ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Mari33330 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Mari333Νέο Μέλος
24/11/2008, 13:58:08
τα πράγματα είναι τόσο μπερδεμένα....αυτός μια μου μιλά γλυκά μια απότομα...θέλω να ξεφύγω..το μέντιουμ μου είχε πει για κάτι λάδια μελετημένα που αν τα ρίξει και τα μελετήσει έξω απο το αμάξι του θα τσακωθεί άγρια με τους γονείς του και θα φύγει από το σπίτι και γι αυτό μου ζητά 100 ευρώ...τι να κάνω???

είναι αλήθεια αυτό που μου λέει?αν γίνει δε θα πάρω εκδίκηση?και αν γίνει και έρθει σε μένα??τόσα λέφτα έδωσα να το κάνω σα κάτι τελευταίο τι λέτε? εσεις το έχετε ακούσει αυτό με τα λάδια?πιάνει??

RankettΜέλος
24/11/2008, 13:58:53
quote:
Mari333
Eίμαι μεγάλη είμαι 26 χρονών!!!αυτό ς 30. Γι αυτό χωρίσαμε ο πατέρας του ζήτησε προίκα γιατί αυτός είναι φτωχός και ζήτησε να του γράψω το σπίτι και κάποια άλλα σπίτια στο όνομα του μα ο μπαμπάς μου δε δέχτηκε....

και τώρα αυτός λέει τι είσαι διατεθιμένη να κάνεις για να με ξανακερδίσεις...και η φίλη μου μου λέει ότι μάλλον με θέλει για τη προίκα μα είμαι εμφανίσιμη κοπέλα και όλοι λένε ότι είμαι πιο εμφανίσιμη από αυτόν... γιατί να με θέλει μόνο για τα λεφτά??

Αν και σου τα είπαν οι άλλοι πριν, αν και διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτό που γράφεις εδώ και που λέει τα αυτονόητα, νομίζω ότι πρέπει να στο πω κι εγώ: την εξήγηση την δίνεις μόνη σου! Αλλά φαίνεσαι κυριολεκτικά τυφλωμένη για να μη βλέπεις τίποτε! Είναι ένα έργο που έχει παιχτεί αναρίθμητες φορές, ενώ κάθε χρόνο γυρίζονται και προβάλλονται καινούρια επεισόδια.

Σύνελθε, δες τα πράγματα ψύχραιμα και τραβήξου μακριά από τη διαφαινόμενη παγίδα. Δεν είναι πια και το τέλος του κόσμου, εκτός κι αν αυτό είναι που θέλεις εσύ.

RankettΜέλος
24/11/2008, 14:06:44
quote:

τα πράγματα είναι τόσο μπερδεμένα....αυτός μια μου μιλά γλυκά μια απότομα...θέλω να ξεφύγω..το μέντιουμ μου είχε πει για κάτι λάδια μελετημένα που αν τα ρίξει και τα μελετήσει έξω απο το αμάξι του θα τσακωθεί άγρια με τους γονείς του και θα φύγει από το σπίτι και γι αυτό μου ζητά 100 ευρώ...τι να κάνω???

Ξέχνα μέντιουμ και πράσινα άλογα, άνθρωπος με τέτοιες μεταπτώσεις στη συμπεριφορά ή δεν πάει καλά (δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο) ή κάτι έχει στο νου του (έχουμε σχεδόν απόδειξη).

Τι να κάνεις; Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου... εξαφανίσου και ζήσε μια αξιοπρεπή ζωή όπως αξίζει στον καθένα, μακριά από μαγγανείες και στημένα φαντάσματα. Είσαι πολύ νέα, έχεις μέλλον μπροστά σου και θα τα καταφέρεις, θέληση χρειάζεται. Είναι κρυμμένη σε κάποιο συρτάρι μέσα σου, ψάξε καλά και θα την βρεις.

RankettΜέλος
24/11/2008, 14:13:00
Ας το πω και φωναχτά για να μην υπάρχει αμφιβολία: έχεις πέσει σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΕΣ, τρέξε να ξεφύγεις όσο είναι καιρός! Και δε χρειάζεσαι κανένα μέντιουμ γι' αυτό.
24/11/2008, 16:24:32
Ωριμασε κοριτσι μου! Ωριμασε και σκέψου!

Ποια λαδια και ιστοριες? Ο ανθρωπος θα σε κανει δυστυχισμενη ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ. Ειτε τα ξαναβρειτε ειτε όχι. Καλύτερα μόνη σου. Βαλε τη λογικη μπροστα επι τελους, και διαβασε κανα βιβλιο, διευρηνε τους οριζοντες σου.. ωρίμασε οπως ειπα πριν...

Και να τα ξαναβρειτε πόσο ευτυχισμενη νομιζεις μπορει τώρα πια να ειναι μια σχεση μαζι του? Βρες αλλων.. και κανενα να μη βρεις καλυτερα θα ειναι απο το να εχεις εναν που θα σε εκμεταλευεται..

Και αν εισαι τοσο σιγουρη οτι εχουν γινει μαγια, πηγαινε σε καποιον που δε ζητα λεφτα, γιατι αυτοι που ζητουν ειναι μαυροι μαγοι κ μονο δυστυχια ξερουν να φέρνουν, τπτ αλλο!

Ψαξε σε αλλους κύκλους ανθρωπων γιατρειά που να ειναι πιο κοντα στην εκκλησια, γιατι κ αν δε μπορουν να σε βοηθησουν με το προβλημα σου τουλαχιστον δε θα σου παρουν λεφτα και θα σου μαθουν ίσως και κατι.. αν ψαξεις καλα μπορεις να βρεις πολλους φωτισμενους ανθρωπους να σε βοηθησουν.. η θετική προσφορα και βοηθεια δεν εχουν καμια σχεση με τα λεφτα !

Επισης, η εκδικηση δε φερνει ευτυχια.Αν πιστευεις οτι υπαρχουν μάγια που μπορουν να τον βλαψουν,(μαύρα μάγια) αναγκαστικα πρεπει να πιστευεις και οτι θα πας στη κόλαση για την χρήση τους.

25/11/2008, 01:14:44
quote:

είναι αλήθεια αυτό που μου λέει?αν γίνει δε θα πάρω εκδίκηση?και αν γίνει και έρθει σε μένα??τόσα λέφτα έδωσα να το κάνω σα κάτι τελευταίο τι λέτε? εσεις το έχετε ακούσει αυτό με τα λάδια?πιάνει??

Μαράκι,
μάλλον θες να πονέσεις και να κλάψεις ακόμη περισσότερο για να συνειδητοποιήσεις σε τι δρόμο έχεις μπει.
Αν δεν μας κάνεις πλάκα και είναι αλήθεια αυτό που λες, τότε μάλλον θα πρέπει να κάνεις και εσύ τη δική σου εμπειρία, να πονέσεις για να συνειδητοποιήσεις που βρίσκεσαι.

Βέβαια, δεν θα είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία.
Αν θες ντε κα καλά να πονέσεις και να μπλέξεις περισσότερο και σου βρίσκονται 100 ευρώ παραπανίσια, τότε κάντο αυτό που λες, αλλά εγώ δεν ξέρω αν πιάνει. Πάντως, αν είναι κάποιος που θα χαρεί από όλη αυτή την κατάσταση θα είναι το τσαρλατανομέντιουμ που θα σου αρπάξει ακόμη 100 ευρωπουλάκια.

Τι στην ευχή τη θες την εκδίκηση; Τι θα κερδίσεις;
Κάνεις λάθος αν νομίζεις πως έτσι θα ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου. Άστον αυτόν τον κερατά τον εγωισμό στην άκρη και κοίτα τη ζωή σου, κοίτα πώς να την κάνεις πιο όμορφη και όχι πιο δυστυχισμένη.

Βρε ξέρεις πόσα παληκάρια θα ήθελαν να σε είχαν δική τους (όπως λες ότι είσαι και νοστιμούλα) και να φτιάξουν οικογένεια μαζί σου;
Αξίζει τον κόπο να χαραμίσεις τη ζωή σου;

Mari333Νέο Μέλος
25/11/2008, 13:25:21
Δίκιο έχετε, δε κάνω τίποτα πια...αρκετά έκανα γι αυτόν τον άνθρωπο και αρκετά μαύρισα τη ψυχή μου...άλλωστε το μόνο που κάνει είναι να ζητάει και όσα του δίνω δε του φτάνουν και ζητάει πιο πολλά χωρίς να προσφέρει τπτ ουσιαστικό....δυστυχώς!!Άλλωστε είμαστε τόσα χρόνια μαζί ποτέ δεν τον έχω προδώσει πάντα ήμουν δίπλα του και το θέωρησε τόσο τραγικό που του ζήτησα να προχωρήσουμε τη σχέση μας.... άλλωστε του ζήτησα συγγνώμη που τον πίεσα και τον ικέτεψα να σώσουμε τη σχέση μας παρ όλο που εξεφτελίστηκα έτσι από την οικογένεια του και αυτόν...αν θέλει ας κάνει κάτι και αυτός, αν πάλι δε θέλει....τι άλλο μπορώ να κάνω.......???!!!.......
Το μόνο που φένεται πια να τον νοιάζει είναι μη βρώ άλλον άντρα, όχι να φτιάξουμε μια σωστή και ισορροπημένη σχέση...θέλει να είναι μακρυά μου μα εγώ να είμαι πιστή...και ισχυρίζεται ότι θέλει να είναι μόνος γιατί δεν είναι ικανός για σχέση ή να έρθει με τους όρους του.....Δε τον καταλαβαίνω πια...
25/11/2008, 15:07:14
quote:
τι άλλο μπορώ να κάνω.......???!!!.......

Ακριβώς, το καλυτερο που εχεις να κανεις είναι να τους τιμωρήσεις στερώντας απο αυτη την οικογενεια τον εαυτό σου.
Θα το μετανοιωσουν στο κοντινο μελλον. Και ο ιδιος ο πρωιν σου θα το μετανοιωσει πολυ πιο σύντομα.

Α, ήθελα να σε ρωτησω αν η οικογενεια του πρώιν σου ειναι εξαρτημενη απο αυτον με καποιο τροπο. Αν ας πουμε δεχεται οικονομικη βοηθεια κοκ.

quote:
και ισχυρίζεται ότι θέλει να είναι μόνος γιατί δεν είναι ικανός για σχέση ή να έρθει με τους όρους του

Σταματα καθε επικοινωνια μαζί του ακομα και τη πορτα σου να κοπαναει μην του ανοιξεις.

Η καλυτερη εκδικηση που μπορεις να παρεις ειναι αυτή. Οχι μόνο θα ικανοποιησει αυτο τον εγωισμο σου, αλλα θα σου κανει καλο αφου θα αποτοξινωθεις απο αυτον. Μάλιστα αν το κανεις για αρκετο καιρο, θεωρω πιθανό οτι θα ερθει σερνάμενος στη πόρτα σου και θα σε παρακαλαει να τα ξαναβρειτε.

Αμα συμβει αυτο ειναι στο χερι σου να τα "ξαναβρεις" μαζι του(που δεν πρέπει βεβαια γιατι θα καταληξει πάλι σε δράμα.. αλλα αν και μόνο το θες ακόμα πολύ) ή να τον ξαποστηλεις μια για παντα.

Mari333Νέο Μέλος
25/11/2008, 16:08:33
Οι γονείς του είναι φτωχοί γενικά είναι φτωχοι ως οικογένεια….τώρα δε γνωρίζω αν τους δίνει λεφτά πάντως δεν αποκλείεται να περιμένουν απο αυτόν να τους δίνει....
Ο πατέρας του πάντως όταν είχα πάει σπίτι τους όλο λεφτά ζήταγε......ολο για λεφτά μιλούσε και μετά ο φίλος μου είπε ότι τα έλεγε και καλά για πλάκα...μα γιατί να κάνει μια τέτοια πλάκα μεγάλος άνθρωποςς???τεσπα, δεν αντέχω να ασχολούμαι πια...μαζί του άρχισα και γω ν α εξαντλούμαι...φέρεται ανέντιμα μετά απο όσα περάσαμε μαζί....αν με αγαπά ας κάνει κι αυτός κάτι.
Απο τότε που χωρίσαμε με έχουν πλησιάσει αρκέτα παιδιά αξιολογα που εγώ έδιωχνα για χάρη του...αρκετά πιά.......
25/11/2008, 17:59:58
quote:

Απο τότε που χωρίσαμε με έχουν πλησιάσει αρκέτα παιδιά αξιολογα που εγώ έδιωχνα για χάρη του...αρκετά πιά.......

Α γεια σου!!!
Έτσι πρέπει να το δεις.

**Τι να σου κάνω που ζω εκτός Ελλάδας και είμαι ήδη ένας ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας ενός μικρού αγοριού και περιμένουμε το δεύτερό μας, αλλιώς ....... (αφού είπες πως είσαι και νοστιμούλα κιόλας)

***καλά μιλάμε για 2 μέτρα μπόι, έτσι!!!!

25/11/2008, 18:29:22
quote:
Ο πατέρας του πάντως όταν είχα πάει σπίτι τους όλο λεφτά ζήταγε......ολο για λεφτά μιλούσε και μετά ο φίλος μου είπε ότι τα έλεγε και καλά για πλάκα...μα γιατί να κάνει μια τέτοια πλάκα μεγάλος άνθρωποςς???

Ναι, την ψιλιαστικα την υποθεση..
Επειδη εξαρτονται οικνομοκα απο αυτον προφανώς δεν μπορουν να επιτρεψουν ενα γάμο μαζι σου, και του ίδιου δεν του κάνει καρδια να αφησει τους γονεις του στη μοίρα του.. Τι να σου πω.. Απ τη μια πλευρα αν ειναι έτσι τον λυπαμαι και αυτον.. αλλα άμα μου λες οτι σε ξεφτιλισαν
προφανώς είναι αξιοι της μοίρας τους! Δε σου φταινε οι άλλοι αν εσυ εχεις προβλημα.
kostakisΜέλος
25/11/2008, 18:59:20
Καλησπέρα σε όλους

Το θέμα δε με δνιαφέρει καθόλου, απλά θα σταθώ στο

quote:
**Τι να σου κάνω που ζω εκτός Ελλάδας και είμαι ήδη ένας ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας ενός μικρού αγοριού και περιμένουμε το δεύτερό μας

Να είσαι πάντα ευτυχισμένος και θα περιμένω φωτογραφίες από τη γέννηση. Να σου ζήσει...

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

26/11/2008, 10:29:02
quote:
είμαι ήδη ένας ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας ενός μικρού αγοριού και περιμένουμε το δεύτερό μας

Άντε με το καλό βρε Ψηλέ

Δεν γνωριζόμαστε κι όμως είναι ότι πιο ευχάριστο άκουσα εδώ και μέρες !!!

26/11/2008, 14:41:39
quote:
Τι να σου κάνω που ζω εκτός Ελλάδας και είμαι ήδη ένας ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας ενός μικρού αγοριού και περιμένουμε το δεύτερό μας

Να σου ζήσει!!

Εχω μια προταση..
λεω να το βγάλεις..
Γιαπετ!!

Mari333Νέο Μέλος
26/11/2008, 15:07:41
NAI,να σου ζήσει!!!με το καλό να έρθει...

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο??/πώς θα απαλλαγώ από το μέντιουμ που με παίρνει τηλέφωνο κάθε τρείς και λίγο??λέτε τώρα να νευριάσει και να θέλει να μου κάνει και μένα κακό??

καλά βασικά δε φτάνει που τη πάτησα με το λεγάμενο, τη πάτησα και έχασα και τόσα λεφτά με τα μέντιουμ...για κλάματα είναι η υπόθεση....
αργώ αλλα ξυπνάω....
τεσπά, έχετε καμμιά καλή ιδέα να φύγω, χωρίς να προκαλέσω τα νεύρα του μέντιουμ???να φύγω με το καλό που λένε....

26/11/2008, 16:29:03
Δε καταλαβα, γιατι σε παίρνει καθε τρεις κ λιγο? Δε μπορεις να της πεις οτι δε χρειαζεσαι αλλο τις υπηρεσίες της?
Mari333Νέο Μέλος
26/11/2008, 16:59:27
αν το πω και θυμώσει υπάρχει περίπτωση να μου κάνει κακό???
26/11/2008, 17:48:14
Έχω μια εξαιρετική ιδέα
Να της πεις να μην σε ξαναπάρει γιατί θα απευθυνθείς στην αστυνομία και το ίδιο να κάνεις σε περίπτωση που προσπαθήσει να σε φοβίσει.
Δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο εκτός από το να παίρνει τηλέφωνο.
Εάν ήταν μέντιουμ καλή μου θα ήξερε ότι ο πελάτης έφυγε και κάτι θα είχε ήδη κάνει για να μην συμβεί, άρα μάπα το καρπούζι.
26/11/2008, 19:32:36
Οταν λες να σου κανει κακο πώς το εννοείς? Να σου κάνει μαγεια? Εχεις εσύ πρσωπικά καποιο λόγο(-προσωπικη εμπειρια κοκ) να πιστεύεις οτι όντως υπάρχει "μάγεια"??
Αν όχι απο πού και ως πού πιστεύεις κατι τετοιο?
Οσον αφορα να σε πηραξει με οποιαδήποτε αλλο τρόπο γιαί να κάνει τον κοπο. Πες μου εσυ η ίδια τι το ξεχωριστο εχεις εσυ ωστε να σε απίρνει τηλεφωνα και να σου κανει κακο? Η αστυνομια ειναι αρκετη όπως και να έχει..
26/11/2008, 23:56:34
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.

Εύχομαι σε όποιον δεν το έχει ζήσει ακόμη, να σας αξιώσει ο Θεός να νιώσετε αυτή την ευτυχία να γίνετε γονείς. Δεν περιγράφεται με λόγια!

Να είστε όλοι καλά.

- - - - - - - - - - -
Μαράκι μη μασάς. Άσε το τσαρλατανομέντιουμ να χτυπιέται.
Κανείς δεν μπορεί να σου κάνει κακό αν εσύ δεν του το επιτρέψεις.

Να ξέρεις πως το κακό αντιμετωπίζεται πάντα με το καλό και έτσι νικιέται.

Εγώ θα σου έλεγα, όταν σου ξανατηλεφωνήσει, να του πεις πως πήρες ό, τι ζητούσες και τώρα πια δεν έχεις ανάγκη των υπηρεσιών του. Και αν συνεχίσει να σου τηλεφωνεί, μη διστάσεις να του επαναλάβεις, όσες φορές κι αν χρειαστεί (ελπίζω λίγες) πως δεν το χρειάζεσαι πια και πως ένα άλλο αγόρι έχει αρχίσει να μπαίνει στη ζωή σου, οπότε πιστεύω πως θα καταλάβει πως, εφόσον τελείωσες με τον πρώην και δεν σε ενδιαφέρει πια, δεν υπάρχει λόγος να επιμένει.