- UFO, ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΝΕΡΑΙΔΕΣ, ΞΩΤΙΚΑ, ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ - ΕΙΚΟΝΕΣ
[ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ,ΚΡΥΠΤΟΖΟΩΛΟΓΙΑ,UFO,Κ.Τ.Λ ]
ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:xfiles_ufo2000@yahoo.gr
ΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ............
Edited by - UFO on 09/12/2003 22:55:51
Edited by - UFO on 10/12/2003 18:42:19
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=490
Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείς να πας πάνω δεξιά στην οθόνη σου στην αναζήτηση, μπορεί κάποιο άλλο μέλος να έχει παραθέσει κάτι που να σου φανεί χρήσιμο.
Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλή πλοήγηση.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Φαντάζομαι(από αυτά που έχεις συμπεριλάβεις στο μήνυμά σου) ότι μάλλον το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για αποστολή e-mails έχει πρόβλημα να βρει τον Διακομιστή Εξερχόμενων μηνυμάτων σου, ίσως δεν τον έχεις δηλώσει σωστά.
Έλεγξε τις ρυθμίσεις σου(στο Outlook Express κατά πάσα πιθανότητα...), πρώτα απ'όλα. Εάν επιθυμείς κάποια βοήθεια προσπάθησε να είσαι πιο λεπτομερής στην αναφορά του προβλήματος.
Ο iasonas πολύ σωστά σε παραπέμπει στο συγκεκριμένο θέμα. Στείλε στην διεύθυνσή μου(forums@esoterica.gr) κάποιες φωτογραφίες και θα σε καθοδηγήσω στα υπόλοιπα.
Μπορείς ακόμη να μου στείλεις e-mail μήνυμα και μέσα από τα ίδια τα Forums χρησιμοποιώντας το κουμπί
που βρίσκεται στην κορυφή αυτού του μηνύματος. Βέβαια δεν μπορείς να στείλεις εικόνες με τον τελευταίο αυτόν τρόπο, όμως μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις εάν θέλεις πιο εξειδικευμένες λεπτομέρειες κ.ό.κ.
Καλη συμμετοχή σου εύχομαι! ![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
ΩΣ ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΜΟΥ.....
THE TRUTH IS OUT THERE...
THE TRUTH IS OUT THERE.....................
THE TRUTH IS OUT THERE..............................
quote:
ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΝΑΠΟΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.....
THE TRUTH IS OUT THERE.....................

ομωσ ειναι πολυ χρονοβορο..