- Φιγούρες στην σκιά - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δηλαδή πού μένει κυρίως?
Ελλάδα (Αττική, Μαγνησία) ή εξωτερικό ?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
O Βαγγέλης πού είναι τώρα?Δηλαδή πού μένει κυρίως?
Ελλάδα (Αττική, Μαγνησία) ή εξωτερικό ?
.
.
.
Για τον Βαγγέλη δεν ξέρω, ο Ντέμης Ρούσσος πάντως, που είναι στενός του φίλος και συνεργάτης από την εποχή των Aphrodite's Child,μένει στην Βούλα... Είχα ασχοληθεί με τους υπολογιστές του πριν λίγα χρόνια... πολύ αξιόλογο άτομο θα έλεγα!
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:
Για τον Βαγγέλη δεν ξέρω, ο Ντέμης Ρούσσος πάντως, που είναι στενός του φίλος και συνεργάτης από την εποχή των Aphrodite's Child,μένει στην Βούλα... Είχα ασχοληθεί με τους υπολογιστές του πριν λίγα χρόνια... πολύ αξιόλογο άτομο θα έλεγα!
Εσύ ρε Στάν, μόνο με το δικό μου υπολογιστή δεν καταπιάστηκες!
όλους τους άλλους τους έχεις φέρει ...μια γύρα!![]()
![]()
![]()
Καλές γνωριμίες κάνεις πάντως...

.
.
.
quote:quote:
Για τον Βαγγέλη δεν ξέρω, ο Ντέμης Ρούσσος πάντως, που είναι στενός του φίλος και συνεργάτης από την εποχή των Aphrodite's Child,μένει στην Βούλα... Είχα ασχοληθεί με τους υπολογιστές του πριν λίγα χρόνια... πολύ αξιόλογο άτομο θα έλεγα!Εσύ ρε Στάν, μόνο με το δικό μου υπολογιστή δεν καταπιάστηκες!
όλους τους άλλους τους έχεις φέρει ...μια γύρα!Καλές γνωριμίες κάνεις πάντως...
.
.
.
Έχουν περάσει υπολογιστές από τα χέρια μου... ουκ ολίγοι...
Που ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή να έχω δει και τον δικό σου και να μην το ξέρεις. Το ίδιο έγινε και σε άλλο forum. Εκεί κατάλαβα ποιανού ήταν ο υπολογιστής που επισκεύαζα, και τον πήρα τηλέφωνο και τον άφησα "Παυλόπουλο"...
Τέλος το off topic... θα μας πάρουν με τις κλοτσιές...
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
Στο 0:33 και 0:06 των παρακάτω βίντεο αντίστοιχα βλέπουμε ένα μάτι ? Υπονοεί ίσως την πηγή προέλευσης της γνώσεως από τους "οραματιστές" του project των μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α ?
Μετά από απουσία 4 περίπου ετών, και μετά από πολλή έρευνα επάνω στη ΜΥΘΩΔΙΑ είμαι πλέον όχι 100 αλλά 1000 % σίγουρος για το τι ήθελαν να πουν οι συντελεστές το βράδυ αυτής της παράξενης συναυλίας !
Υπάρχει ενδιαφέρον να ακουστεί;
quote:
nireas
Καλημέρα,Μετά από απουσία 4 περίπου ετών, και μετά από πολλή έρευνα επάνω στη ΜΥΘΩΔΙΑ είμαι πλέον όχι 100 αλλά 1000 % σίγουρος για το τι ήθελαν να πουν οι συντελεστές το βράδυ αυτής της παράξενης συναυλίας !
Υπάρχει ενδιαφέρον να ακουστεί;
Φίλε nirea καλώς επανέκαμψες στην παρέα μας. Προσωπικά, με την πεποίθηση ότι εκφράζω και τους υπόλοιπους φίλους, θα ήθελα να μάθω τα αποτελέσματα της έρευνάς σου σχετικά με την "Μυθωδία", ένα θέμα για το οποίο έχουν κατά καιρούς ειπωθεί πολλά.
*
Μετά από αρκετά χρόνια έρευνας η οποία βασίστηκε στην αντίληψή μου η οποία ΔΕΝ πείστηκε ποτέ ότι αυτό που οργάνωσε η NASA ήταν απλά μια ωραία συναυλία και τίποτε παραπάνω ... μετά λοιπόν από έρευνα εις βάθος και με το ένα να με οδηγεί στο άλλο, κατέληξα στο συμπέρασμα πως:
ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ !
Πιο συγκεκριμένα,
Ο Ήλιος που μας έδειχναν στον 9ο movement με τη Γη και με τους στίχους να λένε ταυτόχρονα ότι "...ΟΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑ..." η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ δηλαδή η ΜΟΙΡΑ που ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ... δεν είναι παρά ο 2ος ΗΛΙΟΣ (ένα dwarf star) του ΗΛΙΑΚΟΥ μας ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ο οποίος επιστρέφει κάθε 3.600 χρόνια περίπου με ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ και λόγω των τεράστιων ελκτικών δυνάμεων που θα ασκηθούν όταν περάσει κοντά από τη "γειτονιά" μας θα προκαλέσει ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ, ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥΣ, ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΑΙΣΤΕΙΩΝ, ΠΤΩΣΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ κλπ ένας κανονικός ΑΡΜΑΓΓΕΔΔΩΝ !!!
Πολλοί ακούγοντας για έναν 2ο ΗΛΙΟ θα σας προκαλεί γέλιο !! Τα περισσότερα ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ έχουν 2 ή 3 ή ακόμη και 4 ΗΛΙΟΥΣ !!!!
Εμείς βρισκόμαστε σε ένα ΔΥΑΔΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ με έναν 2ο ΗΛΙΟ ο οποίος δεν είναι ακριβώς στο μέγεθος του ΗΛΙΟΥ μας αλλά είναι ένας ΗΛΙΟΣ που ακόμη γεννιέται ένας ΚΑΦΕ ΝΑΝΟΣ !!
Έχω ισχυρότατες ενδείξεις να σας παραθέσω στα επόμενα posts ...
Έχουν δώσει πάρα πολλά ονόματα στην ίδια σεναριολογία και μερικά από αυτά είναι:
ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ/NEMESIS/NIBIRU/PLANET X/HERCOLUBUS/WORMWOOD/ISON/TYCHE κλπ
ΟΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ στην ουσία στο ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ !!
Edited by - nireas on 14/09/2016 18:24:27
Edited by - nireas on 14/09/2016 18:40:04
Edited by - nireas on 14/09/2016 18:55:35
Ξέρω ότι τέτοιες σεναριολογίες ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ εύκολα...
Σας παραθέτω κομμάτια του ΠΑΖΛ που πιστεύω αφού τα δείτε θα καταλάβετε ότι όλα κολλάνε ... ΑΥΤΟΜΑΤΑ !!!
Παρακαλώ εξετάστε τα με ΠΡΟΣΟΧΗ:
1) Ακούστε το χρονικό σημείο 10:18" και μετά... Αναφορά για την ΝΕΜΕΣΙΣ στο ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΡΙΤΙΑ του ΠΛΑΤΩΝΑ https://youtu.be/W3LWYGSNclg
2) Ο πρώτος στην ουσία ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ που ανακάλυψε την ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ !! https://youtu.be/fM-JtyzCc2U
3) Επειδή το πραγματικό 2012 θα είναι σύντομα.... Ακούστε τα ίδια πράγματα από το 0:55 και μετά https://youtu.be/OdflOenP0f4
4) Η σεναριολογία του 2ου ΗΛΙΟΥ επιστημονικά τεκμηριωμένη μόνο που δεν έρχεται κάθε 26.000 χιλιάδες χρόνια ή 26.000.000 όπως ακούγεται, αλλά κάθε 3.600 χρόνια περίπου... και αυτό αναμένεται να γίνει όχι το αργότερο από το τέλος του 2017 !! https://youtu.be/hzcIX0vvMZc
5) Εδώ η ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ της ΝΕΜΕΣΙΣ στην ουσία του ΜΙΝΙ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που έχει και ΠΛΑΝΗΤΕΣ αλλά και ΦΕΓΓΑΡΙΑ !!! Καθώς και γιατί ΔΕΝ φαίνεται συνέχεια στον ουρανό ... https://youtu.be/64Abxjn1FiM
Πιο πριν η NASA διαμέσου των στίχων ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ...
Edited by - nireas on 14/09/2016 18:54:20
Εδώ η 1η δημοσίευση ανακάλυψης στην WASHINGTON POST (τότε δεν γνώριζαν τι ακριβώς είναι αυτό το αντικείμενο) που έγινε μέσω του IRAS 
Edited by - nireas on 14/09/2016 18:30:38
Εγώ αυτό το βρίσκω ΑΚΡΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ να συμβεί από απλούς ερασιτέχνες συνωμοσιολόγους...εκτός ... εάν είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ από το στενό ίσως περιβάλλον του ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ που γνωρίζουν τι έπεται να συμβεί και τα μεταδίδουν ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ για αυτούς τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ που η ΑΝΤΙΛΗΨΗ τους θα καταλάβει ότι κάποιος ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ υπήρξε για να το κάνει αυτό η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ !
Edited by - nireas on 14/09/2016 18:34:05
Σε κάποιο σημείο παραπάνω λες οτι αυτό που ερχεται είναι "τεχνητό",
μετά, οτι είναι ενα φυσικό γεγονός και πρόκειται περι καφέ νάνου
(παρεμπιπτόντως οι καφέ νάνοι δεν ειναι αστέρια που γεννιούνται, όπως λες, αλλά σώματα που δεν κατάφεραν ποτε να γίνουν αστέρες)
τελικά τι ισχύει; αντιλαμβάνεσαι οτι η διαφορά είναι τεράστια.
Επίσης σε κάποιο video (που τυχαία πάτησα) δειχνει, οπως εκατοντάδες χιλιάδες αλλα στο youtube, "αποδείξεις" με ενα αστρο διπλα στον ηλιο μας
(που δεν είναι άλλο απο ανακλάσεις των φακών)
Εσυ μας μιλάς για καφέ νάνο, και τα video που παραθετεις, μιλουν για ενα φωτεινό αντικείμενο....
σε άλλο σημείο λες:
quote:
η NASA διαμέσου των στίχων ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ..
ποιον ακριβώς παρακαλεί ?
τους χειριστές του τεχνητού σώματος ή τον δημιουργό;
quote:
nireas έχω μερικές απορίες.
Σε κάποιο σημείο παραπάνω λες οτι αυτό που ερχεται είναι "τεχνητό",
μετά, οτι είναι ενα φυσικό γεγονός και πρόκειται περι καφέ νάνου
(παρεμπιπτόντως οι καφέ νάνοι δεν ειναι αστέρια που γεννιούνται, όπως λες, αλλά σώματα που δεν κατάφεραν ποτε να γίνουν αστέρες)
τελικά τι ισχύει; αντιλαμβάνεσαι οτι η διαφορά είναι τεράστια.
Επίσης σε κάποιο video (που τυχαία πάτησα) δειχνει, οπως εκατοντάδες χιλιάδες αλλα στο youtube, "αποδείξεις" με ενα αστρο διπλα στον ηλιο μας
(που δεν είναι άλλο απο ανακλάσεις των φακών)
Εσυ μας μιλάς για καφέ νάνο, και τα video που παραθετεις, μιλουν για ενα φωτεινό αντικείμενο....
σε άλλο σημείο λες:
quote:
η NASA διαμέσου των στίχων ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ..
ποιον ακριβώς παρακαλεί ?
τους χειριστές του τεχνητού σώματος ή τον δημιουργό;
Πάρα πολύ εύστοχες παρατηρήσεις !
Στην πορεία της έρευνάς μου τις αντιμετώπισα και εγώ ! Δεν έκανα όμως τίποτα άλλο από το να λάβω υπόψη μου ότι τελικά οι συντελεστές της ΜΥΘΩΔΙΑΣ από ότι φαίνεται ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πολύ καλά τι είναι αυτό που έρχεται !! Για το πόσο είναι τελικά "τεχνητό" αυτό που έρχεται είναι άξιο παρατήρησης να δείτε και το ΒΙΝΤΕΟ που παρέθεσα πιο πάνω για τον ΧΙΛΙΑΝΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟ Ferrada ο οποίος στην ανακάλυψή του ΑΝΑΦΕΡΕΙ χαρακτηριστικά ότι δεν ξέρει που να το κατατάξει λόγω του ότι αυτό το ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ έχει 3 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ (!!!) και το ονομάζει ΚΟΜΗΤΗ-ΠΛΑΝΗΤΗ !!!
Επίσης και μέσα στην ΜΥΘΩΔΙΑ το ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ... "ΑΡΜΑ" (όπως και τον δορυφόρο του ΑΡΗ τον ΔΕΙΜΟ. καθώς επίσης γίνεται αναφορά για το ίδιο και για την ΣΕΛΗΝΗ !! ) !!! Και φυσικά ότι έρχονται μαζί και οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΘΕΟΙ των ΕΛΛΗΝΩΝ (οι ΑΝΟΥΝΑΚΙ εάν προτιμάτε όπως τους έλεγαν οι ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ) ...
Πράγματι εκπληκτικά συμπεράσματα που ανατρέπουν τα πάντα όπως τα γνωρίζουμε ...
Όσο για το αν φαίνεται ... πλέον είναι τόσο κοντά που είναι θέμα χρόνου να το δούμε όλοι μας. Παραθέτω ένα πολύ πρόσφατο βίντεο ...
Τώρα για τον ποιον παρακαλούν πιστεύω είναι σαφές: Τον ΔΙΑ στον οποίο έκαναν ΕΠΙΚΛΗΣΗ και παρακαλούν να ΜΗΝ υπάρξει ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ διότι στο μυστικό μήνυμα που υπάρχει μέσα στην ΜΥΘΩΔΙΑ αναφέρεται ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙ, δηλαδή
με κάποιο τρόπο (μην με ρωτήσετε πως, ειλικρινά δεν ξέρω) οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα πάθουν κάτι !! Ίσως να παρακαλούν να ΛΥΠΗΘΕΙ και τις άλλες φυλές των ανθρώπων που ΔΕΝ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ... στον υπόλοιπο πλανήτη...
Edited by - nireas on 14/09/2016 23:15:37
Edited by - nireas on 14/09/2016 23:19:35
Πηγαίνετε στο χρονικό σημείο 1:08:52 https://youtu.be/Dsop1Z-_rNI και ακούστε τον αφηγητή να λέει ...
" ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΙΟΥ ... ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΡΜΑ ... ΕΝΑ ΑΡΜΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ... "