- 19 Ιουνίου 2016-30 Νοεμβρίου 2019:Οι 1260 μέρες των 2 προφητών! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Να οπλίσω ή θα αναλάβεις μόνος σου?![]()
Δικαιούσαι κι εσύ έναν Ρωμαίο κατ' αποκλειστικότητα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
sesostris,ναι,αλλά να σου δίνει δυνατότητα η χώρα σου να βρεις μία δουλειά,και όχι να σκέφτεσαι να γίνεις μετανάστης στα ξένα...Εδώ στην Ελλάδα,δεν υπάρχει τίποτα,και για μένα πλεον που δεν κατάφερα να αποκτηαω προϋπηρεσία ούτε για να τυλιγω σουβλάκια,ποιος να με πάρει στην δούλεψή του;
Εσύ βρε Γιώργο σε προηγούμενο μήνυμά σου προ μηνών, έγραφες ότι αν έπεφτε έξω και η τότε πρόβλεψή σου, θα έφευγες για την Γερμανία και θα φρόντιζες να φτιάξης εκεί την ζωή σου. Τώρα τα στρίβεις και μιλάς για την ανεργία στην Ελλάδα? Αλήθεια τι πτυχίο έχεις και δεν βρίσκεις δουλειά? Ή μήπως καλό το καθισιό αλλά σαν την ξάπλα δεν έχει.
*
quote:
KALACHAKRA
Ο Τραϊλάνγκα γιόγκι διαψεύδει όλα τα ανωτέρω "φαίνεται".
Ο καθένας με τον πόνο του.
*
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Μ'εστειλες....
Football manager?There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Η μαθητεία μου δίπλα στον μοναχό,ήταν η εξής:Πως να βγαζεις μέσα από την Άγια Γραφή ότι το 2018 τελειώνει ο κόσμος!Και εγώ ο μαλακας το έβγαλαν,ω ναι,το έβγαλαν,μέσα από την Άγια Γραφή!
Τελείωσε τη σχολή του Μάξιμου: Διαχείριση ανθρώπινων στόκων
quote:
Kalachakra
Αν αναθεωρήσω τις θέσεις μου για τις θρησκείες δε σε ξεπλένει ούτε ο Πηνειός βλάκα.
WOW!
Ο Αμαζόνιος είναι αρκετός?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Την αποψη μου οσο αφορα το συγκεκριμενο τοπικ την εχω πει πιο πανω οποτε λιγο humor δεν νομιζω οτι βλαπτει εσενα ουτε κανενα αλλον που διαβαζει ετουτο το τοπικ ![]()
Και για να πω ξανα την αποψη μου θεωρω οτι ουσιαστικα την απαντηση στο θεμα ετουτου του τοπικ την δινει το θεμα και η εξελιξη ενος αλλου τοπικ(συγνωμη αν ισως προτρεχω αλλα αυτο πιστευω)το οποιο ειναι το τοπικ το μελαχροινακι το οποιο ειχε την καλοσυνη να μας δωσει η Ασημενια Λυκαινα προς αναγνωση![]()
ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΙΤΛΟ : ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ .
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ....) ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ.
ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ = ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !!!
quote:
ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ.
ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΙΤΛΟ : ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ .
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ....) ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ.
ΜΜΜ...
ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ MASVIDAL,
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
-ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ = ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !!!-
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Εγώ όμως που πρέπει να διαχωριστώ και να διαχωρίσω για να μπορέσω να συζητήσω τι μπορώ να κάνω;;
Θεωρήστε με σκύλο.
Ένα σκύλο που παρατηρεί τη συμπεριφορά των ανθρώπων.
Φίλε steelspring, κάπως καταλαβένω αυτά που λες, αλλά πάντως δεν είμαι και 100% ότι κατάλαβα.
Σκέφτικα να το κάνουμε κάπως μαθηματικά... Τί θέλω να πω;
Να το δούμε απο την μαθηματική πλευρά.
Άν ο κάθε ένας που περπατάει στον πλανήτη γή είναι μοναδικός στο είδος του, αλλιώς να το πω, είμαστε όλοι διαφορετικοί σαν συμπέρασμα
βγάζω ότι κάθε φορά που θα πλησιάζει ένα Α μία Γ θα έχουμε διαφορετικά αποτελέσματα... Ακόμα και αν βάλουμε ξανά τον ίδιο Α και την ίδια Γ αλλά σε άλλη χρονική στιγμή το αποτέλεσμα πάλι θα είναι
διαφορετικό...
Όταν ρωτάς ποιά είναι τα κρητήρια που επηλέγει μία γυναίκα, κοπέλα έναν άντρα, αν είμουνα εγώ γυναίκα δεν θα μπωρούσα να απαντήσω, πάντα με την δική μου σκεπτική μεριά... Να κρίνω λίγο τον εαυτό μου... Δεν υπάρχουν συγκεκρημένα πρώτυπα και κανόνες, χάρακες... Όλα είναι στάσημα και την ίδια στιγμή ταλαντεύοντε. Στο μυαλό πάντα θα κάνουμε διάφορες σκέψεις, η πράξεις όμως είναι αυτές που αποτελούνε την πιό σωστή προσέγκιση στο θέμα αυτό. Έτσι πιστεύω...
Ότι σου έρχετε στο μυαλό υπάρχει, αρεκεί να το βρείς!

quote:
Όταν ρωτάς ποιά είναι τα κρητήρια που επηλέγει μία γυναίκα, κοπέλα έναν άντρα, αν είμουνα εγώ γυναίκα δεν θα μπωρούσα να απαντήσω, πάντα με την δική μου σκεπτική μεριά... Να κρίνω λίγο τον εαυτό μου... Δεν υπάρχουν συγκεκρημένα πρώτυπα και κανόνες, χάρακες... Όλα είναι στάσημα και την ίδια στιγμή ταλαντεύοντε. Στο μυαλό πάντα θα κάνουμε διάφορες σκέψεις, η πράξεις όμως είναι αυτές που αποτελούνε την πιό σωστή προσέγκιση στο θέμα αυτό. Έτσι πιστεύω...
Θα συμφωνησω απολυτα!!!!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai