- περι θανατου - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Απίστευτη ομοιότητα!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
quote:
ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΗ ΜΑΣΧΑΛΗ ΣΤΟ ΑΡΧ.ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΜΠΑΣ ΚΑΙ "ΠΙΑΣΩ" ΤΙΠΟΤΑ !!!
Για πες, για πες
Εχεις πιάσει τίποτα παλιότερα στη περιοχή;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
Ακόμα και αν δεν βγάλουμε άκρη αν τελικά ήταν ufo, μας μένει η παγκόσμια πρωτοτυπία του δρόμου.
Τσαλακωμένος, κυματιστός , στο περίπου ευθεία.
quote:Απίστευτη ομοιότητα!
ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ;
Οντως ο...δρόμος είναι απίστευτος! πού είναι για...να μην πάω με το αυτοκίνητό μου? Μετά θα θέλω ένα σετάκι αναρτήσεις!
Πέρα από την πλάκα όμως,επειδή η φωτογραφία είναι του φίλου αγνοών και όχι κανενός αγνώστου,πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρουσα! Το ένα αντικείμενο,μοιάζει πράγματι με ελικόπτερο... το άλλο όμως? Οσο ζούμ και να κάνω δεν βρίσκω άκρη!
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:quote:Απίστευτη ομοιότητα!
ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ;
Οχι βρε! Δεξιά είναι η μεγέθυνση του αντικειμένου.
Κριέ μου, η ομοιότητα είναι στο σχήμα και αυτό είναι λογικό αν πρόκειται για δισκοειδή ufo.
Πάντως νομίζω ότι μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση να είναι πουλί/ιά, συμβατό αεροπλάνο, δεν φαίνεται και για αερόστατο (αν και δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε τελείως).
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
όποιος δημοσιεύσει τη φωτό θα πρέπει να επικοινωνήσει
ΚΑΙ με το περιοδικό in and out ή την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στη Λάρισα
διότι θα υπάρξει νομικό πρόβλημα με αυτούς και όχι με μένα...
εγώ τη φωτό την έδωσα για να τη δουν όλοι και όχι οι μισοί
η πληροφορία πρέπει να μεταδίδεται !
quote:
Κριέ μου, η ομοιότητα είναι στο σχήμα και αυτό είναι λογικό αν πρόκειται για δισκοειδή ufo.
Δεν πρόκειται για μια απλή ομοιότητα, είναι ακριβώς τα ίδια!!!
Δεν χωράει καμιά αμφιβολία σε αυτό!
quote:
αν και δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε τελείως).
Αγαπητή μου Ostria, σίγουρα αστειεύεσαι έτσι;
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτό το πράμα να είναι, πουλιά, αερόστατο, ή έστω συμβατό αεροσκάφος...
Μην τρελαθούμε κιόλας!

Άρα θα πρέπει να είναι ένα δεύτερο σκάφος το οποίο το βλέπουμε με διαφορετική οπτική γωνιά ή ένα διαφορετικό σκάφος.
Είχα ρωτήσει προς που κατευθήνονταν τα σκάφη αυτά.
Η απάντηση ήταν προς τα βορειοανατολικά.
Άρα ακολουθούσαν μία ρότα που θα τα έφερνε σε περιοχή (Μαύρη θάλασσα) από την οποία μπορούσαν να μπουν στην πρώην σοβιετική ένωση και νυν Ρωσσική συνομοσπονδία μέσα από περιοχές που δύσκολα ελέγχονται από πολλαπλά ραντάρ.
Ηράκλειες στήλες, δυτική Μεσόγειος, δυτική Στερεά, Όλυμπος, ανατολικά της Κωσταντινούπολης, Μαύρη θάλασσα και στην καρδιά του Συμφώνου της Βαρσοβίας...

ΣΤΙΣ 19;
Η
ΣΤΙΣ 18;
Ναι όντως είχαν και έχουν άδεια.
Όταν ανήκουμε σε μία συμμαχία (ΝΑΤΟ) είμαστε υποχρεομένοι να μην σταματάμε τα ειδικά σκάφη της συμμαχίας π.χ. κατασκοπευτικά.
Αλλά από την άλλη ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά.
Ειδικότερα την περίοδο 83-88 υπήρχαν πολές αναφορές από σκάφη που πλησίαζαν ΝΥΧΤΑ το fir Αθηνών για φώτα που τους ακολουθούσαν και τα οποία δεν έβλεπε το ραντάρ.
Το F117 το κάνει αυτό και φυσικά για επιπλέον προστασία κρυβόταν στο ίχνος του μεγάλου σκάφους.
Δεν πιστεύω εκείνη την περίοδο να δώσανε ποτέ στοιχεία πτήσης για τις πτήσεις αυτών των σκαφών "που δεν υπήρχαν"...
quote:
Αγαπητή μου Ostria, σίγουρα αστειεύεσαι έτσι;
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτό το πράμα να είναι, πουλιά, αερόστατο, ή έστω συμβατό αεροσκάφος...
Μην τρελαθούμε κιόλας!
Kι'όμως το βρίσκω πολύ λογικότερη εξήγηση φίλε μου Κριέ απο το να λέμε οτι είναι εξωγήινα διαστημικά UFO.
Ευτυχώς κιόλας που δέν ήταν για να είμαι ειλικρινής, γιατί θα μας είχαν απαγάγει όλους στα αζήτητα![]()
Μήν ξεχάσουμε οτι γίνονται και πολλά φωτογραφικά τρύκ.
![]()
Αεί ο Θεός γεωμετρεί
μας μπέρδεψες αρκετά
όπως ρωτάει κι ο φίλος ellovos...στις 18 ή στις 19 ??
...............................................
αλλά να πω και τ'άλλο...είναι πολύ εύκολο να πούμε διάφορα πράγματα
όμως το σίγουρο είναι ότι η πρώτη εικόνα που βλέπει κάποιος
είναι ΔΙΣΚΟΣ ρε παιδιά και όχι πουλιά και αερόστατα
δηλαδή,θέλω να πω,αν βάλουμε διάφορά με τη φαντασία μας,
μπορεί να δούμε ό,τι θέλουμε,η αλήθεια είναι όμως (συνήθως) η πρώτη εντύπωση που είναι και η πιο αληθινή...
επίσης...σα να αυξήθηκε ο αριθμός των θεάσεων και αυτό δε μου φαίνεται τυχαίο...
δεν ξέρω αν το έχω διευκρινίσει,αλλά εγώ ΔΕΝ πιστεύω και πολύ στα ufo
από την άλλη όμως...
τέσπα
α) Κανείς δεν είπε ότι είναι εξωγήινα τα συγκεκριμένα ΑΤΙΑ.
β) Άλλο ΑΤΙΑ, και άλλο εξωγήινοι!
γ) Τώρα αν εσύ φίλε μου, βλέπεις στη φώτο του φίλου Αγνοών, πουλιά, αερόστατα ή οτιδήποτε άλλο, είναι δικαίωμα σου.
και δ) Σου έχει δώσει σημεία γραφής ο Αγνοών, ώστε να πιστεύεις ότι η φώτο είναι τρικ;
Εμένα όχι!
Μετά είναι και η καταπληκτική ομοιότητα με αυτή που έβαλα εγώ...

Ας διαγράψει κάποιος modarator την άλλη.
quote:
β) Άλλο ΑΤΙΑ, και άλλο εξωγήινοι!