ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι ΝΑΖΙ ο ALDEBARAN και η μυστική τεχνολογία! - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Οι ΝΑΖΙ ο ALDEBARAN και η μυστική τεχνολογία! - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Loco51 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
LocoΜέλος
27/01/2005, 09:17:48
Γειά σας!

quote:
Υπάρχει πουθενά αυτή η εικόνα στο διαδίκτυο;

Το "Ε" ATIA του ΛΙΑΚΟ;;;

Skeptic εάν κάνεις υπομονή σύντομα θα υπάρχει ιστοσελίδα του Λιακόπουλου
στο δίκτυο. Αυτή τη στιγμή είναι υπο κατασκευή.

check it out: www.liako.gr

I 'm Big in Japan!!

tonisΜέλος
29/01/2005, 09:03:33
ΤΟ SITE ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΑ 2 ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ
skepticΜέλος
29/01/2005, 21:56:29
Έχουμε το χάρισμα της υπομονής...

Μέχρι να βγεί ο ΛΙΑΚΟnline απολαύστε εδώ το πρωτότυπο σκάφος Vril-1 της Vril Society κατασκευασμένο ήδη στη δεκαετία του 1920.

Όριστε και τα σχέδια...

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

LocoΜέλος
30/01/2005, 00:35:18
Γεια σας!

quote:
ΤΟ SITE ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΑ 2 ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ

Λες να μην το γνωρίζω αυτό φίλε TONIS; Το καλό που του θέλω η ιστοδελίδα να είναι καλή αλλιώς δεν εξηγείτε ο μεγάλος χρόνος κατασκευής.

Skeptic ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. Θα επιστρατεύσω τα γερμανικά μου για να διαβάσω τι γράφει στο σχέδιο. Μερικά δεν είναι ευανάγνωστα. Θα μεταφράσω τα υπόλοιπα κατά λέξη.

"Ελαφρώς οπλισμένος Ιπτάμενος Δίσκος τύπου Vril."

Διάμετρος: 11,50 μέτρα
Μηχανισμός ώσης/ προώθησης: Schumann Levitator (θωρακισμένο)
Χειρισμός: επιταχυντής μαγνητικού πεδίου
Ταχύτητα: 2900 χιλιόμετρα ανά ώρα (μέχρι στιγμής) με δυνατότητα να φτάσει τα 12000 χιλιόμετρα ανά ώρα.
Εμβέλεια (χρόνος πτήσης): 5½ ώρες ( γίνονται δοκιμές για ανεφοδιασμό στον αέρα)
Οπλισμός: ?????? τηλεχειριζόμενος ?????? ???????
Πλήρωμα: (ανάλογα την αποστολή) 1 εως 3 άντρες.
Διαστημική ικανότητα: 100%
Ικανότητα αιώρησης: 12 λεπτά
Γενικές πτητικές ικανότητες: ανεξαρτήτως καιρού , μέρα και νύχτα
Ωρίμανση μοντέλου (για μαζική παραγωγή): περίπου σεπτέμβριος 1944 ίσως και νωρίτερα.

I 'm Big in Japan!!

skepticΜέλος
30/01/2005, 15:37:52
Ξέρεις γερμανικά;;;

Α, πολύ ωραία, τότε θα βοηθήσεις στη μετάφραση!

Αυτά τα σχέδια και οι φωτογραφίες υποτίθεται είναι από κλεμμένα άκρως απόρρητα αρχεία των SS μετά τον Β’ΠΠ, τα οποία είχαν πάρει και οι αμερικάνοι με την επιχείρηση Paperclip, λίγο αργότερα οδήγησε στο ατύχημα του Roswell, προφανώς σε κάποια επιχείρηση πτητικής δοκιμής των δίσκων...... Η όλη τεχνολογία – τεχνογνωσία των ιπτάμενων δίσκων παρέμεινε και παραμένει ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ από άκρως απόρρητη (διαβάθμιση: Majestic), από τις υπερδυνάμεις και τους υπερπλούσιους illuminati (Rockefellers, Rothchilds, JP Morgan κλπ) γιατί θα καταργούσε σταδιακά τον ενεργειακό και χρηματικό έλεγχο που είχαν οι τελευταίοι στα διάφορα έθνη του πλανήτη Γη. Βέβαια το πως διέρευσαν και βρίσκονται τώρα τελευταία στην διάθεση όλων (εκτός από τα λεπτομερή σχέδια του κινητήρα) είναι ένα πολύ σοβαρό ερώτημα...

Τα SS είχαν κάνει ένα ειδικό department που είχε απορροφήσει την τεχνογνωσία κατασκευής ιπτάμενων δίσκων από την Vril Society, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα πολεμικό όπλο που θα άλλαζε δραματικά την ροπή του πολέμου. Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες από δίσκους που έχουν το γνωστό σήμα του διπλού κεραυνού SS πάνω στην άτρακτο.
Άλλα όπως ήδη εξήγησα, αυτό αποδείχτηκε αδύνατον γιατί η ίδια η ηλεκτρομαγνητική κινητήρια ενέργεια βασισμένη στην ψυχρή σύντηξη, δεν επέτρεπε το σκάφος να κάνει εκτεταμένους ελιγμούς στον 3-Δ χώρο όπως τα συμβατικά μαχητικά ή τα βομβαρδιστικά, μπορούσαν να στρίψουν κάτω από υψηλές ταχύτητες μόνο κοφτά κατά 90, 45 ή 22,5 μοίρες...(Βεβαία εδώ δεν μπαίνουν στον κόπο να μας εξηγήσουν τι μπορεί να πάθει το πλήρωμα κατα την διάρκεια ενος τέτοιου απότομου ελιγμού από τα υπερβολικά g's --> θα γίνει κιμάς)... Επίσης τα διάφορα πυροβόλα που δοκίμασαν να τοποθετήσουν πάνω τους, έκαναν πολύ ασταθή τον δίσκο, όποτε και κρίθηκε άχρηστο ως οπλικό σύστημα και χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως μεταφορικό μέσο. Έτσι λένε τουλάχιστον.

Τώρα όσον αφορά για τον κινητήρα αιώρησης-αντιβαρύτητας Schumann Levitator, αυτός πήρε το όνομα του από τον επικεφαλή επιστήμονα της Vril και Thule Society, Dr. W. Schumann. Ο Schumann συνεργάζονταν σε αυτό το project και με έναν άλλον επιστήμονα τον Viktor Schauberger οι οποίοι πήραν τις αρχικές επιστημονικές πληροφορίες σε μία μυστική ανώτατη συνάντηση των απόκρυφων γερμανικών ταγμάτων Vril, Thule και του DHvSS-(Die Herren vom Schwarzen Stein) το 1919 από τα γυναικεία mediums της Vril Society, Sigrun και Maria Orsitsch στο Ramsau - Berchtesgaden, διαμέσου (εξ ου και η λέξη medium) των εξωγήινων πνευμάτων του συστήματος Aldebaran!!!

H πρώτη επιτυχημένη πτητική δοκιμή έγινε το 1934, το πρωτότυπο σκάφος (Vril-1) είχε την κωδική ονομασία RFZ-1 και μπόρεσε και αιωρήθηκε μέχρι και τα 60 μέτρα, λίγο αργότερα ο πιλότος δοκιμαστής Lothar Waiz, το κατέβασε εσπευσμένα γιατί παρατηρήθηκε επικίνδυνα έντονη πτητική αστάθεια.

Η ιστορία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, έχει και συνέχεια για όποιον ενδιαφέρεται!

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

Edited by - skeptic on 30/01/2005 15:52:25

LocoΜέλος
02/02/2005, 01:45:29
quote:
Η ιστορία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, έχει και συνέχεια για όποιον ενδιαφέρεται!

Skeptic τι το ανοίξαμε το Topic;! Περιμένω κι άλλα ντοκουμέντα και στοιχεία πρός μελέτη.

Big in Japan!!

Edited by - Loco on 02/02/2005 01:46:34

skepticΜέλος
12/02/2005, 23:39:52
Ορίστε και ένα "δικό μας" σκάφος...
Τι.. δηλαδή, μόνο οι Γερμαναράδες έχουν νομίζετε;

Iσπανία, San Jose De Valderas, 01 Ιουνίου 1967. Της εμφάνισης προηγήθηκε ενημέρωση 42 (σύμφωνα με άλλη πηγή πάνω από 50) ατόμων, τα οποία περίμεναν την εμφάνιση !!!!

..."Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death." -- Adolf Hitler

LocoΜέλος
20/02/2005, 13:03:39
Χαιρετώ!

Ευχομαι κι εγώ να υπάρχουν δικά μας Διστημόπλοια προηγμένης τεχνολογίας, ας είμαστε όμως αντικειμενικοί φίλε Skeptic.

Το συγκεκριμένο Α.Τ.Ι.Α μοιάζει μάλλον για προϊόν φωτομοντάζ.
Το Δελφικό "Ε" στην κοιλιά του σκάφους είναι δυσανάλογα μεγάλο.
Είναι σαν Zeppelin με διαφήμιση. Επίσης φωτογραφία είναι κακής ποιότητας αλλά το Δελφικό "Ε" διακρίνεται πολύ εύκολα. Και γιατί να κάνει την εμφάνιση του στην Ισπανία και οχι στην Ελλάδα;

Βέβαια σε κάποιο βιβλίο που διάβασα παλιότερα για την ομάδα "Ε" γινόταν αναφορά απο τον συγγραφέα σε μικρές ομάδες (παρακλάδια) της ομάδας "Ε" που εντοπίζονταν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. Μια απο αυτές τις ομάδες είχε σύμφωνα με τον συγγραφέα την
έδρα της στην Ισπανία.
Επίσης απο την ημερομηνία εμφάνισης του συγκεκριμένου Α.Τ.Ι.Α συμπαιρένει κανείς πως έγινε σε μια εποχή που το ευρύτερο κοινό δεν γνώριζε για την ομάδα "Ε".

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!

20/02/2005, 13:28:24
Λοιπόν, έχετε προσέξει οτι το σύμβολο της Ομας Ε μοίαζει πολύ με το σχήμα στο λεβιέ ταχυτήτων?!

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
20/02/2005, 14:51:50
quote:
Λοιπόν, έχετε προσέξει οτι το σύμβολο της Ομας Ε μοίαζει πολύ με το σχήμα στο λεβιέ ταχυτήτων?!

έχουν δηλαδή κι αυτοί Reverse?

G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
LocoΜέλος
20/02/2005, 16:17:43
quote:

Πετυχημένη παρατήρηση φίλε 1900 και όπως πάντα πολύ καλό χιούμορ.
Τώρα βέβαια δεν ξέρω που έχει την όπισθεν, πάνω αριστερά ή κάτω δεξιά;
Απ΄οτι φαίνεται όμως μάλλον έχουν βάλει νεκρά και το έχουν αφήσει να κυλάει.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!

Lock_SmithΜέλος
20/02/2014, 04:30:35
Πίστη έχω φίλε μου, λεφτά δεν έχω...

Κι όπως αντιλαμβάνεσαι, η ΔΕΗ το Super Market και η Εφορία, δέχονται μόνον λεφτά και όχι πίστη.

Και στη τελική να σου πω και κάτι κι ας θυμώσεις, ο "Ιησούς είχε πίστη και τον σταυρώσανε", γιατί να μη σταυρώσουνε κι εμένα που στην τελική δεν πρόκειται και να αναστηθώ όπως ΔΕΝ αναστήθηκε και κανένας.

Αλήθεια, ξέρεις για ποιό λόγο γίνεται η αντεπίθεση στον Χριστιανισμό?
Εντάξει αφορμές υπάρχουν πολές και εξ ατομικεύονται για να "χωρέσουν" στα μέτρα του καθ' ενός.

Ο πραγμματικός λόγος, ξέρεις ποιός είναι?

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

20/02/2014, 10:03:26
quote:
Πίστη έχω φίλε μου, λεφτά δεν έχω...

Κι όπως αντιλαμβάνεσαι, η ΔΕΗ το Super Market και η Εφορία, δέχονται μόνον λεφτά και όχι πίστη.

Σωστός ο παίχτης... Γι'αυτό είχα πει κάποτε κι εγώ κάπου αλλού
Αφήστε το Λιβράγκα και ψάξτε για τα φράγκα
(με την έννοια είτε να τα ψάξετε/βρείτε για τον εαυτό σας, ή τουλάχιστον να αναγνωρίσετε την πηγή προέλευσης, το γενικότερο πλαίσιο και σκοπό...)
όπως άλλωστε βλέπετε (που είναι και επίκαιρο σε Ελλάδα και διεθνώς τόσες ΜΚΟ σκορπάνε χρήμα εδώ [λεφτά υπάρχουν!] κι εκεί σε όλους τους πιθανούς και απίθανους στόχους, από τη διάσωση της παρδαλής πεταλουδίτσας των Βορειοδυτικών Ανδεων μέχρι την αναγνωριση των δικαιωμάτων των κτηνοβατών της κάτω Πομερανίας)

Αυτοί είναι οι όροι του "παιχνιδιού" δυστυχώς.

Η πίστη (σε κάτι, σε οτιδήποτε μπορεί να είναι αυτό για τον καθένα)
σου δίνει απλώς το δικαίωμα στην ελπίδα (έστω και ψευτικη ή μικρή)
ότι ξεφεύγεις από τους low level όρους (=χρήμα, "θεσμοί" [κυρίως του καπιταλιστικού μοντέλου],κλπ)
και μπορείς υποτίθεται να δεις στα μάτια το ίδιο το παιχνίδι,
ή ακόμα περισσότερο αυτούς που στήσανε το παιχνίδι και το ορίσανε...

http://www.youtube.com/watch?v=IrL5MATVQO0 " target="_blank"> http://www.youtube.com/watch?v=IrL5MATVQO0

Χωρίς να σημαίνει όμως ότι ακόμα και στην περίπτωση που φτάσεις εκεί και τα καταλάβεις τα πάντα όλα
εχεις το περιθώριο ή τη δυνατότητα να αντιδράσεις.
Βλέπεις το παιχνίδι έχει βάλει μαντρόσκυλα και ρεφερι δικούς του σε κάθε πόστο, και έτσι το πιθανότερο είναι
στην όποια φιλόδοξη προσπάθειά σου για να ανεβεις αυτά τα level
να καταλήξεις στα ευαγή ιδρύματα είτε του Κορυδαλλού είτε του Δαφνίου, εάν είσαι "τυχερός" και δεν καταλήξεις [ή δεν σε έχουνε καταλήξει] "στο χώμα".

Αυτό είναι εξ ορισμού το τίμημα,
σε οποιαδήποτε δυνατή εξέλιξη ενδεχομένων,
όταν είτε δεν σου αρεσουν είτε οι όροι (κάποιοι ή όλοι), είτε το παιχνίδι (μερικώς ή όλον) , είτε οι παιχνιδοθέτες και οι παιχνιδοελεγκτές και κάνεις πραξη τη μαγική πολλαπλώς αναμασημένη λεξούλα (τζα!) "επ-ανάσταση".

Αλλιώς κάθεσαι κι εσύ κι εγώ και όλοι μας
και παίζεις το παιχνίδι,
είτε ως ηθοποιός είτε ως κομπάρσος, είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο, με μικρό ή μεγάλο ρόλο,
κατά το "σκάσε και κολύμπα...."

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Unknown_DarkstarΝέο Μέλος
20/02/2014, 16:01:50
Όταν αναφερόμαστε στον Χριστιανισμό νομιζω μιλάμε για πνευματικότητα κ για καθαρή ενέργεια,η υλη δεν υφίσταται εχει αρχή κ τέλος.

Τον Ιησού τον σταύρωσαν χωρίς να γνωρίζουν οι ίδιοι τι πράττουν αλλά τους ευχαριστούμε γιατί αυτή τι στιγμή ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου μιλάνε γι Αυτόν κ την αληθινή θεϊκή του υποστάση με την Ανάσταση Του.

Ο Χριστιανισμός δέχεται αντεπιθε

Unknown_DarkstarΝέο Μέλος
20/02/2014, 16:06:47
Έλεγα λοιπόν δέχεται αντεπίθεση για δύο λόγους κατά την ταπεινή μου άποψη.Πρώτον τον φοβούνται κ δεύτερον επειδή ειπώθηκαν θεϊκά λόγια πύρινα μπορώ να πω που για την τότε εποχή δεν είχαν ξανακούσει κ γι αυτο επικράτησε πάνω από όλους.Ευχαριστώ!

ΑΟΡΑΤΟΣΝέο Μέλος
20/02/2014, 19:54:20
Schwabe
Η ΠΙΣΤΗ, αυτό απαιτεί: ΤΥΦΛΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ, ΣΙΩΠΗ, ΕΡΜΕΙΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορεί να μας σκανδαλίσει, σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορεί να μας εισαγάγει «δαιμόνια». ΑΥΤΟΣ είναι ο ορισμός της πίστης.

Ειδάλλως θα λέγονταν ΓΝΩΣΗ.

!!!!!!
τα περικλειει ολα...

20/02/2014, 22:51:50
quote:
Unknown_Darkstar
Ερωτηση προς Χριστιανους.Ποιος ζει τη ζωη του συμφωνα με το αληθινο χριστιανικο δογμα κ οχι με τον υποκριτικο μανδυα του Χριστιανισμου;

Στέκω, Πανιερώτατε, και παρατηρώ που οι χριστιανοί σήμερα έχουνε στην πουσνάρα [= σακκούλα] τους τριώ λογιώνε θρησκείες.
Μία που τήνε λένε και δεν τήνε κάνουνε.
Μία που τήνε κάνουνε και δεν τήνε λένε.
Και μία που και τήνε λένε και τήνε κάνουνε.
Η πρώτη είναι η θρησκεία του Χριστού, η δεύτερη του Διαόλου, η τρίτη τση Κοιλιάς.

Ανδρέας Λασκαράτος "Τα μυστήρια της Κεφαλονιάς" 1856

Υ.Γ.
Καλώς όρισες στην παρέα μας, και καλή παραμονή.

*

20/02/2014, 22:56:22
Sesostris

Εκλεισε κανένα φόρουμ πρόσφατα?
Κάποιο site?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

21/02/2014, 00:12:13
quote:
Unknown_Darkstar
Ερωτηση προς αθεους.Τι να παει να πει αθεος.

Άθεος φίλε μου είναι αυτός που δεν δίνει στους φυσικούς νόμους που κυριαρχούν στο σύμπαν, εν πολλοίς αγνώστους σ' εμάς, τις ιδιότητες που δίνεις εσύ και κάθε θρησκευόμενος ανεξαρτήτως θρησκείας. Δηλαδή ότι αυτό που συμβατικά οι πιστοί των διαφόρων θρησκειών ονομάζουν Θεό, δεν έχει γιούς κόρες γυναίκες και εκλεκτούς λαούς, όπως τον θέλουν οι μυθοπλάστες των θρησκειών ανά τους αιώνες.
quote:
Unknown_Darkstar
Αναγνωριζεις τις αληθινες ιδιοτητες του χριστιανισμου κ τον απορριπτεις;

Το 99% των αθέων απέρριψαν το χριστιανισμό μετά από την μελέτη της Βίβλου.
quote:
Unknown_Darkstar
Γνωριζεις καποια αλλη ανωτερη δυναμη που κηρυτται μονο την Αγαπη κ να εχει κανει αισθητη την παρουσια του σε αυτον τον ματαιο κοσμο;

Εάν είχες διαβάσει την Καινή Διαθήκη, θα έβλεπες ότι ο Χριστός των ευαγγελίων δεν κηρύττει την αγάπη προς όλους, όπως πολύ πονηρά προπαγανδίζουν το ιερατείο και οι απολογητές, αλλά απευθυνόμενος προς τους μαθητές του, τους δίνει εντολή να αγαπιούνται μεταξύ τους. Τα δύο παρακάτω αποσπάσματα από το κατά Ιωάννη, είναι σαφέστατα.

«εντολήν καινήν δίδωμι υμίν ίνα αγαπάτε αλλήλους, καθώς ηγά­πη­σα υμάς ίνα και υμείς αγαπάτε αλλήλους. εν τούτω γνώσονται πάντες ότι εμοί μα­θη­ταί έστε, εάν αγάπην έχητε εν αλλήλοις.».ΙΩΑΝΝΗΣ 13: 34-35,

«Ταύτα λελάληκα υμίν ίνα η χαρά η εμή εν υμίν μείνη και η χαρά υμών πληρωθή. αύτη εστίν η εντολή η εμή, ίνα αγαπάτε αλλήλους καθώς ηγάπησα υμάς. μείζονα ταύτης αγάπην ουδείς έχει, ίνα τις την ψυχήν αυτού θή υπέρ των φίλων αυ­τού. υμείς φίλοι μου έστε, εάν ποιήτε όσα εγώ εντέλλομαι υμίν. ουκέτι υμάς λέγω δού­λους, ότι ο δούλος ουκ οίδε τι ποιεί αυτού ο κύριος· υμάς δε είρηκα φίλους, ότι πάν­τα ά ήκουσα παρά του πατρός μου εγνώρισα υμίν. ουχ υμείς με εξελέξασθε, αλλ’ εγώ εξελεξάμην υμάς, καί έθηκα υμάς ίνα υμείς υπάγητε και καρπόν φέρητε, καί ο καρ­πός υμών μένη, ίνα ό,τι αν αιτήσητε τόν πατέρα εν τω ονόματί μου, δω υμίν. Ταύ­τα εντέλλομαι υμίν, ίνα αγαπάτε αλλήλους.».ΙΩΑΝΝΗΣ 15: 11-17

Όσο για την χριστιανική αγάπη, η ιστορία είναι γεμάτη εγκλήματα και θηριωδίες όχι μόνο μεταξύ χριστιανών και εθνικών προκειμένου να επιβληθή η θρησκεία της...αγάπης, αλλά και μεταξύ των διαφόρων χριστιανικών ομάδων. Ορθοδόξων, Γνωστικών, Μαρκιωνιτών, Μανιχαϊστών, Παυλικιανών, Νικολαϊτών, Καρποκρατιανών, Αριανών, Βογομίλων κλπ, κλπ.
Βέβαια για να μην (αδικούμε) τους χριστιανούς, τα ίδια και χειρότερα όχι μόνο έγιναν, αλλά εξακολουθούν να γίνονται ακόμα και σήμερα από τους μουσουλμάνους ισλαμιστές. Βλέπεις και οι δυο αυτές θρησκείες, χριστιανισμός και ισλάμ, δεν είναι τίποτε περισσότερο από αιρέσεις της επίσης αιματοβαμμένης θρησκείας, του ιουδαϊσμού η οποία είναι η πρώτη διδάξασα. Μια ματιά στην Παλαιά διαθήκη, θα σε πέίση.

quote:
Unknown_Darkstar
Ανοιξτε την καρδια σας,ζουμε σε επικινδυνους καιρους,ας εχουμε λιγη ταπεινοτητα κ η αληθεια θα μας ελευθερωσει!

Σε ποια αλήθεια αναφέρεσαι; Την ιστορική, ή αυτή των απολογητών; Για να ανοίξη η καρδιά φίλε μου πρέπει ν' ανοίξουν προηγουμένως τα μάτια μας, γιατί αυτό που απελευθερώνει τον άνθρωπο δεν είναι η όποια θρησκεία που τον εγκλωβίζει σε δόγματα , αλλά η σωστή παιδεία που θα του διδάξη την ανιδιοτελή αγάπη και την αλληλεγγύη δίχως ανταλλάγματα στην μέλλουσα ζωή.

*

21/02/2014, 00:21:53
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Εκλεισε κανένα φόρουμ πρόσφατα?
Κάποιο site?

Καλώς ήλθες φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΕ από το κρατητήριο.
Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν έκλεισε κανένα site πρόσφατα και έχομε μέτοικους, μόλις το μάθω θα σε ενημερώσω.

Υ.Γ.
Μόνο συγκράτησε την ψυχραιμία σου στο μέλλον, γιατί δεν θέλω να σε χάσουμε.

*