ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Mari33330 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/11/2008, 10:39:32
quote:

αν το πω και θυμώσει υπάρχει περίπτωση να μου κάνει κακό???

Ναι. Να βάλει την μαϊμουδίτσα να σου δαγκώσει τη μύτη.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/12/2012 12:12:12

RankettΜέλος
27/11/2008, 11:06:08
quote:
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
quote:

Ναι. Να βάλει την μαϊμουδίτσα να σου δαγκώσει τη μύτη.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/12/2012 12:12:12

ROTFLMAO!!!
RankettΜέλος
27/11/2008, 11:20:46
quote:

Το μόνο κακό που μπορεί να σου κάνει (και δεν πιστεύω να έφταναν ως εκεί τα πράγματα) είναι η φυσική κακοποίηση, περίπτωση στην οποία αναλαμβάνει η αστυνομία για τα περαιτέρω. Όλα τα άλλα είναι λόγια και εκφοβισμοί, στους οποίους αν δεν ενδώσεις δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Ειδάλλως μπορείς κάλλιστα μόνη σου να βλάψεις τον εαυτό σου πιστεύοντας στις εκπληκτικές "δυνάμεις" του μέντιουμ και στο μεγάλο κακό που σου στέλνει με το... ταχυδρομείο. Μην πιστεύεις λοιπόν τίποτα και καταχώρησέ τον στον κατάλογο των απατεώνων με τους οποίους δεν αξίζει και ούτε πρέπει να ασχολείσαι.

Η προσέγγιση του Ψηλός με βρίσκει σύμφωνο και πιστεύω ότι είναι μια καλή τακτική για να ξεφύγεις με τρόπο πολιτισμένο από τα πλοκάμια τέτοιων επιτήδειων.

Mari333Νέο Μέλος
27/11/2008, 17:16:24
να ρωτήσω και κάτι τελευταίο??
πρόσφατα είδα ένα όνειρο παράξενο....είδα ότι ήμασταν νεκροί στη μπανιέρα (απ έξω απο τη μπανιέρα) εγώ και ο φίλος μου (ο πρώην) και αυτός ήταν νεκρός και εγώ μόνο που εγώ είχα πάνω μου αίματα....ενώ αυτός όχι.επίσης από τη μπανιέρα έτρεχε και ξεχείλιζε νερό...,
αυτό τι μπορεί να σημαίνει ξέρετε??
mimosaΜέλος
27/11/2008, 17:29:29
Τύψεις;;;
mimosaΜέλος
27/11/2008, 18:04:21
ενοχες;;;
raivalΝέο Μέλος
27/11/2008, 21:15:14
quote:

να ρωτήσω και κάτι τελευταίο??
πρόσφατα είδα ένα όνειρο παράξενο....είδα ότι ήμασταν νεκροί στη μπανιέρα (απ έξω απο τη μπανιέρα) εγώ και ο φίλος μου (ο πρώην) και αυτός ήταν νεκρός και εγώ μόνο που εγώ είχα πάνω μου αίματα....ενώ αυτός όχι.επίσης από τη μπανιέρα έτρεχε και ξεχείλιζε νερό...,

Μη δίνεις σημασία σε τέτοια όνειρα τώρα και για αρκετό καιρό ακόμα αφού σίγουρα ίσως δεις και άλλα ακόμα λόγο του πρόσφατου χωρισμού σου. Θα έλεγα ότι το όνειρο σου οφείλεται σε συναισθηματική φόρτιση.
Για το μέντιουμ συμφωνώ και εγώ να ακολουθήσεις την συμβουλή του «ψηλός». Αν δεν πιάσει τότε προτείνω στον admin να επαναφέρει το όνομα που έσβησε στην άρχή κάνοντάς το *** για να έχει και την από εδώ κατακραυγή από όλους μας. Καλά θα ήταν να τον έδινες και στην αστυνομία για να μάθει να βγάζει ποιό μικρό μεροκάματο.
Mari333 προχώρα τη ζωή σου άφοβα. Όπως βλέπεις έχεις ήδη από το φόρουμ από τόσους άγνωστους υποστήριξη.
29/11/2008, 09:56:03
Φίλε Ψηλέ, σου εύχομαι με το καλό να έρθει το μωρό στην οικογένεια σου και να είναι γερό και δυνατό.
Ειλικρινά, σας εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Φίλη Mari333, κανείς δε μπορεί να σε βλάψει και να σου κάνει μάγια εάν εσύ η ίδια δεν επιτρέψεις να γίνει κάτι τέτοιο.
Εάν δεν πιστεύεις ότι οι μαγγανείες και τα μαγικά κόλπα τέτοιου είδους θα σε πειράξουν, τότε δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα.
Η δική σου εσωτερική δύναμη κι η καλά δομημένη άμυνα σου είναι αυτά που θα αποδυναμώσουν τις όποιες επιπτώσεις θα μπορούσαν να έχουν οι μαγγανείες που θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει αυτή η γυναίκα.
Εάν λοιπόν έχεις μια αναγνώριση κλήσεων, πολύ απλά μην απαντάς εάν σου τηλεφωνεί.
Εάν πάλι τύχει κι απαντήσεις, ανέφερε της τη λέξη "αστυνομία" και σιγά - σιγά θα χαθεί.

In anticipation of my resurrection...

30/11/2008, 08:42:14
quote:

Σου κάθισε βαρύ το βραδινό φαγητό που έφαγες.

30/11/2008, 08:45:18
quote:
πώς θα απαλλαγώ από το μέντιουμ που με παίρνει τηλέφωνο κάθε τρείς και λίγο??

Άλλαξε αριθμό τηλεφώνου.