- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
χρονια γινετε αυτο εδω μεσα .
Κατα καιρους εχουν περασει πολυ αθλιοι τυποι (ναι ετσι ειναι οσο κι αν δεν σας αρεσει) και δε λεω στο αν συμφωνουμε οι οχι μαζι τους , αυτο ελειπε ο λογος υπαρξης ενος φορουμ να ειναι να μαζευονται ολοι οι υποστηρικτες μιας και μονο αποψης και να ευλογαν τα γενια τους , ειπαμε μακρια απο μας αυτα , αλλα καταντησαμε μαζοχες εδω μεσα και μπαινουμε μονο και μονο να παρακολουθησουμε την κοντρα του καθενα , παλιοτερα βεβαια οι συντονηστες παρακολουθουσαν ποιο συχνα και εκαναν τις απαραιτητες συστασεις , τωρα ? στη χαση και στη φεξη , εχουν βεβαια και το δικιο τους βαρεθηκαν κι αυτοι
Τωρα για τυπους σαν τον ΡΟΜΙΟ που πεταει μια λεξη η μια φωτογραφια με ενα ρολοι (ελεος δηλαδη το ατομο) περιμενεις σχολιο ???
Αλλα ετσι που το πανε , ενα γκετο θα γινει το θεμα , αποτελουμενο απο αθλιους και αυτιστικους φαντασμενους ξερωλες
και μπηκα στον κοπο να τα γραψω ολα αυτα γιατι στην τελικη τα σχολια που θα ακολουθησουν με αφηνουν παγερα αδιαφορο
Ε μα ελεος πια καποιοι ψαχνετε να βρειτε την ηλικια τον συνομηλιτων σας και εσεις κανετε σα 10χρονα και χειροτερα !!!
Αν και το τονιζω ΑΝ !!! ισχυει εστω και 1% απο αυτα που γραφετε κατα καιρους εδω μεσα για σοβαρευτειτε και κοψτε τις κοκορομαχιες και τις αισχατολογιες και δηξτε και σε μας που ειναι η Αμερικη ... (σιγα μην το καταλαβετε) ....
Μπορει να μην τα πολυ πιστευω ολα αυτα αλλα ΑΝ γινουν , να ξερετε οτι θα ειμαι 1ος που θα παρω στην ανηφορα για την Πολη 'η οπου αλλου χρειαστει για αυτη την πατριδα , αντιθετος απο πολλους εδω μεσα που θα τρεχουν να σωσουν το τομαρι τους οπως εκαναν και πολοι προγονοι τους σε αλλες εποχες ,
Απλα θελω κλεινωντας να ζητησω ταπεινα συγγνωμη απο τα υγειη μελοι αυτου του φορουμ για τη σκληρη γλωσσα μου .
Οσο για τους υπολοιπους ειπα , αδιαφορο για τα σχολια τους τα εχω δεχτει και στο παρελθον και μονο γελιο μου προκαλεσαν
Μετα τιμης
Ανδρεας
απο την ομορφη και ιστορικη πολη του Αιγιου ,
ετων 35 Ι1 ικανος (για να μην εχετε αποριες)
.....................
Aυτό ισως δικαιολογεί και την κάθοδο της άρκτου στην Παλαιστίνη.
Λέω εγώ τώρα.
Πιάνονται απο κάτω συρία ισραήλ.
Η Τουρκία κάνει μια επέμβαση προς εμάς.
Όλα έχουν ανάψει και η Ρωσία αφού μπει στην Τουρκία βρίσκει ευκαιρία περνάει απο Περσία και ακάθεκτη βαδίζει για Παλαιστίνη.
Γιατί αλλοιώς τι λόγο και ποιά δικαιολογία θα είχε να βρεθεί εκεί κάτω;
Αλλα διαβασα αποψεις που υποστηριζουν οτι ο πολεμος ειναι θεμα μηνων, ενω πρεπει πρωτα πιστευω να προηγηθουν καποια πραγματα οπως να λυθει το Μακεδονικο κ το Κυπριακο οπως διαβαζουμε σε προφητειες...
Στερεύει το ρωσικό πετρέλαιο
Για την πρώτη μείωση της πετρελαϊκής παραγωγής της κατά την τελευταία δεκαετία ετοιμάζεται η Ρωσία, τη στιγμή που σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Lukoil, Λεονίντ Φεντούν, η ρωσική παραγωγή του «μαύρου χρυσού» έχει φτάσει ήδη το ανώτατο σημείο της.
Μη φοβάστε Ρώσοι φίλοι μας.....έχουμε και εμείς εδώ στο Αιγαίο!!!
Λέτε να το ξέρουν? Λέτε να νευριάσουν αν κάποια χώρα πάει να τα πάρει με το έτσι θέλω?.....λέω εγώ τώρα.....
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
quote:
Φιλε Βαγγέλη παρατηρω οτι η πηγη της αναστατωσης στο φορουμ ειναι η αποριψη που δειχνεις απεναντι στα οσα έχει πει ο Γερων Παισιος. Θελω να διευκρινισω οτι δεν έχει κανει μονο ερμηνειες προφητειων αλλα έχει και αυτος συμπληρώσει με δικές του προφητειες κυριως για συγκεκριμμενα προσωπα αλλα και γεγονοτα (συζητησεις στην τηλεοραση για υφαλοκρηπιδα, αποχωρηση πρεσβειων , πειραγμα 2 νησιων κλπ). Επειδη ιδιαιτερως μιλαγε για αυτα τα γεγονοτα εχει καταστει μαζι με τον Αγιο Κοσμα το επικεντρο της συζητησης.Για αυτο σε ρωταω ευθεως. Δεχεσαι οτι ο πατηρ Παισιος είχε αγιοπνευματικο χαρισμα ναι η οχι?? Παρακαλω απαντησε στην ερωτηση μου χωρις υπεκφυγές.. Ευχαριστω!
Το πρόβλημα της αναστάτωσης στο Φόρουμ δεν είναι ότι ο Βαγγέλης δεν ειναι η αποριψη που δειχνει απεναντι στα οσα έχει πει ο Γερων Παισιος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν δέχετε να κάνει σοβαρό διάλογο με τα παιδιά εδώ μέσα και θέλει να οδηγεί την συζήτηση εκεί που θέλει. Δεν δέχετε ότι υπάρχουν άτομα με δικιά τους άποψη και επειδή δεν πάνε με τα νερά του ξεσπάει. Φίλε τρεχαγύρευε αν θες να μας αναγκάσεις να αλλάξουμε Φόρουμ πες μας το να τελειώνουμε και επιτέλους μάθε ότι υπάρχουνε άτομα ΕΔΩ ΜΕΣΑ που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Δεν είσαι ο μόνος που κάτι ξέρεις. Ο καθένας έχει τις άκρες του και ξέρει 5 πράγματα. Δέξου τα έστω και αν δεν τα πιστεύεις όπως δέχοντε οι άλλοι τα λεγόμενα σου. Το κακό όμως με σένα είναι συμπεριφέρεσε άσχημα και θα μπορούσες να αποτρέψεις στο να ασχολείτε το Φόρουμ με σένα αν είσουνα λιγάκι συγκαταβατικός.
Συγνώμη φιλαράκο αλλά ο τρόπος σου μου δείχνει ότι ανοίκεις σε ομάδα. ΔΙΑΨΕΥΣΕ ΜΕ και θα σου βγάλω το καπέλο... από σένα εξαρτάτε.
Πίστεψε με όλοι εδώ μέσα έχουν την καλή διάθεση για διάλογο. Άμα ο καθένας ξεκινάει τα καντίλια ε τότε να το κλειδώσουν το φόρουμ να τελειώνουμε.
Σοβαρός άνθρωπος είμαι και σε ερωτώ αν θες να κάνουμε διάλογο:
α) Την ερώτηση που σου έκανε ο AGS2008. Δεχεσαι οτι ο πατηρ Παισιος είχε αγιοπνευματικο χαρισμα ναι η οχι?? Παρακαλω απαντησε στην ερωτηση μου χωρις υπεκφυγές.
β) Που στηρίζεις την τοποθέτηση σου για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης τι πηγές έχεις και δώσε μου ένα καλό επιχείρημα πως είναι δυνατόν η στρατιωτική ηγεσία να πέσει στην παγίδα. Γιατί για να γίνει αυτό που λες πρέπει η Τουρκία να σπρώξει πολύ στρατό εκεί μέσα. Τόσο πολύ στον ύπνο θα μας πιάσουν? Τα αποβατικά από που θα τα περάσουνε? Από τα διεθνή ύδατα? Όλα αυτά για να γίνουνε δεν φτάνει μια μέρα και η αντικατασκοπία μας ήδη θα το γνωρίζει αυτό (αν είναι όπως τα λες).
Λοιπόν στο ότι δεν θα προλάβουμε να ετοιμαστούμε και θα τους φάνε οι Ρώσσοι δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρουμε χαμπάρι. Επιστράτευση δεν θα προλάβει να γίνει. Ο τακτικός μας στρατός θα ενεργοποιηθεί άμεσα.
Κάτι ακόμα φίλε τρεχαγύρευε, γνωρίζεις ότι από πέρυσι μπήκε σε εφαρμογή πιλοτικό πρόγραμμα από το ΓΕΣ για να δώσουνε το 70% του ρουχισμού σε πολίτες? Νομίζεις ότι επειδή "κάποιοι" στην πολιτική ηγεσία κοιμούντε πάει να πει ότι κοιμούντε και οι υπόλοιποι?
Αν νομίζεις ότι κοιμούντε όλοι εγώ θα σου πω ότι:
"Έχουν γνώση οι φύλακες"
Καλό σου απόγευμα.
απόψεις κι εγώ προσωπικά επειδή
ασχολούμαι με τις προφητείες( όχι μόνο του Παϊσίου,
όπως κάποιοι φαν) προτιμώ να εμπιστευτώ κάποιες άλλες
όπως αυτές του Πατροκοσμά και την Αποκάλυψη,
σ’ αυτό υπάρχει πρόβλημα;
Κι επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά το να πειράξει η
Τουρκία δυο νησιά δεν συνιστά πολεμική σύρραξη…"
Για το λιμάνι της Θες/νίκης το ξαναξαναλέω, είναι
προφητεία του Πατροκοσμά,. Που αγίασε και έχει βγεί
αληθινός σε όλες τις μέχρι τωρα προφητείες του,λέγοντας
ότι το κακό θα γίνει απο το πάνω λιμάνι...
Τα αποβατικά θα έχουν σημαίες του ΝΑΤΟ και θα λένε
ότι πάνε προς Σκόπια ή Κόσσοβο…
Από κει κι έπειτα αν επαναπαύεται κανείς στο γενναίο
φρόνημα των ελληνικών δυνάμεων, υπάρχουν και προδότες
που ελοχεύουν και έχει επίσης γραφεί ότι το κακό θα
έρθει από τους μορφωμένους…
Φίλε Σταύρο, ίσως να σημαίνει αν ξεκινήσει από τη Μολδοβλαχία πολλά θα πάθετε αν ξεκινήσει από τη Πελοπονησο όχι.Ισως να αφορά την ελληνική επανάσταση.
Αν μιλουσε για την συγκεκριμμενη περιοδο θα επρεπε καλυτερα να λεει αν η επανασταση αρχισει απο ....