- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Έχει γραφτεί από teo
Δευτέρα, 19 - 01 - 2009
Ο ρόλος της Ομογένειας και τι περιμένει η Αθήνα…
Αθήνα- Με μόνη ελπίδα ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος κ. Μπάρακ Ομπάμα, να συμπαρασταθεί στα δίκαια Εθνικά της Θέματα, η Ελλάδα αντιμετωπίζει συγχρόνως την εβδομάδα που άρχισε τα σοβαρά προβλήματα στην οικονομία της, στις Βρυξέλλες, στο Σκοπιανό, στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, καθώς και στη Μόσχα, για υλοποίηση υποσχέσεων. Στην Αθήνα αναμένεται οπωσδήποτε «αλλαγή γραμμής»¨από την νέα αμερικανική κυβέρνηση και μάλιστα άμεσα, με την συμπαράσταση της Ομογένειας στις ΗΠΑ, τόσο στο Σκοπιανό, όσο και στο Κυπριακό και τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Και δεν αποκρύπτεται ότι μια νέα αμερικανική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα, έχει άμεσες επιπτώσεις και στα εσωτερικά προβλήματα, καθώς μάλιστα το κυβερνών κόμμα του κ. Κ. Καραμανλή βλέπει στις νέες δημοσκοπήσεις να προηγείται το ΠΑΣΟΚ του κ. Γ. Παπανδρέου στην πρόθεση ψήφου, τώρα με 5 μονάδες διαφορά.
Μια εντυπωσιακή στροφή στην ενημέρωση της ελληνικής κοινής γνώμης πραγματοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό των εκδοτών των μεγαλύτερων ελληνικών εφημερίδων, το MEGA, το οποίο την νύκτα της 18ης Ιανουαρίου (ώρα Ελλάδος) μετέδιδε επί δυο ώρες με απευθείας σύνδεση από την Ουάσιγκτον την μεγάλη γιορτή για τον Ομπάμα, από το Μνημείο του Λίνκολν! Παράλληλα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής αναμένει πρόσκληση από τον νέο ένοικο του Λευκού Οίκου, να βρίσκεται εκεί στις 25 Μαρτίου, κατά την ετήσια εκδήλωση για την ελληνική εθνική εορτή, ενώ η υπουργός Εξωτερικών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, που μεταβαίνει τώρα στη Μόσχα, με την ιδιότητα της προέδρου του ΟΟΣΑ, προγραμματίζει να βρεθεί στην αμερικανική πρωτεύουσα την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Αν πραγματοποιηθούν και αυτά, τότε οπωσδήποτε θα έχουμε αναθέρμανση των σχέσεων της Αθήνας-Ουάσιγκτον, με επαναφορά των παραδοσιακών επαφών, συνομιλιών, αλλά και αποτελεσμάτων στα εθνικά θέματα της Ελλάδας.
Περιμένει η Αθήνα
Στην ατζέντα των σχέσεων με τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ θα βρεθεί το όνομα των Σκοπίων και ο σταθεροποιητικός ρόλος της χώρας μας στα Βαλκάνια, οι προκλήσεις της Αγκυρας στο Αιγαίο, η πορεία των συνομιλιών Χριστόφια - Ταλάτ στο Κυπριακό, αλλά και η άρση της θεώρησης των ελληνικών διαβατηρίων. Η Αθήνα θα προβάλει ταυτόχρονα και την αυξανόμενη συμμετοχή της στο σύστημα μεταφοράς ενέργειας στις ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές. Ταυτόχρονα, ύστερα από μια περίοδο ηρεμίας, η επιθετική εμφάνιση του «Επαναστατικού Αγώνα», ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε εκτοξεύσει ρουκέτα κατά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, εκ των πραγμάτων επαναφέρει στην ατζέντα των διμερών επαφών και το θέμα της τρομοκρατίας.
Όπως πάντα ο Ελληνισμός υπολογίζει στην επιρροή της ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Ο 32χρονος Αλέξης Γιαννούλιας, υπουργός Οικονομικών του Ιλινόι και φίλος του Μπαράκ Ομπάμα, αλλά και η οικογένεια Τσακόπουλου που διατηρεί στενές επαφές με τους Κλίντον, αποτελούν την αιχμή του δόρατος, ενώ και άλλοι ισχυροί ομογενείς, όπως ο Πανίκος Παπανικολάου, είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσουν, όπως το έκαναν και με προηγούμενες κυβερνήσεις. Παράλληλα, τον δικό τους ρόλο θα εξακολουθήσουν να διαδραματίζουν οι ελληνικής καταγωγής αλλά και οι φιλέλληνες γερουσιαστές και βουλευτές οι οποίοι με σωστό συντονισμό κινήσεων μπορούν να αποδειχθούν αποτελεσματικοί όπως συνέβη τα τελευταία χρόνια στο Σκοπιανό.
Καραμανλής-Μπακογιάννη
Επί προεδρίας Μπους, οι διμερείς σχέσεις δεν υπήρξαν οι καλύτερες. Μετά την αλλαγή στον Λευκό Οίκο, η Αθήνα θα επιδιώξει τη βελτίωσή τους. Η πρόθεση αυτή κατέστη σαφής στο περιεχόμενο της συγχαρητήριας επιστολής του κ. Καραμανλή προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ αλλά και στην πρώτη μεταξύ τους τηλεφωνική συνομιλία. Ο Ελληνας πρωθυπουργός επιθυμεί να επισκεφθεί σύντομα την Ουάσιγκτον, ει δυνατόν στο πλαίσιο των εορτασμών της 25ης Μαρτίου, αφού εκτός από το όφελος σε ό,τι αφορά τη διακρατική συνεργασία, η καλή σχέση με τον κ. Ομπάμα αναμένεται να αποδώσει και επικοινωνιακά, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στην περίπτωση του κ. Μπους. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, υπό την ιδιότητά της και ως προεδρεύουσας του Οργανισμού για τη Συνεργασία και την Ασφάλεια στην Ευρώπη, για να προβάλει τις ελληνικές θέσεις σε σχέση με το όνομα των Σκοπίων, το Κυπριακό, και τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, αλλά και να προωθήσει την απόπειρα της ελληνικής προεδρίας να διαδραματίσει ευρύτερο ρόλο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τη Ρωσία. Δεν είναι τυχαίο ότι την επομένη της ορκωμοσίας του κ. Ομπάμα, η Ελληνίδα υπ. Εξωτερικών θα βρίσκεται στη Μόσχα. Η επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας ελπίζει να δημιουργήσει καλή προσωπική σχέση με τη Χίλαρι Κλίντον, αν και η επιτυχία του εγχειρήματος θα φανεί στην πράξη και στα «δύσκολα». Αλλωστε, είναι πρόσφατη η επώδυνη εμπειρία από τη «φιλία» με την Κοντολίζα Ράις και τη στάση της τελευταίας στο Σκοπιανό.
Σκόπια
Η Αθήνα θα επιθυμούσε μια κίνηση καλής θέλησης από την άλλη όχθη του Ατλαντικού στο Σκοπιανό, θέμα ήσσονος σημασίας για τον Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος, σε αντίθεση με τον Τζορτζ Μπους, δεν αισθάνεται την υποχρέωση να «ανταμείψει» τα Σκόπια για τη συστράτευσή τους στον πόλεμο του Ιράκ. Υπό αυτό το πρίσμα ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου δεν αναμένεται να ασκήσει έντονες πιέσεις για ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, ενώ έχει συνυπογράψει τροπολογία στη Γερουσία υπέρ της εξεύρεσης κοινά αποδεκτής ονομασίας και της αποφυγής αλυτρωτικού χαρακτήρα κινήσεων και προπαγάνδας. Θεωρητικά, η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορούσε να διαμηνύσει στα Σκόπια ότι εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο επιστροφής στην αναγνώριση της χώρας ως ΠΓΔΜ.
Πρόκειται για κίνηση που φαντάζει ακραία και δύσκολα θα υλοποιηθεί, όπως προκύπτει και από τη «συγκρατημένη» αντίδραση αρμόδιων δημοκρατικών παραγόντων στη σχετική νύξη του γράφοντος. Ομως, είναι βέβαιο ότι μια τέτοια ενέργεια θα συνέβαλε προς την αποδοχή από τα Σκόπια της ονομασίας «Βόρεια Μακεδονία» που πρότεινε ο Μάθιου Νίμιτς, και θα άνοιγε τον δρόμο για ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
Κυπριακό
Οι ελπίδες της ελληνικής πλευράς στο Κυπριακό εναποτίθενται κυρίως στον αντιπρόεδρο Μπάιντεν, ο οποίος για τριάντα χρόνια έχει βρεθεί στο πλευρό των Ελληνοκυπρίων, ενώ και σε πρόσφατες δηλώσεις του στην «Κ», το καλοκαίρι, είχε ταχθεί υπέρ του «τερματισμού της τουρκικής κατοχής». Ομως, η Χίλαρι Κλίντον δεν έχει δώσει ανάλογα δείγματα. Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ρωτήθηκε από τον γερουσιαστή Μενέντεζ στη διάρκεια της πρόσφατης κατάθεσής της ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων περιορίσθηκε απλά να δηλώσει ότι «θα παρακολουθήσει από κοντά το θέμα», προκαλώντας έντονη δυσφορία σε ηγετικά στελέχη της ελληνοκυπριακής ομογένειας.
greekinsight.gr
ΠΗΓΗ http://www.pna.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1036&Itemid=176
Ο χρόνος θα δείξει εγώ το λέω εδώ και χρονια πόλεμος στην εποχή μας δεν γίνεται με τα
Τωρινά δεδομένα Σε 1000 χρονια δεν ξέρω .
τα συμβόλαια των εταίρων στο έγκλημα για χειραγώγηση
του κοσμου δεν αλλαζουν εις τον αιώνα, όποιος Ομπάμα
και να βγεί....Λέμε μόνο πόσο λαιτ θα γίνει οτι γίνει...
Συγκεκριμένα,για λάιτ επέμβαση μιλώντας, να αναφέρω ότι
τα σχέδια ασκήσεων των χωρών μελών του ΝΑΤΟ,που μιλούσαν
για πόλεμο Ελλάδας - Τουρκίας, όλα μιλούσαν για ολιγοήμερο πόλεμο των εμπλεκομένων,όταν και οι προφητείες που λένε για πόλεμο
Ελλάδας - Τουρκίας,μιλάνε για πόλεμο τριών ημερών....
Έτσι για να θυμόμαστε κάπου και το θέμα που γράφουμε και που το έχουμε όλοι απο μακρυά,πιά, σαν ταμπού κάτι..![]()
![]()
![]()
Κάτι τέτοιο μπορει να το επιτρέψουν ο αμερικάνοι στους Τούρκους, γιατί με μακροχρόνιο πολεμο, φοβούνται μήπως οι Έλληνες κάνουν "ανίερες" συμμαχίες με καμιά Ρωσία και τότε αλλάζουν
τα δεδομένα στον παγκόσμιο χάρτη, κυριολεκτικά...
Γι αυτο κι ο πόλεμος που συζητάμε αργεί..Κάτι σαν τοκετός...
Κάτι σαν αυγό μη σπάσει....
Συγκεκριμένα πράγματα θέλω όχι αόριστα έτσι και εγώ προβλέπω ότι κάποτε θα γίνει
Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος η ότι κάποτε θα καταστραφεί η γη κτλ.
Αν περιμένουμε να μας διαφωτίσουν τα βοθροΜΜΕ, θα είχαμε μείνει ακόμα στις ζεμπεκιές του Γιωργάκη και τις κουμπαριές του Κωστάκη...
να οπύμε το σκόρ κσι πότε θα μπει το γκόλ...Αν γίνει λέμε
και πόσο πιθανό είναι, βάση και των προφητειών, που είναι
και το θέμα..Για κοντινό πόλεμο, λέμε, ήτοι και στα επόμενα
10 χρόνια...Το θέμα είναι πόσο πιθανό και πώς θα γίνει...
Τι λές;
quote:
Αν περιμένουμε να μας διαφωτίσουν τα βοθροΜΜΕ, θα είχαμε μείνει ακόμα στις ζεμπεκιές του Γιωργάκη και τις κουμπαριές του Κωστάκη...
Εδώ συμφωνούμε .
quote:
Μα αγαπητέ μου open mind, δεν είναι αγώνας ποδοσφαίρου
να οπύμε το σκόρ κσι πότε θα μπει το γκόλ...Αν γίνει λέμε
και πόσο πιθανό είναι, βάση και των προφητειών, που είναι
και το θέμα..Για κοντινό πόλεμο, λέμε, ήτοι και στα επόμενα
10 χρόνια...Το θέμα είναι πόσο πιθανό και πώς θα γίνει...
Τι λές;
Κοιτά να δεις αυτά τα 10 χρονια έχουν περάσει και ξαναπεράσει και ξαναπεράσει και
Τελικά τίποτα δεν γίνεται το πάμε από δεκαετία σε δεκαετία τωρα για τις προφητειες
Εγώ δεν τις πιστεύω πες μου μια κοντινή προφητεία με ημερομηνία όμως να δούμε
Αν θα βγει γιατί σε γεγονότα που έχουν γίνει παίρνει ο καθένας μια ερμηνεία και την
Βάζει όπως τη βολεύει .
Εγώ για να πιστέψω σε προφητεία θέλω συγκεκριμένα πράγματα γεγονός και σχετικά
Κοντινή ημερομηνία γιατι το να λέει αόριστα κάποτε θα γίνει πόλεμος δεν είναι προφητεία
Έτσι κάνω και εγώ τον προφήτη λέω ότι κάποτε θα καταστραφεί η γη τι πάει να πει
Ότι έκανα προφητεία ?.
Πάλι όμως αν και δεν πιστεύω σου λέω πείτε μου μια κοντινή χρονολογικά προφητεία
Να δούμε αν θα βγει αν βγει μπορεί να αναθεωρήσω την άποψη μου .
για να προειδοποιήσουν για κάποιο γεγονός, ώστε, να
έχει το περιθώριο να το απτρέψει ή να προφυλαχθεί...Δεν
έγιναν για να μαντεύουμε πότε θα γίνουν...Αυτό που
συζηταμε είναι ποσο δείχνουν τα πράγματα ώστε να δούμε
αν θα επαληθευτούν οι προφητείες, μέσα απο όσα βλέπουμε στην υπάρχουσα πολιτικοοικονομικοκοινωνική διάσταση στην μεταξύ
των δύο χωρών κατάσταση....
Η βάση είναι ότι όπως άλλες προφητείες έτσι θα επαληθευτούν
κι αυτές...Οι άνθρωποι, όπως κι εγώ δλδ, προσπαθούν να βρούν
πότε ακριβώς λές κι έχει σημασία..Αυτό που έχει σημασία είναι
ότι αν συμβεί,κάτι τέτοιο, τότε ξεκινά μια παγκόσμια ανατροπή,
που θα αλλάξει το παγκόσμιο σκηνικό...Τουλάχιστον αυτά λένε οι
προφητείες και επαναλαμβάνω, κοιτάμε, μέσα απο την σύγχρονη κατάσταση, πόσο ταιριάζουν οι συνθήκες....
Ισχύουν οι προφητείες γιατί είναι γεμάτες αοριστίες απ τη στιγμή που δεν δίνουν
Χρονολογία έστω και κατά προσέγγιση δεν μπορούμε να τις πάρουμε στα σοβαρά .
οι προφητείες που δεν είναι χρησμοί, άλλη χρήση, λένε
πράγματα που αγγίζουν την εποχή μας και δίνουν διαστάσεις
που τώρα ζούμε.Το άν ο πόλεμος ξεκινήσει σήμερα ή αύριο δεν
έχει σημασία,αλλά οι συνέπειες του και η αλλαγή σκηνικού μετά.
Αυτό συζητάμε, among others...
Περί του πόσο πιθανό μοιάζει το θερμό επεισόδιο με έντονες
συνέπειες για σένα είναι πιθανό; Πές μας την άποψη σου...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,Η ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΞΕΧΝΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ Η ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΡΥΦΕΡΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ...
ΕΤΣΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑΥΣΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΝΕ!ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ...
ΦΙΛΙΚΑ
Alma Libre....
quote:
Άμα ο έρωτας χρειάζεται υπενθύμιση, τοτε βράστα!
Αλλά, αντε...να μη στο χαλάσω![]()
![]()
![]()
Πάρε κι ένα λουλουδάκι να δώσεις στον Βαλεντίνο σου
δωρα ερωτα...
ενα αρωμα...
ενα λουλουδι...
ενα γλυκισμα...
ενα ποτηρι κρασι...
ενα κερι...
μια λεξη σ'αγαπω...
δηλαδη...
ενα αρωμα: λιβανι...
ενα λουλουδι που ξεψυχα...
ενα γλυκο:κολυβα
ενα κερι στην μνημη του...
ενα κονιακ...
μια λεξη:θεος συγχωρεστον!
σημερα πεθανε ο Ερωτας...

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΑΝΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΘΑΝΤΟ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΩΝ...
ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ Ο "ΕΡΩΤΑΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ!
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.Η "ΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΚΑΤΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ...ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΑΜΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΦΡΟΝΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ" ΚΑΡΔΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ!
ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΙΣΩΣ "ΞΑΝΑΜΟΛΥΝΘΟΥΝ" ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ" ΝΑ ΤΙΣ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ!!!
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΖΕΙ!!ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΕΣ...
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!
δεν καταλαβες
ουτε και θελησα...βεβαια.
μα δεν πειραζει ευχαριστω...
quote:
φιλε μου...
δεν καταλαβες
ουτε και θελησα...βεβαια.
μα δεν πειραζει ευχαριστω...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΑΝ ΛΑΝΘΑΝΩ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ -ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΗ
-
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΘΑΝΕ -ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ-ΟΤΑΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ ΣΤΑ "ΜΕΓΑΛΕΙΑ" ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΟΠΩΣ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ...Ή ΠΩΣ Ο "ΕΡΩΤΑΣ" ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ "ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ...ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ;(ΠΡΟΣΩΠΟ)
ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ-ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ![]()
ΦΙΛΙΚΑ,
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!
Edited by - clearthought on 15/02/2004 02:30:41
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ 1900 ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
quote:
Πόσα απο τα δώρα που γίνονται είναι δώρα με φαντασία;;;;
Τα κλασσικά καθιερωμένα: κοσμήματα σοκολατάκια καρδούλες κι άλλες τέτοιες μαλακιούλες
ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ...
ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ....
ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΑΓΑΠΩ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ??????????????
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΩ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ....
Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ....
ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ...
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ/ΛΗ ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ/Η, ΠΑΤΕΡΑΣ, ΜΗΤΕΡΑ...
ΤΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Συμφωνώ με όσους υποστηρίζουν ότι η αγάπη είτε σε συγγενείς είτε σε φίλους, πολύ περισσότερο δε, στον άνθρωπο μας, θα πρέπει να εκφράζεται καθημερινά και για αυτό δεν χρειάζονται δώρα.
Μια αγκαλιά, ένα "σ'αγαπώ" κι ένα λουλούδι από το διπλανό παρτέρι είναι υπέραρκετά για να κάνουν (τουλάχιστον εμένα) να νιώσω ότι με αγαπούν. Δεν λέω ότι τα δώρα με ξενίζουν, απλά ότι το αυθόρμητο έχει πιο μεγάλη αξία από το προγραμματισμένο ή χειρότερα το επιβεβληβένο.
Γιατί πολλές φορές έχω ακούσει αγόρια της ηλικίας μου να λένε "πώ πώ, ερχεται κι αυτός ο Βαλεντίνος.. τρέχα τώρα να κάνεις δώρα και να το παίζεις γλυκός..." αυτή η αντιμετώπισει εμμένα με κάνει αρκετά επιφυλακτική σχετικά με το αν όλα τα ζευγάρια που "γιορτάζουν" όντως νιώθουν ότι γιορτάζουν (οπότε η μέρα εκείνη είναι μια μέρα όπως οι άλλες) ή το κάνουν από υποχρέωση.
Όσο για τη μοναξιά των άλλων.. ποτέ δεν έχει τύχει να περάσω την ημέρα αυτή με κάποιον. Ακόμα και όταν ήμουν σε σχέση έτυχε να μην είμαστε μαζί για λόγους ανωτέρας βίας. Φέτος όμως που είχαμε χωρίσει κιόλας, η μέρα μου ήταν απίστευτα χάλια. Ούτε ραδιόφωνο μπορούσα να ανοίξω, ούτε τηλεόραση και φυσικά ούτε λόγος να βγω έξω (καλά ήταν και ο καιρός χάλια). Όλα γύρω μου, μου θύμιζαν τη μοναξιά μου και πραγματικά όσοι το έχουν νιώσει (που νομίζω ότι είναι και οι περισσότεροι) καταλαβαίνουν πόσο άσχημο είναι αυτό...
Όσο για τη γιορτή.. έχει καταντήσει μια "σύμβαση". Πιστεύω ότι μοιραία, αναγκαζόμαστε να κάνουμε δωράκια εκείνη την ημέρα... κυρίως οι άντρες για να γλυτώσουν τη γκρίνια.. Δεν ξέρω γιατί εμείς οι γυναίκες το παίρνουμε τόσο σοβαρά... Ίσως να είναι θέμα ανασφάλειας... Πάντως όπως είπα, προσωπικά απλά θα ήθελα η μέρα εκείνη να είναι όπως οι άλλες... δηλαδή να υπάρχει εξίσου τρυφερότητα και αγάπη, κι ας εκφραζεται αυτή με όποιο τρόπο ο καθένας επιλέγει.
For my life
Still ahead
Pity me...
Όπως έχω ξαναγράψει, ο θάνατος χτύπησε πολύ νωρίς την πόρτα της οικογένειάς μου. Απ’ αυτό το γεγονός αναγνωρίζω ένα και μόνο θετικό: «την ουσιαστική αίσθηση του λίγου χρόνου που έχουμε».
Έτσι είμαι σίγουρη ότι δεν μου «χρειάζονται» μέρες σαν κι’ αυτή, του Αγ. Βαλεντίνου. Θυμάμαι καθημερινά ν’ αγγίξω τον άντρα μου, να τον αγκαλιάσω, να τον φιλήσω, να τον χαϊδέψω, να του πω πόσο σημαντικός είναι για μένα.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ oneiric1 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ
quote:
Έτσι είμαι σίγουρη ότι δεν μου «χρειάζονται» μέρες σαν κι’ αυτή, του Αγ. Βαλεντίνου. Θυμάμαι καθημερινά ν’ αγγίξω τον άντρα μου, να τον αγκαλιάσω, να τον φιλήσω, να τον χαϊδέψω, να του πω πόσο σημαντικός είναι για μένα.
ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
***Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ***
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**