ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

DSM39 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
06/03/2013, 22:46:33
Εγώ ειλικρινά δεν έχω καταλάβει την κρισιμότητα του ερωτήματος.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

06/03/2013, 22:53:21
quote:

Εγώ ειλικρινά δεν έχω καταλάβει την κρισιμότητα του ερωτήματος.

Κακώς!
Αυτο σημαίνει ότι δεν μας παρακολουθείς και πετάγεσαι σαν την ψ...!!

Η κρισιμότητα αυτού τοθ ερωτήματος, είναι αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της αποστάσεως του χωροχρόνου,απο τον άγιο Ανδρέα ώς σήμερα.
Η διπολικότητα του νοητικού μου μονόπολου,επιτρέπει στην κβαντική μου υπόσταση,να ευρίσκεται ταυτόχρονα στο παρελθόν,στο παρόν και καμιά φορά και στο μέλλον.

Κατα τύχη λοιπόν όταν ο άγιος Ανδρέας έλεγε κάτι χαζά,περνούσα και τον άκουσα.Και μπορώ να το αποδείξω με τις σχετικές εξισώσεις.

Ο τύπος που σκούζει λέει ότι δεν τα είπε,αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει.

Αυτά!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/03/2013, 22:56:34
Τώρα, να πω ότι δεν το υποψιαζόμουν...

quote:
Αυτο σημαίνει ότι δεν μας παρακολουθείς και πετάγεσαι σαν την ψ...!!

Να υποθέσω πως εννοείς ψυχή?

Edited by - DSM on 06/03/2013 22:57:23

nediBΜέλος
06/03/2013, 22:58:33
περιμενωωωωωωωωωω
τα σαπια αλλου

321

06/03/2013, 23:06:50
Φυσικά ψυχή εννοώ.Που πήγε το μυαλό σου?

nediB τι περιμένεις?
Δεν μου απάντησες.ησουν εκεί?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

nediBΜέλος
06/03/2013, 23:09:18
quote:

nediB τι περιμένεις?
Δεν μου απάντησες.ησουν εκεί?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Δεν θυμαμαι καλα, ειχες πει κατι;;;

321

06/03/2013, 23:11:27
Τώρα πλέον, αντιλαμβάνομαι όχι μόνο την ύπαρξη, αλλά και την έκταση των ψεκασμών.

06/03/2013, 23:15:52
DDT

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/03/2013, 23:21:17
quote:
nediB

Αν δεν θυμάσαι,έχεις το δικαίωμα να σιωπήσεις (να βγάλεις τον σκασμό),αλλοιώς ότι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.
Εάν δεν έχεις δικηγόρο,θα σου παρέχουμε εμείς.
Τον λένε Panos T.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/03/2013, 23:32:38
Αγαπητοί φίλοι, επειδή το παρόν topic έχει ήδη ξεπεράσει τις 50 σελίδες και θα πρέπει κάπου εδώ να πάψει να είναι ενεργό, όποιος θεωρεί χρήσιμη τη συνέχεια του μπορεί να ανοίξει το δεύτερο μέρος δίνοντας το link του πρώτου θέματος στο εισαγωγικό μήνυμα του δεύτερου θέματος. Σ' αυτό εδώ το θέμα μπορεί να δώσει το link του νέου θέματος ώστε να ανατρέξει κάθε ενδιαφερόμενος.

Ευχαριστώ.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

06/03/2013, 23:47:31
Agnostic

Δηλαδή θα ανοίξουμε εκ νέου ένα θέμα με τίτλο:

"Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος!"

στις 06-07/ 03/ 13 ?

Δεν ακούγεται λίγο σουρεαλιστικό?

06/03/2013, 23:47:44
quote:
ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ!

Πανο,στα τετοια μου τι ειναι ο μακεδων.Θα σε παρακαλουσα πολυ,αν θελεις οταν αναφερεσαι στην αρχαια θρησκεια των προγονων μου,να μιλας κοσμια.Πες την ελληνικη,πες την πολυθειστικη,πες την δωδεκαθεο...αλλα οχι ετσι.Εσυ μπορεις να εισαι οτι γουσταρεις,αλλα εδω γραφεις σε ελληνικο φορουμ,οπου υπαρχουν ανθρωποι που αγαπαμε και σεβομαστε το παρελθον...
nediBΜέλος
07/03/2013, 00:03:36
quote:

quote:
nediB

Αν δεν θυμάσαι,έχεις το δικαίωμα να σιωπήσεις (να βγάλεις τον σκασμό),αλλοιώς ότι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.
Εάν δεν έχεις δικηγόρο,θα σου παρέχουμε εμείς.
Τον λένε Panos T.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Ααααα και τι ελεγες;;;
Το κειμενο το εχεις εσυ ή να περιμενω καν'αλλον;;;;

321

07/03/2013, 00:15:09
Νομίζω το βρήκα:

"Αρχές των ωδίνων

Ο Επιφάνιος συναντήθηκε κάποτε με τον όσιο και τον πήρε σπίτι του, με σκοπό να ξεκουρασθεί για μια τουλάχιστον εβδομάδα απ’ τους πολλούς κόπους. Κάθησαν κάπου μόνοι τους και ο νέος άρχισε να τον ερωτά:

- Πως θα γίνει το τέλος του κόσμου; Τι είναι «αι αρχαί των ωδίνων» και πότε θα γίνουν; Από που θα καταλάβουν οι άνθρωποι ότι πλησιάζει η συντέλεια, και ποια θα είναι τα σημάδια που θα τη φανερώνουν; Ποιο τέλος θα έχει η Πόλις μας (Κωνσταντινούπολη), αυτή η νέα Ιερουσαλήμ; Τι θα γίνουν οι σεβάσμιοι ναοί; Τι θα γίνουν οι θείοι σταυροί, οι άγιες εικόνες και τα ιερά βιβλία; Που θα

ασφαλισθούν τα λείψανα των αγίων; Εξήγησέ μου, σε παρακαλώ! Ξέρω ότι για σένα και τους αγίους, που είναι όμοιοι μ’ εσένα, είπε ο Θεός: «Υμίν δέδοται γνώναι τα μυστήρια της βασιλείας των ουρανών». Πόσο μάλιστα τα μυστήρια του κόσμου!

- Η Πόλης αυτή, αποκρίθηκε ο μακάριος, που κατέχει τα πρωτεία ανάμεσα σε πολλές άλλες πόλεις και έθνη, θα μείνει απόρθητη και ελεύθερη. Τη φυλάει η Θεοτόκος «εν τη σκέπη των πτερύγων της», και με τις πρεσβείες της θα παραμείνει άτρωτη. Πολλά έθνη θα πολιορκήσουν τα τείχη της, αλλά η δύναμίς τους θα συντριβή, και θ’ αναχωρήσουν ντροπιασμένα. Απ’ αυτή θα πλουτίσουν πολλοί και θα απολαύσουν τα αγαθά της.

Ωστόσο κάποια προφητεία λέει ότι θα την αλώσουν οι Αγαρηνοί και θα σφάξουν με το μαχαίρι τους πλήθους λαού. Εγώ όμως πιστεύω ότι θα εισορμήσει και το ξανθό γένος, του οποίου η ονομασία αρχίζει από το δέκατο έβδομο γράμμα της αλφαβήτου (Ρ). Θα μπει λοιπόν και θα κατακόψει, και θα στρώσει τους αμαρτωλούς στο έδαφος. Αλλοίμονό του όμως από τα δύο ομογενή έθνη. Τα όπλα τους θα είναι γρήγορα σαν τον άνεμο, και καταστροφικά σαν κοφτερό δρεπάνι, που κόβει το θέρος τα γεννήματα. Τα όπλα αυτά δεν θα αναχαιτίζονται, αλλ’ όμως μετά θα διαλύονται.
"

Από εδώ:

http://anavaseis.blogspot.gr/2010/05/blog-post_7115.html

Αλλά υπάρχει και αυτό:

http://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/1_prophecies_parts/05_AgAndreas.pdf

nediBΜέλος
07/03/2013, 00:20:20
KAI το ξανθο γενος
Ειπε κανεις κατι;;;;;;

321

07/03/2013, 00:27:34
Κοίτα να δεις, γιά άθεος, πολλά συνεισέφερα. Μην τα θέλουμε και όλα. Ολόκληρη αναζήτηση στο google έκανα...

nediBΜέλος
07/03/2013, 00:31:59
quote:

Κοίτα να δεις, γιά άθεος, πολλά συνεισέφερα. Μην τα θέλουμε και όλα. Ολόκληρη αναζήτηση στο google έκανα...

Νασαι καλα.
Αλλους τους ετρωγε το κ-------

321

07/03/2013, 00:38:06
nediB

quote:
Αλλους τους ετρωγε το κ-------

Υποθέτω εννοείς το κόμμα. Όπως π.χ. τον Τσοχατζόπουλο. Βρε μανία που σας έχει πιάσει απόψε με τα υπονοούμενα!

07/03/2013, 01:06:06
DSM

δεν εννοεί κόμα.

Αν μετρήσεις τις παύλες θα καταλάβεις τι ήθελε να πει, αλλά χέ...κε και δεν το είπε.

Ομως τζάμπα κουράστηκες, αφού σου είπα ήμουν εκεί και τον άκουσα να λέει,ότι η Πόλις δεν θα αλωθεί στον αιώνα τον άπαντα.

Αρα ο άγιος απλώς μπουρδολογούσε,αφού η Πόλις τούρκεψε.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/03/2013, 01:16:16
quote:

quote:
ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ!

Πανο,στα τετοια μου τι ειναι ο μακεδων.Θα σε παρακαλουσα πολυ,αν θελεις οταν αναφερεσαι στην αρχαια θρησκεια των προγονων μου,να μιλας κοσμια.Πες την ελληνικη,πες την πολυθειστικη,πες την δωδεκαθεο...αλλα οχι ετσι.Εσυ μπορεις να εισαι οτι γουσταρεις,αλλα εδω γραφεις σε ελληνικο φορουμ,οπου υπαρχουν ανθρωποι που αγαπαμε και σεβομαστε το παρελθον...

Σκαρτάδο τι αραδιάζεις τώρα?
Για ποιά θρησκεία μιλάς?
Η λέξη θρησκεία υπήρχε την εποχή των προγόνων μας?

Αν όχι με ποιό δικαίωμα αποκαλείς την ύπαρξη των Ολυμπίων ώς θρησκεία?
Αξιωματικοί των Πελαγών είπαμε ότι ήσαν.Πραγματικά πρόσωπα.
Δεν σου έχω πει ότι ο Απόλλων έχει στρατοπεδεύσει στον Κρόνο και σε λίγο θα έρθει?

Αλλωστε ξέρεις τις απόψεις μου για κάθε θρησκεία,μηδεμιάς εξαιρουμένης.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.