- Περί ψυχής - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ξεκαρδίζεται!Μάλλον το τρώει ο κώλος του!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
MelinaMΑυτό που περιγράφεις είναι αναπτυγμένο ψυχικό συναίσθημα δΙορατικότησας σε συνεργασία πνεύματος με ψυχή π.χ. έχω να δω κάποιον πολύ καιρό τον σκέπτομαι και μετά μία ώρα τον βλέπω αυτό δεν σημαίνει οτι την συγκεκριμένη στιγμή επενέβη το μεταφυσικό στο φυσικό διότι το μεταφυσικό υπάρχει ήδη μέσα σου με την μορφή της αϋλότητας από την στιγμή που γεννήθηκες μέχρι την στιγμή που θα πεθάνεις και αντιπροσωπεύεται με την ταυτότητα την άυλη της προσωπικότητας σου (κομματίδιο σαν άτομο) εφ΄όσον προήλθε προκαθορισμένα υπάρχει μέσα σου το μεταφυσικό με την έννοια της αϋλότητας και δεν κάνει τιποτα άλλο από το να το επιδεικνύει <--- 1η πρόταση
Προφυσικά σημαίνει προϋπήρχες και μεταφυσικά σημαίνει οτι μεταυπάρχεις και αφού φύγεις από την φύση επιστρέφεις εκεί που ήσουν αρα τα ψυχικά συναισθήματα και η πνευματική διορατικότητα που στο σύνολό τους είναι άϋλα άρα μεταφυσικά που σημαίνει μετά την φύση(ύλη) είναι αιώνια, εντός της ύλης που είναι μία μηχανικότητα υπάρχει ήδη από την στιγμή που γεννιέσαι ως τον θάνατο εντός την ύλης σου η αϋλότητά σου η προφύση σου και η μεταφύση σου και δεν κάνουμε τίποτα άλλο στην φύση από το να επιδεικνύουμε την ταυτότητα μας η οποία είναι ολοκληρωμένο φαινόμενο που είναι αιώνιο που προϋπάρχει και μεταυπάρχει απλώς επιδυκνύεται μέσω της ζωής με την ύλη ΙΣΤΟΡΙΚΑ <--- 2η πρόταση
215 λέξεις σε 2 μόνο πρoτάσεις !!! ... εκπληκτικό!!!
Εξακολουθώ να πιστεύω οτι είσαι μπερδεμένη.Βέβαια άποψή μου
είναι αυτή και δεν είσαι υποχρεωμένη να την δεχθείς.
Νομίζω οτι δίνεις εσφαλμένη ερμηνεία,όπως και <άλλοι>,στον
όρο <<φυσικό φαινόμενο>>.
Δεν μπορώ να κάθομαι να εξηγώ κάθε φορά που λέω κάτι και τι
ακριβώς εννοω.Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει αμέσως,σημαίνει οτι
δεν είναι έτοιμος για συζήτηση.
Οπότε χάρηκα που τα είπαμε,αλλά δεν θα συνεχίσω,επειδη κάνεις
το λάθος της επανάληψης στερεότυπων εκφράσεων,κάτι σαν παπαγαλία
χωρίς βαθιά κατανόηση.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αυτό σε αρέσει ;;;
Αυτό είναι πολύ πρώτο...πατριώτη!!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΔεν μπορώ να κάθομαι να εξηγώ κάθε φορά που λέω κάτι και τι ακριβώς εννοω.
[η κρυμμένη πρόταση]
quote:
Δεν μπορώ να κάθομαι να εξηγώ κάθε φορά που λέω κάτι και τι ακριβώς εννοω γιατί δεν ξέρω πραγματικά κι εγώ τι εννοώ
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΑν κάποιος δεν καταλαβαίνει αμέσως,σημαίνει οτι δεν είναι έτοιμος για συζήτηση.
[η 2η κρυμμένη πρόταση]
quote:
Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει αμέσως, σημαίνει οτι δεν είναι έτοιμος για συζήτηση και ασφαλώς δεν σημαίνει ότι εγώ δεν του εξηγώ σωστά γιατί εγώ δεν κάνω λάθος ποτέ
quote:quote:
Αυτό σε αρέσει ;;;
Αυτό είναι πολύ πρώτο...πατριώτη!!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ρε μεγάλε τι βλέπω ; Έμαθες να χρησιμοποιείς το [quote][/quοte] ;;; Μπράβο ρε φωστήρα μου, μπράβο ... ![]()
quote:
ζιπ δεν παιζεσαι με τιποτα
Παίζεται και παραπαίζεται!!
Δεν βλέπεις σε τι κόπο μπαίνει?![]()
![]()
![]()
Το τσιράκι του Οsho,που παπαγαλίζει τα λόγια
του δασκάλου του.
Αλλά,με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!!
Δεν υπάρχει άλλος απόψε να τον κοντράρει και θέλει να παίξει
μαζί μου,το κακόμοιρο το πλασματάκι!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΤο τσιράκι του Οsho,που παπαγαλίζει τα λόγια του δασκάλου του. Αλλά,με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!!
Τώρα έγινα και τσιράκι του Osho ; Μη μου το λες γιατί θα σε τσιρ-ώσω*
*τσιρώνω στα Ποντιακά σημαίνει ακυρώνω