ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- WHITE NOISE - - Κινηματογράφος -

- WHITE NOISE - - Κινηματογράφος -

Open Mind57 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
seismicΜέλος
25/06/2018, 15:17:38
Καλά άσε τι λέω για την αντισεισμική τεχνολογία γιατί εκεί με βλέπετε με τα κιάλια
Το να φανταστώ μία έκρηξη από το τίποτα και μετά να εμφανιστή τόση ενέργεια και μάζα είναι σαν να πιστεύω ότι η επιστήμη είναι αξιοκρατική.
Για να σου απαντήσω για την ενέργεια και την ύλη πρέπει πρώτα να ξέρω πως δημιουργούνται. Δεν ξέρω ούτε εγώ ούτε εσείς και ούτε η επιστήμη.

“Be less curious about people and more curious about ideas.”
http://antiseismic-systems.com/

Edited by - seismic on 25/06/2018 15:22:40

25/06/2018, 19:00:26
Εμ... δεν φταις εσύ. Εμείς φταίμε που χάνουμε την ώρα μας, προσπαθώντας να ξεστραβώσουμε τενεκέδες

Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Ουίλιαμ Σαίξπηρ)

25/06/2018, 20:30:04
quote:

Εμ... δεν φταις εσύ. Εμείς φταίμε που χάνουμε την ώρα μας, προσπαθώντας να ξεστραβώσουμε τενεκέδες

ο Βασσίλης_1 της φυσικής.
Και δυστυχώς, με δικαίωμα ψήφου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/06/2018, 20:41:15
seismic

Είμαι ένας απλός οπωροπώλης.Μανάβης.
Ο,τι ξέρω από αστροφυσική και σωματιδιακή φυσική υψηλών ενεργειών, τα μαθαίνω από τις συζητήσεις που κάνουν τα βράδυα, τα ζαρζαβατικά μου.

Τα αγγούρια και οι τομάτες μου ξέρουν περισσότερα από σένα.Αλήθεια σου λέω.

Χθές μου είπε ένα αγγούρι, πως το παγκόσμιο κύπελλο, θα το σηκώσει η Πορτογαλία.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/06/2018, 22:06:27

quote:
Χθές μου είπε ένα αγγούρι, πως το παγκόσμιο κύπελλο, θα το σηκώσει η Πορτογαλία.

Δυνατοί οι Πορτογάλοι, έχουν και τη φόρα από το Euro, και με έναν Ρονάλντο που αρνείται να χάσει...ωστόσο δεν τούς βλέπω να το παίρνουν (εάν το παίξεις τώρα πάντως δίνει εξαιρετική απόδοση μέχρι και 20!).

Οι ερχόμενες ματσάρες είναι:

Ισπανία-Ρωσία
Πορτογαλία-Ουρουγουάη (με την Ουρουγουάη να πηγαίνει μέχρι τώρα τρένο)

25/06/2018, 22:10:32

Και επειδή το χάρισμα το κληρονομικό το έχω και εγώ
Προβλέπω ότι την Πέμπτη το βράδυ θα προκύψει match-up Βραζιλία-Γερμανία για την φάση των 16. Αγώνας που θα παιχτεί την Δευτέρα και στον οποίο προβλέπω η Βραζιλία να εξιλεώνεται για τον διασυρμό του 2014...
25/06/2018, 23:10:16

Σόρυ για το σπαμάρισμα αλλά την Πορτογαλία μόλις την βρήκα με απόδοση 29 στην William Hill για να πάρει το Μουντιάλ!!! Είναι τόσο καλή η απόδοση που μού έρχεται να ποντάρω κανά στοιχηματάκι (αν και δεν την πολυπιστεύω)
seismicΜέλος
26/06/2018, 07:23:24
quote:

seismic

Είμαι ένας απλός οπωροπώλης.Μανάβης.
Ο,τι ξέρω από αστροφυσική και σωματιδιακή φυσική υψηλών ενεργειών, τα μαθαίνω από τις συζητήσεις που κάνουν τα βράδυα, τα ζαρζαβατικά μου.

Τα αγγούρια και οι τομάτες μου ξέρουν περισσότερα από σένα.Αλήθεια σου λέω.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Εντάξει και εγώ τούβλα χτίζω δεν σημαίνει ότι είναι πιο έξυπνα από εσένα.

26/06/2018, 08:13:30
quote:

Εντάξει και εγώ τούβλα χτίζω δεν σημαίνει ότι είναι πιο έξυπνα από εσένα.

Σίγουρα όχι.
Τα ζαρζαβατικά όμως, είναι οργανική ύλη και παίζει να είναι εξυπνότερα από εσένα.Τουλάχιστον, αυτό υποθέτουν οι δημοσιεύσεις σου.

Τώρα, περιμένω απαντήσεις στα τρία ερωτήματά μου.Μία για κάθε ένα από αυτά.

Είναι η πυρηνική ενέργεια ύλη?

Είναι η ηλεκτρική ενέργεια ύλη?

Είναι θερμική ενέργεια ύλη?

Αν ΝΑΙ γιατί και πως.
Αν ΟΧΙ γιατί και πως.

Είναι η ευκαιρία σου, να αποδείξεις πως δεν είσαι τενεκές.Μετά θα σου εξηγήσω το "γράμμα", επειδή ίσως "ξυπνήσεις" και καταλάβεις, πως αν δεν καταναλώσεις μερικά χρονάκια από την ζωή σου, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δεν έχεις το δικαίωμα να "κοντράρεις" το πανεπιστήμιο,με ή χωρίς...τα παράγωγά του, που λέει και το άλλο βλήμα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

seismicΜέλος
26/06/2018, 14:04:52
Απάντησέ μου πρώτα εσύ σαν πανεπιστημιακός που βλέπεις έστω και ένα λάθος σε αυτά που λέω για την ευρεσιτεχνία μου και έχω κάνει να παραμιλάει όλη η παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα και μετά θα σου απαντήσω και εγώ.
Όπως λες δεν είμαι πανεπιστημιακός είμαι ανώτερος ανεξάρτητος ερευνητής με εφευρέσεις και δημοσιεύσεις. ( Εσύ νομίζω είπες ότι είσαι μανάβης.. )
Και εσείς δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε για κατασκευές αν δεν έχετε πιάσει το μυστρί και το σκεπάρνι στα χέρια σας.

https://www.researchgate.net/post/Is_there_a_researcher_who_wishes_to_collaborate_scientifically_with_me_for_the_development_of_my_patent_dealing_with_earthquake_technology
Υ.Γ
Κατά την επιστήμη δεν υπάρχει ενέργεια χωρίς ύλη και ύλη χωρίς ενέργεια.
Οπότε κατά την επιστήμη προέρχονται από την ύλη όλες οι μορφές ενέργειας.
Κατά την δική μου άποψη όμως δεν είναι σωστό. Η ενέργεια προϋπάρχει της ύλης και κατασκευάζει την ύλη δηλαδή το σύμπαν καθώς και την συνείδηση των ζώντων οργανισμών. Είναι πιο λογικό να πιστέψεις την διεργασία διαστολής του σύμπαντος λόγο γέννησης του χώρου και της ύλης μέσα στον χρόνο καθώς και του ότι οι μαύρες τρύπες είναι το εργοστάσιο ανακύκλωσης των πλανητών παρά να πιστέψεις στην μεγάλη έκρηξη από το τίποτα για το τίποτα.
Καθήκον μου είναι σαν ερευνητής να έχω μεν την συσσωρευμένη γνώση στο ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου αλλά από το άλλο να διαφωνώ σε ότι δεν μου ακούγεται σωστό και να προσπαθώ να βρω άλλες ιδέες.
Αυτή η διαφορά διαχωρίζει τον ερευνητή από τον ψάλτη.

Edited by - seismic on 26/06/2018 15:32:00

26/06/2018, 15:55:30
https://www.asteiatoras.gr/deka-koryfaia-anekdota-me-ton-toto/

26/06/2018, 16:13:27
seismic

Ο Υ Σ Τ !

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

26/06/2018, 18:01:20

Ερώτηση κρίσιμη προς την διαλεχτή ομήγυρη: ο γνωστός νόμος ορίζει ότι μάζα (δηλαδή ύλη) και ενέργεια συνδέονται άρρηκτα και μετατρέπονται η μία στην άλλη με έναν τρόπο που δεν σηκώνει και πολλές αντιρρήσεις...τι σχέση όμως, ή τι συσχέτιση, μπορεί να υπάρχει μεταξύ σκοτεινής ύλης και σκοτεινής ενέργειας? Μπορούμε και εκεί να μιλήσουμε για μία σκοτεινή υλο-ενέργεια; Διότι η μεν πρώτη φαίνεται να έλκει και να συμπιέζει, ενώ η δεύτερη -ο εχθρός της βαρύτητας- φαίνεται να σπρώχνει μακρυά, να απωθεί.

Τι δεν πάει καλά στην όλη υπόθεση;

26/06/2018, 18:41:19
Αυτό που δεν πάει καλά στην υπόθεση είναι πως η "σκοτεινή υλο-ενέργεια" είναι θεωρητικό μοντέλο, ενώ η υλο-ενέργεια χειροπιαστή

seismicΜέλος
26/06/2018, 21:07:17
quote:

Ερώτηση κρίσιμη προς την διαλεχτή ομήγυρη: ο γνωστός νόμος ορίζει ότι μάζα (δηλαδή ύλη) και ενέργεια συνδέονται άρρηκτα και μετατρέπονται η μία στην άλλη με έναν τρόπο που δεν σηκώνει και πολλές αντιρρήσεις...τι σχέση όμως, ή τι συσχέτιση, μπορεί να υπάρχει μεταξύ σκοτεινής ύλης και σκοτεινής ενέργειας? Μπορούμε και εκεί να μιλήσουμε για μία σκοτεινή υλο-ενέργεια; Διότι η μεν πρώτη φαίνεται να έλκει και να συμπιέζει, ενώ η δεύτερη -ο εχθρός της βαρύτητας- φαίνεται να σπρώχνει μακρυά, να απωθεί.

Τι δεν πάει καλά στην όλη υπόθεση;

Ένας μαγνήτης έλκη και απωθεί Ενέργεια είναι και η έλξη ενέργεια είναι και η απώθηση. Ενέργεια υπάρχει και στις δύο περιπτώσεις. Από εκεί αρχίζουμε και ξετυλίγουμε το κουβάρι. Και κάτι άλλο. Ανάμεσα σε δύο μαγνήτες που έλκονται ή απωθούνται υπάρχει ενέργεια αλλά δεν υπάρχει ύλη. Αυτό πως το εξηγείτε?

26/06/2018, 21:27:56
Κοστ

Η σκοτεινή ενέργεια και ύλη, είναι θεωρητικό μοντέλο, όπως σωστά έγραψε ο Αιρετικός.

Περιλαμβάνει ως εκ τούτου, άγνωστα εξωτικά σωματίδια και άγνωστες μορφές ενέργειας, όλα υποθετικά, στην προσπάθειά μας να εξηγήσουμε το μόλις 4% της αποδεδειγμένης υλοενέργειας του ορατού σύμπαντος.

Η θεωρία αυτή ενισχύεται από διάφορα παρατηρήσιμα γεγονότα, όπως το δισεκατομμυρίων ετών διάρκειας ταξίδι των φωτονίων, των νετρίνων και άλλων σωματιδίων υψηλών ενεργειών, την μετακίνηση των γαλαξιών, το φαινόμενο Ντόπλερ, το φαινόμενο Κόμπτον και άλλων ακόμη γεγονότων. Θεωρητικά,όλα αυτά τα παρατηρήσιμα συμβάντα, θα χρειάζονται ένα μέσον, ένα"υπόστρωμα", να κυλήσουν, να συμβούν.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.