- adminanasss - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Έχω καιρό να γράψω (ξέχασα και πως ανοίγουν "Νέο Θέμα" σε κάποια κατηγορία, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω...), μα είμαι εδώ.
Σύμφωνα με το νόμο 2581975 δηλώνω υπεύθυνα και γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου (μου) ότι:
Δεν έχω τις γνώσεις και τις εμπειρίες για να τις μεταφέρω εδώ ως μέλος που θα μπορούσε να προσφέρει "κάτι".
Είμαι από πολύ μακριά από το Κέντρο της Ελλάδας (αν θεωρήσουμε ότι αυτό είναι η Αθήνα σας).
Δεν έχω γράψει ποτέ με άλλο nickname στο esoterica.
Δεν γνωρίζα πριν μπω εδώ και δεν γνωρίζω ούτε και τώρα (παρά τη μία και μοναδική συνάντηση που είχα με ορισμένους) κανέναν προσωπικά από τα Ιδρυτικά Μέλη και τους Συντονιστές του χώρου.
παρόλ'αυτά:
Στους πρώτους κιόλας μήνες συμμετοχής μου στο φόρουμ, μου έγινε πρόταση γνωριμίας από τον "admin" (που πολύ αργότερα κατάλαβα ότι ήταν αυτός) και από άλλα μέλη του esoterica τα οποία τώρα είναι συντονιστές, αλλά τότε ήταν απλά μέλη. Μου ενέπνευσαν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και με τίμησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι υπήρξε πρόταση να ...ανέλθω σε "συντονιστής" πριν καλά καλά με γνωρίσουν και προσωπικά. Τα παιδιά οργάνωσαν συνάντηση όταν εγώ μπορούσα και όταν για άλλον λόγο κατέβηκα στην Αθήνα. Λοιπόν εγώ προσωπικά δεν δέχτηκα (για τους δικούς μου λόγους) να αναλάβω κάποιον πιο δραστικό ρόλο στο esoterica, και κανένας δεν με πίεσε με κανέναν τρόπο για οτιδήποτε. Αντιθέτως, συνεχίστηκε για αρκετό διάστημα ακόμη η "ενημέρωσή" μου για κάθε μελλοντική συνάντηση των Συντονιστών του φόρουμ, καθώς και (εφόσον εκ των πραγμάτων δεν μπορούσα να παραβρίσκομαι) ενημέρωση για το τι έγινε στην εκάστοτε συνάντηση. Επίσης, στη μία και μοναδική φορά που βρέθηκα με 7 σημαίνοντα στελέχη του esoterica, υπήρξε ιδιαίτερη οικειότητα και διάθεση να εκμυστηρευθούν "προσωπικά δεδομένα" τα οποία δεν υπήρχε ουσιαστικά κανένας λόγος να μου ειπωθούν. Προέκυψαν όμως ως φυσικό επακόλουθο της όποιας οικειότητας είχε δημιουργηθεί μεταξύ μας μέσα από τον γραπτό λόγο στο φόρουμ στο διάστημα που προηγήθηκε της συνάντησης.
Δηλώνω λοιπόν υπεύθυνα (και νιώθω την ανάγκη να το κάνω για την αποκατάσταση της "όποιας" αλήθειας) ότι δεν διέκρινα κανέναν μα κανέναν "πονηρό" σκοπό από πλευράς των 7 ανθρώπων που γνώρισα (admin, συντονιστές, μέλη) ούτε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ούτε και μετά απ' αυτήν, παρόλο που από μεριάς μου -ομολογώ ότι- είμαι... πρόσφορο έδαφος για κάθε είδους... αποπλάνηση...
Αυτά, και ειλικρινά.
Υ.Γ.1 εντάξει Αμαλία, είπα όσα μ' έβαλες, δώσε μου τώρα και μένα τη δόση μου, πληζζζ...![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.2 Απορία: ΤΙ και ΠΟΙΟΝ νοιάζει τα όσα γίνονται ΕΞΩ από δω???

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
Αμαν βρε ανανα με τρομαξες με το θεμα σου,σκεφτηκα τι εγινε παλι που ακομη και το φρουτο αντμινιασε,αλλα τωρα ησυχασα,καθως ειδα της ευγενικες σου προθεσεις
Υ.Γ.1 εντάξει Αμαλία, είπα όσα μ' έβαλες, δώσε μου τώρα και μένα τη δόση μου, πληζζζ![]()
![]()
την δοση την θελεις σε χαπι,η ενδοφλεβια;

«Είμαι το Πνεύμα που αρνείται διαρκώς»
quote:
την δοση την θελεις σε χαπι,η ενδοφλεβια;
σε υποθετο λεμε - ρωτα και το ngw
Κυρίως μας έλειψε η καλή σου καρδιά και η αγνή σου διάθεση. ![]()
quote:
-ομολογώ ότι- είμαι... πρόσφορο έδαφος για κάθε είδους... αποπλάνηση...
Μμμμμμ.... παίρνω τον "αποχυμωτή" μου και έρχομαι να σε αποπλανήσω. ![]()
![]()
![]()

Εμενα δε με εκανες να γελασω, αντιθετα προβληματιστικα.
Το οτι ο ανανας βγηκε και εκανε αυτη τη δηλωση δεν σημαινει και πολλα πραγματα.Υπαρχουν χιλιαδες μελη οπως λετε και εσεις.
Αυτα τι εχουν να πουν αραγε;;
Βασικα περιμενα πιο ουσιαστικες απαντησεις.Το οτι δεν εχουν δοθει εως τωρα για μενα σημαινει δυο πραγματα.αδυναμια ή αποδοχη.
Και τα δυο με λυπουν γιατι το πρωτο δειχνει ανικανοτητα και το δευτερο σαπιλα.
Οταν λεω με λυπουν , μη νομιζεις οτι θα τα βαψω μαυρα, δεν ειναι δα και η πρωτη φορα που τα σηναντω..
Παντως και μενα μου εχει γινει προσκληση για καφεδακι, χωρις αυτο να σημαινει τιποτα, απλα δεν την αποδεχτηκα γιατι δεν με ενδιεφερε..
Φιλικα....ΚΑΝΕΝΑΣ.
καλως ορισες...!
quote:
Αγαπητε θωθ καλο θα ηταν να μην τα περνουμε και ολα για πλακα, ειδικα οταν υπαρχουν καποιες καταγγελιες απο καποια ατομα.
Εμενα δε με εκανες να γελασω, αντιθετα προβληματιστικα.
Ποιες καταγγελίες ΚΑΝΕΝΑΣ; Ποιες καταγγελίες;;;
Από πότε οι ύπουλες, απρόσωπες, δειλές, ανεύθυνες συκοφαντίες έγιναν καταγγελίες; Καταγγελία σημαίνει να βγω επώνυμα, με το θάρρος της γνώμης μου και της προσωπικότητας μου και να κατηγορήσω δημόσια, επώνυμα και με στοιχεία αυτά που γνωρίζω και να είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου, ακόμη, κι αν με σύρουν στο δικαστήριο και αποφανθεί η δικαιοσύνη ότι κάνω λάθος. Αυτό είναι καταγγελία. Κάνω λάθος;
Αυτό που εσύ λες καταγγελία είναι μια δειλή, αστήριχτη και ανεύθυνη δήλωση ανθρώπων που κρύβονται σαν ανθρωπάρια πίσω από nicknames. Κι εγώ μπορώ μέσα από το Nickname μου να βγαίνω και να κατηγορώ επώνυμους ανθρώπους ότι είναι παιδεραστές, κλέφτες και ναρκομανείς. Δύσκολο είναι; Είναι το πιο εύκολο.
Καλά, πόσο παραλογισμό έχετε για να μπορείτε να δίνετε βάση σε αυτές τις χονδράδες που κάποιος από το πουθενά, διακηρύττει χωρίς κανένα στοιχείο. Πείτε μου είδατε κάποιο στοιχείο, για παιδεραστία, ναρκωτικά, κλεψιά κ.λπ.;
Και τι να βγει να απαντήσει κάποιος; Όχι δεν είμαι παιδεραστής, έμπορος ναρκωτικών ή κλέφτης; Σοβαρός είσαι; Αυτό είναι απάντηση; Και γιατί να την πιστέψεις; Και γιατί να μην πεις ξανά: "Αυτό δεν είναι πειστική απάντηση. Κάτι βρωμάει". Αλλά και γιατί να μην πεις από την αρχή (κάτι που είναι πιο λογικό): "Μα αυτή δεν είναι πειστική κατηγορία. Που είναι τα στοιχεία; Που είναι τα ονόματα, τα άτομα, οι καταστάσεις κ.α.;"
Και δεν αρκεί να διαβάσετε λίγα από τα μηνύματα τέτοιων ατόμων για να διαπιστώσετε την αρρωστημένη τους ψυχοπάθεια;
Απορώ με την υπομονή του Admin και των Συντονιστών. Εγώ δεν έχω τόση. Μπράβο στα παιδιά με την υπομονή που δείχνουν. Δεν βλέπω όμως να υπάρχει αντίκρυσμα.
Εάν εγώ ήμουν από τους εκπροσώπους του Esoterica και παρεβρισκόμουν επίσημα σε εκδηλώσεις του, γεγονός που με κάνει γνωστό στα μέλη, και κάποιος έγραφε για μένα τέτοιες χονδράδες, θα ζητούσα αμέσως από τον εισαγγελέα την IP του θρασύδειλου ανθρωπάριου και θα του έκανα μια αγωγή να έχει να την θυμάται για όλη του την ζωή. 'Ασε που μαζί με εμένα θα την γλύτωναν και όλοι οι άλλοι τους οποίους θα έβαζε ως "στόχο" στο μέλλον, εάν τον αφήσουμε να κάνει αυτό το γελοίο του "σπορ".
quote:
Το οτι ο ανανας βγηκε και εκανε αυτη τη δηλωση δεν σημαινει και πολλα πραγματα.Υπαρχουν χιλιαδες μελη οπως λετε και εσεις.
Αυτα τι εχουν να πουν αραγε;;
Και τι να πουν τα χιλιάδες μέλη; Από πότε κρίνεται η υπόληψη κάποιου από τι λέει ο κάθε άσχετος με το ζήτημα; Σοβαρά ρωτάς; Να το παίξουμε και στα ζάρια τότε.
Τι θα μπορέσουν να πουν τα χιλιάδες μέλη, όταν δεν γνωρίζουν κανένα από τα αναφερόμενα πρόσωπα ούτε τους έχουν δει στην προσωπική τους ζωή; Όλοι αυτοί που τους γνωρίζουμε έχουμε τοποθετηθεί στο ίδιο topic και πήραμε στο "ψιλό" τον ngw. Αν νομίζετε ότι υπάρχει άλλη σοβαρή αντιμετώπισή του, λυπάμαι για εσάς.
Το ξαναλέω. Ο ngw και ο κάθε ngw (με βοήθεια υποβολέων ή όχι) είναι τελικά πολύ χρήσιμος. Αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η ανθρώπινη ανοησία που είναι έτοιμη να παραδώσει κάθε κοινή λογική, με την πιο ασήμαντη αφορμή.

Αν κανω λαθος συγχωραμε για το συλογισμο μου.
quote:
Καλά, πόσο παραλογισμό έχετε για να μπορείτε να δίνετε βάση σε αυτές τις χονδράδες που κάποιος από το πουθενά, διακηρύττει χωρίς κανένα στοιχείο. Πείτε μου είδατε κάποιο στοιχείο, για παιδεραστία, ναρκωτικά, κλεψιά κ.λπ.;
Αν δεν ειναι καραγκιοζηδες τα ατομα αυτα, να σε σιγουρος πως και καποιο στοιχειο να ειχαν δεν θα το εδιναν σε καποιο φορουμ.Αυτο λεει η λογικη.
quote:
Και τι να βγει να απαντήσει κάποιος; Όχι δεν είμαι παιδεραστής, έμπορος ναρκωτικών ή κλέφτης; Σοβαρός είσαι; Αυτό είναι απάντηση; Και γιατί να την πιστέψεις;
Τα πραγματα ειναι πιο απλα θωθ.Υπαρχει και η διαγραφη.
Εγω εχω διαγραφει 3 φορες εως τωρα για πιο ασημαντους λογους, δικαιως βεβαια και δεν εχω κανενα παραπονο.Αυτους δεν καταλαβαινω γιατι τους ανεχεστε.Μαζοχες ειστε;Δε λεω πλακα εχουν, αλλα και στην πλακα υπαρχουν ορια. Και τα ορια εχουν ξεπεραστει, δειχνει ανικανοτητα, τουλαχιστον σε μενα που ειμαι απλο μελος.Εκτος και αν παιζεται κατι αλλο οποτε τι να σου πω , εσυ ξερεις.
quote:
Το ξαναλέω. Ο ngw και ο κάθε ngw (με βοήθεια υποβολέων ή όχι) είναι τελικά πολύ χρήσιμος. Αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η ανθρώπινη ανοησία που είναι έτοιμη να παραδώσει κάθε κοινή λογική, με την πιο ασήμαντη αφορμή.
Οχι φιλε θωθ, αν λεει ψεματα ο νουγκου ειναι αχρηστος ειναι ενας τιποτενιος και του αξιζει η διαγραφη.Αν λεει ομως αληθεια;Τοτε;
Τι κανουμε κολιγα μου τοτε;
Τζαμπα καιει η λαμπα..
Τελειωνοντας θα ηθελα να σου πω οτι καθε μερα που περνα στα ματια μου τουλαχιστον πεφτετε ολο και πιο χαμηλα...κατι πρεπει να κανετε φιλε θωθ..εκτος και αν ειστε καποιου ειδους ¨ασυλο¨ και μαζευετε ολα τα ¨βλαμενα¨.
Φιλικα....ΚΑΝΕΝΑΣ.
Για άλλη μία φορά, η ακεραιότητα του "δικού σου Νόμου" υπήρξε έκδηλη κατά την γνώμη μου.
Πραγματικά εύχομαι να συνεχίσεις να συμμετέχεις στο ESOTERICA καθώς, όπως κι εσύ θα βλέπεις, οι φωνές που συνδυάζουν την Λογική με την Αγνή Καρδιά θα είναι πάντα - όπως και πάντα ήταν - απαραίτητες!
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
"Εγω εχω διαγραφει 3 φορες εως τωρα για πιο ασημαντους λογους, δικαιως βεβαια και δεν εχω κανενα παραπονο.Αυτους δεν καταλαβαινω γιατι τους ανεχεστε.Μαζοχες ειστε; ...
... Οχι φιλε θωθ, αν λεει ψεματα ο νουγκου ειναι αχρηστος ειναι ενας τιποτενιος και του αξιζει η διαγραφη. ...
... κατι πρεπει να κανετε φιλε θωθ..εκτος και αν ειστε καποιου ειδους ¨ασυλο¨ και μαζευετε ολα τα ¨βλαμενα¨."
Αγαπητέ .ΚΑΝΕΝΑΣ., τώρα μάλλον ήλθε δικαίως η σειρά μου να σε ρωτήσω, και με αφορμή αυτά που απευθύνεις στον thoth:
"πλάκα μου κάνεις;;"
Δηλαδή, δεν έχεις αντιληφθεί ότι και στα δύο συγκεκριμένα άτομα έχει γνωστοποιηθεί σαφώς και δημόσια η σίγουρη διαγραφή τους;;
Δεν αντιλήφθηκες ότι ακριβώς η απενεργοποίηση ενός παντελώς παραπλανητικού και "επικίνδυνου" κατά την γνώμη μας θέματος που ξεκίνησε ο ngw οδήγησε στην ανάληψη από μέρους του της "σταυροφορίας" για την εξόντωση των Forums του ESOTERICA μέσω των γνωστών "χρωματιστών" μεθόδων ανίχνευσης και επίθεσης που μας έχει, ας το πούμε, αναπτύξει τόσες ημέρες τώρα. Τους συμπράττοντες δεν τους είδες;
Δεν είδες, ότι ο λογαριασμός Caacrinolaas προέκυψε από την διαγραφή του προηγούμενου Labolas Glasya;; Και να φανταστείς ότι βρισκόμαστε ακόμη σε δύο "γραφές" του ενός από τους 72 δαίμονες και μόνον! ![]()
Με ποιον τρόπο εσύ προτείνεις να αποτρέψουμε την ύπαρξη καταστροφικών στοιχείων στις Ομάδες Συζήτησης, τη στιγμή που βρισκόμαστε σε έναν ανοιχτό σε όλους με μία έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση χώρο και που ο καθένας μπορεί να ξαναμπεί και να ξαναμπεί χρησιμοποιώντας απλά διαφορετικές e-mail διευθύνσεις και Ονόματα Μέλους όπως και ο ίδιος γνωρίζεις;;
Τι ακόμη θα εμποδίσει πολλούς περισσότερους ανθρώπους να "φανταστούν" πολλά περισσότερα εξαιτίας μίας πιθανής Διαγραφής, τη στιγμή μάλιστα που οι διάφορες εικασίες τέτοιου τύπου θα υποδαυλίζονται συνεχώς από "ταυτότητες" Μελών που προέκυψαν από το πουθενά;; Μην μου πεις ότι τόσον καιρό εδώ μέσα δεν έχεις παρατηρήσει τέτοιες περιπτώσεις;
Τεχνικά δεν υπάρχει κανένας σίγουρος τρόπος, εφόσον ειδικά μιλάμε για δυναμικές IP διευθύνσεις(είσοδος μέσω απλής τηλεφωνικής σύνδεσης) εάν είσαι κάπως εξοικιωμένος με τα τεχνικά, να αποτρέψουμε την είσοδο σε οποιονδήπότε.
Και ούτε φυσικά μπορούμε να βάλουμε "πορτιέρη" στην είσοδο. ![]()
![]()
Για μένα, η "Διαγραφή" σίγουρα δεν αποτελεί μία ουσιαστική λύση. Ειδικότερα όταν μιλάμε για ανθρώπους με μία, ας πούμε, "ιδιαίτερη" ψυχολογία ή για άλλους που λόγο προσωπικής εμπάθειας(ή εξαιτίας και των δύο) θα συνεχίζουν να μπαίνουν με άλλους τρόπους, δημιουργώντας συνεχώς προβλήματα.
Για μένα, ο μόνος πραγματικός τρόπος είναι η ανάπτυξη από όσους από εμάς περισσότερους γίνεται "αντισωμάτων"(με συνειδητή επιλογή και προσπάθεια) εναντίον της Ανοησίας, της "εύκολης" γνώμης, του κουτσομπολιού, της εσκεμμένης και κακόβουλης Παραπληροφόρησης...
Τόσο μέσα στις Ομάδες Συζήτησης, όσο, και πολύ περισσότερο, στους χώρους που κινούμαστε, εργαζόμαστε, επικοινωνούμε, ζούμε... καθημερινά.
"Μαζόχες" οπωσδήποτε δεν είμαστε... ίσως είμαστε ακόμη λίγοι σε αριθμό...
Μεγαλώνουμε όμως και αυτό σε αρκετούς είναι φανερό!! ![]()
Θα συμφωνήσω με τον φίλο thoth - και θα επαναλάβω εδώ και τη προγενέστερη δική μου θέση στο "θέμα" admina - στο ότι οι περιπτώσεις αυτές είναι πολύ "χρήσιμες" για να μας καταδείξουν τη δική μας συνολική και ατομική στάση απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.
Θα συμφωνήσω μαζί του και στις υπόλοιπες απόψεις του και κυρίως στο ζήτημα των Νομικών Διαδικασιών για την περίπτωση του ngw αρχικά, ο οποίος ξεπέρασε κάθε σώφρον όριο στα τελευταία του μηνύματα ειδικά, καταφερόμενος με βαρύτατες συκοφαντίες που άπτονται του ποινικού κώδικα εναντίον ενός σαφώς αναγνωρίσιμου προσώπου. Επιθυμώντας, πάνω απ'όλα, να ανακόψουμε την γνωστή του καταστροφική δραστηριότητα σε διάφορους διαδικτυακούς χώρους και ευελπιστώντας να συμβάλλουμε στην μείωση τέτοιων φαινομένων που μαστίζουν δυστυχώς τα Μέσα Επικοινωνίας, παραδοσιακά και μη, θα προβούμε αρχικά στην αίτηση της επίσημης αποκάλυψης της πραγματικής Ταυτότητας του συγκεκριμένου Δικτυακού "Πολίτη".
Αγαπητέ .ΚΑΝΕΝΑΣ., θα ήθελα να σε ρωτήσω αρκετά ακόμη πράγματα - και μέσω εσού πολλούς άλλους φίλους μας, αλλά θα... αυτοπεριοριστώ για τώρα.
Σίγουρα, παρότι 3 φορές διεγραμμένος, όπως λες κι εσύ, θα έχεις αντιληφθεί ότι τρέφω μία συμπάθεια απέναντι περισσότερο στον "ντόμπρο" και "αυθεντικό" τρόπο που αντιμετωπίζεις ορισμένες καταστάσεις.
"Ντόμπρα" λοιπόν θα σου μιλήσω κι εγώ...
"Και τα δυο με λυπουν γιατι το πρωτο δειχνει ανικανοτητα και το δευτερο σαπιλα.
Οταν λεω με λυπουν , μη νομιζεις οτι θα τα βαψω μαυρα, δεν ειναι δα και η πρωτη φορα που τα σηναντω.."
Η άποψή μου είναι ότι κάποιος που έχει συνηθίσει να βλέπει τον εαυτό του και τους άλλους "ριγμένους σε έναν βόθρο" είναι αυτονόητο ότι το πρώτο που θα περιμένει να συναντήσει σε κάθε "απλωτή", είναι βρώμα, δυσωδία και περιττώματα...
(πέρνω ως έναυσμα πρόσφατη συζήτησή μας)
"Παντως και μενα μου εχει γινει προσκληση για καφεδακι, χωρις αυτο να σημαινει τιποτα, απλα δεν την αποδεχτηκα γιατι δεν με ενδιεφερε.."
Τι ακριβώς διαφοροποιεί την παραπάνω δήλωσή σου, από γνωστές, τις τελευταίες ημέρες, δήθεν "αποκαλύψεις" που σκοπό έχουν να αφήσουν στους άλλους πολλά περισσότερα ως υπονοούμενα και τροφή για "οργιώδεις" φαντασιώσεις;;
Λες ένα "χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα" και όμως αυτό το "τίποτα" το αναφέρεις. Μιλάς για ένα "καφεδάκι" στο οποίο κάποιος ή κάποιοι σε προσκάλεσαν, χωρίς να αναφέρεις ποιος/οι, πότε και με ποια αφορμή...
Φαντάζομαι, αντιλαμβάνεσαι, καθώς είσαι έξυπνος άνθρωπος, ότι δηλώσεις σαν αυτές μέσα σε ένα γενικότερο "πλαίσιο" συνομοσιωλογίας, φαίνεται σαν να έχουν μοναδικό σκοπό να δώσουν ακόμη περισσότερη τροφή για "υποθέσεις" από οποιονδήποτε τις διαβάζει. Χωρίς σαφή στοιχεία, απλά με την "αύρα του πλανόμενου μυστηρίου"...
Ποια η ακριβής σκοπιμότητα λοιπόν του συγκεκριμένου διαβήματος;; Φυσικά πιστεύω ότι οφείλεις να το διασαφηνίσεις κιόλας.
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Θα θελα να σου πω πολλα ,αλλα ειμαι κουρασμενος.
Να εχεις μια ομορφη μερα.
Θα τα πουμε αργοτερα.. να σαι καλα.
Φιλικα....ΚΑΝΕΝΑΣ.
Καλή σου ξεκούραση!
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Οκ ρε παιδία, ώρες ώρες σας βλέπω και μιλάτε για ένα Forum σαν να είναι θέμα ελληνικής οικονομίας (η κάτι τέτοιο)
Ξεκινήστε με το (Del) του κανένας (που ταπόθικε) και εμένα φυσικά (γιατί στο τέλος θα κουφαθείτε για τα καλά κάποια στιγμή)
Ρε φρούτο, έχεις δει εκείνη την διαφήμιση Amita fan? (ΜΗΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΜΗΛΑ??? , Θα σε κάνω να πεις, το ζουμί.. ζουμάκι! Τελευταία σου ευκαιρία, η μας λες το μυστικό, η σε.... αποχυμόνουμε. ![]()
To Hollywood Έχει Κάψει!
Master...
quote:
Ποιες καταγγελίες ΚΑΝΕΝΑΣ; Ποιες καταγγελίες;;;Από πότε οι ύπουλες, απρόσωπες, δειλές, ανεύθυνες συκοφαντίες έγιναν καταγγελίες; Καταγγελία σημαίνει να βγω επώνυμα, με το θάρρος της γνώμης μου και της προσωπικότητας μου και να κατηγορήσω δημόσια, επώνυμα και με στοιχεία αυτά που γνωρίζω και να είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου, ακόμη, κι αν με σύρουν στο δικαστήριο και αποφανθεί η δικαιοσύνη ότι κάνω λάθος. Αυτό είναι καταγγελία. Κάνω λάθος;
Αυτό που εσύ λες καταγγελία είναι μια δειλή, αστήριχτη και ανεύθυνη δήλωση ανθρώπων που κρύβονται σαν ανθρωπάρια πίσω από nicknames. Κι εγώ μπορώ μέσα από το Nickname μου να βγαίνω και να κατηγορώ επώνυμους ανθρώπους ότι είναι παιδεραστές, κλέφτες και ναρκομανείς. Δύσκολο είναι; Είναι το πιο εύκολο.
Και τι να βγει να απαντήσει κάποιος; Όχι δεν είμαι παιδεραστής, έμπορος ναρκωτικών ή κλέφτης; Σοβαρός είσαι; Αυτό είναι απάντηση; Και γιατί να την πιστέψεις; Και γιατί να μην πεις ξανά: "Αυτό δεν είναι πειστική απάντηση. Κάτι βρωμάει". Αλλά και γιατί να μην πεις από την αρχή (κάτι που είναι πιο λογικό): "Μα αυτή δεν είναι πειστική κατηγορία. Που είναι τα στοιχεία; Που είναι τα ονόματα, τα άτομα, οι καταστάσεις κ.α.;"
Και δεν αρκεί να διαβάσετε λίγα από τα μηνύματα τέτοιων ατόμων για να διαπιστώσετε την αρρωστημένη τους ψυχοπάθεια;
Απορώ με την υπομονή του Admin και των Συντονιστών. Εγώ δεν έχω τόση. Μπράβο στα παιδιά με την υπομονή που δείχνουν. Δεν βλέπω όμως να υπάρχει αντίκρυσμα.
Εάν εγώ ήμουν από τους εκπροσώπους του Esoterica και παρεβρισκόμουν επίσημα σε εκδηλώσεις του, γεγονός που με κάνει γνωστό στα μέλη, και κάποιος έγραφε για μένα τέτοιες χονδράδες, θα ζητούσα αμέσως από τον εισαγγελέα την IP του θρασύδειλου ανθρωπάριου και θα του έκανα μια αγωγή να έχει να την θυμάται για όλη του την ζωή. 'Ασε που μαζί με εμένα θα την γλύτωναν και όλοι οι άλλοι τους οποίους θα έβαζε ως "στόχο" στο μέλλον, εάν τον αφήσουμε να κάνει αυτό το γελοίο του "σπορ".
Και τι να πουν τα χιλιάδες μέλη; Από πότε κρίνεται η υπόληψη κάποιου από τι λέει ο κάθε άσχετος με το ζήτημα; Σοβαρά ρωτάς; Να το παίξουμε και στα ζάρια τότε.
Τι θα μπορέσουν να πουν τα χιλιάδες μέλη, όταν δεν γνωρίζουν κανένα από τα αναφερόμενα πρόσωπα ούτε τους έχουν δει στην προσωπική τους ζωή; Όλοι αυτοί που τους γνωρίζουμε έχουμε τοποθετηθεί στο ίδιο topic και πήραμε στο "ψιλό" τον ngw. Αν νομίζετε ότι υπάρχει άλλη σοβαρή αντιμετώπισή του, λυπάμαι για εσάς.
"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"
Ανάβεις φωτιές...ανάβεις φωτιές....
Διότι το "ανθρωπάριο" έκανε το λάθος μια φορά να γράψει από το σπίτι του...Το είπε, το είπε ο ....ο παπαγάλος....
Άντε πάλι.... ανάβεις φωτιές...ανάβεις φωτιές...
Γι΄αυτό ανάβεις φωτιές... άναβεις φωτιές που λέει και το άσμα...
Σας χαιρετώ.
Υ.Γ. ananasss, ο νόμος έχει τροποποιηθεί και είναι ο ν.1599/86. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!
quote:
Δηλαδή, δεν έχεις αντιληφθεί ότι και στα δύο συγκεκριμένα άτομα έχει γνωστοποιηθεί σαφώς και δημόσια η σίγουρη διαγραφή τους;;
αρχηγε μου χαιρετω.
Ποτε περιμενεις να τους διαγραψεις , και οι δυο τους εχουν μαζεψει ενα τσουβαλι μηνυματα.Μηνυματα εντελως προσβλητικα για το εσωτερικα.
Δεν μπορω να καταλαβω προς τι αυτη η ανεχεια.
Λες ,
quote:
Για μένα, ο μόνος πραγματικός τρόπος είναι η ανάπτυξη από όσους από εμάς περισσότερους γίνεται "αντισωμάτων"(με συνειδητή επιλογή και προσπάθεια) εναντίον της Ανοησίας, της "εύκολης" γνώμης, του κουτσομπολιού, της εσκεμμένης και κακόβουλης Παραπληροφόρησης...
αρα δεν πρεπει να διαγράφεις κανενα.
quote:
Με ποιον τρόπο εσύ προτείνεις να αποτρέψουμε την ύπαρξη καταστροφικών στοιχείων στις Ομάδες Συζήτησης, τη στιγμή που βρισκόμαστε σε έναν ανοιχτό σε όλους με μία έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση χώρο και που ο καθένας μπορεί να ξαναμπεί και να ξαναμπεί χρησιμοποιώντας απλά διαφορετικές e-mail διευθύνσεις και Ονόματα Μέλους όπως και ο ίδιος γνωρίζεις;;
Υπαρχουν κανονισμοι λειτουργιας των φορουμ.Οταν βγαινει καποιος εκτος κανονισμων πρεπει να διαγραφετε. Απλο δεν ειναι;
Θα μου μπεις θα ξαναμπει.Ε, αν ξαναγραψει μαλακια θα ξαναδιαγραφει.
Τωρα αν εχει καποιος στοιχεια για δικες σας ατασταλιες ας παει στη δικαιοσυνη.Εμεις τι φταιμε να τα τρωμε στην μαπα;
Καταφεραν μερικοι για ενα διαστημα να κανουν ενα φορουμ μπουρδελο και απ οτι διαβασα ο ενας το παιζει τρελιτσα τωρα.
Και ολα αυτα για ποιο λογο ρε αντμιν;
Δε λεω το να καταφερεις τον αλλον απο εκει που σε εβριζε να σου ζητα συγγνωμη ειναι μεγαλη καβλα.Το αντιτιμο ομως αυτης της καβλας ξερεις πιο ηταν ; να βαλεις ολα τα υπολοιπα μελη να αναμετρηθουν και να πεσουν στο επιπεδο αυτου του τυπου.Να χαλασουν την ψυχολογια τους να εκνευριστουν και να ριχνουν ατελειωτα μπινελικια. Πιστευεις οτι αξιζε τον κοπο;
quote:
"Και τα δυο με λυπουν γιατι το πρωτο δειχνει ανικανοτητα και το δευτερο σαπιλα.
Οταν λεω με λυπουν , μη νομιζεις οτι θα τα βαψω μαυρα, δεν ειναι δα και η πρωτη φορα που τα σηναντω.."Η άποψή μου είναι ότι κάποιος που έχει συνηθίσει να βλέπει τον εαυτό του και τους άλλους "ριγμένους σε έναν βόθρο" είναι αυτονόητο ότι το πρώτο που θα περιμένει να συναντήσει σε κάθε "απλωτή", είναι βρώμα, δυσωδία και περιττώματα...
(πέρνω ως έναυσμα πρόσφατη συζήτησή μας)
Εκτος απο την σαπιλα στη προταση μου ¨παιζει¨ και η ανικανοτητα.
Αθελα σου αναλυσες μονο την δευτερη περιπτωση.
quote:
Παντως και μενα μου εχει γινει προσκληση για καφεδακι, χωρις αυτο να σημαινει τιποτα, απλα δεν την αποδεχτηκα γιατι δεν με ενδιεφερε.."
Ποια η ακριβής σκοπιμότητα λοιπόν του συγκεκριμένου διαβήματος;; Φυσικά πιστεύω ότι οφείλεις να το διασαφηνίσεις κιόλας.
Μα αρχηγε μου αυτο δεν εχει σαν θεμα το τοπικ.Να πει ο καθενας τις εμπειριες του, οπως εκανε και φιλος ανανας.
Ο ανανας δηλαδη δεν ειχε σκοπιμοτητα, εγω ειχα.
θα με τρελανεις μου φενετε.
Θελεις ονοματα; Μα δεν συναντηθηκα με κανενα.Να πω ψευδωνυμο το θεωρω γελοιο γιατι απο πισω μπορει να ειναι και η μανα μου...
Δεν νομιζω οτι αυτο που ειπα ειναι προσβλητικο για το εσωτερικα.
Τωρα ο καθενας καταλαβαινει οτι θελει.
Οσο για τα επιπλεον πραγματακια που θες να ρωτησεις, παντα στη διαθεση σου.
Φιλικα....ΚΑΝΕΝΑΣ.
Νομίζω πως αυτό ακριβώς είναι το ζήτημα...
Ότι ο καθένας θα καταλάβει ότι θέλει, ειδικά από πράγματα που "δεν σημαίνουν τίποτα" αλλά παρολαυτά λέγονται...
Αυτό δεν βλέπουμε να γίνεται τόσο καιρό εδώ μέσα;
Σχετικά με το "καφεδάκι" πάντως, προς θεού, δεν σου ζήτησα να πεις κάτι παραπάνω. Ούτε ονόματα, ούτε Ονόματα Μελών...
Το δικό σου "διάβημα" σου ζήτησα να διασαφηνίσεις καθώς και τη σκοπιμότητά του...
Αλίμονο αν απο την πλευρά μου δεν έβλεπα κάτι τέτοιο ως απόλυτα φυσιολογικό και θετικό εξαρχής!
Σε έναν τέτοιο ζωντανό χώρο ανθρώπινης ουσιαστικής διεπαφής έχουν υπάρξει χιλιάδες "καφεδάκια" μέχρι τώρα όπως καταλαβαίνω και αυτό είναι κάτι πέρα για πέρα αναμενόμενο, φυσικό και όμορφο νομίζω.
Άλλα πράγματα δεν είναι... τα ίδια που παρατηρούμε δηλαδή κι εδώ, σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις, και "έξω από δω" ![]()
Μπορούμε πάντως να προχωρήσουμε παρακάτω θεωρώ.
Υπάρχει πάρα πολλή δουλειά μπροστά!!
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Ποτε περιμενεις να τους διαγραψεις , και οι δυο τους εχουν μαζεψει ενα τσουβαλι μηνυματα.Μηνυματα εντελως προσβλητικα για το εσωτερικα.
Δεν μπορω να καταλαβω προς τι αυτη η ανεχεια.
Λες ,
quote:
αρα δεν πρεπει να διαγράφεις κανενα.
Υπαρχουν κανονισμοι λειτουργιας των φορουμ.Οταν βγαινει καποιος εκτος κανονισμων πρεπει να διαγραφετε. Απλο δεν ειναι;
Θα μου μπεις θα ξαναμπει.Ε, αν ξαναγραψει μαλακια θα ξαναδιαγραφει.
Τωρα αν εχει καποιος στοιχεια για δικες σας ατασταλιες ας παει στη δικαιοσυνη.Εμεις τι φταιμε να τα τρωμε στην μαπα;
Καταφεραν μερικοι για ενα διαστημα να κανουν ενα φορουμ μπουρδελο και απ οτι διαβασα ο ενας το παιζει τρελιτσα τωρα.
Και ολα αυτα για ποιο λογο ρε αντμιν;
Δε λεω το να καταφερεις τον αλλον απο εκει που σε εβριζε να σου ζητα συγγνωμη ειναι μεγαλη καβλα.Το αντιτιμο ομως αυτης της καβλας ξερεις πιο ηταν ; να βαλεις ολα τα υπολοιπα μελη να αναμετρηθουν και να πεσουν στο επιπεδο αυτου του τυπου.Να χαλασουν την ψυχολογια τους να εκνευριστουν και να ριχνουν ατελειωτα μπινελικια. Πιστευεις οτι αξιζε τον κοπο;
ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ .ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΦΑΝ ΠΡΟΤΟΥ ΤΑΧΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ -ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ- ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΧΜΜΜ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΠΡΙΝ ΠΕΙ ΚΙΧ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΜΩΣΑΝΕ?" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΠ...ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ, ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑ.
ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΜΙΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ, ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΑΡΑ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΜΙΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ, ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΑΡΑ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
Greteeeellll. Τα κατάφερα !!!!
Να... και το τρόπαιο

Δεν βλέπω όμως, Gretel, να πτοούνται.
Μερικοί το διασκεδάζουν κιόλας

Τουλάχιστον να ήταν έτσι οι συκοφάντες να το φχαριστιόμουν το... ξεβράκωμα

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()