ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/10/2011, 01:17:34
quote:

ψευτη γιαννη,οσο και να ψαχνουμε την αληθεια καποια πραγματα δεν μπορουμε να τα ερμηνευσουμε με την επιστημονικη μεθοδολογια,ειναι περαν απο την επιστημη.

Τι του λές τώρα?
Νομίζεις οτι μεγάλωσε και του μιλάς σοβαρα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

04/10/2011, 01:19:49
quote:
Βρε Ντόκτορ πάμε πάλι

Από πού έως που, τα «ανεξήγητα» φαινόμενα είναι και «μεταφυσικά»

Μπορούμε να κουβεντιάσουμε με όρους λογικής?
Είσαι και συ σαν τον άλωνα, που πνίγεται σε μια κουταλιά νερό όταν του βάζεις δύσκολα?

Δες τι σου έγραφα από την αρχή της ερώτησης σου όταν τότε εσύ τα ονόμαζες «μεταφυσικά» αυτά που τώρα ονομάζεις «ανεξήγητα.»

Σου είχα απαντήσει
«Δεν συμφωνώ γενικά με την ερμηνεία του όρου “μεταφυσικά”
Για μένα υπάρχουν μόνο φυσικά φαινόμενα που γνωρίζουμε να εξηγήσουμε, και φυσικά φαινόμενα που δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε με τις μέχρι τώρα γνώσεις μας, γιατί απλούστατα δεν έχουμε κατανοήσει όλους τους νόμους της φύσης, ή τους έχουμε κατανοήσει λάθος..»

Αυτά τα φυσικά λοιπόν φαινόμενα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε είναι τα «ανεξήγητα» έως τώρα «φυσικά φαινόμενα».

Πόσες φορές να στο επαναλάβω δηλαδή για να το καταλάβεις?

Το μεταφύσικα δε σου αρέσει και μου λες "για μένα δεν υπάρχουν μεταφυσικά αλλά μόνο <<ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα>>" και δεν απαντάς στην ερώτησή μου. Σου αλλάζω το "μεταφυσικά" και στο κάνω <<ανεξήγητα φαινόμενα>> (το "φυσικά" δεν το βάζω, γιατί φυσικά θα γίνουν μόνο ΑΝ και ΟΤΑΝ τα γνωρίσουμε επιστημονικά) για να ταιριάζει στα πιστεύω σου. Πάλι δεν σ'αρεσει, πάλι δεν απαντάς. Εντάξει, αφού δεν θες να απαντήσεις, μην απαντήσεις.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/10/2011 01:23:35

04/10/2011, 01:34:15
quote:

quote:

ψευτη γιαννη,οσο και να ψαχνουμε την αληθεια καποια πραγματα δεν μπορουμε να τα ερμηνευσουμε με την επιστημονικη μεθοδολογια,ειναι περαν απο την επιστημη.

Τι του λές τώρα?
Νομίζεις οτι μεγάλωσε και του μιλάς σοβαρα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Ναι Νικ,αν συγκρινομαι το οτι εχω παει μεχρι την μικρη νηπια μονο

04/10/2011, 10:18:36
quote:

Βρε stiv σε θεωρούσα σοβαρό.
Τι μου λες τώρα?

Μόνος μου δεν είπα πως υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε, και πως την αλήθεια ακόμα την ψάχνουμε?
Ποιος σου διαμήνυσε, πως αυτά που δεν ξέρουμε τώρα δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ?

Μήπως και εσύ κάνεις διαγαλαξιακά εξωσωματικά ταξίδια μέχρι την Ανδρομέδα και “μπιγιον” όπως ο γεροξεκούτης δάσκαλος, και έχεις “άνωθεν” ή “άμοθεν” ενημέρωση?
“Ιλουμινάτι” και εσύ, και σύ μικρός θεός?

Αν είσαι κάτω των 18 δικαιολογήσαι, η πλειονότητα των παιδιών, - στα μικράτα μας – είχαμε τέτοιες φαντασιώσεις, - μεγαλώνοντας όμως -, στην ηλικία της λογικής αυτά εξαφανίζονται.

Αυτές τις μαλακίες θεωρείς φυσικά φαινόμενα που δεν θα τα μάθουμε ποτέ,?

“Μα καλά να τα πιστεύουν τα μωρά, μα και γαϊδάροι με μιά πήχη ουρά”
(Βάρναλης)

04/10/2011, 11:05:53
quote:
Ntoctor

Το μεταφύσικα δε σου αρέσει και μου λες "για μένα δεν υπάρχουν μεταφυσικά αλλά μόνο <<ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα>>" και δεν απαντάς στην ερώτησή μου. Σου αλλάζω το "μεταφυσικά" και στο κάνω <<ανεξήγητα φαινόμενα>> (το "φυσικά" δεν το βάζω, γιατί φυσικά θα γίνουν μόνο ΑΝ και ΟΤΑΝ τα γνωρίσουμε επιστημονικά) για να ταιριάζει στα πιστεύω σου. Πάλι δεν σ'αρεσει, πάλι δεν απαντάς. Εντάξει, αφού δεν θες να απαντήσεις, μην απαντήσεις.

Φίλε μου για μένα ΔΕΝ υπάρχουν φαινόμενα μη φυσικά.
Δεν είναι λογική η πρότασή σου το "φυσικά" δεν το βάζω, γιατί φυσικά θα γίνουν μόνο ΑΝ και ΟΤΑΝ τα γνωρίσουμε επιστημονικά.

Υπάρχουν φυσικά φαινόμενα που τα έχουμε εξηγήσει και άλλα ανεξήγητα που τα εξετάζουμε.
Κάθε φαινόμενο φίλε μου που το παρατηρούμαι είναι φυσικό.
Αν δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε είναι ανεξήγητο και όχι μεταφυσικό.
Μεταφυσικά είναι ΟΛΑ τα κατά φαντασίαν φαινόμενα.
Αυτά έχουν αναλάβει να τα εξηγήσουν και να τα εξελιξουν όλοι οι κλάδοι της ψευδεπιστήμης.
Τέτοιοι κλάδοι υπάρχουν πολλοί.
Δώσε την λέξη “ψευδεπιστήμες” σε μηχανή αναζήτησης και θα μάθεις ποιες είναι. (ανάμεσά τους και οι αστρολόγοι, οι πνευματιστές, οι οι παραψυχολόγοι, Ουφολόγοι, κλπ )

“Φαινόμενο” είναι κάτι που “φαίνεται να συμβαίνει” ΠΑΝΤΑ υπό τις ίδιες συνθήκες, και ΠΑΝΤΑ με τον ίδιο τρόπο.

Έτσι από περιέργεια, περιέγραψέ μου ένα “φαινόμενο” που ΔΕΝ είναι φυσικό, για να μπορέσω να καταλάβω που κολλά το μυαλό σου.

@ Ψηλε

Ψηλέ αν έχεις βρει το εδάφιο της Κ.Δ (αλλά και της Π.Δ) που αναφέρεται σε αμαρτήματα γονέων και στην τιμωρία τους εδώ στην γη (και όχι μετά θάνατον) μέχρι τρίτης και τετάρτης γενεάς, σφύρα μου.
Εδώ είμαι να το κουβεντιάσουμε.
Δεν κάνω το κορόιδο.
Αν δεν το βρεις εσύ θα το βρω εγώ, αν βρω πρώτα που έχω πεταμένη την Κ.Δ

Γιατί στην Κ.Δ δεν επιβεβαιώνεται από τον Ιησού, μόνο η επίγειος τιμωρία των γονέων και των τέκνων μέχρι 3ης και 4ης γενεάς, αλλά γίνεται συγκεκριμένος λόγος για κάποιον με γενετικό πρόβλημα (δεν θυμάμαι ποιο πρόβλημα) που βασανιζόταν για πολλά πολλά χρόνια, αν και αθώος, και οι γονείς του ενάρετοι, μόνο και μόνο για να τον θεραπεύσει ο Ιησούς και να φανεί -μεσω του θαύματος -η δύναμη του θεού, ώστε να τον πιστέψουν και δοξάσουν οι άνθρωποι.

04/10/2011, 12:30:50
quote:
Δεν είναι λογική η πρότασή σου το "φυσικά" δεν το βάζω, γιατί φυσικά θα γίνουν μόνο ΑΝ και ΟΤΑΝ τα γνωρίσουμε επιστημονικά.

Υπάρχουν φυσικά φαινόμενα που τα έχουμε εξηγήσει και άλλα ανεξήγητα που τα εξετάζουμε.
Αυτά έχουν αναλάβει να τα εξηγήσουν και να τα εξελιξουν όλοι οι κλάδοι της ψευδεπιστήμης.
Δώσε την λέξη “ψευδεπιστήμες” σε μηχανή αναζήτησης και θα μάθεις ποιες είναι. (ανάμεσά τους και οι αστρολόγοι, οι πνευματιστές, οι οι παραψυχολόγοι, Ουφολόγοι, κλπ )

όλο με τις λέξεις ασχολείσαι και ποτέ με την ουσία Γιάννη. Με κούρασες.
Άντε τα λέμε.
04/10/2011, 12:46:19
quote:
Μήπως και εσύ κάνεις διαγαλαξιακά εξωσωματικά ταξίδια μέχρι την Ανδρομέδα και “μπιγιον” όπως ο γεροξεκούτης δάσκαλος, και έχεις “άνωθεν” ή “άμοθεν” ενημέρωση?
“Ιλουμινάτι” και εσύ, και σύ μικρός θεός?

Αν είσαι κάτω των 18 δικαιολογήσαι, η πλειονότητα των παιδιών, - στα μικράτα μας – είχαμε τέτοιες φαντασιώσεις, - μεγαλώνοντας όμως -, στην ηλικία της λογικής αυτά εξαφανίζονται.

Αυτές τις μαλακίες θεωρείς φυσικά φαινόμενα που δεν θα τα μάθουμε ποτέ,?

Βρε gianipseftis, που είδες τον stiv να αναφέρεται σε διαγαλαξιακά ταξίδια έως την Ανδρομέδα ή να αναφέρεται σε Ιλλουμινάτι και μικρούς ή μεγάλους Θεούς;
Ο άνθρωπος πολύ απλά έγραψε:

quote:

Καταρχάς δεν μίλησε για φυσικά φαινόμενα κι όπως μπορεί κάποιος να δει δεν αναφέρθηκε σε τίποτα από όσα ανέφερες εσύ.
Γιατί φιλτράρεις τα γραφόμενα του μέσα από αυτόν τον τόσο έντονα παραμορφωτικό φακό;
Τα διάφορα ζητήματα που δε μπορεί να εξηγήσει η επιστήμη πρέπει να είναι σώνει και καλά αυτά που ανέφερες;

In anticipation of my resurrection...

04/10/2011, 13:00:57
quote:

quote:

όλο με τις λέξεις ασχολείσαι και ποτέ με την ουσία Γιάννη. Με κούρασες.
Άντε τα λέμε.

Ενώ για σένα η ουσία είναι να “βαφτίζεις” κάθε ανεξήγητο φαινόμενο, “μεταφυσικό” εε?

Για πες έστω και ένα από αυτά που εσύ ονομάζεις “μεταφυσικά”?

Οποιοδήποτε φαινόμενο μπορεί υπό τις ίδιες ΠΑΝΤΑ ελεγχόμενες συνθήκες να αναπαραχθεί/επιβεβαιωθεί με ΠΑΝΤΑ το ίδιο αποτέλεσμα, θεωρείται φυσικό.
Αν δεν μπορεί να εξηγηθεί το ονομάζουμε ανεξήγητο.

Υπάρχουν “φανταστικά” φαινόμενα που δεν επαληθεύονται πειραματικά και ούτε παράγουν ΠΑΝΤΑ το ίδιο αποτέλεσμα ΟΛΕΣ τις φορές που θα επαναληφθούν, αυτά δεν είναι φυσικά, και εσύ μπορείς να τα ονομάζεις όπως σου κάνει κέφι, δεν με ενδιαφέρει.

Η λογική ΔΕΝ είναι πάντοτε κοινή
Ζούμε σε κόσμο του παραλόγου δυστυχώς.

Δεν παίζω με τις λέξεις φίλε μου, εσύ κρύβεσαι πίσω τους.
Να είσαι καλά

04/10/2011, 15:08:31
quote:
Να είσαι καλά
εε εγώ το λέω αυτό! Θα μας κλέψεις και τις εκφράσεις; Α ρε Γιάννη τι θα κάνουμε μαζί σου
TinaGRΜέλος
04/10/2011, 15:26:37
Δεν γινεται να κανουμε κατι για τον ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ Γιαννη...Αυτος τα ξερει ολα!!ειναι ο πλεον ειδικος για ολα τα θεματα!!Μην του πατε κοντρα...