ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητα? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητα? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stilvi53 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
02/07/2011, 01:06:56
Δεν είχα σκοπό να σε τρομάξω αλλά να σου δώσω μια εξήγηση και λύση, κάτι που ψάχνεις καιρό από οτι κατάλαβα.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

02/07/2011, 01:09:05
quote:
Η ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ

Κάποια πράγματα υπάρχουν ανεξάρτητα τι θρησκεία είσαι και αδιαφορούν αν τα πιστεύεις ή όχι. Απλώς υπάρχουν!

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

CupidΜέλος
19/03/2006, 03:39:40
Και να που ο ταλαντούχος κ. Ταραντίνο, δημιούργησε από μια πλάκα, την πιο βίαιη ίσως ταινία που έχει βγει στον κινηματογράφο. Απόλυτα σαδιστική, ανατριχιαστική, προκαλεί τεράστια αποστροφή. Ακόμα και οι λάτρεις του gore και του splatter, είναι αρκετά δύσκολο να την παρακολουθήσουν. Και μετά από αυτή την ταινία, τι; Τι θα πρέπει να βγει για να ξεπεράσει αυτή την ταινία και να δείξει κάτι καινούριο στο είδος αυτό; Η τέχνη δεν πρέπει κάποια στιγμή να αυτοπεριορίζεται;
ΑχαιόςΜέλος
19/03/2006, 07:38:23
Αγαπητε φιλε καλησπερα...

Ειδα την ταινια και πραγματικα ηταν πολυ καλη. Με αφησε αφωνο
Συμφονω απολυτα μαζισου.

Ομως δε πιστευω οτι ηταν τοσο τελεια ετσι ωστε να μην μπορεσει καποιος αλλος στο μελλον να διμηοθργισει μια ταινια του ιδιου ειδους καλυτερη απο το Hostel.

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

19/03/2006, 11:44:02
Καλημέρα σας, φίλοι μου!
Επειδή την συγκεκριμένη ταινία δεν την έχω δεί, μήπως θα μπορούσε κάποιος να δώσει κάποια περαιτέρω στοιχεία για την ταινία?
Μερικά πράγματα για την υπόθεση του έργου κτλ ώστε να καταλάβουμε τι γίνεται και να την δούμε...

In anticipation of my resurrection...

19/03/2006, 16:59:53
Κάτι αλυσσοπρίονα πήρε το μάτι μου στο τρέιλερ...
Εδώ:
http://www.hostelfilm.com/

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

19/03/2006, 17:15:09
quote:

Η τέχνη δεν πρέπει κάποια στιγμή να αυτοπεριορίζεται;

Κατηγορηματικά...ΟΧΙ!

Όπως καταλαβαίνεις, διαφωνώ με την ύπαρξη της λέξης "πρέπει" δίπλα από τη λέξη "τέχνη"...

19/03/2006, 18:35:54
Μαζί σου durden. Αν έχει αλυσοπρίονα τότε "πρέπει" να την δω ως λάτρης του gore και του splutter.Φίλε Cupid που να δεις το Necromantik ή κάποιο από αυτά που περιγράφω στο θέμα με τις καλύτερες ταινίες τρόμου.
Αν σας περισεύει κανένα αλυσοπρίονο το αγοράζω

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

CupidΜέλος
19/03/2006, 22:41:39
Ok, προς το παρόν επιφυλάσσομαι να απαντήσω. Ας βγει πρώτα
η ταινία να τη δούμε όλοι και μετά το ξανασυζητάμε.
ΑχαιόςΜέλος
21/03/2006, 08:18:48
quote:

Επειδή την συγκεκριμένη ταινία δεν την έχω δεί, μήπως θα μπορούσε κάποιος να δώσει κάποια περαιτέρω στοιχεία για την ταινία?
Μερικά πράγματα για την υπόθεση του έργου κτλ ώστε να καταλάβουμε τι γίνεται και να την δούμε...

Αγαπητε φιλε θα ηθελα να σε ενημερωσω πως η συγκεκριμενη ταινια ειναι διαθεσιμη σε πολλα Τορρεντ απο οπου και μπορεις να την κατεβασεις.

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

21/03/2006, 13:09:44
quote:
Αγαπητε φιλε θα ηθελα να σε ενημερωσω πως η συγκεκριμενη ταινια ειναι διαθεσιμη σε πολλα Τορρεντ απο οπου και μπορεις να την κατεβασεις.

Εχμ...Εγώ το έκανα το έγκλημα λοιπόν...

Ομολογώ πως ήμουν πολύ περίεργος να δω τη συγκεκριμένη ταινία, κυρίως λόγω του ονόματος Tarantino. (Που, σημειωτέον, ΔΕΝ είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας, αλλά ο executive producer)

Το σενάριο είναι το εξής, για όποιον ενδιαφέρεται :

Τρία καλοθρεμμένα Αμερικανάκια (μάλλον δύο κι ένας άσχετος που βρίσκουν στο δρόμο ) ξεκινούν κάτι σαν roadtrip σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις με μοναδικό σκοπό, απ' ό,τι φαίνεται, να "γνωριστούν καλύτερα με το άλλο φύλο"... Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους αυτού, μένουν σε διάφορους ξενώνες νέων (εξ ου και το hostel ως τίτλος). Σε κάποια στιγμή λοιπόν, τους δίνει κάποιος την πληροφορία ότι σε ένα συγκεκριμένο ξενώνα στη Σλοβακία, αυτό που ονειρεύονται μπορεί πολύ εύκολα να γίνει πραγματικότητα (where the grass is green and the girls are pretty κλπ κλπ ). Εκεί όμως, οι εκπλήξεις που τους περιμένουν είναι πολλές...

Τώρα, δεν ξέρω αν πρέπει να πω περισσότερα (μάλλον όχι ), θα πω μόνον ότι αυτό που ακούστηκε στο αρχικό ποστ από το φίλο Cupid, δηλαδή :

quote:
την πιο βίαιη ίσως ταινία που έχει βγει στον κινηματογράφο. Απόλυτα σαδιστική, ανατριχιαστική, προκαλεί τεράστια αποστροφή. Ακόμα και οι λάτρεις του gore και του splatter, είναι αρκετά δύσκολο να την παρακολουθήσουν.

είναι μάλλον υπερβολικό....

21/03/2006, 16:58:56
quote:
Τώρα, δεν ξέρω αν πρέπει να πω περισσότερα

πες μας, πες μας!!!

Τους περιμένει ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι;

Έεεεεεεελα, πες μας.

Ψυχή μου,

22/03/2006, 00:00:50
quote:

quote:
Τώρα, δεν ξέρω αν πρέπει να πω περισσότερα

πες μας, πες μας!!!

Τους περιμένει ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι;

Έεεεεεεελα, πες μας.

Ψυχή μου,

Μα μετά θα μου πετάξετε γιαούρτια που έγινα spoiler...

Όχι, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια πρωτοτυπία στην ταινία (με την έννοια της πρωτότυπης ιδέας το λέω...δεν ξέρω αν έχει γυριστεί κάτι με παρόμοιο "στόρι" στο παρελθόν). Αλλά δεν μπορώ να πω ότι η εκτέλεση με ενθουσίασε ιδιαίτερα.

Ευτυχώς δηλαδή που δεν είναι σκηνοθεσίας Tarantino η ταινία γιατί μετά θα μου χάλαγε το απόλυτο! (Λατρεύω όλες τις υπόλοιπες ταινίες του...)

22/03/2006, 07:25:19
Φίλε μου Αχαιέ, σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
Το θέμα δεν είναι να την βρώ στα torrents, το θέμα είναι να βρώ και τίποτα ελληνικούς υπότιτλους...
Θα προσπαθήσω να την κατεβάσω πάντως κι αν είναι θα σας πώ εντυπώσεις.
Πιστεύω μόνο να μην είναι καμία πατάτα και κοιμηθώ...

22/03/2006, 12:38:43
quote:
Το θέμα δεν είναι να την βρώ στα torrents, το θέμα είναι να βρώ και τίποτα ελληνικούς υπότιτλους...

Αγαπητέ Dying_Incubus, δυστυχώς, όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα τίποτε από υπότιτλους, ούτε στα ελληνικά ούτε και στα αγγλικά.

22/03/2006, 14:51:03
Τους υπότιτλους πού τους βρίσκετε?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
22/03/2006, 15:08:34
quote:
Τους υπότιτλους πού τους βρίσκετε?

Φίλη Gretel, απλά κάνεις αναζήτηση είτε στο web είτε σε κάποιο πρόγραμμα p2p για "Τίτλος ταινίας + subtitles + γλώσσα" και όλο και κάτι βρίσκεις...Συνήθως είναι αρχεία με επεκτάσεις .srt, .ssa, .sub ή .txt, τα οποία και κατεβάζεις! Μετά, στις επιλογές του player με τον οποίο θα ανοίξεις το αρχείο video ψάχνεις για την επιλογή add ή load subtitles και επιλέγεις το αρχείο αυτό που κατέβασες για να προστεθούν. Εξαρτάται και από τον player φυσικά...

Εδώ ο καλός πειρατής!!!

CupidΜέλος
03/04/2006, 00:38:52
Είδα την ταινία. Δυστυχώς. Δύο Αμερικανάκια και ένας Ισλανδός τρέχουν
στη Σλοβακία για να βρουν "sneepur" (κλειτορίδα στα ισλανδικά) και κάποιες συγκεκριμένες υπέροχες και εύκολες γυναίκες.

Οι γυναίκες είναι δολώματα. Είναι "κυνηγοί κεφαλών" που προμηθεύουν με θύματα μια ιδιωτική λέσχη σαδιστών που στεγάζεται σε ένα εγκαταλειμένο εργοστάσιο. Μέχρι τη μέση καλά. Πολύ σεξ και άλλες κραιπάλες. Μετά... χμμ... Ορίστε και ο τιμοκατάλογος:

Ρώσοι: 5.000$
Ευρωπαίοι: 10.000$
Αμερικάνοι: 25.000$

Και μια συμβουλή... Πάντα να τρώτε με τα χέρια το ζώο που χάρισε τη ζωή του για να τραφείτε. 'Ετσι αναπτύσσετε μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του και αισθάνεστε την ουσία της ίδιας του της ζωής. Καλή όρεξη και να προσέχετε τους κυριούληδες στα τρένα που εντελώς τυχαία ακουμπούν τον μηρό σας. Μπορεί να εξετάζουν πόσο... ζουμερός είναι.

03/04/2006, 07:31:00
Αγαπητέ Cupid, για να είμαι ειλικρινής δεν έψαξα να βρώ την ταινία στα torrents.
Πάντως θα κοιτάξω τόσο για εκείνη όσο και για τίποτα υπότιτλους.
Ένας φίλος μου πάντως πρότεινε να πάμε στο σινεμά να την δούμε.
Λές να πάω ή θα χάσω την ώρα μου?

03/04/2006, 16:42:43
Εγώ πάντως θα πάω. Ως λατρης του splutter αυτά δεν τα χάνω με τίποτα. Ηδη μαζευόμαστε άτομα για εξόρμηση στους κινηματογράφους. Οπως και να το κάνουμε είναι τρέλα να βλέπεις σκηνές splutter σε μεγάλη οθόνη αναπαυτικά με την coca-col-ιτσα σου.
Πέμπτη έρχεται. Να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά...

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...