ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι ΝΑΖΙ ο ALDEBARAN και η μυστική τεχνολογία! - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Οι ΝΑΖΙ ο ALDEBARAN και η μυστική τεχνολογία! - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Loco51 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
Unknown_DarkstarΝέο Μέλος
21/02/2014, 00:55:31
Φιλε μου Sesostris ευχαριστω πολυ για τα σχολια σου και μπορω να αναφωνησω κ επιτελους ενας ανθρωπος που <<εχασε>> τα λογικα του.Η φραση σου δεν είναι τίποτε περισσότερο από αιρέσεις της επίσης αιματοβαμμένης θρησκείας του ιουδαϊσμού δεν απεικονιζει παρα την πραγματικοτητα.

Καταφεραν να δημιουργησουν μια θρησκεια που θα διχασει το λαο και να τον αποσπασει απ την αναζητηση της εσωτερικης αρμονιας.

Στο ερωτημα σου σε ποια αληθεια αναφερομαι εχει να κανει με τη δημιουργια κ το λογω υπαρξης του ατομου σ ενα κοσμο που εχει αρχη κ τελος.Αγωνιζομαστε μια ζωη για ν αποκτησουμε καποια στοιχειωδη αγαθα η οτιδηποτε αλλο αναλογα απ τις φιλοδοξιες του καθενος κ ξαφνικα καποια στιγμη συνειδητοποιουμε ποιος λογος,γιατι...Κ εδω ερχεται ο εσωτερικος μου ανωτερος εαυτος που αναθεωρει τη λογικη μου και με οδηγει στον Αρχιτεκτονα,σε ενα παραλληλο συμπαν οπου η υλη δεν υφισταται.

Επετρεψε μου να διαφωνισω στον συσχετισμο που αναφερεις οτι για να ανοιξει η καρδια πρεπει να ανοιξουμε τα ματια επειδη τα ματια συνδεονται με τη λογικη κ πολλες φορες η λογικη πλανατε.Οταν θα χασουμε το μυαλο μας στην κυριολεξια,τοτε θα αποκατασταθει κ η ισορροπια.Οσο για τη παιδεια συμφωνω κ επαυξανω που λενε.

Ευχαριστω!!!

21/02/2014, 10:54:54
quote:
....
quote:
Unknown_Darkstar
Αναγνωριζεις τις αληθινες ιδιοτητες του χριστιανισμου κ τον απορριπτεις;

Το 99% των αθέων απέρριψαν το χριστιανισμό μετά από την μελέτη της Βίβλου....
Εδώ γελάνε. Μάλλον copy/paste από αντι χριστιανικά βιβλία κάποιων που ίσως διάβασαν τις περικοπές της βίβλου που τους βόλευαν ως "επιχειρήματα" + κάποια από τρίτο χέρι ιδέα περί των λαϊκών αντιλήψεων επί της βίβλου... ίσως...

21/02/2014, 10:57:19
quote:

....
Ερωτηση προς Χριστιανους.Ποιος ζει τη ζωη του συμφωνα με το αληθινο χριστιανικο δογμα κ οχι με τον υποκριτικο μανδυα του Χριστιανισμου;Εγω δεν γνωριζω καποιον τοποθετω κ τον εαυτο μου μεσα αλλα εχω μια αυτοταπεινωση κ σεβομαι τις πεποιθησεις του καθενος....
Οπότε βλέπεις ότι ρωτάς μια ερώτηση που είναι αδύνατο να απαντηθεί; Ποιος θα ομολογήσει ότι "ζει τη ζωη του συμφωνα με το αληθινο χριστιανικο δογμα" από τη μιά (θα είναι έπαρση ακόμα κι αν το κάνει!) και ποιος από την άλλη θα το αρνηθεί (άρα θα αυτοκατηγορηθεί ως "αιρετικός" - γιατί αν δεν ζει τη ζωη του συμφωνα με το αληθινο χριστιανικο δογμα τι είναι;)

21/02/2014, 20:12:53
quote:
panpam
Εδώ γελάνε. Μάλλον copy/paste από αντι χριστιανικά βιβλία κάποιων που ίσως διάβασαν τις περικοπές της βίβλου που τους βόλευαν ως "επιχειρήματα" + κάποια από τρίτο χέρι ιδέα περί των λαϊκών αντιλήψεων επί της βίβλου... ίσως...

Όπως πάντα επίκαιρος και με βαθύ στοχασμό.

*

24/02/2014, 01:53:11
Ο Ιησους μπορει να παρει φορα. Εμεις οι υπερελληναρες ειμαστε Θεοι και το συμπαν μας ανοικει. Διαφωνω οτι ο νηματοθετης ηθελε να επιτεθει στους αμνους του θεου μεθ'ημων. Απλα κανει το χρεος του ως Ελληναρας. Sieg Heil! Η ωρα να ανοιξη η πυλη του Μαυρου Ηλιου ειναι ΤΩΡΑ! Ζητω το Ελληνικο εθνος! Εμεις οι πραγματικοι Ελληνες ειμαστε οι εξυπνοτεροι απογονοι πιθηκων στο συμπαν! Πως ειναι δυνατων να μας φορτωσουν αυτες τις Ιουδαικες ανοησιες που απευθυνονται στους φτωχους και στους αδυνατους; Εμεις ειμαστε απογονοι του Δια και ειμαστε πανισχυροι!

24/02/2014, 03:16:21
Σε σχεσι με τα ορθωγραφηκα λαθoi απλα να σας ενιμαιροσω οτι εινε τρηκ για να μπαιρδαιψω τους ανθελινεζ καθος θα εχετε καταλαβη ποσο εχτιμο τους κωμπλεκσικους και την Ελινικι υπεργλοζα μας. Πριν απο εμας τιπωτα και μαιτα απο εμαζ το χαως και ολει η υπολιπι κατουρριζαν στο πιγαδι. Αιμις δοσαμε το φοζ ακομα και στον Ηλιο! Μια πορδη ενος Ελληναρα μπορει να πνικσει στην βρομα εκατωμοιρια ανθελλινεζ!

Ζιτο το Ελινικο εθνωζ! Ζιτο ο ρατσισμωζ! Ζιτο η Χρισι Αβγι!

Θα τους φαμαι ζοντανουσθ τους ανθελινεζ της ναιας τακσις πραγματον!

19/03/2014, 11:05:56
quote:

Φιλε μου Sesostris ευχαριστω πολυ για τα σχολια σου και μπορω να αναφωνησω κ επιτελους ενας ανθρωπος που <<εχασε>> τα λογικα του.Η φραση σου δεν είναι τίποτε περισσότερο από αιρέσεις της επίσης αιματοβαμμένης θρησκείας του ιουδαϊσμού δεν απεικονιζει παρα την πραγματικοτητα.

Καταφεραν να δημιουργησουν μια θρησκεια που θα διχασει το λαο και να τον αποσπασει απ την αναζητηση της εσωτερικης αρμονιας....

Θα έλεγα ότι αν (και για όσο) η αναζήση μένει χωρίς ανεύρεση τότε ο άνθρωπος είναι ανοιχτός σε πολλές προτάσεις. Δεν θα γινόταν χριστιανόί αν αυτό που είχαν τους ικανοποιούσε.

19/03/2014, 12:13:11
quote:
panpam
Θα έλεγα ότι αν (και για όσο) η αναζήση μένει χωρίς ανεύρεση τότε ο άνθρωπος είναι ανοιχτός σε πολλές προτάσεις.

Εξαρτάται που ψάχνεις,
quote:
panpam
Δεν θα γινόταν χριστιανόί αν αυτό που είχαν τους ικανοποιούσε.

Σαν γνήσιος απολογητής, σκόπιμα ή από παντελή άγνοια της ιστορίας, φτύνεις στους τάφους εκατομμυρίων θυμάτων της χριστιανικής αγάπης.

*

19/03/2014, 12:17:15
quote:

quote:
panpam
Θα έλεγα ότι αν (και για όσο) η αναζήση μένει χωρίς ανεύρεση τότε ο άνθρωπος είναι ανοιχτός σε πολλές προτάσεις.

Εξαρτάται που ψάχνεις,
quote:
panpam
Δεν θα γινόταν χριστιανόί αν αυτό που είχαν τους ικανοποιούσε.

Σαν γνήσιος απολογητής, σκόπιμα ή από παντελή άγνοια της ιστορίας, φτύνεις στους τάφους εκατομμυρίων θυμάτων της χριστιανικής αγάπης.

"Απολογίες" ονομάζεις εσύ τις προτάσεις; Δεν απολογούμαι - προτείνω τρόπους δράσης.

19/03/2014, 12:48:44
quote:
panpam
"Απολογίες" ονομάζεις εσύ τις προτάσεις; Δεν απολογούμαι - προτείνω τρόπους δράσης.

Ο ευρών προτάσεις και τρόπους δράσης του panpam αμοιφθήσεται.

*

19/03/2014, 12:53:59
quote:

quote:
panpam

Ο ευρών προτάσεις και τρόπους δράσης του panpam αμοιφθήσεται.

...

Αν με βλέπεις σαν «απολογητή» δική σου έκφραση – κατ’εμέ δεν αντικατοπτρίζει τα γεγονότα. Εσύ τι είσαι;
Εγώ είμαι εδώ γιατί έχω διάθεση να συζητήσω. Φιλικά.
Οι προτάσεις είναι πάντα υπό συζήτηση αλλά μοιάζει να λείπουν οι συνομιλητές.
Ή στην περίπτωσή σου οι αναγνώστες γιατί ξεκάθαρα έθεσα πρόταση "Δεν θα γινόταν χριστιανόί αν αυτό που είχαν τους ικανοποιούσε"