ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tachyon - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Tachyon - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Lupercalia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
geoxΜέλος
25/01/2006, 20:05:49
Βρε παλιοκόριτσο μενττεκ εσύ τον πηρες τον θαλασσί τον κρύσταλλο;

Και πως θα ταχυονίσω τώρα τις φακές;

geoxΜέλος
25/01/2006, 20:17:58
Πόσο αμερικανάκι νοιώθετε;

Αυτόν τον Wagner που έχει επινοήσει την τεχνική και κατασκευάσει την συσκευή ταχυονισμού η οποια είναι ο μοναδικός τρόπος εγκλωβισμού και χρήσης της μη ανιχνεύσιμης αυτής μορφής ενέργειας δεν τον βρίσκω πουθενά. Έχει πολλούς βέβαια με το όνομα David Wagner. Έχει και καθηγητές πανεπιστημίου (μαθηματικών , ιατρικής, πληροφορικής) αλλά τα cv τους δεν αναφέρουν τίποτα σχετικό.

Και άντε το HealLink έχει τους σοβαρούς επιστήμονες
Ούτε στο Google δεν πιάνεται αυτός ΄;;;

Μα τι είναι ... Κομμωτής;;;

Με τον ιατρό Φυκιώρη έχει καμμια σχέση;;;

LupercaliaΝέο Μέλος
25/01/2006, 20:23:55
Medtech, είσαι ή παριστάνεις τη χαζή? Ή απλώς είσαι τόσο παρορμητική και βιαστική που μπουρδουκλώνεσαι μια ζωή με άστοχες κρίσεις? Συνηθίζεις γενικά να μή διαβάζεις τί έχει γράψει ο άλλος, ή το κάνεις μόνο με εμένα? Η ακριβής φράση μου ήταν: "τεχνικές μοριακής βιολογίας και ανοσοιστοχημείας (PCR, Western blot)". Η μεν PCR θεωρείται τεχνική μοριακής βιολογίας, το δε Western blotting τεχνική ανοσιστοχημείας (για τον πολύ απλό λόγο πως χρησιμοποιείς μαρκαρισμένα αντισώματα για να εντοπίσουν συγκεκριμένες πρωτεινες σε ένα πρωτεινικό δείγμα ή τμήμα ιστού - αντισώματα - "ανοσο..." - κατάλαβες? Γι'αυτό και λέγεται και "immunoblot").

Οφείλεις να μαθεις να είσαι κόσμια και να μην προσβάλεις τους συνομιλητές σου. Και αν δε σου το έχει πεί κανείς άλλος εδώ μέσα (ίσως επειδή είδαν το μάταιο του εγχειρήματος...) θα στο πώ εγώ. Λυπάμαι καλή μου, αλλά είμαι μοριακή βιολόγος. Η διαφορά είναι πως δε θα έβγαινα ποτέ να πώ "εγώ έχω πτυχίο, εσείς όχι!" σε ένα φόρουμ με αγνώστους. Δε σας τις δίδαξαν αυτές τις βασικές αρχές στη σχολή φαρμακευτικής προπαγάνδας? Μάλλον κακό τους κάνεις με τον τρόπο που γράφεις...

Όσο για τις ανοησίες "σπρώχνεις τους ανθρώπους στο θάνατο κλπ"... τελικά μάλλον θα χρειαστεί να πώ και 4η φορά πως δεν είμαι εδώ ούτε για να παρασύρω κανέναν, αλλά ουτε για να αποδείξω κάτι, ούτε καν μπήκα εδώ να γράψω ως επιστήμονας - αλλά ως reiki practitioner - ξέρεις, reiki, άλλη μια απο αυτές τις "απάτες"... Το μάθημα που πήρα απο τη σύντομη ανταλλαγή μας: η βλακεία είναι τελικά ανίκητη! Δεν κάνει να τα βάζει κανείς μαζί της.

Χαιρετώ.

geoxΜέλος
25/01/2006, 20:34:02
quote:
Μα τι είναι ... Κομμωτής;;;

http://www.alibris.com/search/search.cfm?qwork=7599093&wauth=Wagner%2C%20David&matches=9&qsort=r&cm_re=works*listing*title

nice teeth.

25/01/2006, 20:35:17
Ηλιθιος και βλακας ειναι οποιος αποδεχεται θεραπειες των οποιων η αξια δεν εχει αποδειχτει και απορριπτει θεραπειες που εχουν αποδειξει την αξια τους.
Οποτε ναι η βλακεια ειναι ανικητη.
Που ειναι οι αποδειξεις οτι το ρεικι εχει αποτελεσμα Λουπερκαλια?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
----------------------------------------------------------
Αχ βρε Geox με συγχωρεις δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχες βαλει στο ματι τον θαλασσι κρυσταλλο...Μολις ομως τελειωσω των ταχυονισμο του σετ των απαυτων που μου χαρισε η Λουπερκαλια,αν θες στον δανειζω...
geoxΜέλος
25/01/2006, 20:46:48
quote:
Μολις ομως τελειωσω των ταχυονισμο του σετ των απαυτων που μου χαρισε η Λουπερκαλια,αν θες στον δανειζω...

Μπααα άσε δε πειράζει... κράτα τον
θα πάρω καινούριο

26/01/2006, 08:45:06
Θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή του αγαπητού geox και της αγαπητής medtech ώστε να είναι πιο προσεκτικοί στις συζητήσεις τους στο παρόν topic.
Λυπάμαι, αλλά βλέπω μια τάση ειρωνίας από την πλευρά σας, φίλοι μου, που προσωπικά μου φαίνεται αδικαιολόγητη αλλά κι ανώφελη.
Το να εμπιστευόμαστε τις διάφορες τεχνικές της εναλλακτικής ιατρικής ή όχι, είναι θέμα καθαρά προσωπικό μας.
Το να τις υποτιμούμε όμως δημοσίως με ειρωνική συμπεριφορά το θεωρώ ιδιαίτερα άσχημο...

In anticipation of my resurrection...

Edited by - Dying_Incubus on 26/01/2006 08:46:10

galazia_sfairaΜέλος
26/01/2006, 12:49:37
quote:

Ηλιθιος και βλακας ειναι οποιος αποδεχεται θεραπειες των οποιων η αξια δεν εχει αποδειχτει και απορριπτει θεραπειες που εχουν αποδειξει την αξια τους.
Οποτε ναι η βλακεια ειναι ανικητη.
Που ειναι οι αποδειξεις οτι το ρεικι εχει αποτελεσμα Λουπερκαλια?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
----------------------------------------------------------
Αχ βρε Geox με συγχωρεις δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχες βαλει στο ματι τον θαλασσι κρυσταλλο...Μολις ομως τελειωσω των ταχυονισμο του σετ των απαυτων που μου χαρισε η Λουπερκαλια,αν θες στον δανειζω...

Ακουσε κορη μου,και μπορω να σε αποκαλω ετσι γιατι εχω παιδια στην ηλικία σου....
Εγω καταλαβαινω γιατι μιλας ετσι,σε καταλαβαινω απολυτα.
Εχε τις αποδειξεις που εχεις και κανεις πολυ καλα και τις κρατας,γιατι για σενα αποδεικη ειναι η ίδια η ζωή σου!!!!!!!
Ακου όμως κατι σημαντικό απο μια μαμα κι απο έναν άνθρωπο που υπηρξε απολυτος και θυμωσιαρης στα νειατα του γιατι τωρα ειμαι 47 χρονων ήδη....
Στο γραπτο σου ειναι διαχυτος ο θυμος σου,κατανοητος!
Ειναι διαχυτη η επιθετικότητα σου,κατανοητη!
Ειναι διαχυτη και η δυναμη ζωής.....η επιστημη σε βοηθησε με τον καλυτερο τρόπο,και χαιρομαι και μονο γιαυτο κιας μου εισαι α΄γνωστη παιδί μου,ΜΑΘΕ ΟΜΩς ΟΤΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑς ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ,μηνες χρονους....,αυτο ομως που ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΓΛΥΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΙς ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ,ΑΛΛΑ ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙς ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙς ΕΣΥ ΓΑΙΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ Η ΕΚΕΙΝΟ.Ο ΘΥΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΜΗΝ ΧΑΛΑΛΙΖΕΙς ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ,ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΉ ΣΟΥ.

Για να σας προλαβω δε δεν εχω πτυχια,δεν εχω περγαμηνες,ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΨΥΧΗ απαλλαγμενη απο φοβους,απο θυμους απο επιθεσεις και βεβαια δοξαζω τον καλο Θεουλη για οτι πολυτιμοτερο μου χαριζει την υγεια!Να ξερεις δε οτι οταν παω στον Αγιο Ραφαηλ ή στον Ταξιάρχη θα αναψω μια λαμπαδα για σενα και ας νομιζεις οτι δεν την εχεις αναγκη!Καλλιοπη

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

26/01/2006, 13:06:10
Γεια σας...

Αγαπητέ Dying Incubus, θα σταθώ σε μια φράση σου, την εξής :

quote:
Το να εμπιστευόμαστε τις διάφορες τεχνικές της εναλλακτικής ιατρικής ή όχι, είναι θέμα καθαρά προσωπικό μας.
Το να τις υποτιμούμε όμως δημοσίως με ειρωνική συμπεριφορά το θεωρώ ιδιαίτερα άσχημο...

Για να πω ότι το ίδιο ακριβώς θα έπρεπε να ισχύει αν αντικαθιστούσαμε τον όρο "εναλλακτική" με τον όρο "κλασσική ιατρική"--τι να κάνουμε, εφόσον το θέλουν κάποιοι να τη λέμε έτσι, ας το κάνουμε!

Με όλο το σεβασμό, θα ήθελα να σου επισημάνω ότι στην προηγούμενη σελίδα αυτού του θέματος, αν εξαιρέσουμε τους διάφορους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά της "κλασσικής ιατρικής", υπήρξε συγκεκριμένο μέλος το οποίο χρησιμοποίησε και απαράδεκτες, κατά τη γνώμη μου, εκφράσεις για να εκφράσει την όποια αντίθεσή του. Η αντιπαράθεση λοιπόν αν ξεπέσει στο επίπεδο ανταλλαγής χαρακτηρισμών όπως "κωλογιατροί"--αντιγράφω το συγκεκριμένο μέλος--ή αντίστοιχα "κωλοεναλλακτικοί", καταλαβαίνεις κι εσύ ότι δεν έχει τίποτε να προσφέρει.

Χωρίς να θέλω να σου υποδείξω το έργο σου λοιπόν, πιστεύω πως καλό θα ήταν οι συστάσεις για ηρεμία και σύνεση να γίνονται προς όλες τις πλευρές, από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν "τεκμήρια" όπως αυτά που ανέφερα πιο πάνω!

Edited by - durden_alie on 26/01/2006 13:13:09

ΜορφέαςΜέλος
26/01/2006, 13:25:08
Αγαπητέ Durben Alie, μαζί μπορούμε να επικοινωνούμε πιστεύω. Το θέμα αυτό δεν διατίθεται για την αντιπαράθεση εναλλακτικής ιατρικής με την κλασσική. Το θέμα του είναι σαφέστατο. Η "εισβολή" λοιπόν αυτών των δύο μελών με τυον συγκεκριμένο τρόπο προσέγγισης μετέτρεψαν το θέμα σε πεδίο διαμάχης.

Ελπίζω να το κατανοείς οτι υπάρχουν πολλοί τρόποι συνομιλίας και επιλογής του κάθε θέματος για να πεις τα ανάλογα.

Πιστεύεις οτι έχω άδικο;

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!