- Ο σατανοθεούλης - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
zip:
Μήπως ; ... λέω μήπως ;
κάνεις λάθος ;
Λάθος? τα στοιχεία σου είναι καταγεγραμμένα στο e-mail μου και με το μύνημά σου ήρθαν μέσο του esoterica.
Aν επιμένεις ότι λέω ψέματα, μπορώ να φωτογραφίσω το συγκεκριμένο σου μήνυμα έχοντας ανοιχτό το e-mail μου και στη συνέχεια να το σκανάρω. Ή όπως έχει έρθει να κάνω απλά προώθηση σε όποιον έχει αμφιβολία.
Θα έπρεπε να ζητήσεις συγνώμη για την ενόχληση και να αφήσεις τα μήπως............Αυτό όμως απαιτεί τον καλό σου εαυτό!........

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Λοιπόν ποιος είσαι;
Λοιπόν γιατί θέλεις να ονομάζεσαι θεός την στιγμή που δεν είσαι;
Zip η μέχρι πρότινος επαφή που είχαμε από τις συζητήσεις του forum μου έδωσε την εντύπωση ότι είσαι ένα ευφυές άτομο. Άρα πιστεύω ότι κάπου αποσκοπούσες όταν άνοιξες αυτό το θέμα, πιστεύω δηλαδή ότι θέλεις να περάσεις κάποια μηνύματα μέσα από αυτό το θέμα. Εκτός και αν το άνοιξες απλώς για να κάνεις χαβαλέ ή να τραβήξεις απλώς την προσοχή. Όπως καταλαβαίνεις και εσύ το θέμα σου προς το παρόν προκαλεί σύγχυση στους συζητητές του forum καθώς ο κάθε ένας από εμάς κατάλαβε και κάτι διαφορετικό και σίγουρα δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι εννοείς εσύ με τον όρο "σατανοθεούλης", πού αναφέρεσαι και που θέλεις τελικά να καταλήξεις. Μέχρι στιγμής απλώς γίνεται χαβαλές με το θέμα αυτό. Προσωπικά σε παρακαλώ να μας διευκρινήσεις την ουσία του θέματος σου, να μπεις δηλαδή στο ψητό, για να αποφασίσω εγώ αλλά και οι υπόλοιποι αν θα συνεχίσουμε να σχολιάζουμε στο θέμα αλλά και με τι ύφος θα το κάνουμε αυτό.
Ευχαριστώ.![]()
•Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο.
Edited by - Michael Design on 01/01/2009 17:27:17
quote:
Καλημέρα σας και καλή χρονιά.
(εύχομαι το 2009 να μην σας φέρει πόλεμο, πείνα και κατοχή και να μην πέσει ο ουρανός στα κεφάλια σας)
Καλή σου χρονιά. Και εμείς τα ευχόμαστε
quote:
Είμαι ο σατανοθεούλης.
Κάτι σαν τον Ιωλδαβαώθ δηλαδή.
quote:
(μερικοί λένε πως είμαι ένας άρρωστος άνθρωπος, διχασμένος, όμως εγώ νιώθω υπέροχα σήμερα!)
Έτσι υπέροχα ένιωθε κι ένας θείος μου, αλλά...
quote:
Μήπως κάποιος από σας, τυγχάνει να με γνωρίζει ;
Πως, είσαι εκείνο το παλικάρι το ένα-ογδομήντα.
quote:
(θα το ήθελα, αλήθεια σας λέω, η μοναξιά μου ώρες ώρες είναι αβάσταχτη και θανατερή)
Βάλε Nova ή...
ανέπτυξε το θέμα σου μπας και αποκτήσεις κανέναν πιστό, γιατί θεός χωρίς πιστούς είναι σαν παραλία χωρίς γκόμενες.
quote:
Μετά χαράς!
Τι θα ήθελες να μάθεις για μένα ;
Τι θα ήθελες να σου διευκρινίσω ;
Είμαι στην διάθεσή σου.
εεε.. ξέρεις απο τρακτέρ?![]()
μπλόκαρε την αγαθή και ανιδιοτελή μου προσπάθεια ...
quote:
Michael Design says:
Αυτή την φορά απευθύνομαι στον zip και όχι στον σατανοθεούλη, άρα και η απάντηση που περιμένω είναι από τον zip και όχι από τον σατανοθεούλη. Οπότε παρακαλώ πολύ τον σατανοθεούλη να επιτρέψει στον zip να απαντήσει.Zip η μέχρι πρότινος επαφή που είχαμε από τις συζητήσεις του forum μου έδωσε την εντύπωση ότι είσαι ένα ευφυές άτομο. Άρα πιστεύω ότι κάπου αποσκοπούσες όταν άνοιξες αυτό το θέμα, πιστεύω δηλαδή ότι θέλεις να περάσεις κάποια μηνύματα μέσα από αυτό το θέμα. Εκτός και αν το άνοιξες απλώς για να κάνεις χαβαλέ ή να τραβήξεις απλώς την προσοχή. Όπως καταλαβαίνεις και εσύ το θέμα σου προς το παρόν προκαλεί σύγχυση στους συζητητές του forum καθώς ο κάθε ένας από εμάς κατάλαβε και κάτι διαφορετικό και σίγουρα δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι εννοείς εσύ με τον όρο "σατανοθεούλης", πού αναφέρεσαι και που θέλεις τελικά να καταλήξεις. Μέχρι στιγμής απλώς γίνεται χαβαλές με το θέμα αυτό. Προσωπικά σε παρακαλώ να μας διευκρινήσεις την ουσία του θέματος σου, να μπεις δηλαδή στο ψητό, για να αποφασίσω εγώ αλλά και οι υπόλοιποι αν θα συνεχίσουμε να σχολιάζουμε στο θέμα αλλά και με τι ύφος θα το κάνουμε αυτό.
Μαλλον αυτο που ηθελε να πετυχει, το εκανε! Αν οντως ηταν να τραβηξει την "προσοχη" πανω του!
Πολυς ντωρος! Αλλα πρεπει να μας εξηγησει τι ακριβως ζηταει! Σε τι αποσκοπει τελος παντων το υπαρχον θεμα!

•Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο.

quote:
Η λογική των καριόληδων που έχει επικρατήσει στην επικράτεια
Δεν ξέρω αν κάποιοι απο τους γράφωντες είναι ``φρέσκοι``, προσωπικά νομίζω οτι δεν είναι κανείς ``φρέσκος`` και κανείς δεν είναι αδαής σε οτι αφορά κόντρες του παρελθόντος.
Κόντρες που προσωπικά με έχουν λυπήσει, κόντρες που έγιναν αφορμή να φύγουν μέλη, κόντρες που ανάγκασαν τα μέλη αυτά να γράφουν απρόσωπα.
Φίλε zip το παραπάνω πόστ σου γράφηκε κάτω απο το δικό μου.
Δεν πιστεύω να είναι απάντηση για εμένα?![]()
quote:
Η λογική των καριόληδων που έχει επικρατήσει στην επικράτεια
Ποιά ανιδιοτελή σου προσπάθεια ,μωρέ;
Μέσα στον εγκέφαλο σου είμαστε για να ξέρουμε τι θες να πεις;
Λοιπόν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε τι θέλεις να πεις ή τις θέλεις να συζητήσουμε και για αυτό δεν πήρες μία απάντηση της προκοπής...
Ακόμα και από τις κόντρες χριστιανών - και "άλλων" μπορείς να καταλάβεις κάτι, από εσένα ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΟΙ Άγγλοι λένε: when you ask a silly question, you get a silly answer...
Άρα ή πιωμένος είσαι ή μας δουλεύεις κανονικότατα...
Το θέμα είναι πιος θα μου πληρώσει εμένα όλα αυτά τα τηλεφωνήματα που έκανα σε θεούς και δαίμονες για να δω εάν υπάρχεις...