ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

null_n_void30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
null_n_voidΜέλος
07/01/2006, 14:35:29
Να κανω θεμα για τους μετεωριτες???

Δεν υπαρχει ηδη θεμα για αυτο????

και τι να πουμε για αυτους???

οτι πεφτουν? ποσο κοστιζουν?

οτι εξαφανισαν τον μισο πλανητη πριν 65Μ χρονια???

αυτα θεωρω οτι ολοι τα γνωριζουμε.

δεν νομιζω οτι ειναι αξια θεματος....

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

PeronosporosΜέλος
07/01/2006, 18:32:13
quote:
ειναι σαν να τσακωνομαστε αν ο σημερινος κροκοδειλος προερχεται απο τον τυραννοσαυρο ή απο τον βροντοσαυρο.
Βασικά δεν προέρχεται ούτε από τον έναν, ούτε από τον άλλο . Μάλλον προέρχεται από ένα είδος που ονομάζεται "Μοσάσαυρος". Περισσότερες πληροφορίες εδώ
http://en.wikipedia.org/wiki/Mosasaur
Συγνώμη για την παρένθεση....
quote:
file avatar den me kaliptoun oi apantiseis souepanalamvano oti a) yparxei mia theoria sto mialo kapion fantasioplikton den simenei oti prokite kai gia organomeni sinomosia.kai sto telos telos an me apta tekmiria apodixtei oti o politismos ton ellinon katagete apo thn afriki giati na min to dextoyme???(alla na apodixtei omos)mipos prepei na sinomotisoume ki emeis gia na min apodixtei???leo tora.kai sto kato kato to thema einai h alithia? h to na ditirisoume to kiross tou ellinikou politismou kai tou opiou allou politismou?kai den katalaveno giati einai kako na epireastikan oi ellines apo afrikanous.? b)giati vgazeis to simperasma oti oi piramides se diaforous politismou einai apodixi alilepidraseon? to idio simvenei kai se alla zitimata opos to oti xtizoume tetragona spitia pantoy se olo ton kosmo,to otikataskevazoume plia apo ksilo kai toys dinoume to sigekrimeno sxima?den einai apodixeis oti exoume aliloepireasei o enas ton allo?mipos apla aytes oi simptoseis se olous tous politismou einai anexartites efevreseis pou ofilonte stin praktikotita ton kataskevon afton?
Φίλε homo η απόπειρα σφετερισμού του πολιτισμού μας είναι το πρόβλημά μας, όχι ο ρατσισμός. Και το ότι αυτά που λένε είναι μυθεύματα φαίνεται και από το γεγονός ότι: αν οι μαύροι ήταν τόσο έξυπνοι και είχαν τόσο έξυπνους "ξαδέλφους" στην αφρική, τότε πολύ απλά θα είχε παρατηρηθεί κάποια μορφή πολιτισμού σε εκείνες τις περιοχές που τουλάχιστον θα ομοίαζε στον Ελληνικό.

Αυτό που θέλω να πώ με λίγα λόγια είναι ότι ο πολιτισμός δεν είναι γονιδιακό θέμα (όπως πάρα πολύ κακώς αφήνουν να εννοειθεί κάποιοι επιτήδειοι) για να μπορεί να κληρονομηθεί στους βιολογικούς απογόνους, αλλά μάλλον πρόκειται για μια σειρά απο κοινωνικές και κυρίως πολιτιστικές αλλάγές που λαμβάνουν χώρα σε ένα συγκεκριμένο χώρο και πυροδοτούν την εμφάνιση πολιτισμού. Από την στιγμή δηλαδή που δεν ευδοκιμούν οι συνθήκες για την εμφάνιση πολιτισμού σε έναν χώρο, όσο βιολογικά ανώτερος (αιδιάζω μόνο που το γράφω) και να είναι κάποιος, δεν πρόκειται να αναπτύξει πολιτισμό...

Αναφορικά σου γράφω πως την πυρίτιδα την ήξεραν οι κινέζοι πολύ νωρίτερα από τους ευρωπαίους (σχεδόν χίλια καί χρόνια) αλλά αυτοί έφτιαξαν πυροτεχνήματα, οι ευρωπαίοι έφτιαξαν όπλα. Είναι αυτό ή δεν είναι πολιτισμική διαφορά Μιλάμε για την ίδια ανακάλυψη, η οποία ερμηνεύτηκε τελείως διαφορετικά από δύο διαφορετικούς λαούς.

Τελικά τί προσπαθούν να αποδείξουν οι κύριοι αυτοί, ότι οι μαύροι είχαν πολιτισμό. Τον κακό τους τον φλάρο, μόνο και μόνο η νοοτροπία των σημερινών μαύρων της Αφρικής (που θερίζει το ΑΙΤΖ) και των μάυρων της Αμερικής (μόνο συμμορίες, γκέτο και 2 Εκατ. μάυροι σις φυλακές) σε βάζει σε σκέψεις για το αν είναι βιολογικό το θέμα, η νοοτροπία τους φταίει που δίνει προτεραιότητα στο ίματζ έναντι της σκέψης και της κρίσης (αυτό το έχουν κατακρίνει και οι δικοί μας φιλόσοφοι κατά καιρούς) και κανένας άλλος.

I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.

07/01/2006, 18:43:05
Aυτη η φωτο με το ελικοπτερο ειναι πλαστη.

Τεσπα βλεπω οτι ανακαλυψατε και εσεις τους φιλους μας τους Αφροκεντριστες....Οταν πρωτοδιαβασα αρθρα για το βιβλιο "Μαυρη Αθηνά" κοντεψα να παθω εγκεφαλικο.Ευτυχως υπαρχουν ξενοι μελετητες που υπερασπιζονται τον ελληνικο πολιτισμο.
Οχι δεν ειναι οργανωμενη επιθεση εναντιον της Ελλαδας.Απλα καποιοι κομπλεξικοι Αφρο-αμερικανοι πασχιζοντας να βρουν κατι που να αποδεικνυει οτι προσφεραν στον παγκοσμιο πολιτισμο,προσπαθησαν να κλεψουν κατορθωματα που ποτε δεν ηταν δικα τους.Ισχυριζονται οτι οι Ελληνες εκλεψαν τον πολιτισμο απο τους Αιγυπτιους οι οποιοι ηταν μαυροι συνεπως ο πολιτισμος προερχεται απο τη Αφρικη και οχι απο τους Ελληνες και τους Ρωμαιους.
Μπορειτε να αφρισετε ελευθερα σε πανεπιστημια και κολεγια διδασκεται ο Αφροκεντρισμος,επισημα.Αλλα τι περιμενεις κανεις απο τις ΗΠΑ οπου η επιστημη βαλεται πανταχοθεν?
Στην Ευρωπη θα τους ειχαν παρει με τις ντοματες.

homoΜέλος
08/01/2006, 04:14:00
agapitoi mou sthn amerikh yparxoun kai "exeretoi pistimones"pou ypostirizoun apo panepistimiakes edres oti o darvinos itan tsarlatanos kai h exelixi ton eidon mia fantasia.kai oti o anthropos den exei kamia sxesi me ta protevonta kai toys allous pithikous kai ........oti o kosmos ftiaxtike prin apo 4-5 xiliades xronia akrivos opos einai simera peripou kai oti oi dinosavroi den ypirxan pote h an ypirxan exafanistikan epidi den xorousan stin kivoto tou noe.............!!!!!!!!TO THEMA EINAI PIOS TOYS PERNEI STA SOVARA? THEORO OTI TO NA KATIGORIOPOIOUME TOYS POLITISMOUS SE ANOTEROUS KAI KATOTEROUS EINAI ENA POLI PAREKINDINEVMENO PRAGMA................GIATI EINAI ANOTEROS O POLITISMOS TON EVROPAION APO TON KINEZIKO ?EPIDI KANAN OPLA ME TO MPAROYTI?GIATI DEN EINAI ANOTEROS O POLITISMOS TO KINEZON APO TON ELLINON OTAN OI ELLINES GIA NA GRAPSOUN ENA VIVLIO XRIAZONTAN 500 TOMARIA PROVATON ENO OI KINEZOI LIGA MONO FILA XARTIOU?GIATI DEN EINAI ANOTEROS OLON O POLITISMOS TON ESKIMOON POU OUTE POLEMOUS KANAN POTE OUTE GENOKTONIES OUTE EPIDROMES?

η συνειδηση παμφωτη...

08/01/2006, 17:44:09
Homo... σε παρακαλώ... κάνε κάτι με τα greeklish...
Λύση υπάρχει (αν θέλεις)... αδυνατώ πλέον να σε παρακολουθήσω
Κι απ'ότι φαίνεται έχεις πολλά να πεις...
Εκτός κι αν δε σε πειράζει να σε προσπερνούν...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
null_n_voidΜέλος
08/01/2006, 20:39:24
Οι αιγύπτιοι ουδεπόποτε ήταν μαύροι. Οι τοιχογραφίες τους τους απεικονιζουν λευκους προς το μελαχροινο. Τα χαρακτηριστικα της Νεφερτιτης, του Τουταγχαμων απεχουν μακραν απο αυτα του νελσον μαντελα.

Οι μαυροι, ενω ζουσαν σε μια απο τις πλουσιοτερες ηπειρους του πλανητη, δεν κατορθωσαν δυστυχως να προσφερουν απολυτως τιποτα στον παγκοσμιο πολιτισμο. Και αμφιβαλλω αν θα το κατορθωσουν ποτε.

Μοναδικό δειγμα πολιτισμου η Μεγαλη Ζιμπαμπουε, που ομως υπαρχουν αρκετες επιφυλαξεις για το ποσο ειναι νεγρικης κατασκευης.

http://www.scholars.nus.edu.sg/landow/post/zimbabwe/art/greatzim/gz1.html

Οι Λευκοι κατακτητες της περιοχης ανεφεραν την παντελη ελλειψη πολιτισμου στους κατοικους της περιοχης. Το ιδιο αναφερε και ο Σεσιλ Ροντς, ιδρυτης της Ροδεσιας.

null_n_voidΜέλος
08/01/2006, 20:42:16
quote:

agapitoi mou sthn amerikh yparxoun kai "exeretoi pistimones"pou ypostirizoun apo panepistimiakes edres oti o darvinos itan tsarlatanos kai h exelixi ton eidon mia fantasia.kai oti o anthropos den exei kamia sxesi me ta protevonta kai toys allous pithikous kai ........oti o kosmos ftiaxtike prin apo 4-5 xiliades xronia akrivos opos einai simera peripou kai oti oi dinosavroi den ypirxan pote h an ypirxan exafanistikan epidi den xorousan stin kivoto tou noe.............!!!!!!!!TO THEMA EINAI PIOS TOYS PERNEI STA SOVARA? THEORO OTI TO NA KATIGORIOPOIOUME TOYS POLITISMOUS SE ANOTEROUS KAI KATOTEROUS EINAI ENA POLI PAREKINDINEVMENO PRAGMA................GIATI EINAI ANOTEROS O POLITISMOS TON EVROPAION APO TON KINEZIKO ?EPIDI KANAN OPLA ME TO MPAROYTI?GIATI DEN EINAI ANOTEROS O POLITISMOS TO KINEZON APO TON ELLINON OTAN OI ELLINES GIA NA GRAPSOUN ENA VIVLIO XRIAZONTAN 500 TOMARIA PROVATON ENO OI KINEZOI LIGA MONO FILA XARTIOU?GIATI DEN EINAI ANOTEROS OLON O POLITISMOS TON ESKIMOON POU OUTE POLEMOUS KANAN POTE OUTE GENOKTONIES OUTE EPIDROMES?

η συνειδηση παμφωτη...

Χομο,

δεν νομιζω κανεις να θιγει τον κινεζικο πολιτισμο. Δεν νομιζω κανεις να θιγει κανεναν πολιτισμο. Την απουσια πολιτισμου σχολιαζουμε εδω καμαρι μου.... Τσιλ νταουν.....

kswtikoulaΜέλος
08/01/2006, 21:05:16
Για να μην εκφυλιστεί τελείως το θέμα έγραψα την άποψή μου αλλού,
αλλά βλέπω ότι συνεχίζει η κατάσταση.
Οπότε απλά αντιγράφω κι εδώ!
"Οι μάυροι δεν έκαναν ποτέ τίποτα, ούτε ανέπτυξαν και κανένα πολιτισμό και γενικώς είναι ολίγον άχρηστοι αποδεδειγμένα πλέον" !!!!!!!!!!!?????????????????
Ωραίοι κύριοι είστε όλοι.
Ωραίες απόψεις έχετε.
Και τις χαρακτηρίζετε και διόλου ρατσιστικές.
Βουντού σενεγαλέζικο σας ταιριάζει για να μάθετε να σέβεστε τον άνθρωπο και δη τον βασανισμένο μαύρο άνθρωπο.
Και μια κατάθεση σκέψεων που δανείζομαι από την Κ.Γώγου...

Άσπρη είναι η αρία φυλή
η σιωπή
τα λευκά κελιά
το ψύχος
το χιονι
οι άσπρες μπλούζες των γιατρών
τα νεκροσέντονα
η ηρωίνη.
Αυτά λίγο πρόχειρα
για την αποκατάσταση του μαύρου.

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

homoΜέλος
09/01/2006, 01:34:19
se pliroforo oti o farao akenaton ,apo tous megaliterous farao tis 18 dinastias(periodos amarna), eixe mitera nouvia(diladi mavri)to onomatis itan Tige episis oi aithiopes eixan (exoun)lamprotato politismo pou ton anaferei mexri kai o omyros kai o irodotos.episis simfona me toys istorikous oi protoi anthropoi pou xrisimopoiisan sidiro ston planiti htan afrikanoi kai malista notioi afrikanoi.vevea den aneptixan kanenan politismo san ton simerino ditikoevropaiko alla kai oi egyptioi den kanan kai ta trela epistimonika thavmata.apla ixan perisotero kai eforotero edafos kai ara megalitero plithismo ergaton kai xtisan megalitera ktiria

η συνειδηση παμφωτη...

PeronosporosΜέλος
09/01/2006, 09:33:12
Εγώ μια ερώτηση να κάνω: Οι Νούβιοι από που και ως πού είχαν σχέση με τους νοτιοαφρικανούς

kswtikoula δεν είμαστε ρατσιστές. Ρατσιστής είναι αυτός που διαχωρίζει τα έθνη γονιδιακά. Εμείς κατακρίνουμε την στάση τους που δεν παράγει πολιτισμό (και ούτε πρόκειται να παράγει και ποτέ αν συνεχίσουν να σκέφτονται έτσι...). Και οι λευκοί Αμερικάνοι δεν παράγουν πολιτισμό γιατί έτσι έχουν μάθει να σκέφτονται. Τώρα τί είμαι ρατσιστής ενάντια στους λευκούς Μα είμαι λευκός!!!
Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα....

09/01/2006, 13:05:45
Δεν με ενδιαφερει εαν εχουν κατωτερο η ανωτερο πολιτισμο.
Με ενδιαφερει οτι προσπαθουν να οικειοποιηθουν τα επιτευγματα των ΔΙΚΩΝ μου προγονων.
Και προφανως ειναι εκεινοι που θεωρουν τον Ελληνικο Πολιτισμο ΑΝΩΤΕΡΟ αφου προσπαθουν να μας πεισουν οτι ΜΑΥΡΟΙ ευθυνονται για τα επιτευγματα των Ελληνων.Δεν προβαλουν τα επιτευγματα των Αφρικανικων φυλων αλλα τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ επιτευγματα.
Και δεν με νοιαζει αν με ανεβοκατεβαζεις ρατσιστρια ρωταω τι προσεφεραν στον κοσμο οι μαυρες φυλες?Επιστημη?Δημοκρατια?Τεχνολογια?Αξιοθαυμαστες ηθικες αξιες?
Με αυτα τα κριτηρια εγω κρινω τι προσφερει η καθε κουλτουρα στον παγκοσμιο πολιτισμο.
Πες μου γιατι οι μαυροι ειναι ανωτεροι.
Μηπως και αυτοι δεν σφαζονται μεταξυ τους?
Μηπως και αυτοι δεν ειχαν δουλους (ακομα και σημερα υπαρχουν δουλοι στην Αφρικη)
Γενοβολανε σαν τα κουνελια και τα παιδια τους πεθαινουν σαν τις μυγες απο την ασιτια και τις αρρωστιες.Αυτο τους κανει ανωτερους απο τους Δυτικους που εχουν μεριμνα για τα παιδια τους?
Ειναι το να ζεις και να πεθαινεις σαν ζωο ανωτερο?
Αντε γιατι κουραστηκα να ακουω να βαλλεται ο Δυτικος Πολιτισμος απο τους δηθεν προοδευτικους.Ο Δυτικος εφτιαξε τα ανθρωπινα δικαιωματα,την αλληλεγυη,την δημοκρατια,την επιστημη.Ουτε οι μαυροι,ουτε οι κιτρινοι,ουτε οι κοκκινοι,ουτε οι μπλε με βουλες.
kswtikoulaΜέλος
09/01/2006, 13:51:49
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα του δυτικού πολιτισμού?
Να κατακτήσει αυτούς τους λαούς, να κάνει αποικίες, να τους κάνει δούλους, να τους βάλει στην αρένα χριστιανών και μουσουλμάνων, να εκμεταλλευτεί απόλυτα το φυσικό πλούτο των χωρών...

Να σκοτώσει όλους τους Ιθαγενείς της Αμερικής και να δημιουργήσει την πατρίδα της υποκουλτούρας τις Η.Π.Α.

Πόσο πιο μπροστά είναι η Ελλάδα σήμερα από τις χώρες της Αφρικής?

Πόσο μικρούς και ζητιάνους μας θεωρούν οι Ευρωπαίοι οι λευκοί θεοί του πολιτισμού.

Οι μαύρη φυλή απειλεί την Ελλάδα και την ιστορία της?

Όπως λέει και ο ποιητής η Ελλάδα τρώει πάντα τα παιδιά της...

Ναι είναι απόλυτα ρατσιστικό αυτό που λέτε και τίποτα δεν ελαφρύνει αυτή τη χροιά.

Είμαστε ανώτεροι επειδή πριν τρεις χιλιάδες χρόνια είχαμε πολιτισμό και τώρα πιθηκίζουμε τους αμερικανούς και τους δυτικούς...

Είδες τι κάναν οι λευκοί θεοί στη Σιέρα Λεόνε με τα πολλά διαμάντια?

Γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια και δεν προστατεύουν τα παιδιά τους.......

Οποία πολιτισμική ανωτερότητα κρύβουν αυτά τα μελωδικά λόγια!

Συγχαρητήρια για την επίδειξη ανώτερου ήθους, πολιτισμού και ανθρωπισμού!

PeronosporosΜέλος
09/01/2006, 15:05:47
Αφορισμοί του τύπου "οι δυτικοί" και "οι λευκοί" που χρησιμοποιείς δεν είναι ρατσιστικοί δηλαδή

Δεύτερον: και ποιός σου είπε ότι η Ελλάδα ανήκει στον δυτικό πολιτισμό Μπορεί να είναι η βάση του δυτικού πολιτισμού αλλά ουδεμία σχέση έχει...
Θυμάμαι μια συνάντευξη που είχε δώσει προ 5ετίας ένας κορυφαίος αμερικάνος πολιτικός αναλυτής και ιστορικός, στο βήμα και ο άνθρωπος δήλωσε ότι "η Ελλάδα ΔΕΝ ανήκει στην δύση", με απόλυτη φυσικότητα. Η Ελλάδα φίλτατη δεν είναι ευρωπαϊκή χώρα, ποτέ δεν ήταν, είμαστε στο μεταίχμιο της δύσης και της ανατολής και δεν είμαστε μέρος ούτε της μίας ούτε της άλλης. Η Ελλάδα πολιτιστικά είναι καθαρά αυτόνομο μόρφωμα, όπως και οι κάτοικοί της...

Ά και πού είσαι πάνω σε αυτό που είπες

quote:
Συγχαρητήρια για την επίδειξη ανώτερου ήθους, πολιτισμού και ανθρωπισμού!
Ανθρωπιστής είναι αυτός που ανέχεται τα λάθη των συνανθρώπων του. Αυτή η "δυτικοκουλτουριάρικη" προσέγγιση που έχεις δεν είναι ανθρωπιστική, ούτε και εσύ είσαι ανθρωπίστρια. Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη θα πρέπει να βλέπεις αυτό που πραγματικά είσαι, και κατηγορείς εμάς ότι είμαστε: "ένας αλλωτριομένος μέτοχος της αμερικάνικης υποκουλτούρας".

Από που και ως πού εγώ σου είπα ότι μας απειλούν οι μαύροι. Η Αιθιοπία αποτελεί παραδοσιακό στρατιωτικό σύμμαχο της Ελλάδας σε πληροφορώ. Οι απόγονοι των Νουβίων λοιπόν είναι φίλοι μας ήδη. Οι Έλληνες διατηρούν πολύ καλές κρατικές σχέσεις μέ όλες τις "μελανόχρωμες" φυλές, όπως οι άραβες και με τα κράτη της Αφρικής. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ
Επειδή λέμε ότι δεν είχαν πολιτισμό Μα αφού δεν είχαν!!! Στην Ζιμπάμπουε αναπτύχθηκε ποτέ πολιτισμός Πλάκα σπάμε τώρα
Επειδή θέλουμε να υπερασπιστούμε την ιστορία μας είμαστε ρατσιστές
Σε ποιό ερυθρόμορφο αγγείο έχεις δεί μαύρο έλληνα δηλαδή. Μαύροι στα αγγεία απεικονίζονται (όπως οι πυγμαίοι ας πούμε) αλλά ποτέ δεν υπήρξε μαύρος έλληνας σε αγγείο...
Τό ότι λέμε λοιπόν ότι δεν είμασταν ΠΟΤΕ μαύροι, είναι ρατσιστικό
Για συμμαζέψου σε παρακαλώ....

Όσο για αυτό:

quote:
Πόσο πιο μπροστά είναι η Ελλάδα σήμερα από τις χώρες της Αφρικής?
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Οι αφρικανοί θεωρούν ότι η Ελλάδα ήταν αποικία της ρώμης (δημοσιέυτηκε στο βήμα το 2004). Δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τί γίνεται στον κόσμο. Το AIDS θερίζει γιατί δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό ενώ έχουν αβέρτα εξωσυζηγικές σχέσεις, κάνουν παιδιά ενώ ξέρουν ότι δεν μπορούν να τα θρέψουν. Ακόμα θυσιάζουν ανθρώπους και παιδιά (δεν κάνω καθόλου πλάκα, η μαύρη μαγεία οργιάζει στην αφρική).

Αυτοί είναι οι "πολιτισμένοι" που είναι ελάχιστα πίσω μας δηλαδή
Κορίτσι μου ή αγνοείς τί γίνεται και καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ή το κάνεις σκόπιμα οπότε με δόλο μιλάς...
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αγνοείς....

ZanderΜέλος
09/01/2006, 15:42:19
ΕΕΕΕ!!
Σεμνά...!
Ξεφύγαμε λιγάκι.Το θέμα είναι για τα ιερογλυφικά στο ναό της Αιγύπτου και όχι για την 'ανωτερώτητα'(lol) των λευκών.
Η εικόνα είναι καθαρά πλαστή ,πιθανών κάποιος ήθελε να σπάσει πλάκα, να πλουτήσει και ποιος ξέρει τι άλλο.
Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εδώ σίγουρα, αλλά παρόλα αυτά ας παραθέσω κάποια στοιχεία που υποστηρίζουν την άποψη μου(και όχι μόνο)

---

---και τέλος αυτό...

Πάντως ούτε και εγώ ήξερα ότι το Photoshop έχει τέτοιες δυνατότητες. ^.^

Εδώ πέρα έχω και την επίσημη απάντηση των Αιγυπτιολόγων/αρχαιολόγων κτλ...

Όπως βλέπεις όλα είναι μια καλοστημένη απάτη..
Και δεν θέλω να ακούω ότι αυτά που παρέθεσα είναι ψέμα από κάποιους κεταυριανούς ξερω γω, για να μας αποκρύψουν την αλήθεια.

Όσο για εσένα medtech έχεις κάποιο άδικο σε αυτά που λές.:

quote:
Ο Δυτικος εφτιαξε τα ανθρωπινα δικαιωματα

Ναι, βεβαίως.
Με τον φόβο του αποκεφαλισμού αν τολμήσεις και βγάλεις βιβλίο αντίθετο με τον δογματισμό που σου επιβάλανε.
Αυτά δεν μου θυμίζουν ανθρώπινα διακαιώματα.

quote:
την αλληλεγυη

...Μεταξύ των αναρίθμητων σκλάβων.

quote:
την δημοκρατια

Με την μοναρχία να κυριεύει όλη την Ευρώπη μέχρι και το 1800κάτι, με τους πάπες,βασιλιάδες και την ουσιαστική θεοποίηση τους(και υποταγή σε αυτούς αλλιώς στην κρεμάλα), με τους σκλάβους/υπηρέτες σε όλες τις βασιλικές-και όχι μόνο- αυλές...

quote:
την επιστημη

Την ώρα που οι Ευρωπαίοι πλέανε με καραβάκια με ωραία χρωματιστά πανιά, οι Αζτέκοι(ναι αυτοί οι σκουρόχρωμοι) εκατοντάδες χρόνια πριν πετάγανε με αερόστατα.

---Υπάρχουν 2 ειδών βλάκες.
Οι βλάκες , και οι βλάκες...

kswtikoulaΜέλος
09/01/2006, 16:08:49
Δεν αγνοώ, αλλά και δεν ξεχνώ αυτά που η μαύρη ήπειρος έχει υποστεί και το θεωρώ απαράδεκτο να βάλλεται ότι η ευθύνη της σημερινής κατάστασης είναι δική της, ενώ η Ευρώπη φρόντισε για την απόλυτη καταστροφή των λαών αυτών.
Και αφού απομύζησε όλους τους χυμούς της τους παράτησαν μόνους στην τύχη τους και ακόμη δεν ξέρουν πως να κλείσουν τις πληγές τους.

Μου θυμίζει κατι από αυτούς που απαντούν στα θύματα ας προσέχατε.
Με ενοχλούν οι αφορισμοί ολόκληρης φυλής ως άχρηστης.

Δεν υποστήριξα εγώ ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη ολοκληρωτικά αλλά μια κυρία λίγο πιο πάνω από μένα, αν ξαναδιαβάσεις θα το δεις.
Η ίδια ευαγγελίζεται πως ο μόνος πολιτισμός που υπάρχει στον πλανήτη είναι έργο των λευκών και όχι οποιασδήποτε άλλης φυλής.

Δεν υποστηρίζω πως οι Έλληνες ήτανε μαύροι αλλά δεν τσουβαλιάζω και την οποιαδήποτε αξία και προσφορά του οποιουδήποτε ανθρώπου σ'αυτό τον πλανήτη ένεκα της φυλετικής μου ανωτερότητας.

Οι αφρικανικές μάσκες, τα εδώλια η τέχνη στα υφάσματα, η επαφή με τη φύση δεν αποδεικνύουν ύπαρξη πολιτισμού?
Ναι Παρθενώνα και πυραμίδες δεν έχουν, αλλά κάτι έχουν.
Και είναι κατάδικό τους και αξιοσέβαστο.

Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τον ανθρωπισμό μου, αλλά καταννοώ πως δεν πρέπει να κατηγορούνται για τα δεινά τους λαοί που υποφέρουν, ούτε και να ΄χαρακτηρίζονται άχρηστοι έτσι απλά και ανεξέταστα.

Όσο για την άγνοια των αφρικανών για την ιστορία της Ελλάδας, μην πας πολύ μακρυά, οι γερμανοί θεωρούν όλες τις ελληνικές λέξεις που χρησιμοποιούν λατινικές, έχουν την εντύπωση πως η Τουρκία έχει ευρώ και η Ελλάδα όχι, και πέρυσι κόντεψα να συλληφθώ από αστυνομικούς γιατί δεν έιχα βίζα στο ελληνικό διαβατήριό μου!!!!
Οι αμερικανοί ρωτούν αν η Ελλάδα είναι στη Μύκονο!!!
Και έχουν όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα στη διάθεσή τους για να πληροφορηθούν, δεν ζουν σε παράγκες χωρίς τρεχούμενο νερό.

Και όταν η Ελλάδα λικνίζεται με τσικουλάτα τσικιτάμ και διασκεδάζει με τον Κατέλη δεν θεωρώ ότι επιδεικνύει ανώτερο επίπεδο πολιτισμικό ως χώρα λυπάμαι.
Δεν λέω πως δεν παράγει πολιτισμό ακόμη και σήμερα, αλλά αυτόν πραγματικά τον απολαμβάνουν πιο πολύ οι ξένοι και όχι εμείς που μας καίει το σε ποια πίστα πέφτουν πιο πολλά γαρίφαλα.

Συγνώμη φίλε ANGEL2000 για το απόλυτο ξεστράτισμα του θέματος,
θα προτιμούσα να μην συνεχιστεί αυτό εδώ, υπάρχει νομίζω θέμα που να άπτεται της συζήτησής μας, θα προσπαθήσω να το βρω και αν το επιθυμείτε να συνεχίσουμε εκεί.

KrisnnaΜέλος
09/01/2006, 16:10:42
Ο Δυτικός πολιτισμός μετά απο πολλούς αιώνες δοκιμαστικών πειραμάτων ... με ολοκληρωτικά καθεστώτα, απόλυτες μοναρχίες, ιεραποστολές θανάτου, απεικιοκρατικές αυτοκρατορίες κατάφερε να φτιάξει μιά εικονική μορφή δημοκρατίας σάν την σημερινή.
Που δέν είναι τίποτε άλλο απο δικτατορία των εκλεκτών, με δημοκρατικό προσωπείο αυτήν παπαγαλίζουμε και εμείς σήμερα, και με τον χειρότερο τρόπο.

quote:
Πάντως ούτε και εγώ ήξερα ότι το Photoshop έχει τέτοιες δυνατότητες. ^.^

Σε συνδυασμό με το Illustration μπορεί να κάνει τα πάντα

http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

null_n_voidΜέλος
09/01/2006, 19:32:54
Αγαπητη Ξωτικουλα,

Θεωρω οτι αναφερεσαι σε μενα.

Πρωτον δεν ξερω τι γραμμη σου εχει δωσει το Κομμα, αλλα βγαλε τις παρωπιδες και διαβασε αυτα που εχω γραψει προσεκτικα. Δεν μπορεις να θεωρησεις ρατσιστη εναν ανθρωπο που θαυμαζει τους κινέζους, τους ινδιανους , τους ινδους, τους γιαπωνεζους, τους λαπωνες κτλ, επειδη θεωρει τους μαυρους απλως... ηλιθιους.

Ο ρατσιστης ειναι ο ανθρωπος ο οποιος θεωρει την αρια φυλη ανωτερη ολων. Εγω δεν θεωρω την λευκη φυλη ανωτερη. Ανωτερους θεωρω ολους οσους στιψαν το μυαλο τους και εφτιαξαν κατι που να δειχνει την παρουσια τους στον πλανητη. Θες τους κατοικους των νησιων Πασχα? θες τους Αζτεκους? Θες τους Κινεζους? Θες τους Αιγυπτιους??? Εαν ειμουν ρατσιστρια θα φωναζα ζητω το τεταρτο ραιχ και οτι οι λευκοι ειναι υπερανω ολων. Εαν ομως παιδι μου δεν αισθανεσαι υπερηφανη για την φυλη σου, εαν δεν σου αρεσουν αυτα που φτιαξαν οι ελληνες (μεταξυ αυτων και η γραφη που χρησιμοποιεις - γιατι οι μαυροι ουτε αυτο δεν κατορθωσαν να εφευρουν), τοτε τραβα στην αφρικη και κατσε στις καλυβες. Γιατι ειναι προφανες, οτι ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ....

null_n_voidΜέλος
09/01/2006, 19:40:03
Αγαπητε Κρισνα,

Μια και θιγεις τον απολυταρχισμο του δυτικου πολιτισμου, να σου θυμισω την δημοκρατια που επικρατουσε στην Κινα (Που Γι ο τελευταιος αυτοκρατορας 1900 τοσο) , Αιγυπτο (εκ. σκλαβων - φαραω κτλ), Ιαπωνια (αυτοκρατορας ακομη και τωρα), Ν. Αμερικη (Μοντεζουμα κτλ, ανθρωποθυσιες). Και φυσικα να κανουμε αναφορα στον Ινδικο πολιτισμο, που ονομα δικο του κατεχεις. Μπορει ακομη και τωρα να ξεφυγει κανεις απο τις καστες????? Η μηπως οι μαχαραγιαδες ητανε φιλανθρωποι???

Η ιστορια εχει δειξει οτι ολοι οι μεγαλοι πολιτισμοι, εχουν βασιστει στην δουλεια.

Οσο για τις πρωτογονες φυλες, μεχρι χθες τρωγανε ανθρωπους, με δημοκρατικες διαδικασιες....

ZanderΜέλος
09/01/2006, 22:52:11
quote:
Δεν μπορεις να θεωρησεις ρατσιστη εναν ανθρωπο που θαυμαζει τους κινέζους, τους ινδιανους , τους ινδους, τους γιαπωνεζους, τους λαπωνες κτλ, επειδη θεωρει τους μαυρους απλως... ηλιθιους.

Μπορείς όμως να θεωρήσεις ρατσιστή έναν ο οποίος χαρακτηρίζει και ονοματίζει έναν λαό από το χρώμα του...
Μπορείς απλά αντί για 'μαύρους' να πεις 'Αφρικανούς'.
Και δεν νομίζω ότι ο παραπάνω λαός είναι 'ηλίθιος'.
Απλά άτυχος.Άτυχος επειδή εισέβαλαν οι δυτικοί στην ήσυχη ζωή τους και άρχισαν με διάφορες προφάσεις όπως ο εκχριστιανισμός τους, να τους στραγγίξουν κάθε φυσικό πόρο, να τους πάρουν δούλους, και γενικά να τους θεωρήσουν σαν άλλο ένα είδος ζώου.
Και μόνο από αυτές τις πράξεις φαίνεται πόσο πολιτισμένοι ήμαστε.
Ο αφρικανικός λαός μιας και δεν ήτανε ενωμένος, δεν είχε την κατάλληλη πολεμική μηχανή και τεχνολογία, ούτε και την σωστή στρατηγική, έπεσε εύκολα στα σπαθιά και στα μουσκέτα αυτών των πολιτισμένων.
Επομένος αν κάποιος ανήμπορος θεωρήται ηλίθιος, τότε και εμεις σαν έθνος είμαστε ηλίθιοι μπροστά σε άλλα κράτη.

---Υπάρχουν 2 ειδών βλάκες.
Οι βλάκες , και οι βλάκες...

homoΜέλος
10/01/2006, 09:02:13
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΘΜΕ ΞΕΦΗΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΨΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΤΕΧΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ )ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΤΕΡΟΤΗΤΑ (Η ΜΗ) ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣΜΟΥ.Η ΑΝΟΤΕΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΕΤΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΙΒΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ .ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΥΤΕ ΚΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΗ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΗΝΗΓΑΝΕ ΦΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΙΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ ΤΑΡΑΝΔΟΥ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?

η συνειδηση παμφωτη...