- Ο Αντίχριστος εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 2015! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
δεν ακολουθω σε καμια περιπτωση τον Μάξιμο,καθ'οτι ο ανθρωπος αυτος,επεσε εξω 5 χρονια στην Δευτερα Παρουσια,οποτε και οτιδηποτε και αν λεει ειναι λαθος.
Κατα δευτερον,η τυχη θα του χαμογελασει και αυτουνου,γιατι η αφιξη του Αντι σε ενα εξαμηνο το πολυ απο τωρα,θα τον ''ξελασπωσει'' αφου μεχρι σημερα,ουτε τον ανομο εχει εμφανισμενο,ουτε τους 2 προφητες,επ'ουδενι τροπο και λογο.
Αλλα αυτο,δεν θα εχει σημασια,καθως τα πραγματικα (και οχι φανταστικα γεγονοτα που φανταζεται ο ιδιος) θα τον υπερκαλυψουν και θα τον ξεπερασουν....Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο,γιατι οι αρχικοι υπολογισμοι παντα πεφτουν εξω,και χρειαζεται ''προσαρμογη'' σε επομενους...Αυτος,θετωντας το τελος του κοσμου σε βιβλιο (πραγμα που σημαινει οτι δεν μπορει να το παρει πισω) εγκλωβιστηκε εκει,και περιμενει τους δικους ΜΟΥ υπολογισμους να τον ''σωσουν''....
Εχεις διακαίωμα ψήφου ρε ντουγάνι, γαμώ το κέρατό μου?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εντελώς ανίατη περίπτωση.
Εχεις διακαίωμα ψήφου ρε ντουγάνι, γαμώ το κέρατό μου?ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ειδαμε και αυτους που εχουν...Μνημονιο 3 ψηφισαν!
Και ο έκτος άγγελος εσάλπισε· και ήκουσα μίαν φωνήν εκ των τεσσάρων κεράτων του θυσιαστηρίου του χρυσού του ενώπιον του Θεού,
λέγουσαν προς τον έκτον άγγελον, όστις είχε την σάλπιγγα:
-Εκδίωξε και κατεδίωξε κλωτσηδών, άπαντες απατεώνες και λοπωδύτες, καθότι τούτο σου εστί το έργο επί της Γης.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Θα κανω καποια στιγμη εκτενη αναλυση γιατι πιστευω οτι μπηκαμε στα χρονια της Αποκαλυψεως,τι να περιμενουμε ακριβως απο το 2016 και περα,και πως θα εξελιχθουν τα πραγματα μεχρι την μεγαλειωδη εμφανιση του Εκλεκτου....
Ρε συ, έλα να βγάλουμε φράγκα κυριλέ. Αντί για Μάξιμο και Γέροντα Ασπρίσιο, Παπαρίσιο, Ευνουχίσιο, Γκομενίσιο κλπ, θα πουλάμε συσκευές:

Μία(1) μουστρούχα, ένα(1)κομποσχοίνι και η σωτηρία μίας(1) ψυχής της επιλογής σας.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
- αντιβαρύτητα και εφαρμογές στην καθημερινή ζωή
- οπλικά συστήματα
- παραγωγή ενέργειας απ’ το – σχεδόν – τίποτε
και άλλα τέτοια όμορφα αλλά και διατυπώνει θεωρίες τουλάχιστον αξιοπρόσεκτες σχετικά με:
- ερμηνεία του φαινομένου των σεισμώνε
- ερμηνεία της κίνησης των πλανητώνε και επιπτώσεις σε μας
- πρόβλεψη ατυχημάτων (και δη αεροπορικώνε)
και άλλες αρκούντως παλαβές σε πρώτη ανάγνωση;
Σας θυμίζει Γκιόλβα ε;
Ε, καμμία σχέση.
Σας βεβαιώνω ως αυθεντικό λαμόγιο
ότι δεν είναι «ερευνητής» του κώλου και δε μου μοιάζει σε τίποτε (δεν είναι λαμόγιο).
Αλλωστε, αν ήταν θα τον ήξεραν και οι πέτρες και δη οι Λιακόπετρες.
Πάντως εγώ, που δε ρέπω ντιπ κατά το μεταφυσικό και το παράξενο (απεναντίας ενίοτε ρεύομαι με κάτι τέτοια), συζητώντας με τον τύπο υπέστην μια ελαφράς μορφής κώφωσιν.
Αν ενδιαφέρει, να πάρω άδεια να δημοσιεύσω εδώ αποσπάσματα.
Θα πάρει λίγο χρόνο.
Γουστάρετε;
Τα περι κινησεων πλανητων(και διαφορων αλλων περιστρεφομενων και μη διαστημικων αντικειμενων) να υποθεσω οτι....αναφερεται στην αστρολογια και στα ζωδια;Θελουμε Θελουμε.Αν εργαζεσαι που να δεις τα ζωδια στα πρωιναδικα..και μετα μενεις και με την απορια,τι θα μου συμβει σημερα;
Προσωπικα μπορεις να τον ρωτησεις πως θα πανε τα οικονομικα των Υδροχοων αυτον τον μηνα και αν ξερει τους αριθμους του Τζοκερ να μας τους πει να πιασουμε και μεις την καλη(γιατι εσυ ως λαμογιο φανταζομαι θα εχεις πιασει την καλη).

Shoot!
No Method, No Guru, No Teacher
quote:
γιατι εσυ ως λαμογιο φανταζομαι θα εχεις πιασει την καλη
χε χε...κρύβε λόγια
Διευκρινήσεις:
α. το άτομο δεν έχει φυσικά σχέση με αστρολογία και τα τοιαύτα, το αντίθετο μάλιστα.
βου. το άτομο ήτο (τώρα επιβαρύνει τα ασφαλιστικά ταμεία) επαγγέλματος άκρως σοβαρού.
γου. απ' όσο ξέρω δεν έχει γράψει συγγράμματα και τα τοιαύτα, τουτέστιν δεν επιδιώκει το κέρδος, εξόν από ένα και μόνο βιβλίο.
δου. το άτομο, όταν ήτο έφηβος συνηντήθη μετά αλλοδαπού φυσικού του οποίου το όνομα προκαλεί (ακόμη) δέος.
Διορθώσεις επί του α' ποσταρίου:
το "πρόβλεψη ατυχημάτων" ήταν μάλλον δικό μου (γραπτό) ατύχημα.
Το σωστότερο είναι "θεωρία περιοδικότητος εμφάνισης δυστυχημάτων".
wendigo, άμα δε φτάσει στην κρίσιμη μάζα το ακροατήριο δεν έχει κοκό.
Δε λέει παιγνίδι χωρίς εξέδρα.
Ασε που πιέζει και η AGB![]()
Άσε που μετά τη διόρθωση, το ποστάριο είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον.
No Method, No Guru, No Teacher
quote:
Γουστάρετε;
Γουστάρουμε, γουστάρουμε !
τρεις στην εξέδρα και ο κούκος απουσιάζει.
Αντε να μαζευτούμε, να αρχίσουμε !![]()
I am ready!![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Για ρίξε λιγάκι κοκό στο αγαπητό αναγνωστικό κοινό σου
Περιμένουμε με ανυπομονησία

πάντως μια κουκουβάγια ήρθε.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"