- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΓιατι να μην σκεφθω,εξ αιτίας της στάσης σου οτι ο λογαρισμός Πελεγκρίνο,ειναι δικός σου Admin και παίζεις μπιλιάρδο με τον Ζιπ,στην πλάτη μας?
[...]
Αν είναι δυνατόν μετα απο αυτό,ενα σοβαρό άτομο να θέλει να προβεισε συνάντηση μαζί σου!! Και πως γνωρίζω οτι δεν θα εχεις μαζί σου και τον κολλητό σου Ζιπ [ Ε, ρε Admin, ποιος να σου το 'λεγε, ε; πως θα γινόμασταν και κολλητοί ... ] ωστε να κάνει πράξη τις απειλές του?
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, ήταν που ήταν "συγκλονισμένος" ο Admin από τις ερμηνείες που έδινες στα λεγόμενά του, τώρα με το παραπάνω μήνυμα ... τον καράφλιασες εντελώς. Άκου να έχει και μένα μαζί του ;;;!!! .... Άκου ο Πελεγκρίνο να είναι λογαριασμός του Admin ... ;;;!!! Ειλικρινά ... να γελάσω ή να κλάψω ;;;
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΛυπάμαι Admin,ειλικρινά λυπάμαι που θα πάψω να είμαι μέλος του esoterica.Ηταν το πρώτο και μάλλον το τελευταίο φόρουμ που συμμετείχα στην ζωή μου. Ευχαριστω παρα πολύ ολα τα μέλη του φόρουμ για τις ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις ,που είχα μαζί σας! [ Ευχαριστείς - ασφαλώς ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ μαζί σου - αλλά ένα συγνώμη για τις παπαριές που έλεγες τόσο καιρό, δεν ζητάς ... ]

Edited by - zip on 28/06/2011 23:16:43
quote:
Τα mails τα έχω στείλει στο forums@esoterica.gr με κοινοποίηση στο esoterica@esoterica.gr από τον δικό μου λογαριασμό στο yahoo.gr.
Καλά zip, έχεις μείνει πολλά χρόνια πίσω! ![]()
Τα emails αυτά έχουν απενεργοποιηθεί εδώ και τουλάχιστον 4-5 χρόνια λόγω κατακλυσμού spamming. Βέβαια, μπορεί σε κάποια σημεία του site να έχουν ξεχασθεί αυτές οι διευθύνσεις.
Οι λογαριασμοί της Διαχείρισης είναι προσβάσιμοι μέσω της λειτουργίας αποστολής email των forums (
), όπως ισχύει για κάθε μέλος.
Παρολαυτά σου στέλνω άμεσα το δικό μου email να στείλεις ότι θέλεις.

Anyway, περιμένω το mail σου ...
τα μηνύματα ελήφθησαν.

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ - Απεστάλη: 28/06/2011, 22:03:22
...
Γιατι να μην σκεφθω,εξ αιτίας της στάσης σου οτι ο λογαρισμός
Πελεγκρίνο,ειναι δικός σου Admin και παίζεις μπιλιάρδο με τον
Ζιπ,στην πλάτη μας?
...
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ - Απεστάλη: 28/06/2011, 22:03:22
...
Δεν μπορείς να δεχθείς οτι είμαι απλά ενας ανθρωπος με μια κάποια
οξυδέρκεια,που διαβάζει και κρίνει.
...
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, ο οξυδερκής
------------------------------------------------------
Βέβαια,
και έτσι όπως έχει εξελιχθεί η όλη κατάσταση,
το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει ο Πελεγκρίνο θα ήταν μια αντρίκια εξήγηση -τουλάχιστον ως Πελεγκρίνο- για του λόγου το αληθές σχετικά με τον λογαριασμό του.
Να συμπληρώσω επίσης, ότι ο λόγος που δεν έχουμε αποκαλύψει την ταυτότητά του είναι ότι πρόκειται για ένα αξιόλογο μέλος των forums και θεωρούμε κατά κάποιον τρόπο επιπολαιότητα την κίνησή του να συμμετάσχει με τον παραπλανητικό λογαριασμό Πελεγκρίνο.
Είναι πραγματικά κρίμα.
Δώσαμε περιθώριο στο φιλότιμο... ![]()
----------------------------------------------------
quote:
Λυπάμαι Admin,ειλικρινά λυπάμαι που θα πάψω να είμαι μέλος του
esoterica.Ηταν το πρώτο και μάλλον το τελευταίο φόρουμ που
συμμετείχα στην ζωή μου.Ευχαριστω παρα πολύ ολα τα μέλη του φόρουμ για τις ομολογουμένως
πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις,που είχα μαζί σας!
Εν τέλει ΝΙΚΟΜΑΧΕ,
αν και αυτά που έγραψες στο μήνυμά σου(Απεστάλη: 28/06/2011, 22:03:22) ήταν ιδιαίτερα προσβλητικά, πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε γιατί θες να αποχωρήσεις.
Και κάτι άλλο:
Αφού, όπως έγραψες στο μήνυμά σου(Απεστάλη: 28/06/2011, 18:57:05)
quote:
Admin συμφωνω με ολα τα άλλα που γράφεις,εστω και
βεβιασμένα,αλλά πάντως συμφωνώ.Με το κατωτέρω ομως...
[...]
συμφωνείς με όλα τα άλλα που έγραψε ο Admin, γιατί τελικά στο μήνυμά σου(Απεστάλη: 28/06/2011, 22:03:22) καταφέρεσαι τόσο έντονα εναντίον των πραγμάτων που πριν είχες δηλώσει ότι συμφωνείς;
Σε ενόχλησε τόσο πολύ η δημοσίευση της πρόσκλησης για συνάντηση; (κι εσύ ο ίδιος το είχες αναφέρει άλλωστε, πως είχε συζητηθεί και πριν από αρκετούς μήνες κάτι τέτοιο).
...
...

Τελικά πάντως ΝΙΚΟΜΑΧΕ σε κάθε πρόταση για συνάντηση ενώ "το θες αρχικώς πάρα πολύ",
τη μια πεθαίνει ο πενθερός σου, την άλλη έρχονται τα παιδιά στο σπίτι, την παράλλη σε έχουν σοκάρει οι διπλές εικονικές προσωπικότητες, την παρα-παράλλη φοβάσαι μήπως σου φέρουμε τον zip παρέα...
Το αποτέλεσμα:
μην τον είδατε, μην τον απαντήσατε τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ! ![]()
Να σαι καλά βρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ.![]()

quote:
Ένα από αυτά τα στοιχεία είναι και ένας πίνακας [τον οποίο θα βρείτε εδώ για downloading > http://www.scribd.com/doc/58904305/nikomaxos-freemeteo ] στο οποίο φαίνονται οι αποκλίσεις των μετεωρολογικών στοιχείων της περιοχής που ισχυρίζεται ο NIKOMAXΟΣ πως γράφει με αυτά που δίνει η ιστοσελίδα www.freemeteo.com. Οι αποκλίσεις αυτές αφορούν 7 ημέρες και όπως θα δείτε καμία ημέρα δεν συμπίπτει με τα στοιχεία που αναφέρει ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ για την περιοχή "του".
Zip ετσι απο περιεργια ειδα ,αν κανω λαθος πεσ'μου,πως συγκρινεις την δικη του περιοχη εκει που γραφεις Νικομαχος και απο κατω παρνεις τα στοιχεια του κσιρου που αντιστοιχουν στην Ταναγρα σε αλλο νομο και σε αποσταση περι 100 χιλ..
Φυσικο επακολουθω ειναι να υπαρχει αλλος καιρος στην Ταναγρα και αλλος στο μερος που ειναι ο Νικομαχος.
σου διόρθωσα το quote: είχες ξεχάσει να βάλεις την κάθετο (/) μετά το κλείσιμο του quote και δε λειτουργούσε.
Ο σωστός τρόπος είναι:
[quote] KEIMENO [/quote]

quote:
Αμαλια
Σε ενόχλησε τόσο πολύ η δημοσίευση της πρόσκλησης για συνάντηση;
Αμαλία εισαι εξυπνη γυναίκα,γιατι το κρύβεις?
Δεν με ενόχλησε η δημοσίευση,αλλά η <απειλή> που
την συνόδευε.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.