- ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ-ΚΟΣΜΟΥ-ΑΝΘΡΩΠΟΥ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
1 At the first God made the heaven and the earth.
2 And when the woman saw that the tree was good for food, and a delight to the eyes, and to be desired to make one wise, she took of its fruit, and gave it to her husband.
3 But when the time had come, God sent out his Son, made of a woman, made under the law. That he might make them free who were under the law, and that we might be given the place of sons.
4 a)Truly I say to you, he who has faith in me has eternal life.
b) Martha said to him, I am certain that he will come to life again when all come back from the dead at the last day.
Jesus said to her, I am myself that day and that life; he who has faith in me will have life even if he is dead; And no one who is living and has faith in me will ever see death.
ΔΗΛΑΔΗ
1 ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, Ο ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...
2 ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ(ΚΑΚΟ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΛΠ.)…
3 ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΙΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ…
4 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΡΟΓΕΥΟΜΕΘΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ...
ΧΑΙΡΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝ ΚΥΡΙΩ!
http://clubs.pathfinder.gr/SYNTAKTIKO
ΚΑΙ...ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟ...
1 At the first God made the heaven and the earth.
2 And when the woman saw that the tree was good for food, and a delight to the eyes, and to be desired to make one wise, she took of its fruit, and gave it to her husband.
3 But when the time had come, God sent out his Son, made of a woman, made under the law. That he might make them free who were under the law, and that we might be given the place of sons.
4 a)Truly I say to you, he who has faith in me has eternal life.
b) Martha said to him, I am certain that he will come to life again when all come back from the dead at the last day.
Jesus said to her, I am myself that day and that life; he who has faith in me will have life even if he is dead; And no one who is living and has faith in me will ever see death.
ΔΗΛΑΔΗ
1 ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, Ο ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...
2 ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ(ΚΑΚΟ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΛΠ.)…
3 ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΙΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ…
4 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΡΟΓΕΥΟΜΕΘΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ...
ΧΑΙΡΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝ ΚΥΡΙΩ!
http://clubs.pathfinder.gr/SYNTAKTIKO
ΚΑΙ...ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟ...
Υποπτεύομαι οτι αναφέρεσαι σε κάποια συγκεκριμένα άτομα μέσα στο forum που εκφράζονται με τροπο που κινείται στα ορια της αισθητικής.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την ενόχλησή σου. Αν η πίστη σου είναι δυνατή τότε δεν νομίζω οτι οι χαζομάρες κάποιων υπέρ του δέοντος ζωηρών τοποθετήσεων μπορεί να την κλονίσει.
Απο την άλλη πλευρά, θα πρέπει να παραδεχτείς οτι ιστορικά η μεγαλύτερη εκστρατεία προσυλητισμού - ιεαραποστολής εκπονείται απο πιστούς παρά απο άθεους. Οι περισσότεροι άθεοι που γνωρίζω δεν έχουν καμία μανία να εξαπλώσουν τις πεποιθήσεις τους, όταν πιάνεις κουβέντα μαζί τους ομως δεν διστάζουν να σου πούν και τη γνώμη τους.
Ρωτάς "ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ?". Αν θέλεις να το κουβεντιάσεις με έναν άθεο που δεσμεύεται να γράφει κόσμια είμαι στη διάθεσή σου να το κουβεντιάσουμε.
"Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ" Αλλο πράγμα η πίστη και άλλο η θρησκεία. Οταν η θρησκεία διαμέσου των ταγών της επιχειρεί να κάνει πολιτική τότε μονο κακό μπορεί να κάνει. (Αλλα αυτό είναι θέμα εντελώς διαφορετικό).
Φιλικά, Αγγελος.
Κάποιοι που μπορεί να θεωρηθούν άπιστοι ή δεν τους καλύπτει κάποια θρησκεία δεν πάει να πει ότι είναι και άθεοι. Μάλλον είναι άθρησκοι. Επιπλέον ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται την Θρησκεία και τον Θεό (Ο χριστιανικός, το δωδεκάθεο, η φύση κτλ) διαφορετικά. Αυτό δεν νομίζω να είναι κακό και είναι απόλυτα αποδεκτό μέσα στα πλαίσια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ την ΓΝΩΜΗΣ.
Οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο να ανοιχτεί αυτό το τόπικ που μου θυμίζει ένα τρόπο ομαδοποίησης κάποιων μελών που έχουν μια κοινή ή παρεμφερή αντίληψη έναντι αυτών που δεν την συμμερίζονται (που χαρακτηρίζονται ΟΙ ΑΘΕΟΙ, ΜΑΣΣΩΝΟΙ, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΗΛΙΘΙΟΙ κτλ).
Συνεπώς το θέμα αυτό θυμίζει από μόνο του μια ΚΑΜΠΑΝΙΑ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ .ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.
Αλλο πράγμα η πίστη και άλλο η θρησκεία. Οταν η θρησκεία διαμέσου των ταγών της επιχειρεί να κάνει πολιτική τότε μονο κακό μπορεί να κάνει. (Αλλα αυτό είναι θέμα εντελώς διαφορετικό).
Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ .ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.
ΘΕΛΩ ΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ
Κάποιοι που μπορεί να θεωρηθούν άπιστοι ή δεν τους καλύπτει κάποια θρησκεία δεν πάει να πει ότι είναι και άθεοι. Μάλλον είναι άθρησκοι. Επιπλέον ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται την Θρησκεία και τον Θεό (Ο χριστιανικός, το δωδεκάθεο, η φύση κτλ) διαφορετικά. Αυτό δεν νομίζω να είναι κακό και είναι απόλυτα αποδεκτό μέσα στα πλαίσια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ την ΓΝΩΜΗΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΕΟΣ.
"ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΕΟΣ."
Μου δημιουργούνται κάποια ερωτήματα:
1) Έχει ο Θεός ταυτότητα;
2) Δηλαδή αν κάποιος πιστεύει ότι η Φύση είναι ο "Θεός" (Θεωρία της εξέλιξης κτλ κτλ) είναι απλά άθεος γιατί δεν υπάρχει Βιβλίο όπου ο γιός της Φύσης σταυρώθηκε;
3) Είναι Άθεος όποιος δεν πιστεύει στον Χριστιανισμό;
ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΙΘΗΚΟΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ ΑΥΤΟ?ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ?ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ Η ΟΧΙ?ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ?ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ?ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗΒ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΡΑ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.
"ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?"
Velissarie δεν ανέφερα πουθενά τι πιστεύω απλά συζητάω μαζί σου αναφέροντας ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. Το θέμα του τόπικ είναι να ταυτοποιήσεις τα πιστεύω των άλλων μελών του εσωτέρικα; Όχι
Να το θέσω πιο απλά το θέμα σου είναι Πιστός ή Άθεος
Ο όρος ΑΘΕΟΣ δεν σημαίνει αυτός που δεν πιστεύει στην Χριστιανική Θρησκεία, είναι αυτός που δεν πιστεύει σε τίποτα. Άρα αν κάποιος πει ότι πιστεύει στον ΔΙΑ είναι άθεος; Όχι πάλι γιατί ο Θεός του είναι ο Δίας. Αν κάποιος πει ότι πιστεύει στο Χρήμα; Όχι ο Θεός του είναι το Χρήμα κτλ κτλ
Συνεπώς ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είναι διαφορετική έννοια. Συμφωνείς;;;
"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΩΡΕΙΑ ΣΟΥ?"
Αφού δεν προσπαθείς να ομαδοποιήσεις δεν σε ενδιαφέρει και το τι πιστεύω έτσι δεν είναι;
Άλλωστε δεν προσπαθώ να σε πείσω για τις απόψεις μου αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς με τους όρους
1) Θρησκεία
2) Θεός.
Μπορείς να εξηγήσεις;
"ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ"
Δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να δίνεις οδηγίες στο τί πρέπει και τι δεν πρέπει
Velissarios
"ΑΠΟΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ."
Διατρεβλώνεις μάλλον δεν είμαι εγώ που δεν απαντάω σε κάποια θέματα αλλά εσύ. Μόνο για να σου θυμίσω:
2) Δηλαδή αν κάποιος πιστεύει ότι η Φύση είναι ο "Θεός" (Θεωρία της εξέλιξης κτλ κτλ) είναι απλά άθεος γιατί δεν υπάρχει Βιβλίο όπου ο γιός της Φύσης σταυρώθηκε;
4) Συνεπώς ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είναι διαφορετική έννοια. Συμφωνείς;;;
και μία καινούργια ερώτηση
5) ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ είναι διαφορετική έννοια. Συμφωνείς;;;
Στις περισσότερες ένα ναί ή όχι φτάνουν
"ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ"
Αν το ξέρεις εσύ παρακαλώ μπορείς να μας το δώσεις. Αν δεν το ξέρεις μπορείς να απαντήσεις στην ερωτησή μου όπως απάντησες παραπάνω
"ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ.ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΜΟΝΗ?ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ?ΑΠΛΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΘΕΟΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΠΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ."
Δεν θυμάμαι να είπα ότι μου είπες. (Μπάχαλο εεε;;;)
Για να επικοινωνήσουμε επιτέλους στην σωστή βάση μπορείς να απαντήσεις σε αυτά που έθεσα (ένα ναι ή όχι παρακαλώ)
ΛΕΣ<<ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ>>
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΣ<<...ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ>>
ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ
<<ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ?ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΙΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ?ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Π;ΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ?>>
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ
GDS1
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ
ΟΧΙ
ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ![]()
4) Συνεπώς ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είναι διαφορετική έννοια. Συμφωνείς;;;
ΑΠΟΛΥΤΑ
και μία καινούργια ερώτηση
5) ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ είναι διαφορετική έννοια. Συμφωνείς;;;
ΑΠΟΛΥΤΑ
ΑΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ
ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ
![]()
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
<<ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ .ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.>>
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΡΜΗΝΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ
<<Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ .ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.>>
Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του