- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
κριμα που δεν ειχα προλαβει να ειμαι λιγες εβδομαδες ποιο πριν,-υπαρχουν ενστασεις απο μερους μου-,θα ηθελα να μιλαγα με την παλια φουρνια,οχι απαραιτητα να διαφωνησουμε,μα και να συμφωνησουμε,παντα μεσα στα πλαισια του διαλογου.
.
24 - 11 - 2005
χεχεχε!
ο χρονος αρχισε να μετραει αντιστροφα για καποιους... ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΠΙΣΩ !!!!

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
---------------------------
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
---------------------------------------
Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 24/11/2005 13:17:53
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δημήτρης
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
τι γινεται σε αυτο το θεμα?????
![]()
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
quote:null_n_void
ινδιανοι, ξωβυζα, μογγολοι...
τι γινεται σε αυτο το θεμα?????
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
προφητεια ειναι αυτο? ![]()
γουελκαμ στο τοπικ και στο φορουμ!
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Ξεπέζεψες ρε Τζώνυ;
Βοηθάτε ρε παιδιά!!!
Δημήτρης

quote:dim.kar
Τι έγινε ρε παιδιά τέλειωσε ο πόλεμος με το παλιό, το νέο ή δεν ξέρω ποιό ημερολόγιο;
Ξεπέζεψες ρε Τζώνυ;
Βοηθάτε ρε παιδιά!!!
Δημήτρης
ουπς!
λιγο εκλεισα τα ματια μου, και κοιμηθηκα πανω στ αλογο ενα χρονο
τι εγινε ρε παιδια, εχω αγωνια, τον κερδισαμε τον πολεμο?
την πηραμε την πολη?
την πηραμε την αγια σοφια?
ή πηραμε τον πουλο και πρεπει να αρχισω να μαθαινω τουρκικα?
ΥΓ. και καποιος να ταϊσει το ασπρο μου αλογο, γιατι χτικιασε να στεκει ενα χρονο

Mαιος 2005.
Prophecy for Dummies
‘Η Πώς να Γίνεται Πανεύκολα Ένας Επιτυχημένος Προφήτης.
Του Allan Glenn από το skepticReport.com
-------------------------------------------------------
[μέρος πρώτο]
Μωυσής,προφήτης Ηλιας Ζωοαστρης,Ορφέας,Μωάμεθ,Ιησους Χριστος, Νοστραδαμος, Joseph Smith, Edgar Cayce,Sylvia Browne….
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως κάποιες από αυτές και άλλες θρυλικές φιγούρες απέκτησαν την φήμη τους και τους πιστούς τους οπαδους?Θα θέλατε να ακολουθήσετε τα βήματα τους και να διατηρήσετε το όνομα σας για να τιμηθεί από τις μέλλουσες γενιές;Επιθυμείτε να σας λατρεύουν,να αποκτήσετε δύναμη και πλουτο,την ικανότητα να εκπλήσσετε τους φίλους σας,την οικογένεια σας και ελκυστικά θηλυκά(ή αρσενικά) με τις ψυχικές σας προβλέψεις;(ω ελατέ τώρα και ποιος δεν θέλει;)
Με αυτούς τους στόχους στο μυαλο,κλειστε την πόρτα,κατεβαστέ τα πατζούρια,κλείστε τα φώτα,ανάψτε δώδεκα κεριά και διαβάστε τα παρακάτω για να κατανοήσετε τα μυστικά του σύμπαντος τα οποία θα σας χαρίσουν υπερφυσική διορατικότητα αναφορικά με το μέλλον.
Αυτός ο οδηγός,Prophecy for Dummies,είναι μια απλή,περιεκτική και αποτελεσματική πηγή για να ξεκινήσατε την θρησκεία σας,να αποκτήσετε ή για να κερδίσετε ακόμα περισσότερη μυθική φήμη,να αποκτήσετε επιπρόσθετους οπαδούς και να εκπληρώσετε πολλούς άλλους αξιόλογους στόχους.Παραθέτει όλες τις κύριες μεθόδους με τους οποίους μπορεί να αποκτηθεί η υπερφυσική γνώση μελλοντικών γεγονότων με λεπτομερή και ευκολονόητο τρόπο.Δεν χρειάζεστε πλέον μια μακροχρόνια και εξουθενωτική μύηση σε μια μυστηριακή θρησκεία ή χρόνια μαθητείας πλάι σε ένα βετεράνο Προφήτη.Πολλοί ανακάλυψαν ότι το να δοκιμάσουν τις δυνάμεις μόνοι τους είναι μια λυτρωτική και ανταποδοτική εμπειρία.Με μια λεπτομερή γνώση των τρόπων του Προφήτη και με λίγη τύχη,το ίδιο και εσείς.
Disclaimer: Αυτός είναι ένας οδηγός για αρχάριους και μέσου επιπέδου Προφήτες. Μπορεί να είστε εντελώς άπειροι ή απλά να έχετε ανάγκη από ένα ξεσκούριασμα των προφητικών σας επιδεξιοτήτων.Παρόλο που αυτές οι εσωτεριστικες τεχνικές είναι δοκιμασμένες από τον χρόνο,συμφωνείτε ότι τις εκτελείτε με προσωπική σας ευθύνη.
Ο συγγραφέας της παρούσας ιστοσελίδας (το ίδιο και η μεταφράστρια αυτού του άρθρου) δεν θα φέρουν καμία ευθύνη για τις οποίες εγκόσμιες αρνητικές συνέπειες (λιντσάρισμα, λιθοβολισμός,σταύρωση) ή απόκοσμη οργή (δαιμονισμό,κατάρες από άλλους ανταγωνιστές Προφητες,καταδικη στην Κόλαση κτλ) οποιουδήποτε τύπου που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτού του οδηγού.Εαν δεν αποδέχεστε αυτή την συμφωνία, παρακαλώ κλειστέ την ιστοσελιδα τωρα.Διαφορετικά συνεχίστε την ανάγνωση για να μυηθείτε στα κρυμμένα μυστήρια της Προφητικής.
Κατάλογος:
1.Αρχες Κρίσιμες για την εκπλήρωση της αποστολής : το οπλοστάσιο του Προφήτη
-------------------------------------------------------------------
1α.Αναδρομικο shoehorning.Ο καλύτερος φίλος του Προφήτη.
1β. Vaticinium ex Eventu.Προφητεία-Μετά-το-Γεγονός
1γ.Ο Νόμος των Μεγάλων Αριθμών:Μια στο εκατομμύριο είναι ο,τι χρειάζεστε με ένα εκατομμύριο προφητείες.
1δ.Προβλεποντας το Προφανές.
1ε.Εσφαλμενη Εκπλήρωση.Μην αφήνετε τα γεγονότα να σας σταματούν.
1στ.Αυτοεκπληρούμενες Προφητειες: «Το κάνουν δυνατό».
1ζ.Προκαταληψη επιβεβαίωσης.Κάντε τους να τσιρίζουν με την επιλεκτική εκπλήρωση.
1η.Ευσεβεις Πόθοι. Δουλέψτε με τα όνειρα τους,τις ελπίδες τους και τους φόβους τους για μεγαλύτερη επιτυχία.
1θ.Αντιμετωπιζοντας τις Αμφιβολίες:Συμφιλιωτικό σύνδρομο ένοχων του Προφήτη.
1ι.Προφητικα Βοηθήματα.Μεταμφιεζοντας τόσο την Προφητεία όσο και την εκπλήρωση.
2.Περιορισμος Ζημιών.Οι γενικές αντίσκεπτικιστικές Συχνές Ερωτήσεις
-----------------------------------------------------------
2α.Σαφηνειες,Ημερομηνίες και Προθεσμίες : Οι μάστιγες του Προφήτη.
2β.Mη διαψευστεες Έξοδοι Κίνδυνου:Προλαμβάνοντας τις δυνάμει αποδεικνυομενες προφητικές αποτυχίες.
2γ.Αναπαντεχες αποτυχίες/απολογητική. Απολογία για την προφητεία που απέτυχε.
3.Καταληκτικες παρατηρήσεις[red].
----------------------------
3α.Κριτηρια Επικύρωσης Προφητείας:Αποφύγετε να σας ξεγελασουν άλλοι Προφήτες.
3β.Σχετικα με το : «Μα ποιος είναι αυτός ο βλάκας που αποκαλύπτει τα μυστικά του επαγγέλματος μας»;
3γ.Ευχαριστιες.
Στο δεύτερο μέρος ακολουθεί η αναλυτική παρουσίαση των στοιχείων της άνωθεν λίστας. Αναμείνετε στο ακουστικό σας….