- Stargate και Κόλπος του Άντεν: Μια περίεργη υπόθεση ή ένα ακόμη κόλπο; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
αλλά γιατί είναι τότε ; δεν βλέπω στοιχεία δεν βλέπω...
Kαι ούτε και θα τα δεις αγαπητέ μου!
Πρώτον γιατί ΔΕ θέλεις...
και δεύτερον γιατί ΔΕ θέλουν...
Αυτό ειδικά το δεύτερο δείχνει ότι κάτι μεγάλο παίζεται εκεί.
Αθεε... καμμιά σοβαρή πηγή μπορείς να παραθέσεις? (γιατί θα αστειεύεσαι βέβαια αν πρέπει να δώσω βάση στη wikipedia)
Ολες οι κομμώτριες και οι άσχετοι της γειτονιάς μου έχουν καταθέσει τον οβολό τους εκεί γράφοντας μικρά άρθρα...

Φιλε μου,βλεπω απο τα ποστ σου οτι εισαι ενα ορθολογικα σκεπτομενο ατομο.Δεν σου κανω τον ξερολα,αλλα δεν νομιζω να θεωρεις δεδομενα
τα πλειστα οσα αναφερονται στην βικιπαιδεια.
Δεν νομιζω οτι δεν επεξεργαζεται ο νους σου,την δυσαναλογια πολεμικων
σκαφων και την υπεροπλια τους εναντι των καικιων των πρωην ψαραδων και νυν πειρατων.
Και το ποιο σκανδαλωδες:Με τοση ναυτικη δυναμη,οι πειρατιες συνεχιζονται!!!
Ας μην κοιταμε οτι μας σερβιρουν,γιατι αυτο ακριβως θελουν να κανουμε.
Η ιστορια των τελευταιων διακοσιων ετων μας εχει διδαξει ενα πραγμα.
Τιποτα δεν εχει γινει τυχαια και τιποτα δεν ειχε ως αιτια το προφανες,αλλα το υπογειως σκοπουμενο και συμφωνηθεν.
Και παλι,ζητω συγνωμη για την παρεμβολη μου αυτη και δεν προσβαλω την
οξυδερκεια σου.
Ξανασκεψου το και αν μου πεις οτι στο Αντεν δεν τρεχει τιποτα απολυτως θα σεβαστω την αποψη σου,διοτι ειναι εξ ισου πιθανο και να μην τρεχει τιποτα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
(περισσότερο για διαφήμιση της Yamaha μου κανει ...)

quote:quote:
αλλά γιατί είναι τότε ; δεν βλέπω στοιχεία δεν βλέπω...Kαι ούτε και θα τα δεις αγαπητέ μου!
Αυτό ειδικά το δεύτερο δείχνει ότι κάτι μεγάλο παίζεται εκεί.Αθεε... καμμιά σοβαρή πηγή μπορείς να παραθέσεις? (γιατί θα αστειεύεσαι βέβαια αν πρέπει να δώσω βάση στη wikipedia)
Ολες οι κομμώτριες και οι άσχετοι της γειτονιάς μου έχουν καταθέσει τον οβολό τους εκεί γράφοντας μικρά άρθρα..."Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Εγώ περιμένω στοιχεία για αυτό που είπα παραπάνω.
quote:
Μπορώ να έχω μια αξιόπιστη πηγή για αυτό το θέμα ;
και αφού η γη πρέπει να προειδοποιηθεί, γιατί ήθελε να θέσει τέλος στην ζωή της ;
quote:quote:quote:
αλλά γιατί είναι τότε ; δεν βλέπω στοιχεία δεν βλέπω...Kαι ούτε και θα τα δεις αγαπητέ μου!
Αυτό ειδικά το δεύτερο δείχνει ότι κάτι μεγάλο παίζεται εκεί.Αθεε... καμμιά σοβαρή πηγή μπορείς να παραθέσεις? (γιατί θα αστειεύεσαι βέβαια αν πρέπει να δώσω βάση στη wikipedia)
Ολες οι κομμώτριες και οι άσχετοι της γειτονιάς μου έχουν καταθέσει τον οβολό τους εκεί γράφοντας μικρά άρθρα..."Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Εγώ περιμένω στοιχεία για αυτό που είπα παραπάνω και στο παραθέτω πάλι παρακάτω.
quote:
Μπορώ να έχω μια αξιόπιστη πηγή για αυτό το θέμα ;
και αφού η γη πρέπει να προειδοποιηθεί, γιατί ήθελε να θέσει τέλος στην ζωή της ;
μέχρι τότε σας δίνω μια σελίδα που έχει καθημερινή ενημέρωση για το θέμα
http://www.planetdata.net/sites/maritime/news.php?topic=76&start=0
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

quote:
είναι 16 πλοία που περιπολούν
Αυτά τα 16 πλοία (διάφορον τύπων) αποτελούν μονο την Ευρωπαϊκή δύναμη
EU NAVFOR (Επιχείρηση ATALANTA)

Τον ακριβή αριθμό η αλήθεια είναι οτι δεν είναι εύκολο τον μάθουμε μια και όπως λέει και στην επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής δύναμης "ο αριθμός αυτός αυξομειώνετε" ανάλογα τις ανάγκες (?) επίσης το υπάρχον προσωπικό ξηράς της EU NAVFOR αποτελείται από ένα σύνολο περίπου 2.000 στρατιωτικό προσωπικό.
Βέβαια είναι η πρώτη φορά όπως είπαμε που συστήνετε Παγκόσμια στρατιωτική δύναμη, κι αυτό απο μόνο του αποτελεί "είδηση" και φουντώνει τα σενάρια ...
Εγώ θα το έλεγα ως μια Παγκόσμια άσκηση (άσκηση συντονισμού)
αλλά ? ... όλοι ενάντια ποιου ?
Τυχαίο που ο κατάλογος είναι αρκετά μακρύς απο σχεδόν το σύνολο των χωρών του κόσμου που εμπλέκονται με τον Α ή Β τρόπο ? δεν μετέχουν όλες με πολεμικά πλοία, αλλά προσφέρουν πολλές υπηρεσίες και έμψυχο δυναμικό .

Τούτο δεν σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να απορρίψουμε την υπόθεση ούτε όμως και να την επικυρώσουμε, συνεπώς προσωπικά κρατώ μια σημείωση του γεγονότος και περιμένω περισσότερες απτές και όσο το δυνατόν λιγότερο αμφίσημες αποδείξεις άλλωστε σε μερικούς μήνες θα μάθουμε de facto για την υπόθεση ![]()
Edited by - XD on 27/01/2011 12:28:15
http://www.naval-technology.com/news/news79146.html
piracy in Somalia http://en.wikipedia.org/wiki/Piracy_in_Somalia
και μερικά βιντεάκια εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=150&t=11154