- ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ 60 ΧΡΟΝΙΑ!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Στην Ομάδα Υποβρύχιων Κταστροφών(ΟΥΚ)του Πολεμικού Ναυτικού,υπάρχει η λεγόμενη "διαβολοβδομάδα" που είναι μια μορφή άσκησης για να πάρεις "πουλάδα"-παράσημο δηλαδή , που σε προβιβάζει στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης.Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας,σε μεταφέρουν με τα μάτια δεμένα σε έναν ερημότοπο,σε εγκαταλείπουν εκεί μόνο σου κι εσύ πρέπει να βρεις τρόπο να έρθεις σε επαφή με κάποιον άλλο από την ομάδα που βρίσκεται τόσο κοντά σου όσο και μακριά σου(δε γίνεται να σου το εξηγήσω αυτό-είναι μυστικό).Μαζί σου έχεις τα εξής:σουγιά,πιστόλι,σχοινιά,φακό,λάμπα,ένα κουτί σπίρτα(ένα μόνο-έχει σημασία) και από τρόφιμα έχεις κάτι φρυγανοειδή που λέγονται γαλέτες και δεν τρώγονται με τίποτα αλλά μπορείς άνετα να σκοτώσεις κάποιον "εχθρό" αν του το ρίξεις στο κεφάλι,δύο κονσέρβες και ένα παγούρι νερό. Από κει και πέρα,πρέπει να επιβιώσεις με αυτά για μια εβδομάδα.
Όλα είναι υπολογισμένα ώστε να διαρκέσουν τόσο ακριβώς,με την κατάλληλη βέβαια διαχείρηση.
Τόσο μπορεί λοιπόν να ζήσει ένας νορμάλ , ανθρώπινος οργανσμός χωρίς νερό και τροφή.Αν θες να ζήσεις παραπάνω,μάλλον πρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια του αγαπητού Ινδού φίλου μας.
![]()
![]()
ant.dimos
alexeyev1970, ευχαριστώ για την απάντηση...!
Πού τα ξέρεις όμως εσυ αυτά...?! Τα περί ΟΥΚ εννοώ...![]()
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
Πάντως εθεάθη στα Goody's της γειτονιάς μου να κατέβάζει τον
αγλέουρα....
Resist my friends ![]()
Σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει ούτε μία στο τρις περίπτωση αυτό το πράγμα
να είναι αλήθεια.. Κι αν θέλει ο τύπος αυτός να το αποδείξει ας μου
στείλει e-mail...
Η διαβολοβδομάδα των Ο.Υ.Κ. θα φαντάζει βούτυρο μπροστά σ' αυτή που
του επιφυλάσσω εγώ.
Φιλικά
Tomcat
Εκεί υπηρέτησα(και τι κατάλαβα?).
"Το ίδιο παράλογη μου φαίνεται και η υπόθεση με τον Ινδό που έχω αναφέρει. Αυτό όμως που με έκανε να την προσέξω λίγο περισσότερο ήταν το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ινδός στην συνέντευξη του είπε ότι αυτήν την δυνατότητα, του να ζει χωρίς νερό και φαγητό όλη του την ζωή, την απέκτησε με τον διαλογισμό."
ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΕΛΩ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ
ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ![]()
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ![]()
quote:
ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΕΛΩ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ
ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ
Rebecca...δεν τη λέει και η Βέφα βρε παιδί μου, να μάθουμε κι εμείς...! Όλο για κοκκινιστά και τυρόπιτες λέει...
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
ΘΑ ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΤΩ ![]()
ΦΙΛΙΚΑ Rebecca![]()
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ?
ΜΗΜΠΩΣ ΕΙΣΕ ΕΚΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Η (ΜΑΛΛΟΝ) ΑΝΕΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ????
ενας απ'τους 300
quote:
SKULLY
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ?
ΜΗΜΠΩΣ ΕΙΣΕ ΕΚΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Η (ΜΑΛΛΟΝ) ΑΝΕΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ????
ενας απ'τους 300
Diafestor..μήπως εισαι νεο μελος...και δεν γνωρίζεις τη scully αρα δεν μπορεις και να την κρινεις βγαζοντας βιαστικα συμπερασματα ανευ ουσιας???
Για να είσαι λιγακι προσεχτικος...
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΙΝΔΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΟ. ΠΑΡ΄ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
quote:
Οι ερευνητες επιστημονες που μελετησαν την περιπτωση του τυπου ανεφεραν περιεργες φυσιολογιγικες ανωμαλιες πουδεν ειχαν ξανασυναντησει πριν. Εγω παντος πιστευω πως η ισχυρη πιστη σε οτιδηποτε μπορει να δραστηριοποιησει σε τετοιο σημειο το νευρικο συστημα ωστε να ξεδιπλωσει δυναμεις ακατανοητες για τα σημερινα δεδομενα. Αυτο ειναι και η απαντηση πιστευω σε ολα αυτα που επικαλουνται οι χριστιανοι για τα υποτιθεμενα θαυματα τους.
Και εγω πιστευω πως ορισμενα απο αυτα τα ανεξηγητα πραγματα που πολλοι
χαρακτηριζουν ως θαυματα θεικα σχετιζονται
με τον ανθρωπινο εγκεφαλο.
Καταρχην οταν λεμε θαυμα εννουμε οτιδηποτε υπερβαινει την φυσικη
ροη των πραγματων και αντιθεται στους φυσικους νομους.Θαυμα
μπορουμε να χαρακτηρισουμε και την τηλεκινηση που σχετιζεται με την εκτη αισθηση και τον εγκεφαλο του ανθρωπου.
Εγω πιστευω πως αυτα που εμεις λεμε θαυματα(οπως ασυνηθιστες
θεραπειες απο ασθενειες,"στιγματα" κ.λ.π) δεν ειναι θειες επεμβασεις αλλα
εκδηλωσεις του απεραντου και ανεξερευνητου ανθρωπινου πνευματος.Ας μην
ξεχναμε το πολυπλοκο οργανο μας που λεγεται εγκεφαλος.Ισως ο
εγκεφαλος του ανθρωπου να ειναι μια μικροκοσμικη αντανακλαση του συμπαντικου μακροκοσμου.
Επισης θεωρω οτι η ισχυρη πιστη(προσεξτε πιστη οχι απαραιτητως θρησκευτικη)
κανει θαυματα.Θα δωσω ενα παραδειγμα.
Πολλες φορες διαφοροι απατεωνες για ιδιοτελεις σκοπους παρουσιαζαν και παρουσιαζουν διαφορα ψευτικα αντικειμενα ως ιερα και καθαγιασμενα
Ωστοσο τα θαυματα συντελουνται ακομη και εξαιτιας αυτων των πλαστων
"ιερων" αντικειμενων μονο και μονο επειδη οι ανθρωποι πιστευουν
σε αυτα χωρις να γνωριζουν οτι δεν ειναι αληθινα και πιστευουν
στην δυναμη που πηγαζει απο την υποτιθεμενη αγιοτητα τους.Δεν ειναι
τυχαιο οτι μια ερευνα που εγινε στην Αμερικη εδειξε οτι οι καταθλιπτικοι ανθρωποι που ακολουθουν τις λατρευτικες παραδοσεις
των θρησκειων τους αναρρωνουν πιο ευκολα και οσο πιο μεγαλη ειναι
η πιστη των ασθενων τοσο αυξανεται κατα 70% η ταχυτητα της αναρρωσης
τους.Οι ανθρωποι που πηγαινουν στην Εκκλησια τουλαχιστον μια φορα (οπως εδειξε ερευνα που εκανε το 1997 η Αμερικανικη Επιθεωρηση) Υγειας εχουν μειωμενη θνησιμοτητα σε ποσοστο 25% για τις γυναικες και 33% για τους ανδρες.Αλλα ολα αυτα τα ανεξηγητα που εχουν συμβει
και μπορουμε να μιλαμε για θαυματα σχετιζονται κατα την γνωμη μου
με τον εγκεφαλο των ανθρωπων.
Αναρωτιεμαι ομως αν καποιοι ανθρωποι εχουν ορισμενες ικανοτητες
περισσοτερο αναπτυγμενες απο καποιους αλλους και αν ολοι οι ανθρωποι
τελικα εχουμε αυτο που ονομαζεται "εκτη αισθηση";
Καποτε ισως η επιστημη δωσει απαντησεις.Σκεφτειτε ποσα πραγματα δεν ξεραμε το μεσαιωνα οπου που κυριαρχουσαν οι μουλαδες και τα ιερατεια.
Και φυσικα δεν ειναι τυχαιο οτι η Εκκλησια πολεμησε την επιστημονικη γνωση και χαρακτηριζε αντιχριστους διαφορους επιστημονες.
Ακομη και σημερα ακουω παπαδες να χαρακτηριζουν αντιχριστο τον
επιστημονα Νανοπουλο,γιατι προφανως ενοχλει το παπαδαριο που φοβαται
μην χασει τον ελεγχο πανω στο μαντρι.
Edited by - VIKING on 15/02/2004 16:01:24
strange things are reflections of our dreams into reality.
quote:
Οσο για τους χριστιανους που ειπε καποιος φιλος πιο πανω, ουδεποτε εχουν υποστηριξει κατι τοσο παραλογο και κανεις τους δεν εχει ισχυριστει κατι τετοιο. Παντα μιλαμε για τους σωστους χριστιανους.strange things are reflections of our dreams into reality.
Σε καλωσωριζω μια και εισαι καινουργιο μελος.Φιλε μου λες
οτι ποτε κανενας σοβαρος χριστιανος δεν εχει υποστηριξει κατι τοσο παραλογο.Καταρχην εγω δεν ειμαι θρησκος και πιστευω οτι ολα αυτα που εσεις χαρακτηριζεται ως θαυματα εχουν να κανουν με τον ανεξευρευνητο
εγκεφαλο του ανθρωπου.Τωρα το αν αυτο με τον Ινδο ειναι αληθεια δεν το ξερω.Μου φαινεται παραλογο οπως παραλογα μου φαινονται και αυτα που
λενε οι χριστιανοι και η Εκκλησια οτι ο καθενας εχει ενα φυλακα αγγελο και οτι υπαρχει ενας μπαμπουλας που λεγεται διαβολος.
Οπως γνωριζεις η Χριστιανικη Εκκλησια πιστευει οτι οποιος βαπτιζεται αποκταει εναν φυλακα αγγελο
Αυτο δεν σου φαινεται παραλογο και σου φαινεται παραλογο αυτο με τον Ινδο;
Edited by - VIKING on 15/02/2004 16:34:04
strange things are reflections of our dreams into reality.
quote:
Καλως σε βρηκα φιλε μου αθεε.
Γεια σου φιλε mindtrap.Θελω να σου επισημανω οτι παρολο που δεν πιστευω σε φτερωτους αγγελους,φυλακες αγγελους, στα θαυματα με την εννοια της παρεμβασης καποιου Θεου
στα δρωμενα της ζωης αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι ορθολογιστης.
Διοτι πιστευω οτι τα παντα στο συμπαν ρυθμιζονται απο κατι
το οποιο καποιος θα μπορουσε να ονομασει Θεο ή Νομο συμπαντικο(καρμα).
Αλλα σημασια δεν εχει τι ονομα δινουμε.
Ουτε εχω πει ποτε πως
πιστευω οτι ο θανατος ειναι το τελος.Αντιθετως εχω πει πως ισως
ο θανατος να μην ειναι το τελος αλλα μια νεα αρχη.
Ολες οι θρησκειες,μερικες και σημερα(δες παραδειγμα στις μουσουλμανικες χωρες) κατα την γνωμη μου αποτελουσαν για πολλα χρονια στο μακρινο παρελθον τροχοπεδη για την εξελιξη και την προοδο
της κοινωνιας και του ανθρωπου,χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν υπαρχουν και καποια θετικα
στοιχεια στις διαφορες θρησκειες.Βεβαια για ολα αυτα ευθυνονταν κυριως τα
ιερατεια.
Εγω σεβομαι τα πιστευω σου διοτι
ολα αυτα τα νιωθεις βαθια μεσα σου.Η πιστη ειναι συναισθημα.
Απλως εγω τα βλεπω αλλιως τα πραγματα.Ειμαι επιφυλαχτικος με οτιδηποτε
δεν εχει επιστημονικο υποβαθρο.Επισης θεωρω οτι πολλα πραγματα και συμβαντα
που δεν γνωριζουμε γιατι δεν εχουν εξηγηθει απο την επιστημη τα φορτωνουμε σε καποια αορατη δυναμη.
quote:
Η ουσια λοιπον του χριστιανισμου για εμενα δεν ειναι στις 10 εντολες του, αλλα στο γεγονος του να ξεχωριζω το καλο απο το κακο, την αληθεια απο το ψεμα και φυσικα να πραττω αναλογως διχως οι πραξεις μου να ενεχλουν καποιον αλλο. Με βασικη ιδεα να μην κανω στον αλλο αυτο που δεν θελω να κανουν σε εμενα.
Δεν διαφωνω σε αυτα που αναφερεις φιλε μου,αυτα ειναι πολυ σωστα που λες.Αλλωστε οπως εχω ξαναπει θεωρω οτι ο χριστιανισμος οπως και πολλες αλλες θρησκειες
σκοπευουν στην ηθικοποιηση του ανθρωπου και θεωρω τον Χριστο μεγα διδασκαλο και
μεγαλο επαναστατη που εδωσε την ζωη του.
Εγω δεν δεχομαι την θεικη υποσταση και τα διαφορα θαυματα.
Τα ιδια θα ελεγα και σε εναν ινδουιστη,σε εναν μουσουλμανο.
ti sto ...kalo psaxnete edw mesa ore?
ενας απ'τους 300

60 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ
1.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ)
2.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ
3.ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
4.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΕΙΜΑΙ 1000/100 ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ![]()