ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το ταξίδι του Just A Man προς την Εν Χριστώ Ζωή - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το ταξίδι του Just A Man προς την Εν Χριστώ Ζωή - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Just_A_Man60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
Just_A_ManΜέλος
19/05/2004, 15:31:10

Sesostris,

Καλέ μου φίλε με στεναχωρείς με όσα γράφεις.

Θα πρέπει να καταλάβεις και εσύ και οι άλλοι που διαβάζουν το topic, ότι είναι προσωπικά βιώματα και δεν είναι οι επίσημες θέσης της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Προσωπικά έχω διαβάσει επί δύο χρόνια μεγάλο αριθμό αρχαίων συγγραμμάτων και βιβλίων και περιοδικών.

Και ακόμα διαβάζω. Και σαν έλληνας έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω στοιχεία από τον πολιτισμό μας.

Όλοι κάνουμε τις επιλογές μας. Με την διαφορά ότι ο just a man δεν επεμβαίνει στην πνευματική
διαδρομή κανενός μέλους. Πάντα έχω στην καρδιά μου το λόγο του γλυκού μας Χριστού:

Όποιος θέλει ας με ακολουθήσει και ας απαρνηθεί τον Εαυτό του.
Όποιος θέλει να με ακολουθήσει ας χάσει την δικαίωση του σε αυτή την Ζωή και θα δικαιωθεί στην Αιώνια.

Ακόμα και αν δεν είναι κάτι καθαρά Χριστιανικό, σε ένα ελεύθερο χώρο όπως τα forums ο καθένας μπορεί να εκφράζει ότι τον αγγίζει και όπως το αισθάνεται.

Τη λες, ο just a man να είναι ο έξυπνος και όλοι οι άλλοι δεν έχουν νοημοσύνη και παιδία. Πότε δεν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Και πως θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο όταν στην Ψυχή μου αισθάνομαι κάθε άνθρωπο ότι ανήκει στον ίδιο Θεό?

Αν τώρα κάποιος αισθάνεται με αυτό τον τρόπο δεν μπορεί να ευθύνεται ο just a man και για αυτό.

Τουλάχιστον εδώ σε αυτό το χώρο είμαι ο μόνος που έχω αφιερώσει την γραφή του για αυτό που πρεσβεύει. Και δεν είναι άλλο από την Αγάπη που θα πρέπει να έχουμε μεταξύ μας.

Σημασία δεν έχει από ποια πηγή θα πάρουμε την γνώση. Αλλά να την κάνουμε πράξει.

Για αυτό θα πρότεινα σε όλους σας να δημιουργήσουν ένα topic και να μας εκφράσουν τη πιστεύει ο καθένας για αυτό που λέμε Θεό και να μας έλεγαν και σε μας τα βιώματα τους.

Γιατί θεωρίες ακούμε πολλές βιώματα δεν ακούμε.

Και αν δεν έβρισκε ένα όφελος ο just από αυτά, μπορεί άλλα μέλη να είχαν μεγάλο όφελος.

Νομίζω ότι θα είναι καλύτερο να αφιερώσουμε το χρόνο μας και να εκφράσουμε τα πνευματικά μας βιώματα και να τοποθετηθούμε, παρά να χάνετε το χρόνο σας να αποδείξετε ότι οι Χριστιανοί, η Ορθοδοξία είναι μια Κακοδοξία.

Και τώρα θα μιλήσω προς πάσα κατεύθυνση και όχι στο φίλο μου Sesostris.

Εμείς οι Εν Χριστό Ασκητές το ξέρουμε ότι είμαστε λάθος και αμαρτωλοί και δεν τηρούμε της εντολές του Διδάσκαλου μας. Το ξέρουμε ότι είμαστε οι τελευταίοι στην Γη. Δεν ακούμε κάτι καινούργιο.

Και σας ευχαριστούμε για αυτό, γιατί όλοι εμείς οι Χριστιανοί ξεχνάμε να έχουμε μνήμη αμαρτιών.

Σας ευχαριστούμε που μας πετάτε πέτρες συνέχεια. Με αυτές τις πέτρες θα χτίσουμε τον Ιερό Ναός της Ψυχής μας.

Εύχομαι σε κάθε Ψυχή να βρει την Ειρήνη και την Αγάπη σε όποιο δρόμο και αν διαλέξει.

Υστερόγραφο1.
Ο Αναμάρτητος ας ρίξει την επόμενη πέτρα μήνυμα. Η μάλλον, αν σταματήσετε πως θα χτίσουμε το Ναός της Ψυχή μας ??? (Το παρόν υστερόγραφο δεν είναι για τον φίλο μου Sesostris)

Υστερόγραφο2.
Sesostris μην πάρει το μήνυμα προσωπικά. Εξακολουθώ να σε αισθάνομαι φίλο μου και με εκτίμηση.

Χριστός Ανέστη.
Με αγαθή Αγάπη.
just a man

“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”
"Ειρήνη υμίν. Η Ειρήνη Εκείνου, να είναι μαζί μας"
”Είθε η Νέα Εποχή του Παρακλήτου, να Γεννήσει Εκείνον, στις Καρδιές των Ανθρώπων”.

Edited by - Just_A_Man on 19/05/2004 18:24:42

Just_A_ManΜέλος
20/05/2004, 00:08:27

Αγαπητοί μου Εν Χριστό Ασκητές,

Στο ξημέρωμα μιας ημέρας ορόσημο 20 Μαΐου της Αναλήψεως, μια σκέψη θα με συνοδεύει έως που να αναχωρήσω για τον Ουρανό.

Όπως και τότε, φεύγει σε μια Νεφέλη μέσα στον Ουρανό. Οι καρδιές μας είναι απαρηγόρητες. Αλλά μας είπες ότι θα είναι πάντα δίπλα μας.
Θα έχουμε συντροφιά μας τον Παράκλητο.

Μπορεί τα πράγματα στην ζωή μου να μην μου έρθουν όπως τα επιθυμώ.
Αν και πόσο πάλι μπορεί να έχει αυτό σημασία όταν ζεις βιωματικά μέσα στην καρδιά σου την προσευχή,
τον τέταρτο στίχο,
το σημείο της καρδιάς ,
Γενηθήτω το Θέλημα σου ως εν Ουρανώ και επί της Γης,
Γενηθήτω το Θείο Σχέδιο σου, Στον Πνευματικό κόσμο και στις ανθρώπινες καρδιές.

Μπορεί να βιώσω πολλές χαρές μα και πολλές δυσκολίες.

Μα τελικά ότι και αν δεν μου συμβεί, αυτό που πάλετε μέσα στην καρδιά μου, τα καλύπτει όλα.

Το σημαντικότερο πράγμα έχει γίνει. Και μέσα στην Ζωή μου αλλά και μέσα στην Αιωνιότητα.

Η Ανάσταση του Γλυκού μας Ιησού και η Ανάληψη του στους Ουρανούς.
Και μαζί με Αυτόν παρασύρει όλη την ανθρωπότητα που θα ζήσει με Απλή και Αγνή Αγάπη στην καρδιά της.

Γλυκέ μας Ζωοδότη Χριστέ, Γλυκέ μας Αιμοδότη Χριστέ,
Είσαι ο Αιώνιος Άρτος μας. Είσαι το Αιώνιο Ύδωρ μας.
Είσαι το φάρμακο της Αθανασίας μας
Είσαι το αντίδοτο της Ζωής μας.

Είσαι ο Δρόμος, το Φως η Αλήθεια και η Ζωή.

Η Αιώνια Ζωή.

Σε ευχαριστούμε Άγιε Πατέρα, Διδάσκαλε και Αδελφέ μας.

Με αγαθή Αγάπη.
just a man

“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”
"Ειρήνη υμίν. Η Ειρήνη Εκείνου, να είναι μαζί μας"
”Είθε η Νέα Εποχή του Παρακλήτου, να Γεννήσει Εκείνον, στις Καρδιές των Ανθρώπων”.

Edited by - Just_A_Man on 20/05/2004 00:12:30

Just_A_ManΜέλος
15/06/2004, 13:39:14

Αγαπητά μου μέλη και περαστικοί αναγνώστες,

Σε μια σειρά αλλαγών, νέα πορεία, το καράβι της Ψυχής μου χαράζει.

Από σήμερα, μετά από προσωπική μου επιθυμία, το topic:

Η Θρησκεία της Αγάπης,
θα μετονομαστεί σε:
Οδός Θεογνωσίας.

Οδός Αγάπης Ενότητας Ειρήνης.

Καλώς ήρθατε στην Οδός Θεογνωσίας.

Ένα Εσωτερικό ταξίδι στον Ορθόδοξο Χριστιανικό Δρόμο.

Ας είναι το ταξίδι μας γεμάτο με Αγάπη, με Ελευθερία, με Ενότητα, με Έλεος, με Ευαγγελισμό, με Ευγνωμοσύνη και με Ειρήνη.

Καλό ταξίδι ας έχουμε όλοι μας στον δύσκολο ασκητικό μας βίο.

Προορισμός μας ας είναι να εργαζόμαστε το Αγαθό.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7.
just a man

Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.
Ειρήνη υμίν. Η Ειρήνη Εκείνου, να είναι μαζί μας.
Είθε η Νέα Εποχή του Παρακλήτου, να Γεννήσει Εκείνον, στις Καρδιές των Ανθρώπων.

Edited by - Just_A_Man on 15/06/2004 14:01:59

Edited by - Just_A_Man on 17/06/2004 01:18:03

16/06/2004, 01:52:14
Θα μου άρεσε ένα ταξιδάκι στον ορθόδοξο Χριστιανικό δρόμο με προορισμό να εργασθούμε το αγαθόν. Τι έχω να χάσω άλλωστε;
Όμως τι εστί αγαθόν;

Ελεύθερος

Να ο δρόμος προς το φως: Τί, γιατί και πώς; Και πότε, πού, και ποιός;

Just_A_ManΜέλος
16/06/2004, 11:42:58
quote:

Θα μου άρεσε ένα ταξιδάκι στον ορθόδοξο Χριστιανικό δρόμο με προορισμό να εργασθούμε το αγαθόν. Τι έχω να χάσω άλλωστε;
Όμως τι εστί αγαθόν;

Ελεύθερος

Όμως τι εστί αγαθόν;

Αγαθόν = Καλό.

Να κάνουμε το καλό με καλό τρόπο.
Να εργαζόμαστε το ευεργετικό στο σύνολο.
Να έχουν οι πράξεις μας καλή προαίρεση και όχι ιδιοτέλεια στο μέτρο του δυνατού.
Να είμαστε απλοί στα λόγια και στις πράξεις μας. Και όχι απλοϊκή (Επιπόλαιοι)
Να λειτουργούμε με αγαθοσύνη (ευκολόπιστα και όχι με καχυποψία)
Να έχουμε φιλάνθρωπη διάθεση προς τον πλησίον μας χωρίς διακρίσεις.
Να εργαζόμαστε την κατανόηση και την καλοσύνη.
Να εργαζόμαστε τον Σεβασμό στο σύνολο της Δημιουργίας.

Να ζούμε στην φυσιολογική μας κατάσταση που είναι η Αγάπη η Ενότητα και η Ειρήνη και όχι με κακία όπως εγωισμούς, υπερηφάνειες, ανεξέλικτους θυμούς και διαμάχες.

Διαμάχες εσωτερικές και εξωτερικές.

Συνήθως μια διαμάχη ξεκινάει πρώτα από μέσα μας και μετά επεκτείνεται προς τα έξω.

Για αυτό θα πρέπει πρώτα να εργαζόμαστε την Αρετή. Και στο Σώμα και στην Ψυχή.

Με λίγα λόγια με την Αγάπη είναι ο μόνος δρόμος για να ελευθερωθούμε φίλε μας Ελεύθερε.

Ο προορισμός στον Ορθόδοξο Χριστιανικό δρόμο είναι να γίνουμε Εργάτες της Αγάπης.

Δηλαδή να Εργαζόμαστε το καλό και το αγαθό. Και όχι Μαχητές οι Πολεμιστές του Καλού η του Φωτός. Γιατί σε μια μονομαχία συνήθως πάντα κάποιος θα πρέπει να πεθάνει.

Γιατί αυτό που μας έχει διδάξει η μέχρι τώρα Ορθόδοξη Χριστιανική Ιστορία και Παγκόσμια είναι ότι, το σημαντικότερο που κερδίζουμε από ένα πόλεμο είναι η Ελευθερία, αλλά αυτό, δεν έχει φέρει την Ενότητα των Λαών. Θα πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε παρελθονολάγνοι.

Η αληθινή Αγάπη προσπαθεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στο να έρθει η ενότητα στο όλων και όχι να διασπάσει το όλων. Να διαιρέσει το όλων. Αυτό είναι δουλεία σε όσους δεν αγαπούν και δεν αποδέχονται το καλό και το αγαθό. Το κάλλος της Ψυχής.

Και αυτό πιστοποιείται με κάθε και που λέμε η κάνουμε.

Γιατί τελικά πολύ είναι αυτοί που λένε ότι υπηρετούν την Αλήθεια και τις Αρετές ακόμα και μέσα στον Ορθόδοξο Χριστιανικό Δρόμο και όχι μόνο σε αυτό τον πνευματικό δρόμο, αλλά τελικά είναι οι μεγαλύτεροι Υποκριτές.

Όλοι μας μιλάμε για την υποκρισία τον άλλων (ότι δήθεν προσποιούνται ότι εργάζονται την Αγάπη και το Αγαθό) και δεν κοιτάμε την προσωπική μας υποκρισία που αντί να λειτουργούμε με διάκριση και θεραπευτικά, λειτουργούμε με κατάκριση και με κακία. Δυστυχώς αυτό είναι μια πραγματικότητα για όσους θέλουμε να το διακρίνουμε και όχι να το κρίνουμε.

Είναι αλήθεια ότι αυτή την στιγμή είμαστε διαιρεμένοι μεταξύ ύλης και πνεύματος.
Άρα καλούμαστε να ισορροπήσουμε με σημείο αναφορά το πνεύμα και όχι την ύλη.

Το μεγαλύτερο πνευματικό λάθος που μπορεί να κάνει ένας Πνευματικός άνθρωπος είναι να πέσει στην παγίδα της κατάκρισης και της σύγκρισης των συνανθρώπων μας, που πολλές φορές έρχεται μοιραία από τον ανεξέλεγκτο θυμό.

Γιατί αυτόματα με αυτό τον τρόπο λειτουργία της Ψυχής μας, φεύγουμε από την εναρμόνιση του καλού.

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε όλες οι Ψυχές είναι ότι δεν έχει σημασία πώς λειτουργεί ο συνάνθρωπος μας, αλλά πώς λειτουργούμε αυτόνομα. Σαν μονάδα. Σαν μικροί θεοί.

Γιατί όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει την ελεύθερης βούληση του με κακό τρόπο είναι επιλογή του.
Η Ελευθερία θα πρέπει να χρησιμοποιείται για το αγαθό και όχι για να επιβάλουμε με το ζόρι την Αγάπη και το καλό.
Η Αγάπη δωρίζεται και δεν επιβάλετε.

Σαν συμπέρασμα οι Εν Χριστό Ασκητές καλούνται να γίνουν σε προσωπικό και πνευματικό επίπεδο “Άνθρωποί της Προσευχής” και σε υλικό να γίνουν συν δημιουργοί στο Καλό ως προς τον συνάνθρωπο και σε κάθε μορφή της Δημιουργίας.

Τελικά είναι πολύ όμορφος ο Ορθόδοξος Χριστιανικός δρόμος. Για όσους τον πραγματοποιούν συνειδητά και με Αγάπη και όχι με φόβο για το αν θα σώσουν την Ψυχή τους η όχι.

Γιατί στην τέλεια Αγάπη και εμ-πιστ-οσύνη δεν υπάρχει φόβος!!

Η επιλογή και το ρίσκο για πιο πνευματικό δρόμο θα ακολουθήσουμε είναι κατά δικά μας και δεν έχει να κάνει με κανένα συνάνθρωπο μας.
Όσοι ακολουθούν τον εκάστοτε πνευματικό δρόμο είναι από προσωπική τους θέληση και ρίσκο.
Γιατί είναι αλήθεια ότι όλη παίρνουμε ένα ρίσκο όταν επιλέγουμε ένα πνευματικό δρόμο.

Και ένα ερώτημα που υπάρχει είναι ότι, όταν επιλέγουμε ένα πνευματικό δρόμο τον επιλέγουμε με βάσει μόνο της προσωπικής, μας ευτυχίας, χαράς, και σωτηρία, η με βάσει το σύνολο της ανθρωπότητας?

Προσωπικά, αισθάνομαι ότι, είναι ο μόνος δρόμος, που μπορεί να οδηγήσει όλοι την ανθρωπότητα σε ενότητα, και όχι στην απομόνωση του εγώ και της προσωπικής μας θεοποίησης.

Μόνο η υπερηφάνεια του προσωπικού μας εγώ μπορεί να μας οδηγήσει να σκεφτόμαστε ένα δρόμο πολύ κλειστό και προσωπικό χωρίς να συμπεριλαμβάνει στο σύνολο την ανθρωπότητα.

Είναι αλήθεια ότι εμείς οι άνθρωποι με την λογική μας περιορίζουμε το Θεό και δημιουργό μας.

Για αυτό, μόνο με την Αγάπη ελευθερωνόμαστε, και αυτό μας δίδαξε ο Γλυκός μας Χριστός. Μόνο με την καρδιά.

Μόνο με την Αγάπη και την κατανόηση και όχι με μια Εγωιστική Δικαιοσύνη Αυτό Τελειότητας. Ο δρόμος της μετάνοια, της αποδοχής και της κατανόησης μας ελευθερώνουν.

Η επιλογή είναι στην Ελεύθερη βούληση μας.

Είθε να είμαστε ελευθερωμένοι από τα προσωπικά μας πάθει, της δόξας και του εγωισμού ώστε ελεύθερα να βιώνομε την Ενότητα της Ειρήνης με του συν ανθρώπους μας

Υστερόγραφο.
Ας γίνει σκοπός της ζωής μας να Γνωρίσουμε τον Εαυτό μας και να Επιστέψουμε στην Αγάπη που είναι ο τελικός προορισμός του ταξιδιού μας.
Στο Αγαθό.
Στον Δημιουργό μας.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7.

just a man

Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.
Ειρήνη υμίν. Η Ειρήνη Εκείνου, να είναι μαζί μας.
Είθε η Νέα Εποχή του Παρακλήτου, να Γεννήσει Εκείνον, στις Καρδιές των Ανθρώπων.

Edited by - Just_A_Man on 17/06/2004 00:41:20

zezmpergΜέλος
16/06/2004, 14:04:33
Σας χαιρετώ.

Σε χαιρετώ εν Χριστό αδελφέ Just..

Αλήθεια τι θα έλεγες να μας έδινες κάτι από την Αγ. Γραφή ή ακόμα καλύτερα από την Καινή Διαθήκη μια και εκεί υπάρχει όλη η ουσία της Θρησκεία της αγάπης που πρεσβεύεις σε τούτες τις δέκα σελίδες...
Εκτός βέβαια κιαν υπάρχει μία άλλη ανώτερη θεότητα για σένα!

Ξέρεις με μπερδεύεις πολύ και θα ήθελα την θέση σου απέναντι στην αλήθεια μια και οι δικαιολογίες του τύπου (έτσι το εκλαμβάνω) δεν ευσταθούν σε επίσημες θρησκείες εκτός κιαν έχουμε κάτι από τα συστηματάκια των αποσυμβολισμών!

Σε χαιρετώ εν Χριστό αδελφέ Just.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.

16/06/2004, 14:27:02
Just a man ο πολυλογάς.

Φίλε μου,
Εν μόνον το καλόν, την επιστήμην. Εν μόνο το κακόν, την αμάθειαν.

quote:
Με λίγα λόγια με την Αγάπη είναι ο μόνος δρόμος για να ελευθερωθούμε φίλε μας Ελεύθερε.

Ναι, αλλά όση αγάπη κι αν έχεις, δεν μπορείς καθόλου να ωφελήσεις ή να βοηθήσεις κάποιον που σε χρειάζεται, άν δεν ξέρεις τον τρόπο. Οπότε η αξία και της μεγαλύτερης αγάπης εκμηδενίζεται.

Σε συγχαίρω πάντως για την προθυμία σου να είσαι καλός κ' αγαθός. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων πιστεύει το ίδιο, εν τούτοις αποτυγχάνουν συχνά παταγωδώς! Γιατί; Διότι το να είσαι καλός κ αγαθός δεν είναι μόνο θέμα βούλησης, που έτσι κι αλλοιώς συνήθως είναι δεδομένη. Το να είσαι καλός κ' αγαθός είναι ένα είδος αγώνα, στον οποίο μπορείς να έχεις επιτυχία μόνο αν διαθέτεις επαρκώς και τη γνώση.

Ελεύθερος

Just_A_ManΜέλος
17/06/2004, 00:44:25
Αγαπητοί μου φίλοι,

Θα ήθελα να σας ζητήσω Συγγνώμη για το μήνυμα που έγραψα το πρωί 16/6/2004.
Είχε αρκετά λάθη. Έκανα αρκετές διορθώσεις και αλλαγές. Θα σας πρότεινα να το ξαναδιαβάσετε.

Σας Ευχαριστώ, και ζητώ και πάλι Συγγνώμη.
Σας ευχαριστώ, για την κατανόηση σας.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7.
just a man

Ο Θεός και Δημιουργός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.
Ειρήνη υμίν. Η Ειρήνη του Κύριου Ημών Ιησού Χριστού, να είναι μαζί μας.

Just_A_ManΜέλος
17/06/2004, 00:53:24
quote:

Σας χαιρετώ.
Σε χαιρετώ εν Χριστό αδελφέ Just..

Αλήθεια τι θα έλεγες να μας έδινες κάτι από την Αγ. Γραφή ή ακόμα καλύτερα από την Καινή Διαθήκη μια και εκεί υπάρχει όλη η ουσία της Θρησκεία της αγάπης που πρεσβεύεις σε τούτες τις δέκα σελίδες...

zezmperg,

Είναι πολλά τα κομμάτια που θα μπορούσαν να μας Φωτίσουν μέσα από την Καινή Διαθήκη. Είναι πολύ όμορφή η ερώτηση σου. Και σε Ευχαριστώ.
Θα ήθελα όμως να μου δώσεις λίγο χρόνο.

Παρουσιάζοντας τα κομμάτια Ορόσημο για την Ψυχή μου.

Ελπίζω να έχω την κατανόηση σου. Θα επανέλθω σε νέο μήνυμα.

quote:

Εκτός βέβαια κιαν υπάρχει μία άλλη ανώτερη θεότητα για σένα!

Θα μπορούσαμε να πούμε, όπως, λέμε για παράδειγμα ότι μια Ψυχή, αποτελείτε από
Πνεύμα-(Διάνοια-Σκέψεις-Συνείδηση),
Καρδιά-(Αισθήματα-Συναισθήματα-Αγάπη)
και Σώμα (Ελεύθερη Έκφραση - Προσωπικές μας Πεποιθήσεις)
έτσι και έτσι με τον Τριαδικό μας Θεό, στην καρδιά μου, αυτό που λέγεται Θεός είναι
Ο Πατέρας και Δημιουργός μας (Ο Άκτιστος - Δημιουργός),
Ο Υιός (Ο Κτιστός – Αναδημιουργός)
και Το Άγιο Πνεύμα (Ο Εκπορευόμενος – Συνδημιουργός).

Οπού ο Υιός, είναι το δεύτερο μέλος της Μίας, Ομοούσιας, και Αδιαίρετης Θεότητας.

Τώρα έτσι το αισθάνεται και το βιώνει η καρδιά μου.

quote:

Ξέρεις με μπερδεύεις πολύ και θα ήθελα την θέση σου απέναντι στην αλήθεια μια και οι δικαιολογίες του τύπου (έτσι το εκλαμβάνω) δεν ευσταθούν σε επίσημες θρησκείες εκτός κιαν έχουμε κάτι από τα συστηματάκια των αποσυμβολισμών!

Θα με βοηθούσε να μας έλεγες τη είναι αυτό που σε μπερδεύει?
Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που αν τα από συμβολίσεις
φανερώνουν πολλές αλήθειες.

Και είναι αλήθεια επίσης ότι όλοι προσπαθούμε να προσεγγίσουμε την αλήθεια στο μέτρο της ανθρώπινης μας φύσης.

O just a man δεν έχει απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα που μπορεί να προβληματίζουν κάποιον.
Παρόλο αυτά υπάρχει η διάθεση πάντα να εργαστεί πάνω σε έναν αγαθό πνευματικό προβληματισμό.

Εξάλλου αυτό που έχει αποδείξει και η Ιστορία, μια ομάδα πετυχαίνει περισσότερα από ότι μπορεί να πετύχει κάποιος μόνος του. Ενωμένοι.
Όπως και με την προσευχή. Άλλο να προσεύχεται κάποιος μόνος του, και άλλο να συν προσεύχεται μαζί με άλλους όπως γίνεται κατά τη Θεία Λειτουργία.

Για όσους λειτουργούν συνειδητά πάντα.

Σε χαιρετώ εν Χριστό Ψυχή zezmperg,
Είθε, το ταξίδι μας, να είναι λουσμένο από τον Ζωοδότη Ήλιο της Δικαιοσύνης, τον Κύριον Ημών Ιησού Χριστό, και να Φωτίζει με τις Ζωοδότες Ακτίνες του την Διάνοια μας, ώστε να θερμαίνουν με Αγάπη τις Καρδιές μας.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7.

just a man

Just_A_ManΜέλος
17/06/2004, 01:02:45
quote:

Just a man ο πολυλογάς.

Ελεύθερος,

Ναι καλέ μου φίλε είναι αλήθεια ότι είμαι πολυλογάς.
Ας ελπίζουμε να το δαμάσω αυτό το πάθος μου. Ελπίζω τουλάχιστον έστω μια πρόταση να σας θερμαίνει την καρδιά σας.

quote:

Φίλε μου,
Εν μόνον το καλόν, την επιστήμην. Εν μόνο το κακόν, την αμάθειαν.

quote:

Ναι, αλλά όση αγάπη κι αν έχεις, δεν μπορείς καθόλου να ωφελήσεις ή να βοηθήσεις κάποιον που σε χρειάζεται, άν δεν ξέρεις τον τρόπο. Οπότε η αξία και της μεγαλύτερης αγάπης εκμηδενίζεται.

Θα μπορούσαμε να πούμε σε αυτό το πολύ όμορφο που μας είπες:

Ναι, αλλά όση Γνώση-Επιστήμη κι αν έχεις, δεν μπορείς καθόλου να ωφελήσεις ή να βοηθήσεις κάποιον που σε χρειάζεται, άν δεν το κάνεις με Αγάπη. Οπότε η αξία και η μεγαλύτερη Γνώση-Επιστήμη εκμηδενίζεται.

Ο Χριστιανισμός δεν λέει ότι είναι κακή η γνώση και η επιστήμη. Ίσα ίσα θα έλεγα είναι υπέρ. Αλλά αυτό στο οποίο δίνει έμφαση είναι στoν τρόπο και την χρήση.

Όταν η Ε-πιστή-μη έχει Θεό μέσα της, τότε έχει Σεβασμό για τον άνθρωπο και την δημιουργία. Όταν δεν έχει Θεό … τα αποτελέσματα τα βιώνουμε.

[quote]
Το πρόβλημα είναι ότι ενώ η συντριπτική πλειοψηφικά των ανθρώπων πιστεύει το ίδιο, εν τούτοις αποτυγχάνουν συχνά παταγωδώς! Γιατί;.

Γιατί καλέ μου φίλε, όταν μια Ψυχή προσπαθεί να το κάνει από μόνη της, χωρίς την βοήθεια της Θειας Χάρης, είναι γνωστά τα αποτελέσματα.

Και την Θεία Χάρη την ελκύει μόνιμα, όποια Ψυχή έχει την προσωπική θέληση για να ασκείτε μόνιμα στην Αρετές της Τα-πεί-νωση, της Υπ-ακοής και Υπο-μονής.

Δεν έχουν καταλάβει οι πνευματικοί ασκητές ότι, όταν αποκτήσουν μια χάρη η αρετή, δεν θα την έχουν αιώνια αν δεν την φροντίζουν σε καθημερινή βάση.

Και όπως λέει και καλός μας Ευάγριος Ποντικός:
Μη νομίσεις ότι απέκτησες Αρετή, αν δεν αγωνίστηκες για Χάρη της, μέχρις ότου να χύσεις το αίμα σου!!!.

Οι εμπαθείς και υπερήφανες Ψυχές, ενώ η Θεία Χάρη τους επισκεφτείτε τακτικά, εντούτοις τα προσωπικά τους πάθη δεν τους αφήνουν να αναστηθούνε μόνιμα.

Αν δεν ριζώσει ο Σταυρός μέσα στην καρδιά μας, για τα προσωπικά μας πάθη και να περάσουμε στην απάθεια, δεν μπορούμε να αναστηθούμε.

Συνέχεια θα πέφτουμε και θα σηκωνόμαστε.

Είναι αλήθεια ότι, δεν είναι εύκολο να απαλλαγή κανείς από τα προσωπικά του πάθη.

Θέλει πολύ προσωπική δουλεία (Αυτό-γνωσία).

Αλλά επειδή αισθάνομαι ότι μπορεί να σας κουράσω και πάλι θα σταματήσω εδώ.

Είθε, το ταξίδι της Ψυχής μας να φωτίζετε από την Σοφία Του, οι Σκέψεις μας, τα Λόγια μας και οι Πράξεις μας.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7.

just a man

Edited by - Just_A_Man on 25/06/2004 14:24:20

01/11/2011, 14:05:44
quote:
Notirk
-Aς υποθεσουμε,οτι καποιος πολιτισμος σε καποιο μακρινο γαλαξια
εχει φτασει στη γνωση και την χρηση της φυσης,ενα εκατομμυριο χρονια
μπροστα απο τον γηινο.

Απόλυτα σωστή υπόθεση.Είναι λογικό να υπάρχουν πολιτισμοί ανώτεροι κατα χιλιάδες ή και εκατομμύρια χρόνια,ώς πρός τον γήϊνο.Οπως και πολιτισμοί υποδεέστεροι και πολιτισμοί στα σπάργανα ακόμη.

quote:
Notirk

-Κοβουνε λοιπον ενα ηλεκτρονιο στα δυο,το ενα μερος το κρατανε εκει και το αλλο το στελνουν στο ηλιακο μας συστημα.

Ας πούμε ενα φωτόνιο καλύτερα.Δεν το κόβουν στη μέση.Απλά παρακρατουν τα μισά φωτόνια ή και λιγότερα απο μια δέσμη [π.χ. 15%].

quote:
Notirk
-Αρχιζουν να "τσιγκλανε" το ηλεκτρονιο που κρατησαν αυτοι και συμφωνα με την θεωρια των κβαντα αυτοστιγμη "τσιγκλιεται" και αυτο που εστειλαν εδω,αυτοστιγμη,δηλαδη το ερεθισμα μεταδοθηκε με ταχυτητα πολλαπλασια του φωτος.

Τα φωτόνια,είπαμε,που εχουν παρακρατήσει.Δεν τα τσιγκλάνε όμως!.Απλά τα φορτώνουν με πληροφορίες.Κάθε είδους πληροφορίες.Και τότε,άγνωστο ακόμη το πώς,εφικτό όμως,το υπόλοιπο 85% των φωτονίων έχει τις ιδιες ακριβώς πληροφορίες με το 15%,ανεξαρτήτως αποστάσεως.Ακαριαία!

quote:
Notirk
-Αν...λεω αν,αυτος ο πολιτισμος εχει καταφερει αντι για ενα ηλεκτρονιο,να χωρισει στη μεση το ολογραμμα ενος διαστημοπλοιου
με το πληρωμα μαζυ και το ενα μερος του ολογραμματος το στειλει στην γειτονια μας,τοτε εμεις εδω θα βλεπουμε ενα- η ποιος ξερει ποσα-διαστημοπλοια ισως και σε δραση- και θα νομιζουμε οτι ειναι πραγματικα...

Εδώ λίγο τα μπερδεύεις,δικαιολογημένα άλλωστε.
Δεν χωρίζεται στη μέση η πληροφορία [ολόγραμμα αν θέλεις στην προκειμένη περίπτωση],αλλά <<φορτώνεται>> και μεταδίδεται αυτούσια.Αυτό αν πρόκειται για αποστολή ολογραμμάτων.
Αν πρόκειται για αποστολή πραγματικών ατόμων μορίων,ανθρώπων και υλικών?
Διότι σύμφωνα με την ανωτέρω θεωρία και αυτο είναι εφικτό,αποδομώντας τα μόρια ενός υλικού σε πληροφορία και επανασύνθεση σε άλλο τόπο,εχουμε μια κβαντική τηλεμεταφορά.Σαν μέσο χρησιμοποιήσαμε,την ακαριαία μετάδοση μέσω φωτονίων.

Υποθετικά τώρα,το όλο σκεπτικό που παρέθεσες Notirk δεν είναι παράλογο και ανέφικτο,αφου προβλέπεται ήδη απο φυσικές θεωρίες και εχει ήδη επιβεβαιωθεί πειραματικά στο ΜΙΤ και στο CALTECH.Σε αρχικό στάδιο,επετεύχθη κβαντική τηλεμεταφορά φωτονίων.
Ενας πολιτισμός,λοιπόν,που κατέχει τέτοια τεχνολογία,θα μπορούσε πρίν 100.000 χρόνια,να στείλει μια δέσμη φωτονίων στη γειτονιά μας και σήμερα,μετα απο ταξίδι 100.000 ετών,είναι σε θέση να στέλνει ανθρώπους και υλικά [διαστημόπλοια και οτι άλλο βάζει ο νούς σου] σε πραγματικό χρόνο και τόπο.

quote:
Ψευτης
Η φουκαριάρα η μάνα μου, μου έχει μιλήσει για μια θεωρία φυσικής, νομίζω την έλεγε θεωρία του “ολογραφικού σύμπαντος”.

Ως συνήθως μπερδεύεις την βούρτσα με την π...α!!!Αυτο που δια πραγματεύεται ο Notirk,με το ολογραφικό σύμπαν,εχει τόση σχέση όση ο ΠΑΟΚ με τον Αρη!!!

quote:
Jegudiel
Πάρτε ένα χαρτί και σημαδέψτε πάνω του 2 σημεία, το Α και το Β. Κάπου είχα διαβάσει πως η κοντινότερη διαδρομή από το Α στο Β δεν είναι η ευθεία ανάμεσά τους, αλλά το 0. Το να διπλώσει ο χωροχρόνος και το Α να συμπέσει στο Β. Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα αυτές τις γραμμές. Πρακτικά, απλά διπλώστε το χαρτί που έχετε στα χέρια σας για να καταλάβετε τι εννοώ

Αυτο αγαπητέ,θεωρητικά είναι λογικό,καθώς ο χώρος καμπυλώνεται και το Α <<ακουμπα>> στο Β,εκμηδενίζει την απόσταση.Αλλά είναι και θα παραμείνει μια θεωρία.Φαντάζεσαι τι μέγεθος ενέργειας χρειάζεται να καμπυλώσει ενας χώρος που περικλείεται σε μια απόσταση 10.000 ετων φωτός?Απίστευτα ποσά,που αν διαθέταμε το 1/100000000 αυτης της ενέργειας θα κάναμε το ταξίδι με την κβαντική τηλεμεταφορά,χωρίς να επέμβουμε στο χώρο και να υποστούμε και εμείς τις συνέπειες αυτής της καμπύλωσης.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/11/2011, 14:10:01
quote:
Ψευτης
Ο Νικ απόφοιτος του γυμνασίου είναι, - όπως ο ίδιος λέει - εκτός και σου έχει εκμυστηρευτεί κάτι άλλο.

Ψεύτης όνομα και πράγμα!!
Πότε είπα οτι έχω τελειώσει γυμνάσιο βρε Ψεύτη?
Μπορείς να το βρείς και να το παρουσιάσεις?
Είπα οτι δεν θυμάμαι,άν έχω τελειώσει το δημοτικό,κεφάλα!!
Αρα έχεις περισσότερες γνώσεις απο εμένα!!
Αλλά τι να την κάνεις την γνώση,μπροστά στην ηλιθιότητα?
Η ηλιθιότητα πάντα κερδίζει!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

JegudielΝέο Μέλος
01/11/2011, 14:38:37
quote:

Εδώ λίγο τα μπερδεύεις,δικαιολογημένα άλλωστε.
Δεν χωρίζεται στη μέση η πληροφορία [ολόγραμμα αν θέλεις στην προκειμένη περίπτωση],αλλά <<φορτώνεται>> και μεταδίδεται αυτούσια.Αυτό αν πρόκειται για αποστολή ολογραμμάτων.
Αν πρόκειται για αποστολή πραγματικών ατόμων μορίων,ανθρώπων και υλικών?
Διότι σύμφωνα με την ανωτέρω θεωρία και αυτο είναι εφικτό,αποδομώντας τα μόρια ενός υλικού σε πληροφορία και επανασύνθεση σε άλλο τόπο,εχουμε μια κβαντική τηλεμεταφορά.Σαν μέσο χρησιμοποιήσαμε,την ακαριαία μετάδοση μέσω φωτονίων.

Υποθετικά τώρα,το όλο σκεπτικό που παρέθεσες Notirk δεν είναι παράλογο και ανέφικτο,αφου προβλέπεται ήδη απο φυσικές θεωρίες και εχει ήδη επιβεβαιωθεί πειραματικά στο ΜΙΤ και στο CALTECH.Σε αρχικό στάδιο,επετεύχθη κβαντική τηλεμεταφορά φωτονίων.
Ενας πολιτισμός,λοιπόν,που κατέχει τέτοια τεχνολογία,θα μπορούσε πρίν 100.000 χρόνια,να στείλει μια δέσμη φωτονίων στη γειτονιά μας και σήμερα,μετα απο ταξίδι 100.000 ετών,είναι σε θέση να στέλνει ανθρώπους και υλικά [διαστημόπλοια και οτι άλλο βάζει ο νούς σου] σε πραγματικό χρόνο και τόπο.

:O Συγχωρέστε την άγνοιά μου, αλλά πριν 100.000 χιλιάδες χρόνια ο ήλιος μας ακόμα έλαμπε. Αν είχαμε "ένα κομμάτι" δηλαδή αυτής της "λάμψης" του τότε ήλιου μας, θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε άμεσα (σε θεωρητικά πλαίσια) όπου έφτασε η τότε "λάμψη" του ήλιου μας?

-------------------------------------
http://en.wikipedia.org/wiki/Jegudiel

01/11/2011, 14:39:07
quote:
Nικομαχος

Ως συνήθως μπερδεύεις την βούρτσα με την π...α!!!Αυτο που δια πραγματεύεται ο Notirk,με το ολογραφικό σύμπαν,εχει τόση σχέση όση ο ΠΑΟΚ με τον Αρη!!!

Για πες εσύ βρε .... Παοκ-άρη τι ακριβώς “δια πραγματεύεται” ο notrik?
Εγώ δεν είμαι ο επιστήμων όπως εσύ και τα μπερδεύω.

Αυτά τα περίφημα “φωτόνια” - όπως το διόρθωσες – θα ταξιδέψουν στον χώρο ή όχι?

Για εξήγησε και σε μας τους αγράμματους, πως θα δουλέψει το σύστημα, και πως όλη αυτή η θεωρία σχετίζεται και συνδέεται με τον κβαντικό εναγκαλισμό και όλα θα γίνονται στο “τσακ μπάμ”?
(την θεωρία της κβαντικής αυτοστιγμής κατα notrik)

Καλά εσύ ακόμη μπλέκεις τα μύδια με τα στρείδια?

quote:
Αλλά τι να την κάνεις την γνώση,μπροστά στην ηλιθιότητα?
Η ηλιθιότητα πάντα κερδίζει

Εντάξει βρε με κέρδισες!!!
Το παραδέχομαι !!!!!

01/11/2011, 14:52:46
quote:
Jegudiel
:O Συγχωρέστε την άγνοιά μου, αλλά πριν 100.000 χιλιάδες χρόνια ο ήλιος μας ακόμα έλαμπε. Αν είχαμε "ένα κομμάτι" δηλαδή αυτής της "λάμψης" του τότε ήλιου μας, θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε άμεσα (σε θεωρητικά πλαίσια) όπου έφτασε η τότε "λάμψη" του ήλιου μας?

Λίγο μπερδεμένα τα λές ή τα εννοείς.
Τι θέλεις να πεις,<<αν είχαμε ενα κομμάτι της λάμψης>>?Εμείς δεν θα μπορούσαμε να εχουμε τέτοιο κομμάτι.
Θεωρητικά μπορούμε να ταξιδεύσουμε σε ενα σημείο Α που θα εχει φθάσει η λάμψη ή που θα φθάσει και να δουμε απλώς,πώς ηταν ο ηλιος πριν 100.000 χρόνια.Τίποτα περισσότερο,δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τίποτα στο παρελθόν,ούτε να πάρουμε απο αυτό,ούτε να εχουμε την όποια επεμβατική δραστηριότητα,επειδή απλά το παρελθόν εχει ήδη συμβεί και εμείς βλέπουμε σε <<βίντεο>>,τι έγινε!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NotirkΜέλος
01/11/2011, 15:53:02
{quote]Νικομαχος

Ενας πολιτισμός,λοιπόν,που κατέχει τέτοια τεχνολογία,θα μπορούσε πρίν 100.000 χρόνια,να στείλει μια δέσμη φωτονίων στη γειτονιά μας και σήμερα,μετα απο ταξίδι 100.000 ετών,είναι σε θέση να στέλνει ανθρώπους και υλικά [διαστημόπλοια και οτι άλλο βάζει ο νούς σου] σε πραγματικό χρόνο και τοπο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
---------------------------------------------------------------

-Πολυ σ'ευχαριστω Νικομαχε και για την διορθωση του ηλεκτρονιου
και για της πολυτιμες πληροφοριες.
-Δηλαδη,αν τοπιασα σωστα,αν οντως υπαρχει αυτος ο υποτιθεμενος πολιτισμος και αν καποτε,για καποιο λογο ενδιαφερθηκε για τον πλανητη γη και οτι βρισκεται πανω του,θα μπορουσε ναχει κανει κατι τετοιο να βρισκεται εδω στο πατ κιουτ και να κανει οτι γουσταρει.
-Σωστα τοπιασα;

01/11/2011, 16:45:12
Σωστά τοπιασες!!!
Κράτα το να μην σου φύγει,επειδή τα τρισέγγονα των πεντάκις εγγονών σου,ίσως να τα καταφέρουν αυτα.Πρός το παρόν,είναι όνειρο θερινής νυκτός!
Καλό όνειρο όμως

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/11/2011, 18:56:53
quote:
jequdiel

O Συγχωρέστε την άγνοιά μου, αλλά πριν 100.000 χιλιάδες χρόνια ο ήλιος μας ακόμα έλαμπε. Αν είχαμε "ένα κομμάτι" δηλαδή αυτής της "λάμψης" του τότε ήλιου μας, θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε άμεσα (σε θεωρητικά πλαίσια) όπου έφτασε η τότε "λάμψη" του ήλιου μας?

Τι εννοείς αν “είχαμε” ένα κομμάτι της λάμψης του ήλιου πριν 100.000 χρόνια?
Εννοείς αν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε κάποια από τα φωτόνια που είχε εκπέμψει ο ήλιος πριν 100.000 μήπως?
Πρακτικά δεν μπορούμε, θεωρητικά πες ότι τα ακολουθούμε, πάλι δεν θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε “άμεσα” αλλάζοντας χώρο και χρόνο, αν αυτό σε απασχολεί.
Έχω την αίσθηση πως κάπου μπερδεύεσαι με τα “άμεσα ταξίδια”
Κατά την δική μου γνώμη, κατι τέτοιο δεν είναι εφικτό.
Κάθε μετακίνηση στο χώρο, απαιτεί χρόνο.

quote:
νοτρικ

-Δηλαδη,αν τοπιασα σωστα,αν οντως υπαρχει αυτος ο υποτιθεμενος πολιτισμος και αν καποτε,για καποιο λογο ενδιαφερθηκε για τον πλανητη γη και οτι βρισκεται πανω του,θα μπορουσε ναχει κανει κατι τετοιο να βρισκεται εδω στο πατ κιουτ και να κανει οτι γουσταρει

Αν κάποιος υποτιθέμενος εξωγήινος πολιτισμός ευρίσκεται ήδη πάνω στην γη όπως λες, μια και θα είναι ανώτερος από τον δικό μας ( για να έχει ταξιδεύσει ήδη ώς εδώ), και βεβαίως θα μπορούσε να μας κάνει κουμάντο.

Να ταξιδεύσει όμως- σε “μηδέν” χρόνο - από κάποιον άλλο γαλαξία έως εδώ, μόνο στο όνειρό σου μπορεί να το δεις να γίνεται.
Όταν θα ξυπνήσεις θα έχει όμως εξαφανιστεί, πάλι βεβαίως στο “πατ κιουτ”.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι περιγράφεται, με αυτό που ονομάζουν “κβαντικό εναγκαλισμό”.
Αυτά τα μαθαίνουν στην ....έκτη δημοτικού.

Υ.Γ
Βρε γιατί μου είπες πως ο Νικομαχος είναι επιστήμων φυσικός, και εκτέθηκα στον άνθρωπο?
Αυτό ούτε το δημοτικό δεν έχει βγάλει.

---Sophie---Μέλος
01/11/2011, 20:25:11
quote:

Αυτό ναι!
Συμφωνώ! μπορεί να συμβαίνει , και μάλιστα έχει συμβεί.
Εδώ στο φόρουμ υπάρχει αναφορά/περιγραφή μέλους, που είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, εξωγήινοι τον πήραν με το ζόρι σηκωτό, τον πήγαν στο διαστημόπλοιο τους, τον πέταξαν σε ένα πλυντήριο πολλών στροφών, και όταν τον ξαναπέταξαν στην γή, είχε θεραπευτεί πάραυτα.
Η εξήγηση απλή.
Κάποιος τρισέγγονος του, για να καταστήσει δυνατή την ύπαρξή του, γύρισε στις μέρες μας για να θεραπεύσει τον προ προπάππου του, γιατί αν είχε πεθάνει δεν θα μπορούσε να γεννηθεί αυτός.
Και αυτό δεν είναι φάρσα, πρόκειται για πραγματικό γεγονός αδιαμφισβήτητο.

Ωραιο.Μου αρεσει.Μια απορια ομως.Αφου στο μελλον του δισσεγγονου ο παππους ειναι νεκρος,ο δισεγγονος πως γεννηθηκε για να τον σωσει???

Θα σε έστελνα στον διάολο...αλλά δεν μου φταίει και αυτός!

---Sophie---Μέλος
01/11/2011, 20:28:12
Φιλε Jegudiel η αποψη σου αποδεικνυεται ακομα πιο ενδιαφερουσα απο οτι περιμενα,και το θεμα ξαφνικα ξαναγινε ενεργο.Οσο για την υπογραφη,αμα το δουμε ετσι,εχω βρισει το μισο φορουμ!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σε έστελνα στον διάολο...αλλά δεν μου φταίει και αυτός!