- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
προς γνώση του γνωστού κλόουν και του παρατρεχάμενού του
Η προφητεία του Όσιου Ανδρέα του Σαλού υπάρχει στο έργο του Νικηφόρου Πρεσβυτέρου που γράφτηκε το 10ο αιώνα με τίτλο "Βίος του Οσίου Ανδρέα του διά Χριστόν Σαλού" και υπάρχει στον τόμο 111 της Πατρολογίας του Migne και στη σελίδα 853.
Το κείμενο που παραθέτεις είναι από την έκδοση της Ι. Μ. Παρακλήτου με τίτλο "Ο βίος του οσιου Ανδρέα" και βρίσκεται στη σελίδα 171.
Η διαφορά είναι πως επειδή ακριβώς διαψεύστηκε οικτρά η προφητεία του Όσιου Ανδρέα, στη νέα έκδοση έχουν ... προστεθεί μερικά πράγματα για να αποκρύπτεται η αποτυχία της προφητείας.
Σε κανένα σημείο της αρχικής προφητείας δεν αναφέρεται τίποτε για ξανθά γένη και άλλες ... σύγχρονες ανοησίες.
Όσο και να σκούζει λοιπόν ο κλόουν του φόρουμ, ο οποίος διαβάζει βιβλία που δεν έχει, γνωρίζει κείμενα που δεν έχει διαβάσει και έχει (μάλλον) και ξάδερφο που πάει καράτε, η προφητεία διαψεύστηκε ΠΑ-ΤΑ-ΓΩ-ΔΩΣ (προφανώς η "θεία φώτιση" δεν είχε ισχυρό σήμα στην περιοχή).
Λεπτομέρειες εδώ

macedon
Edited by - macedon on 07/03/2013 02:08:28
Φοβερα και τρομερα πραγματα μας ειπες.Μαλιστα πρωτακουστα
Νασαι καλα και να γραφεις συχνα.....
για να γελαμε φυσικα
321
Για αυτό και είναι πολύ πιθανό να δεχτούν αυτόν που θα έρθει αντί του Μεσσία αφού ο μεσσίας έχει έρθει . Αυτό το έχει πει και ο Χριστός (κατα Μαρκον ) και μας επιστίνει την προσοχή για να μην πλανηθούμε. Καθώς επίσης μας λέει και για τα σημεία των καιρών.
Οι προφητείες λοιπόν θα πρέπει να ερμηνεύονται άπω ανθρώπους με καθαρή και αγνή καρδιά διότι έχουν γραφεί απο ανθρώπους με καθαρή και αγνή καρδιά.
quote:
και οι Εβραίοι ακόμη περιμένουν να έρθει ο Μεσσίας δηλαδή να εκπληρωθούν οι προφητείες των προφητών τους. Όμως κάτι τέτοιο έχει γίνει ήδη άρα το πρόβλημα βρίσκεται στο τρόπο που ερμηνεύονται οι εκάστοτε προφητείες.
Για αυτό και είναι πολύ πιθανό να δεχτούν αυτόν που θα έρθει αντί του Μεσσία αφού ο μεσσίας έχει έρθει . Αυτό το έχει πει και ο Χριστός (κατα Μαρκον ) και μας επιστίνει την προσοχή για να μην πλανηθούμε. Καθώς επίσης μας λέει και για τα σημεία των καιρών.Οι προφητείες λοιπόν θα πρέπει να ερμηνεύονται άπω ανθρώπους με καθαρή και αγνή καρδιά διότι έχουν γραφεί απο ανθρώπους με καθαρή και αγνή καρδιά.
Ακριβως φιλε μου.
Γιαυτο ο Θεος μας εστειλε ανθρωπους σαν τους γερ.Παισιο,Ιωσηφ,Εφραιμ κ.λ.π
321
quote:
nediB
Ακριβως φιλε μου.
Γιαυτο ο Θεος μας εστειλε ανθρωπους σαν τους γερ.Παισιο,Ιωσηφ,Εφραιμ κ.λ.π
Και macedon και NΙΚΟΜΑΧΟ!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ένα απόσπασμα παγκοσμιοποίσης από τον παραπάνω σύνδεσμο
134-155. "Chant to him the holy song, the incantation sung in its chambers -- the incantation of Nudimmud: "On that day when there is no snake, when there is no scorpion, when there is no hyena, when there is no lion, when there is neither dog nor wolf, when there is thus neither fear nor trembling, man has no rival! At such a time, may the lands of Šubur and Ḫamazi, the many-tongued, and Sumer, the great mountain of the me of magnificence, and Akkad, the land possessing all that is befitting, and the Martu land, resting in security -- the whole universe, the well-guarded people -- may they all address Enlil together in a single language! For at that time, for the ambitious lords, for the ambitious princes, for the ambitious kings, Enki, for the ambitious lords, for the ambitious princes, for the ambitious kings, for the ambitious lords, for the ambitious princes, for the ambitious kings -- Enki, the lord of abundance and of steadfast decisions, the wise and knowing lord of the Land, the expert of the gods, chosen for wisdom, the lord of Eridug, shall change the speech in their mouths, as many as he had placed there, and so the speech of mankind is truly one.""
134. e2-nun-e2-nun-ba cir3 kug nam-cub du12-a-ba
135. nam-cub dnu-dim2-mud-da-ke4 e-ne-ra dug4-mu-na-ab
136. ud-ba muc nu-jal2-am3 jiri2 nu-jal2-am3
137. kir4 nu-jal2-am3 ur-mah nu-jal2-am3
138. ur-gir15 ur-bar-ra nu-jal2-am3
139. ni2 tej3-je26 su zi-zi-i nu-jal2-am3
140. lu2-u18-lu gaba-cu-jar nu-tuku
141. ud-ba kur cuburki ha-ma-ziki
142. eme ha-mun ki-en-gi kur gal me nam-nun-na-ka
143. ki-uri kur me-te-jal2-la
144. kur mar-tu u2-sal-la nu2-a
145. an ki nijin2-na uj3 saj sig10-ga
146. den-lil2-ra eme 1-am3 he2-en-na-da-ab-dug4
147. ud-ba a-da en a-da nun a-da lugal-la
148. den-ki a-da en a-da nun a-da lugal-la
149. a-da en-e a-da nun-e a-da lugal-la
150. den-ki en he2-jal2-la en dug4-ga zid-da
151. en jectug2-ga igi-jal2 kalam-ma-ke4
152. mas-su dijir-re-e-ne-ke4
153. jectug2-ge pad3-da en eridugki-ga-ke4
154. ka-ba eme i3-kur2 en-na mi-ni-in-jar-ra
155. eme nam-lu2-ulu3 1 i3-me-[a]
Ρε σεις, μόλις βλέπετε αεροπλάνο ψεκασμού,πάτε ακριβώς απο κάτω,να μην χάσετε ούτε σταγόνα...ευλογίας?
Ακου παγκοσμιοποίηση το Ενούμα Ελις!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
skartadosquote:
ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ!
Πανο,στα τετοια μου τι ειναι ο μακεδων.Θα σε παρακαλουσα πολυ,αν θελεις οταν αναφερεσαι στην αρχαια θρησκεια των προγονων μου,να μιλας κοσμια.Πες την ελληνικη,πες την πολυθειστικη,πες την δωδεκαθεο...αλλα οχι ετσι.Εσυ μπορεις να εισαι οτι γουσταρεις,αλλα εδω γραφεις σε ελληνικο φορουμ,οπου υπαρχουν ανθρωποι που αγαπαμε και σεβομαστε το παρελθον...
Φίλε μου σ'έχω μνημονεύσει σε πολλά μου ποστς ως έναν αυτοσυνεπή ως προς τις ιδέες του άνθρωπο και ως ένα μέλος που αν και διαφωνούμε ουδέποτε θα ξεκατινιαζόμασταν.
Άλλωστε ακόμα και για τον Eumenis έγραψα χθες ότι αφού με τα πολλά δήλωσε τελικά Δωδεκαθειστής η αντιπαράθεση θα γίνει σε άλλο επίπεδο.
Το έχω αναφέρει πολλάκις και πλειστάκις ότι θέμα έχω ΜΟΝΟ με τους ΝΤΕΜΕΚ που βρίσκονται σε ΑΠΟΣΤΟΛΗ και εσύ ΔΕΝ ανήκεις σ'αυτούς.
Με λίγα λόγια ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ αν κάποιος είναι άθεος ή αγνωστικιστής ή δωδεκαθειστής ή μουσουλμάνος.
Ένα χρόνο και κάτι, ουδέποτε επιτέθηκα σε κάποιο μέλος για τα ειλικρινή του πιστεύω παρά μόνο στους ΝΤΕΜΕΚ που έχουν πάρει ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ την επίθεση στο Χριστιανισμό.
Ο παραπάνω χαρακτηρισμός μου δεν αφορά ούτε ΚΑΝ τον Eumenis (κυρίως λόγω ηλίκιας και αφέλειας) πόσο μάλλον εσένα.
Έχει συγκεκριμένη στόχευση και σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ Ή ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΩ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΝΕΝΟΣ και ζητώ ΣΥΓΓΝΩΜΗ σ'όλα αυτά τα μέλη που ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΙΧΤΗΚΑΝ.
Υ.Γ Το παρέλθον μας φίλε skartados κινδυνεύει ΜΟΝΟ από τους ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΝΤΕΜΕΚ που κυνήγησαν και κυνηγούν και παραποιούν την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ που υποστηρίζω ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σε όλα τα fora που συμμετείχα παραθέτοντας ΕΔΑΦΙΑ που λιώνουν πολλές καραμέλες...
Ερευνάτε τας Γραφάς
topic.asp?TOPIC_ID=3340&whichpage=2

Την δυνατοτητα ληψης σε υπερυθρο, την εχουν ολες οι βιντεοκαμερες;
Εαν ειναι ξεχωριστη κατηγορια μηχανηματων, ειναι προσιτες
απο πλευρας τιμης;
Υπαρχουν και καμερες με δυνατοτητα ληψης και στο υπεριωδες;
Δεν θα ηταν ασχημο να μπορουμε να πειραματιζομαστε και μονοι μας!
Γιατί κάτι, το οποίο που για να το παρατηρήσεις πρέπει να ψάξεις στο φάσμα των υπέρυθρων, θα πρέπει να συγκαταλέγεται στις τάξεις των υπερφυσικών θεμάτων;
Αν αυτό το κάτι που παρατηρήσατε είναι ένας άγγελος, ως εκ τούτου τότε οι άγγελοι κινούνται στο φάσμα των υπέρυθρων, δεν είναι δικαιολογημένο οι σκύλοι και τα περισσότερα ζώα του πλανήτη αυτού να θεωρούνται ο περιούσιος λαός του χριστιανικού θεού αφού αυτά έχουν το προνόμιο να βλέπουν και να ακούν πράγματα που δεν μπορούμε εμείς να αντιληφθούμε;
Πόσο μάλιστα, αν το δεις, θα σου βουλώσει το στόμα...; Εσένα τον άπιστο...; Ποιός είναι άπιστος...; Σε τι...; Αντικειμενικά είτε υποκειμενικά...
Άγιο φως και λάμψεις στις κάμερες οι αποδείξεις για κάτι; Τι;
Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.
Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
αν προκειται για επεξεργασια της εικονας
δεν υπαρχει λογος πιστευω να ειχες μπει στον
κοπο γιατι δεν εχεις να κερδισεις και τιποτα
και τι εγινε αν μας κοροιδευες
παρολαυτα δωσε κιαλλες λεπτομερειες η
περισσοτερα καρε.
Vyarzerzomanimororsezassezanzerareorses?
Φίλε μου, γεια σου.
Παρακολούθησα πολύ καλά το θέμα που άνοιξες, είδα το βίντεο και διάβασα όλα τα σχόλια. Λοιπόν, λίγα λόγια για το πως λειτουργεί η κάμερα σου σε αυτό το mode. Η κάμερα, αυτό που κάνει είναι να πολλαπλασιάζει 5000+ φορές το φως που βρίσκεται ήδη μέσα στο δωμάτιο. Δεν μπορεί να «δει» άλλου είδους ενέργεια, όπως οι υπέρυθρες (οι οποίες «βλέπουν» την θερμότητα).
Δηλαδή αυτό που φαίνεται, είναι σίγουρα κάποιο φως που ήταν μέσα στο δωμάτιο, αν η κάμερα σου δεν φλίκαρε. Το φως μέσα στο δωμάτιο μπορεί κάλλιστα να ήταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο έξω από το παράθυρο σου. Τώρα, αν είχες παντζούρια σφραγισμένα για το απόλυτο σκοτάδι όπως λες, δεν έχεις παρά να ψάξεις για την παραμικρή χαραμάδα στο παντζούρι σου και να πολλαπλασιάσεις το φως που αφήνει να περάσει επί 5000 φορές.
Τώρα, η απόλυτη αλήθεια, είναι ότι δεν ξέρεις ούτε εσύ τι είναι αυτό, όπως ούτε και εμείς και δεν γνωρίζεις κάτι στα σίγουρα, απλά θεωρείς μια εξήγηση στην συγκεκριμένη απάντηση. Τώρα αν βάλλουμε κάτω τι γνωρίζω εγώ από φυσική και τι γνωρίζεις εσύ από μεταφυσική θα αποκτήσουμε μια ατελείωτη διαφωνία. Επειδή όμως δεν το θέλω αυτό, η κοινή μας παραδοχή, πως δεν ξέρουμε αν ισχύει πραγματικά η φυσική ή η μεταφυσική οδός προς την εξήγηση, είναι η βέλτιστη λύση.
Αν θα σε αποκαλέσω ψεύτη, θα είναι όταν θα μου πεις ότι είχες γνώση για το τι ήταν αυτό, όπως θα μπορείς να με αποκαλέσεις ψεύτη αν σου ισχυριστώ πως έχω γνώση.
Τώρα, εφόσον καταλήξαμε στην πραγματικότητα, ας παίξουμε με τις πιθανότητες των θεωριών. Εγώ θεωρώ μια 95% φυσική εξήγηση στο θέμα.. ;)
Balance
quote:
Μα αυτό είναι το πρόβλημα ότι ακόμα δεν έχω δει κάτι πιστευτό, και μέχρι να δω κάτι που δεν θα μου αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης δεν θα αλλάξω γνώμη...
ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ? ΟΧΙ
ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ? ΟΧΙ
ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ
ΩΡΑΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΡΕ ΦΙΛΕ
ΕΥΓΕ
ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ
ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ( ΟΧΙ ΑΧΡΗΣΤΟΝ )
με την κάμερα αυτή στους πολέμους βλέπαμε εντυπωσιακά νυχτερινα πλάνα. Τότε είχε αναφερθει οτι εκμεταλεύονται το αμυδρότατο φως των άστρων (αν είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι) για να παράγουν εικόνα και δεν "βλέπουν" στο υπέρυθρο.
Το πιο πιθανό είναι μια ελαχιστότατη αλαγή στην ένταση του φωτισμού (φωτισμός που ίσως δεν έγινε αντιληπτός από το μάτι) ή κάτι άλλο που εξηγείται λογικά παρά ο κάσπερ το φαντασματάκι.