ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Kύριος ημών Ιησούς Χριστός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Kύριος ημών Ιησούς Χριστός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Schwabe13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
14/10/2003, 10:01:04
ΑΙΟΝ,

«Ο ουρανός έχει μορφή σκηνής. Πού είναι αυτοί που λέγουν ότι ο ουρανός κινείται? Πού είναι αυτοί που νομίζουν ότι είναι σφαιρικός? Και οι δύο απόψεις σαρώθηκαν πιά!» (Θριαμβολογίες του «Μέγα Πατέρα» της Χριστιανοσύνης Ι.Χρυσόστομου, μετά από την τελική «κατάρρευση» των…..αποστομωτικών στοιχείων….) {Προς Εβραίους ΙΔ’1}

Κάπως έτσι έσκουζε τότε ο σκοταδισμός φίλτατε ΑΙΟΝ. Έτσι σκούζεις σήμερα και εσύ! Δεν άλλαξε τίποτα.

Σου είναι άγνωστο λοιπόν το παρελθόν του παγανιστή ηλιολάτρη Φλάβιου Βαλέριου Κωνσταντίνου. Το παράξενο δηλαδή ποιο είναι? Εδώ εσύ δεν ήξερες που αναφέρεται αλλά και τι σημαίνει ο αριθμός 144.000 της «Αποκάλυψης». Αλλά κατά τα άλλα, και πάντοτε λαλίστατος, έσκουζες και τότε περί των…..βαθυτάτων σου γνώσεων!

Βέβαια, να μην παραλείψω να σημειώσω ότι ΚΑΙ ΤΟΤΕ επέμενες μανιωδώς για….αποστομωτικά στοιχεία! Όταν πήρες τα σχετικά στοιχεία όμως……λαγός άνευ σχολιασμού ο κατά τα άλλα λαλίστατος ΑΙΟΝ!

Μήπως τουλάχιστον γνωρίζεις ΓΙΑΤΙ του έδωσαν το όνομα «Τραχηλάς»? Η γνωρίζεις μονάχα το…θαύμα του «ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΚΑ» που σας έχρισε ΚΟΣΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ο Γιαχβέ ΣΑΣ?

Μήπως εάν σου πω ότι η (επίσης….Αγία) μητέρα του «ήτο ευτελής εταίρα, κόρη ταπεινού πανδοχέως έν Δρεπάνη» άραγε θα το γνωρίζει η εξοχότητα σου? Δεν νομίζω. Δεν είναι….αποστομωτικά τα ιστορικά στοιχεία!

Με την ίδια λογική και…..αποστομωτικά στοιχεία που δέχεσαι λοιπόν τα τρία βιβλία των Μακκαβαίων, την Σοφία Σειράχ, Ιουδίθ και Τωβίτ (δευτεροκανονικά), με την ίδια λογική θα πρέπει να δεχθείς και τις μελέτες ΕΓΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ όπως:
Ζωναράς Annales, Bibliotheca Hagiographica Graeca 365, Άντολφ Χάρνακ Die Mission und ausbreitung des Christentums, Prof.Roger Beck “The mysteries of Mithras” Journal of Roman Studies, R.Beck “The Mithras cult as Association” studies in religion 21 (1992) 3-13, Dr. Alison Griffith “The Archeological Evidence for Mithraism as an urban Phenomenon in 4th-c Imperial Rome.

Μπορώ να σου παραθέσω μία ολόκληρη σελίδα από επιστημονικές εργασίες, σε αντιπαράθεση ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ, αλλά είναι ΑΝΩΦΕΛΟ: η «ερευνητική» σου εργασία από το περίπτερο της γειτονιάς σε έχει διαμορφώσει σε βάθος…..

Ψάξε λοιπόν και μάθε! Επί τη ευκαιρία να πούμε ότι η επίσημη εκκλησία ΔΕΝ αμφισβητεί το παρελθόν του ηλιολάτρη Κωνσταντίνου………

Και επειδή είσαι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΝΩΣΗΣ, για λύσε μου μία απορία: το έψαλλαν το Deus Summus Salvator κατά την μάχη οι παγανιστές ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Και αν ΝΑΙ, πώς έγινε αυτό?

Και κάτι τελευταίο: ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
14/10/2003, 10:58:52
Καλημέρα σε όλους.

Να συστηθώ με όσους δεν έχουμε βρεθεί σε αυτό το χώρο.
Με λένε Φώτη, (φαίνεται ) και αγαπώ το Χριστό, όχι γιατί μου τον επιβάλλανε, ούτε γιατί με πείσανε «κάποιοι». Προσωπικά Τον γνωρίζω και Τον αναγνωρίζω μέσα μου (και εν δυνάμη σε κάθε άνθρωπο) ως Θείο Εαυτό του Ενός Ανθρώπου και ως έτσι φυσικά δεν έχω καμία «αγωνία» για να αποδείξω τα αναπόδεικτα!

Καθώς διάβασα στα γρήγορα αυτό το τόπικ, θα ήθελα να επισημάνω κάτι.
Ας πούμε πως «ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ»
Όλη την Αλήθεια και για τα Πάντα!
Έτσι μοιάζουμε όλοι λίγο αστείοι να υπεραμυνόμαστε και να αντιμαχόμαστε για κάτι που οφείλουμε να συνεργαστούμε για να ανακαλύψουμε και στη συνέχεια ότι κατανοήσουμε να το αφήσουμε «κληρονομιά» σε όσους αγαπάμε (ή δυνατόν σε όλη την ανθρωπότητα).

Θεωρώ λοιπόν άγονο τον τρόπο αυτό της συζήτησης που προσπαθεί να αποδείξει τι;

Αν υπήρξε ιστορικά ο Ιησούς;
Και λοιπόν;
Αν φίλοι μου είναι μύθος, τότε είναι ο ομορφότερος «μύθος» που γνώρισα στη ζωή μου!
Και αν μέσα σε αυτόν το «μύθο» κρύβονται τέτοιες πνευματικές αλήθειες για την ομορφιά και το μεγαλείο του ανθρωπίνου πνεύματος και τη λαμπρότητα της ανθρώπινης ψυχής τότε τι να πω!
Υποκλίνομαι στους άθλιους αυτούς συνωμότες που με το βρωμερό μυαλό τους και στην προσπάθειά τους να καταστρέψουν (αφού το είχαν ενστερνισθεί σε κάθε τους κοινωνική και πολιτισμική εκδήλωση, για τους Ρωμαίους μιλάμε έτσι; ) το φθίνον (τότε) αρχαιοελληνικό πνεύμα χρησιμοποιώντας ως δούρειο ίππο την πιο απίθανη αίρεση που εμφάνισε ποτέ αυτός ο πλανήτης, και προβλέποντας πως θα εξαπλωθεί παγκοσμίως τις επόμενες χιλιετίες, υποκλίνομαι λοιπόν σε αυτούς τους ανόητους συνωμότες, και τους ευχαριστώ γιατί γίνανε η «αιτία» να φθάσουν ως εμένα αυτές οι υπέροχες και πανανθρώπινες διδαχές Αγάπης και Τελειότητας!

Από την άλλη φίλοι μου χιλιάδες ιστορικοί (τουλάχιστον από το διαφωτισμό και ύστερα) προσπάθησαν να κλονίσουν την ιστορικότητα του Ιησού. Αν αυτοί (επιστήμονες όντας) δεν τα κατάφεραν, πείτε από πού αντλείτε την χαρά, την βεβαιότητα και την αισιοδοξία της πίστης σας.
Γιατί φίλοι μου πίστη είναι και αυτές σας οι θέσεις καθώς δεν μπορούν να τεκμηριωθούν ξεκάθαρα ιστορικά!
Κάποιες μάλιστα από αυτές τις τοποθετήσεις είναι και κακό-πιστες καθώς εστιάζονται με παρωπίδες σε έναν και μόνο στόχο, την αμφισβήτηση του Ιησού παρακάμπτοντας το μεγαλείο της Διδαχής και του Έργου του.

Να γίνω πιο σαφής:
Πως θα φαινόμουν αν καθόμουν και μίλαγα για όλα τα ελαττώματα του Σωκράτη (που είχε αρκετά κι αυτός) γεμίζοντας σελίδες επί σελίδων.
Και όταν μου μιλούσαν για το Έργο του, εγώ να συνέχιζα απτόητος το χαβά μου.
Αλήθεια, πως θα με χαρακτηρίζατε;
Ναι, βρε σεις ξέρετε τι «τσογλάνι» ήταν ο Σωκράτης που είχε παρατημένη την οικογένειά του; Αυτός που εκατομμύρια άνθρωποι το σέβονται ακόμη και σήμερα!

Σκεφτείτε το σαν ιδέα, αν δεν σας προβληματίζει, ειλικρινά λυπάμαι!

Γεια και χαρά σου βρε Schwabe που αμφισβητείς την ιστορική αυθεντικότητα των ευαγγελιστών (τζάμπα πέθανε ο Ιωάννης στην Πάτμο;) και δέχεσαι ως «ιστορική απόδειξη» το «ευαγγέλιο του Πέτρου» που «ανακαλύφθηκε» μόλις πριν από έναν αιώνα!!!
Πως βρέθηκε και από ποιον; Σε προβλημάτισε καθόλου;
Βρέθηκε μήπως το αυθεντικό χειρόγραφο που είχε κρύψει ο Πέτρος σε κάποια έρημο;
Ντρέπονταν άραγε ο Απόστολος να το δώσει στους μαθητές του στις εκκλησίες που καθοδηγούσε;
Βρέθηκε μήπως θαμμένο από κάποιον «κακό χριστιανό» που ήταν μέρος της μεγαλύτερης παγκόσμιας συνομωσίας;
Με τι το είχαν «τυλίξει» για να μην φθαρεί τα 1900, ας πούμε, χρόνια;
Για ψάξε με ποια οικονομικά λόμπι έχει σχέση αυτός που «ανακάλυψε» το χειρόγραφο τότε και τα ξαναλέμε!

Δέχεσαι ως επιχείρημα το ότι ο Φίλων ο Αλεξανδρινός (~30 π.Χ.- 54 μ.Χ.)δεν έχει αναφορές γαι τον Ιησού, όταν εκείνη την περίοδο αν δεν κάνω λάθος ο Ιησούς υποτιμούνταν από τους δικούς του (εβραίους) και η πίστη σ’ αυτόν δεν ήταν τίποτα άλλα από μια μικρή εβραική αίρεση!
Που λοιπόν το παράδοξο;
Από την άλλη επικαλείσαι ακραία επιχειρήματα για να θεωρηθεί «πλαστή» η μαρτυρία του Ιώσηπου Φλάβιου!!!!
Αποδέχεσαι μια απίστευτή παγκόσμια συνομωσία Ρωμαιοεβραίων για να υποτιμήσουν το ελληνικό πνεύμα.

Την θεωρείς μάλιστα ιστορική πραγματικότητα για 2000 χρόνια δίχως καν αποδείξεις!!!!!

Μήπως όμως φίλε μου δεν ήταν η εξάπλωση του χριστιανισμού σε όλο τον πλανήτη που οδήγησε εκατομμύρια ανθρώπους να μελετήσουν με σεβασμό τα ελληνικά κείμενα;

Φυσικά και είσαι ελεύθερος να πιστεύεις ότι θέλεις.
Μην απορείς όμως γιατί δεν σε «κατανοούμε»!

Φίλε Τυανέα αναφέρεις κάτι «Κακό» από την Π.Δ. για να δείξεις το τι κακό σκεφτόταν οι εβραίοι για τους έλληνες!
Από την ιστορία που γνωρίζω ποτέ οι εβραίοι δεν κατέκτησαν τους έλληνες ποτέ δεν μας βασάνισαν, ποτέ δεν μας έκαναν ως λαός κάτι μεπτό!
Από την άλλη εμείς οι έλληνες, τους κατακτήσαμε, τους σφάξαμε, τους διώξαμε και προσπαθήσαμε να σβήσουμε την πίστη τους.
Και αυτά είναι ιστορία!
Τι λες, δεν μπάζει λίγο η μεροληψία μας;
Μοιάζει λίγο με τα παραμύθια που λένε για τους Έλληνες οι «Γκρίζοι Λύκοι» στην Τουρκία!

Να ξεκαθαρίσω πως αποδέχομαι έναν Θεό, και πιστεύω πως στο πέρασμα των αιώνων μεταβάλλεται η κατανόηση των ανθρώπων και χωρητικότητα στο νου και την καρδία τους ως προς τον Θεό!

Έτσι και είναι φυσικό να εξελίσσεται πνευματικά η ανθρωπότητα.

Θα σας παρακαλέσω να μην πάρετε προσωπικά τις επισημάνσεις μου.
Με χαρά να γνωριστούμε κα να τα πιούμε μαζί.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα ή εμπάθεια, απλά διαφωνώ και προς το περιτύλιγμα αλλά κυρίως ως προς την ουσία των θέσεων αυτών, που κάποιες δυστυχώς δείχνουν ως μια συνεχόμενη γραμμή ιδεών σε αυτό το Φόρουμ.

Με Αγάπη Φώτης.

AIONΜέλος
14/10/2003, 11:00:18
καλέ μου άνθρωπε...ΚΕΙΜΕΝΑ δώς μου όχι θεωρίες εβραιόφοβων.
Η λατρεία του Ηλιου δεν είχε μόνο τον Μύθρα ώς εκπρόσωπο.
Αν η μάνα του Κων/νου έπνιγε το "κουνέλι" αυτό τον κάνει αρχιερέα του Μύθρα ?

Τι να σοβαρευτώ? Δεν είσαι με τα καλά σου...

14/10/2003, 11:13:34
AION!

Στο έχω ξαναπεί: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΦΟΒΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! Αυτό αποδεικνύεται ιστορικά.

Για ποιό λόγο να είμαι εβραιόφοβος? Το αντίθετο συμβαίνει με εσάς όμως. Και οι λόγοι σου είναι καλά γνωστοί!

Το μίσος κατα του σιωνισμού έχει γεννηθεί στα Ρωμαιοχριστιανικά μυαλά. Διότι ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ η ανωμαλία που καταγγέλουνε οι εβραίοι. Η μήπως γνωρίζεις κανέναν "εβραιόφοβο" Ελληνα στην αρχαία Ελλάδα??

Ασε τα παραμύθια ΑΙΟΝ, στο'χω ξαναπεί φίλτατε.

TyaneasΜέλος
14/10/2003, 23:41:27
quote:
Από την άλλη εμείς οι έλληνες, τους κατακτήσαμε, τους σφάξαμε, τους διώξαμε και προσπαθήσαμε να σβήσουμε την πίστη τους.
Και αυτά είναι ιστορία!

Ασχοληθηκανε οι προγονοι μου με τους Εβραιους?
Σφαξαμε εμεις τους Εβραιους και θελαμε να σβησουμε την πιστη τους?
Την πιστη σε ποιον θεο ακριβως?
Πρωτη φορα τα ακου αυτα φιλε μου,γιατι απο οσο εχω διαβασει κανενας προγονος μου δεν ασχοληθηκε με τους Εβραιους,αντιθετα οι Βυζαντινοι και αργοτερα οι Χριστιανοι σε ολα τα εθνη ασχολουνται μαζι τους.

«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε

15/10/2003, 00:40:20
ΑΙΟΝ, τέκνον της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

Τελικά ρώτησες τίποτα το παπαδαριό? Ήτανε ο Μέγας Κωνσταντίνος σας ή δέν ήτανε λάτρης και ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΜΙΘΡΑ?

Έλαβε ως τέτοιος (ιερέας του Μίθρα!!) μέρος στην Α' οικουμενική σύνοδο και μάλιστα σαν ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ?

ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

Μήπως έλαβε μέρος στην Α' οικουμενική σύνοδο ως επικεφαλής (..επι των "πατέρων"!) επειδή ακριβώς "έβλεπε" τον Μίθρα ως......Χριστό?? Λέω μήπως.....

Πρόσεξε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι θα απαντήσεις, γιατί αυτή τη φορά μάλλον σε έπιασαν ΑΣΧΗΜΑ κορόϊδο οι κολλητοί σου της Χριστολογίας.

Για να σε δώ!

15/10/2003, 01:05:34
AION,

προκειμένου να σε "προστατεύσω" λιγάκι σου δίνω κάποια πρώτα στοιχεία. (....μήν βιαστείς)

αccording to what we know of Mithraism, Mithras was:

• born of a virgin (according to Persian mythology) on 25th December (the emperor Aurelian declared 25th December to be the official birthday of Mithras around 270 CE long before the Christ's birthday was officially recognised on the same date)

• traditionally worshiped on Sundays

• shown with a nimbus (halo) around his head, signifying his relationship to the sun

• said to take a last supper with his followers when he returned to his father

• believed not to have died, but to have ascended to heaven, whence it was believed he would return at the end of time to raise the dead in a physical resurrection for a final judgement, sending the good to heaven and the wicked to hell, after the world had been destroyed by fire

• to grant his followers immortal life following ritualistic baptism in which they ate bread and drank wine to symbolize the body and blood of the god.

• as above, his worshipers celebrated sacramenta (a consecrated meal of bread and wine), termed a Myazda (corresponding exactly to the Catholic Missa or mass) using chanting, bells, candles, incense, and holy water in remembrance of the last supper of Mithras.

Βρέ για δές ΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ γράφουνε.....άκου να δείς φίλε μου, δηλαδή αν τους πιστέψουμε ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ! (...μάγος είσαι.....)

ΦΩΤΙΟΣΜέλος
15/10/2003, 17:02:01
Καλησπέρα σε όλους.

Αγαπητέ φίλε Schwabe μήπως είμαι αόρατος

Αλήθεια τι προαπαθείς να αποδείξεις;

Ξέρεις σε πόσες θρησκείς οι Άγιοι και φωτισμένοι τους έχουν φωτοστέφανο;

Γνωρίζεις την σημασία του Σαββάτου για τους εβραίους;

Ξέρεις για την σημασία της Κυριακής του Πάσχα;

Ξεκινώντας από Ισραήλ ο Πέτρος κι ο Παύλος λες να είχαν συνενοηθεί με τον προ-προπαππού του Μ. Κων/νου που θα γινόνταν αρχιερέας του Μίθρα μετά από 3 αιώνες και θα στριμοχνόνταν από τους αντιπάλους του στην Ρώμη ώστε να του προετοιμάσουν τον δρόμο σε όλη την Μικρά Ασία, την Αίγυπτο, την Ελλάδα και τη Ρώμη, για να μπορέσει να βρει την απαραίτητη πολιτική και στρατιωτική υποστήριξη γαι να υπερνικήσει στην "τρίχα" τους αντιπάλους του;
Λες;

Πως και μας ξέφυγε αυτή η ολοφάνερη ιστορική αλήθεια;

Φίλε Τυανέα
αναφέρωμαι στους απογόνους του Μ. Αλεξάνδρου και τις τακτικές που χρησιμοποιούσαν για να καθυποτάξουν τους επαναστατημένους εβραίους!

Αν θες να το ερευνήσεις μπορείς να ψάξεις σε οποιαδήποτε λεπτομερή ιστορική εγκυκλοπαίδεια που αναφέρεται στις τότε εξελίξεις.

Είναι πάντως μια ιστορική αλήθεια όσο και αν μας κακοφαίνεται!
Μπορείς να τη βρεις ακόμη και σε ελληνικές μελέτες!!!!

Αυτά προς το παρόν και αν επιθυμείτε μπορούμε να κάνουμε διάλογο επί της Ουσίας.

Με Σεβασμό και Αγάπη

15/10/2003, 17:45:18
ΦΩΤΙΕ,

με τα λές και τα λές συζήτηση δέν γίνεται.

In Hoc Signo Vinces. Πώς κατέληξε λοιπόν το Γιαχβεδιλίκι στην κρατική μάσα?

Τώρα τα ευφάνταστα λογάκια και τα στιχάκια αγάπης ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Στην ουσία και ασε την θεωρία.

SkorpinaΜέλος
20/10/2003, 19:21:50
O Φωτιος μιλαει επι της ουσιας!

Μονο που για καποιους η ουσια δεν ειναι η ψυχη αλλα η εξουσια...

Ο Χριστος ουδεποτε μιλησε για αξιωματα..Εζησε απλα και ταπεινα ωστε να αποτελεσει παραδειγμα προς μιμηση..Διδαξε την ανιδιοτελη αγαπη και την Αληθεια!Αν αυτοι που εκπροσωπουν το ονομα Του εχουν εκφυλισει την Αληθεια της Αγαπης και κατεχουν καποια εξουσια με την οποια θελουν να εξυπηρετησουν τα συμφεροντα τους,δεν φερει ευθυνη ο Χριστος γι'αυτο!

Ο Κυριος επιβλεπει και ο καθενας θα λαβει αυτο που του αξιζει,θα κριθει απο τον Δημιουργο για τις πραξεις του!

Το προβλημα τελικα ειναι το ποιος και γιατι κατεχει εξουσια στην κρατικη μασα;Αυτο θεωρειτε εσεις ουσια;

20/10/2003, 20:26:58
Skorpina,

μιλάμε για τον ίδιο τον...."βιβλικόφερτο Χριστό"? Δηλαδή για τον βαρβαρισμό του Messiah? Απο ότι αντιλαμβάνομαι, μάλλον!

Μιλάμε για τον ίδιο τον "Δημιουργό" και "Κύριο" που...."κρίνει" εδώ και 1700 χρόνια ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ?

Μιλάμε για τον ίδιο που θα..."κρίνει" τους δημιουργούς του ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΚΑ ως συμβόλου του δόγματος? Μιλάμε για τον ίδιο που θα "κρίνει" ΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΦΑΓΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ?

Μιλάμε για τον ίδιο που...πέφτει σε αμέτρητες αντιφάσεις στα γραπτά που....οραματίστηκαν οι τσοπαναρέοι εβραίοι τυχοδιώκτες? Μιλάμε για αυτόν που ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΑ 33 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ή ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 50 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ??

Μιλάμε για αυτόν που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ή ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ?

Μιλάμε για αυτόν που κυκλοφορεί στα ΠΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ κοινόβια ή για αυτόν που εμφανίζεται μετα τις "τροποποιήσεις" των...θεοσεβούμενων μοναχών?

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ "MESSIAH" ΜΙΛΑΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΘΑ....ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ?

Skorpina, ωραία τα όνειρα αλλά μόνο όσο κοιμάσαι!

AIONΜέλος
21/10/2003, 08:42:07
ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΝΤΟΜΑΤΑ !!!

21/10/2003, 09:25:38
ΑΙΟΝ,

καλά μιλάμε αυτό με τις ντομάτες πρέπει να είναι απο τα απωθημένα σου. Νομίζω ότι θα σου έχει μείνει βίωμα απο τις πολλές ντομάτες που έχεις φάει όταν περιόδευες στις.....διαμαρτυρίες υπέρ του παλαιστινιακού λαού! Μου ξέφυγε καμία άλλη σου "αποστολική" δραστηριοποίηση???

Η είναι καμία άλλη σου ψύχωση? Διότι, η γραφικότητα δημιουργεί και εσωτερικά τραύματα, εκτός της φάπας που είναι δεδομένη!

ΑΙΟΝ, σοβαρέψου!