδαϊκής θρησκείας

Τόοοτε ...δεν τους έλεγαν Φαρισαίους;

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, είσαι η pyramid ή κάνω λάθος; Καιρό είχαμε να τα πούμε.

Λουκάς

19/12/2008, 13:55:12
Καλά ρε φίλε ΕΡΙΩΠΙΣ, θα μας το παίζεις τρελίτσα για
καιρό;Δεν σε καταλαβαινω ώρες ώρες, λόγω των λόγων που σε ορμούν...
Ναι, πάντως έχω σχέσεις με σιωνιστές, κανείς δεν είναι τέλειος,
δεν μου αρέσει ο ρατσισμός τους, όπως και οι ελπίδες τους για ένα κόσμο αύριο ,
όπου ένας εβραίος θα έχει 700 γυναίκες και 2.500 υπανθρώπους,
γκόιμ για δούλους, κλπ...έντονος χίτλερ...
Πιο πολύ απο όλα όμως, προσωπικά, δλδ, μου τη
σπάει φοβερά το ότι ενώ είναι φυλή ραδιούργα, δίχως πολιτισμό,
τολμάνε να υποστηρίζουν ότι είναι η πιο σημαντική φυλή στη γή,
απο άποψη εξυπνάδας, πολιτιασομύ ,κλπ...
Φυλή που να φθίνει τόσο και να έχει τόσες ασθένειες εκφυλισμού και
τερατογέννησης,όπως αυτοί, εγώ δεν ξέρω πολλές...

Η Σιών του Ιησού, αφορά σε όλο τον κόσμο, όπως θα έκανε καθε φυσιολογικός
πατέρας που δεν θα διεκρινε τα παιδιά του, αλλά θα καταλάβαινε ότι ο καθείς
παίζει άλλο ρόλο..
Παιδικές ασθένεις οι περιπτώσεις" εγώ είμαι καλός, όχι ο άλλος"
Ο καθείς κρίνεται μόνος του απέναντι σε πατέρα Θεό και δεν υπάρχει πιο
πολύ μέσον απο αυτό..Δλδ, δεν θα υπάρχουν διακρίσεις, αλλά αναγνωρίσεις,
αν με πιάνεις...

19/12/2008, 18:37:41
Σωστά ΕΡΙΩΠΙΣ είμαι η pyramid.
Για τους Φαρισαίους, ίσως να είναι έτσι…..θα έλεγα ότι υπάρχει μια διαφορά στο θέμα βιαιότητα. Τον φονταμενταλισμό τον χαρακτηρίζει και η ακραία μαχητικότητα που νομίζω ότι δεν υπήρχε στους Φαρισαίους.
ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
19/12/2008, 23:40:29
quote:
trexagireve
Καλά ρε φίλε ΕΡΙΩΠΙΣ, θα μας το παίζεις τρελίτσα για
καιρό;

Όμορφααα...

quote:
pyramid:
Τον φονταμενταλισμό τον χαρακτηρίζει και η ακραία μαχητικότητα που νομίζω ότι δεν υπήρχε στους Φαρισαίους.

Προσωπικά αγαπητή pyramid, αφού πρώτα σε καλωσορίσω στο θέμα, θα ήθελα να αναπτύξουμε το θέμα βλέποντας το θέμα απ΄την σκοπιά των Ιουδαίων έτσι όπως είχαν τα πράγματα ας πούμε το 1890 στην Ευρώπη.

Πως ξεκίνησε ο Σιωνισμός και ποιά ήταν τα οράματά του. Τι πέτυχε στην πορεία και γιατί κατακρίνεται από τρίτους σήμερα τόσο πολύ.

Κατ' επανάληψη έχω κάνει κάποια νύξη για τον Max Nordau χωρίς ανταπόκριση .
Πιστεύω να γνωρίζεις μερικά πράγματα από το έργο του "Τα κατά συνθήκη ψεύδη" Αυτό το θέμα θα ήθελα να συζητούσαμε και να το εντάξουμε στον διάλογο και όχι στον πόλεμο.

Λουκάς

19/12/2008, 23:43:01
ΕΡΙΩΠΙΣ
Εχω ήδη γράψει κάποιες απαντήσεις για αυτά που λες στο θέμα: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ?
Κια αφορά και την ταινία που σε έμπνευσε πιστεύω να γράψεις ένα απ τα μηνυματα σου(καθώς η ταινία χρησιμοποιει τα ίδια λόγια ακριβώς)

Να το λινκ για το θέμα αν θες να δεις καλυτερα:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9781&whichpage=12&ARCHIVE=

Να κ τι είχα γράψει:
Ειναι ξεκάθαρο οτι δεν υπηρχαν άλλοι θεοι προ-Χριστου με τα χαρακτηριστικα του Ιησου..
και είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες ομοιωτητες αφου καποια μοτίβα που υπάρχουν στο μυαλό του ανθρωπου όπως η μάχη καλου-κακού και η νίκη του καλού στο τέλος παρα τη χτυπηματα που δέχτηκε υπάρχουν απο πάντα.. ισως αυτο μάλιστα να έπρεπε να μας προβληματισει..

Προσθέτω επίσης στα λεγόμενα σου το παρακάτω βίντεο που αφορά το 1ο μέρος της ταινιας Zeitgeist κ μπορω να πω είναι πολυ κατατοπιστικό:

http://www.youtube.com/watch?v=oFMY6fH7ylg

Αυτο το βιντεακι τα λέει όλα για την προπαγανδα όσον αφορα τους δήθεν προ-Χριστου Χριστου.Μιλάει γενικά για τη δημιουργια μετα-Χριστου στοιχείων απο μέλη μη-κυβερνητικων οργανωσεων(..κ δεν εννοω την Green Peace)μεσα στους μετα-Χριστου αιώνες.

Επισης ο Ιησους δεν γεννηθηκε στις 25 Δεκ. όπως θεωρείτε απο τον πολυ κόσμο.Προφανώς ο τότε κόσμος προσάρμοσε την ημερομηνία γεννησης του Χριστου με αυτη κάποιας παλαιότερης παραδοσης.

Οι επιστημονες λένε:
Israeli meteorologists tracked December weather patterns for many years and concluded that the climate in Israel has been essentially constant for at least the last 2,000 years. The Interpreter's Dictionary of the Bible states that, "broadly speaking, weather phenomena and climatic conditions as pictured in the Bible correspond with conditions as observed today" (R.B.Y. Scott, Vol. 3, Abingdon Press, Nashville, 1962, p. 625).

The temperature in the area of Bethlehem in December averages around 44 degrees Fahrenheit (7 degrees Celsius) but can drop to well below freezing, especially at night. Describing the weather there, Sara Ruhin, chief of the Israeli weather service, noted in a 1990 press release that the area has three months of frost: December with 29 F. (minus 1.6 C.); January with 30 F. (minus 1.1 C.) and February with 32 F. (0 C.).

Snow is common for two or three days in Jerusalem and nearby Bethlehem in December and January. These were the winter months of increased precipitation in Christ's time, when the roads became practically unusable and people stayed mostly indoors.

This is important evidence to disprove a December date for Christ's birth. Note that, at the time of Christ's birth, the shepherds tended their flocks in the fields at night. "Now there were in the same country shepherds living out in the fields," wrote one Gospel writer, "keeping watch over their flock by night" (Luke 2:8). A common practice of shepherds was keeping their flocks in the field from April to October, but in the cold and rainy winter months they took their flocks back home and sheltered them.

One commentary admits that, "as these shepherds had not yet brought home their flocks, it is a presumptive argument that October had not yet commenced, and that, consequently, our Lord was not born on the 25th of December, when no flocks were out in the fields; nor could He have been born later than September, as the flocks were still in the fields by night. On this very ground the nativity in December should be given up. The feeding of the flocks by night in the fields is a chronological fact, which casts considerable light upon this disputed point" (Adam Clarke's Commentary, Abingdon Press, Nashville, note on Luke 2:8).

Another study source agrees: "These humble pastoral folk are out in the field at night with their flock—a feature of the story which would argue against the birth (of Christ) occurring on Dec. 25 since the weather would not have permitted it" (The Interpreter's One-Volume Commentary, Abingdon Press, Nashville, 1971, note on Luke 2:4-7).

The census described by Luke

Other evidence arguing against a December birth of Jesus is the Roman census recorded by Luke. "And it came to pass in those days that a decree went out from Caesar Augustus that all the world should be registered... So all went to be registered, everyone to his own city. Joseph also went up from Galilee, out of the city of Nazareth, into Judea, to the city of David, which is called Bethlehem..., to be registered with Mary, his betrothed wife, who was with child. So it was, that while they were there, the days were completed for her to be delivered. And she brought forth her firstborn Son..." (Luke 2:1-7).

The Roman rulers knew that taking a census in winter would have been impractical and unpopular. Generally a census would take place after the harvest season, around September or October, when it would not seriously affect the economy, the weather was good and the roads were still dry enough to allow easy travel. According to the normal dates for the census, this would probably be the season of Christ's birth.

One author states that this census "could hardly have been at that season (December 25), however, for such a time would surely not have been chosen by the authorities for a public enrollment, which necessitated the population's traveling from all parts to their natal districts, storms and rain making journeys both unsafe and unpleasant in winter, except in specially favorable years" ("Christmas at Bethlehem," Holy-Days and Holidays, Cunningham Geikie).

Luke's account of the census argues strongly against a December date for Christ's birth. For such an agrarian society, an autumn post-harvest census was much more likely.

Πηγη:http://www.ucgstp.org/lit/gn/gn008/gn008f03.htm

And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=nourmU6OSSQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
20/12/2008, 00:12:10
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Κια αφορά και την ταινία που σε έμπνευσε πιστεύω να γράψεις ένα απ τα μηνυματα σου

Βοήθησέ με αγαπητέ μας φίλε με κάτι πιό συγκεκριμένο. Ποιό μήνυμα;

Το Zeitgeist, αν θέλεις την γνώμη μου είναι για μικρά παιδάκια.

Το κεφάλαιο "Ιησούς" είναι τεράστιο και πολυσύνθετο.

Ο Charles Francois Dupuis (1742-1809) στο βιβλίο του "Ερμηνεία του Μύθου του ΗΛΙΟΥ που λατρεύθηκε με το όνομα του Χριστού" εκδόσεις Ιδεοθέτρον, αν σε ενδιαφέρει, είναι το πρωτογενές υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την ταινία Zeitgeist. Δεν μας λέει τίποτα καινούργιο η ταινία. Τώρα όσον αφορά τα της Federal Reserve Bank, ότι δηλαδή είναι μία Ιδιωτική Εταιρεία το γνώριζαν μόνο όσοι είχαν σχέση με τις οικονομικές επιστήμες.

Εγώ όμως θα ήθελα να αναφερθείς, αν γνωρίζεις, σε κάτι που με έχει μπερδέψει "Γιατί ονόμαζαν τον Ιησού Ήλιο της Δικαιοσύνης και ποία η σχέση του με τις 7 πόλεις της Ιωνίας που συστρατεύθηκαν με τον "Βασιλιά της Δικαιοσύνης";

Ίσως εκεί ανακαλύψουμε έναν άλλο ..."Νικητή"

Λουκάς

ypatia8Μέλος
20/12/2008, 01:47:42
quote:

@ Eριώπις
ypatia8, έχεις διαβάσει Max Nordau? Έως, σημαίνει φως, αν δεν κάνω λάθος. Όπως λέμε ΑΩ...!
Ή όπως λέμε Λόγος ή Τάλαιος.

Οχι δεν έχω διαβάσει Max Nordau? Με προκαλείς να διαβάσω.

Σχετικά με τις λέξεις Λόγος, Τάλαιος και ΑΩ είναι ταυτόσιμες με τον ΙΗΣΟΥ. Ο οποίος είναι ΗΛΙΟΣ και ΦΩΣ (όπως είπε= εγώ ειμαι το Α και το Ω)

mc

20/12/2008, 02:38:35
quote:
ΕΡΙΩΠΙΣ -Εγώ όμως θα ήθελα να αναφερθείς, αν γνωρίζεις, σε κάτι που με έχει μπερδέψει "Γιατί ονόμαζαν τον Ιησού Ήλιο της Δικαιοσύνης και ποία η σχέση του με τις 7 πόλεις της Ιωνίας που συστρατεύθηκαν με τον "Βασιλιά της Δικαιοσύνης";

Γιατί μας αφήνεις σε αγωνία…
Υπάρχουν και αυτοί (πχ εγώ) που δεν γνωρίζουν…

Sol Invictus - ο Ανίκητος Ήλιος και τα Χριστούγεννα

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
20/12/2008, 05:03:14
quote:
ypatia8
Οχι δεν έχω διαβάσει Max Nordau? Με προκαλείς να διαβάσω.

Σε καμία περίπτωση δεν σε ...προκαλώ. Θα βοηθούσε πάντως το αρχείο σου και θα πλάτιαζε αρκετά την άποψή σου για τον Σιωνισμό.

quote:
ypatia8
Ο οποίος είναι ΗΛΙΟΣ και ΦΩΣ (όπως είπε: εγώ ειμαι το Α και το Ω)

Εδώ διαφωνώ λιγάκι. Δηλαδή αν είπε Α και Ω όπως το σερβίρουν οι απλοί άνθρωποι της Εκκλησίας χωρίς να εμβαθύνουν στην έννοια ή είπε απλά "ΑΩ". Η άποψή μου είναι ότι είπε μία λέξη "ΑΩ".
Αφού ήταν Ήλιος ήταν ΑΩ και όχι αρχή και τέλος.
Αλλά και πάλι το φως είναι η αρχή και το τέλος στον χώρο της Κβαντικής Φυσικής και Αστροφυσικής. Θα επανέλθω σύντομα στο θέμα με τις μαύρες τρύπες για να παρουσιάσω την αποψή μου ότι το Α και το Ω του σύμπαντος είναι το φως και τίποτα άλλο.

Να σου υπενθυμίσω ότι και την Αρτέμιδα την έλεγαν ΑΩΤΙΔΑ εκτός από Ορθρία (πρωινό φως).

Τώρα όσον αφορά τον μαύρο Τυφώνα της αρχαίας παράδοσης μη τα αγοράζεις όλα τοις μετρητοίς (με την κρίση που περνάει ο κόσμος)

Ο δύστυχος ΩΡΟΣ το γιοκάρι της Παρθένου ΙΣΙΔΟΣ είχε βρεί τον μπελά του από τον ΤΥΦΩΝΑ ο οποίος συχνά έπαιρνε την μορφή του ΟΦΕΩΣ. Κομμάτια είχε κάνει ο Τυφώνας τον ΩΡΟ πριν τον ανακαλέσει στη ζωή η καλά μαμά ΙΣΙΔΑ.

Πάντα όμως έβγαινε ΝΙΚΗΤΗΣ. Αμ τι νομίζεις άμα έχεις τέτοια μαμά δεν χαμπαριάζεις τίποτα!
Πόλεμος παιδί μου σου λέω "Πόλεμος" στα χαρακώματα νύχτα μέρα.

Αλλά αυτός ο κύριος ΟΦΙΣ παντού έχωνε την ουρίτσα του (και όχι μόνο).

Για να καταλάβεις τι σου λέω, βουτάει μια μέρα την τρισχαριτωμένη κορούλα της κυρά-Δήμητρας την Περσεφόνη και νάσου ξεφυτρώνει ο Βάκχος. Παιδί για τα σοκάκια που λένε...με τις μαινάδες του, τά όργια του, τα σπορ αμάξια του και τα ταξιδάκια του.
Τελικά αδικοχαμένο πήγε και αυτό το παλικάρι και κάθε χρόνο νάαα... δάκρυ οι στερημένες κυράτσες της αρχαίας Αθήνας στον επιτάφιο του.

Δεν πα να φώναζε ο φουκαράς ο Σωκράτης ότι το πράμα ήταν θέατρο. Στο τέλος είδες τι έπαθε;

quote:
elo
Γιατί μας αφήνεις σε αγωνία…
Υπάρχουν και αυτοί (πχ εγώ) που δεν γνωρίζουν…

Ανίκητος Ήλιος;

...Ο επιμένων Ελλη-ν-ικά...

Πάντα αμείβεται απ' τον Ερίωπα

Λουκάς

Edited by - ΕΡΙΩΠΙΣ on 20/12/2008 05:04:34

12/12/2005, 13:55:55
quote:
Οι αλβανοί μεταφέρουν κάθε μέρα τις κορίνες απο τα σύνορα

...Ναι...Ναι!!! Όπως κάνουν στα χωριά με τα γειτονικά χωράφια!!!

quote:
Οι σκοπιανοί κοιμούνται στις καλύβες τους

Έχεις πάει ποτέ στα Σκόπια και είδες πολλές καλύβες;

quote:
Οι κινέζοι έχουν κατακλήσει την αγορά με προιόντα μοναδικής δυσλειτουργίας και προβλημάτων

Αυτό λέγεται "ελεύθερη αγορά"...you know?

quote:
Οι αμερικάνοι νομίζουν ότι είναι ράμπο και στο βώμο του χρήματος σκοτώνουν κόσμο και κοσμάκη - Χιροσίμα, Ναγκασάκι, - Βιετνάμ, -Λίβανο, - Γιουκλοσλαβία - Ιράκ 1, -Αφγανιστάν, - Ιράκ 2, -Αμερική (Δίδυμους πύργους) και στο μέλλον θα δούμε κι άλλα.

Μα...Εσύ πρώτος θα 'πρεπε να χαίρεσαι που σκοτώνουν όλους αυτούς τους "βρωμιάρηδες" και τα "μιάσματα"...!!!

quote:
Οι άγγλοι(η ράτσα, αμώμαλους-ρουφόκαβλους) νομίζουν ότι είμαστε όλοι κατώτεροι και δούλοι τους, γιατί δεν έχουμε βλέπεις εμείς οι θνητοί βασιλικό αίμα στις φλεβες μας (τρομάρα σας), αίμα που προήλθε απο τις ατελείωτες αιμομιξίες για να μην χάσουν το θρόνο απο τα χέρια τους.

Έχεις γνωρίσει πολλούς Άγγλους;

quote:
Εβραίοι- καταραμένη ράτσα να φέρει εις τον αιώνα τον άπαντα το γονίδιο της λέπρας και της ψόρας. Πλαστογράφοι απατεώνες έμποροι της ιστορίας και ανώμαλοι. Από αυτούς ξεκίνησε το κύνημα της πουσταριάς, γιατί έχοντας κομμένο το τσουτσούνι, η απόλαυση δεν είναι η ίδια και έψαξαν άλλλες μεθόδους ευχαρίστησης(να το χώνουν εκει που βρωμάει).
Όσοι έχουν το γονίδιο και δεν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως, παρουσιάζουν κάποια "τικ". Για δείτε πιοι Έλληνες πολιτικοί έχουν τίκ;

Και ξανα-μανα...Έχεις γνωρίσει πολλούς Εβραίους; Καλά, όσο για τα "γονίδια της λέπρας και της ψώρας" και τα "τικ", γελάει και το κάθε πικραμένο χείλι μαζί σου!!!

quote:
Επίσης θα κάνω βουντού.

Α...Ναι! Αυτό είναι κλασική μέθοδος σύμφωνη με τα αρχαιοελληνικά ιδεώδη!! Ο Πλάτωνας ο ίδιος αν δεν έριχνε καμιά δεκαριά καρφίτσες την ημέρα στη βουντού-κούκλα του, δεν τον έπιανε ύπνος το βράδυ!

Να χαρώ εγώ "εκλεπτυσμένη φύση", "Θεόσταλτε"...!!!

ΥΓ : Παρακαλώ, κάποιος να τον μαζέψει...Δεν είναι δυνατόν να ακούγονται αυτά τα πράγματα εδώ μέσα!

GodsenDΜέλος
12/12/2005, 14:01:10
Don’t worry Telekinesis. Δεν είμαι ούτε παιδάκι ούτε βαπόρι. Από αρχέτυπο έχω δύο μόνο βιβλία (Παράδεισος και κόλαση, Κούφια Γή). Το μόνο που θέλω να αποδείξω είναι στους ελαφρόμυαλους φιλοπαραμυθάδες ότι δεν υπάρχει jesus.
Γιατί με νοιάζει αυτό τόσο πολύ;;
Γιατί ατομικά κανείς δεν κερδίζει ένα αγώνα (στο μέλλον) και δεν θέλω να παλεύω με Έλληνες αδέρφια μου που το μόνο λάθος τους είναι ότι είναι ελαφρόμυαλοι.
Όταν πάρουν οι σκοταδιστές χαμπάρι ότι το κατ’ εικόνα που τους πούλησαν δεν υπάρχει, θα ανακαλύψουν το κατ’ ομοίωση μέσα τους.
Θα ανακαλύψουν ένα θεό που δεν είναι τόσο μικρόψυχος για να σε τυραννάει στη κόλαση επειδή δεν υπάκουσες της διαταγές του, ούτε βασίζεται σε ταχυδακτυλουργικά κόλπα του τσαρλατάνου Ιησού για να σε κάνει να πιστέψεις. Ένα θεό που δεν θεωρεί αμαρτία να τρώς κρέας τη Παρασκευή και ούτε θεωρεί λατρεία τη προσωπική σου τιμωρία μέσω της νηστείας (που χαριτωμένα ονόμασαν άσκηση). Ένα θεό που το λεπρό μυαλό των εβραίων δεν μπορεί να περιγράψει, ένα θεό πολύ μεγαλύτερο από τις κοιλιές των παπάδων.
Κάποιοι αρχιβλάκες, αναρωτιούνται γιατί είναι κακό να έχουν οι παπάδες περιουσία.
Καλά, ο θεός σας δεν είναι αυτός που καταδικάζει του πλούσιους να πάνε στη κόλαση;
Ο θεός σας δεν είναι αυτός που είπε “Ο έχων δυό χιτώνες να δίνει τον ένα”;
Ξέρετε, ότι αν η εκκλησία έδινε το 10%, όχι τα μισά, μόνο το 10% του πλούτου της, δεν θα υπήρχαν φτωχοί στην Ελλάδα; Γιατί δεν το δίνει;
Γιατί αν δεν υπάρχουν φτωχοί, αγράμματοι, αφελείς και εγκληματίες ή ανήθικοι που θέλουν να συγχωρεθούν οι αμαρτίες τους, η εκκλησία δεν έχει πελάτες, γι αυτό.
Αν θέλετε να λέτε ότι είστε χριστιανοί διαβάστε την ιστορία της θρησκείας σας, όχι την αγία αντιγραφή, την ιστορία, για να δείτε τι λεεί ο κόσμος απ’ έξω. Αν τώρα καταφέρει και σας πείσει εγώ πάω πάσσο, γιατί οι εγκεφαλικές δυσλειτουργίες δεν είναι η αρμοδιότητα μου.
Για πείτε μου πότε η λέπρα της πίστης υποστήριξε την Ελλάδα και τα συμφέροντα της; Μήπως το έκαναν όταν μετά το Βυζάντιο, ανακήρυξαν το σουλτάνο θεό, γιατί τους “έσωσε” από τον πάπα;

Το δικαίωμα να μιλά το κέρδισε, αυτός που ήξερε να ακούει.

GodsenDΜέλος
12/12/2005, 14:26:05
Βελισσάριε είσαι αχαρακτήριστος. Σου λέω γεγονότα πως μας πιάνουν το ποπό και εσύ λές ότι είναι καλοί άνθρωποι. Μήπως είσαι ρουφοκαβλέτα;
Durden αρχι- και εσύ.
Δηλάδή τα σκόπια δεν πάνε να κλέψουν το όνομα;
Οι αμερικάνοι αμμόρφωτε χτύπησαν λαούς που δεν τους έφταιγαν σε τίποτα, δεν είπα ότι έχω έγω κάτι μαζί τους, ( είμαι με τα θύματα των επιθέσεων).
Στην αγγλία είμουν 4 χρόνια και τους ξέρω τους πισωγλέντηδες καλύτερα απο εσένα.
Από την ελεύθερη αγόρα λίγοι έχουν συμφέρον, όταν φέρνεις προιόντα σε εξευτελιστίκες τιμές πως θα ζήσει ο Έλληνας; Πως θα τα βγάλει πέρα όταν παλεύει για χρόνια στα εργατικά συνδικάτα για να αποκτήσει μια αξιοπρεπέστατη ζωή και έρχεται ο κάθε κινέζος που δεν έχει ποιοτικό επίπεδο και γεμίζει την αγορά με επικίνδυνα προιόντα; Ειναι ελεύθερη αγορά να είναι όλα απο την Κίνα; Είναι ελευθερή αγόρα να εισάγεις τα πάντα και να μην παράγεις τίποτα(μην μου πείτε για φαγώσιμα πχ λάδι, γιατί αυτό έφευγε χύμα απο την Κρήτη για να πάει Ιταλία και μετά να πουληθεί εμφιαλομένο στην Έλλαδα, ως Ιταλικό); Τί έγιναν οι Έλληνες βιοτέχνες; Έκλεισαν γιατί δεν μπορούν να παράγουν τα ίδια πράγματα με τους κινέζους γιατί οι δεύτεροι έχουν για μεροκάματο ένα πιάτο ρύζι.
Εμενα με ενδιαφέρει μόνο το συμφέρον του Έλληνα εργαζόμενου και κανενός αλλοδαπού, στάχτι και μπούρμπερη να γίνουν όλοι. Στην ΄Έλλάδα πρώτα ό Έλληνας. Όταν θα βολευτούν οι Έλληνες θα ασχοληθούμε με τις αλλοδαπές μάζες, οι οποίες δεν θα ξεπερνουν το 2% του πληθυσμού συμφωνά με το καινούργιο νομοσχέδιο.(υπομονή)
Τους εβραίους τους έχω δεί και έχω διαβάσει αρκετά για αυτούς,έχω δει και λεπρούς και ψωριάρηδες, εσύ που τα δίαβασες αυτά που ξέρεις, στο net cafe ή στα club, στο Free ή στο mens health;

12/12/2005, 14:38:21
Έλεος, GodsenD!
Τι εκφράσεις είναι αυτές που χρησιμοποιείς?
Τι τρόπος αντιμετώπισης είναι αυτός?

In anticipation of my resurrection...

12/12/2005, 14:40:49
Κάποιος, κάποτε είπε : Η Άγνοια είναι Ευτυχία!

Δεν διαφωνώ...Αλλά προσθέτω :

Και η Ημιμάθεια Αρρώστια!

GodsenD...Πες κι άλλα...Make my day! Τη βρίσκω!

VELISSARIOSΜέλος
12/12/2005, 14:43:28
Οταν καποια μερα καταλαβεις ..ευχομαι να μην ειναι πολυ αργα.Δεν αξιζει προς το παρων να ασχοληθω αλλο μαζι σου .

ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑΝ <<ΑΘΕΟ>> ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

GodsenDΜέλος
12/12/2005, 14:53:28
Sorry Incubus είμαι στα όρια. Durden καταλαβαίνω ότι έχεις συνηθίσει να ανοίγεις το στόμα σου για άλλες χρήσεις (τροφή, αναπνοή,…) αλλά μήπως θα μπορούσες να αντικρούσεις αυτά που λέω; Για πές μας πως είναι η κατάσταση γιατί εμείς είμαστε αμαθείς… Βλέπεις ο όρος παγκοσμιοποίηση βρισκόταν σε ορισμένα βιβλία από το 1904. Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά, δεν τα είπε η Λαμπίρη ούτε ο Μικρουτσικός ούτε ο Λαζόπουλος, όυτε ο πρωθυπουργός σου, ούτε ο παπάς σου…

12/12/2005, 15:07:08
quote:
είμαι στα όρια

Αυτά μάλλον τα έχεις ξεπεράσει προ πολλού...

quote:
αλλά μήπως θα μπορούσες να αντικρούσεις αυτά που λέω;

Να αντικρούσω ποιο απ' όλα, "Θεόσταλτε"; Το ότι "οι Εβραίοι φέρουν εκ γενετής το γονίδιο της λέπρας και της ψώρας" πχ;

Κι αν εγώ σου πω ότι πρόκειται για λοιμώδη νοσήματα που ουδεμία σχέση έχουν με "γονίδια", που ανάθεμα κι αν ξέρεις τι είναι αυτά, εσύ θα με πιστέψεις; ΟΧΙ!

Όνειρα γλυκά λοιπόν...Με τις ευχές μου...

GodsenDΜέλος
12/12/2005, 15:29:30
Durden όσο ξέρεις εσύ από Dna, γονίδια και εξόνια, άλλο τόσο ξέρει η γάτα μου να πετάει F-16. Ήσουν καλός στη βιολογία στο λύκειο (αν πήγες) και νομίζεις ότι είσαι βιολόγος;
Ωραίο επιχείρημα, βασισμένο στην απαξίωση, στην ημιμάθεια και στο σκοταδισμό. Τίποτα πιο εξεζητημένο δεν σας μάθανε στο κατηχητικό; Κάθε πότε πας στην εκκλησιά χριστιανέ για να συγχωρέσεις τις αμαρτίες σου; (Θα πείς πιθανότατα, ότι κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει γιατί σε θίγει, τρομάρα σου). Πας συχνά; Έχεις πολλές αμαρτίες;
Και κάτω από το πετραχήλι νομίζεις πως θα σβηστούν;
Από τώρα σου λέω άλλαξε μυαλό γιατί σε αυτή τη Γή θα μείνεις κολλημένος, ίσως όμως τελικά και να σου αξίζει έτσι.

GodsenDΜέλος
12/12/2005, 15:35:03
Πρός απόδειξην της χριστιανικής βλακείας, ποίος ήταν ιδρυτής του Μωσαίκού νόμου σύμφωνα με τον οποίο τιμωρήθηκε ο Ιησούς σαν παραβάτης;
Θέλω απάντηση από τους χριστιανόπληκτους...