- Προφητείες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΣΟΦΙΑ7 ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΑΧΙΟΛΟΓΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ.
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΔΩ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ....
ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ....
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
Μπορώ να πώ και γώ το μακρύ και το κοντό μου ?
Λοιπόν απο την πείρα μου έχω να πώ οτι στην εποχή της ευτέλειας και της διαστρέβλωσης που διανύουμε (sic) ένα forum εσωτεριστών ή θα γίνει όντως μια πηγή γνώσης ή θα γίνει κάτι σαν τις αϋπνίες με την Αννίτα Πάνια ....δηλαδή όλα (μαγία,ξόρκια,νεράιδες,πρίγκηπες,η πεντάμορφη και το τέρας,οι ναζί,ο βελζεβούλ,ο χάρρυ Πότερ, ο χάρρυ κλύν, ο χάρυ ντέρτυ,η μάγισσα κλο - κλο, ο Αλί μπαμπάς χωρίς τους σαράντα κλέφτες,η ομάδα έψιλον,η ομάδα ζήτα,)και όλες οι λοιπές δυνάμεις μπερδεύονται όμορφα με πραγματικά εσωτερικά θέματα και φτιάχνουν μια πολύ νόστιμη σαλάτα ότι πρέπει για αναζητητές του κώλου, για ανύσηχες νοικοκυρές και για κάτι τύπισσες που φοράνε ρόμπες και καλούν τα πνεύματα για να τούς πούν αν τις απατά ο γκόμενος
Φυσικά τα περισσότερα θέματα δεν ανήκουν κάν στην περίμετρο του εσωτερισμού ,αλλά τι να γίνει που τέτοιοι που είμαστε τέτοια θέματα μας ενδιαφέρουν (εννοείται οτι δε βγάζω την ουρά μου απ'έξω)
Απο την άλλη είναι και αναπόφευκτο γιατι τα παιδιά που τρέχουν το site δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιαυτό . Τα παιδιά δώσαν και δίνουν πνοή σε μια ιδέα η οποία εξαρτάται και απο το τρέξιμο το δικό τους αλλά πολύ περισσότερο απο την ποιότητα των συμμετεχόντων την οποία με κανένα τρόπο δεν μπορούν να ελέγξουν.
Αλήθεια πόσοι απο όσους μπαίνουν στο Forum γνωρίζουν τι είναι ο Εσωτερισμός ?
Εχετε την εντύπωση οτι είναι μια ονομασία που μπορεί να χωράει τα πάντα ? όχι δεν είναι έτσι. Αν ήταν έτσι θα λεγόταν "Ανεξήγητο" , "Μεταφυsica" ," Paranormalica" ή ότι άλλο πλήν του esoterica ....
Γιατι ο Εσωτερισμός δεν βρίσκεται στα κουτσομπολιά που κάνουν οι νοικοκυρές για μάγεια και δεσίματα, για νεράιδες και σκιές, ο Εσωτερισμός δεν βρίσκεται σε γυαλιστερά βιβλία με εξωφρενικά θέματα και τρομακτικά εξώφυλλα , όχι no no n o.
O εσωτερισμός είναι αυτό που υποδηλώνει η ίδια η λέξη. Είναι ή τριβή με το είναι μας, είναι η εσωτερική επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας , με την δημιουργία , με σκοπό να φτάσουμε στο ανώτερο επίπεδο της ανθρώπινης εξέλιξης...την θέωση.
Προσέχτε φίλτατοι την συσώρευση γνώσης....προσέχτε πολύ. Οταν μαζεύεις γνώση χωρίς να την δυιλίζεις μέσω του διαλογισμού ή της προσευχής (χωρίς να την φωτίζεις δηλαδή) είναι σαν να κρατάς μια χειροβομβίδα που της έχουν βγάλει την ασφάλεια ... Ο ανθρώπινος νούς είναι πολύ περιορισμένος για να συλάβει την ένωση των πάντων με αποτέλεσμα την απομώνωση των στοιχείων (γνώσεων)
Τι σημαίνει αυτό ? Δείτε γύρω σας την γελοιότητα ... καφετζούδες,χαρτομαντούδες,μέντιουμ,γιαλατζί δάσκαλοι, δάσκαλοι που τα παίρνουν χοντρά ...χριστιανοί που κάνουν μάγεια....και άλλα πολλά
Η απομώνωση των στοιχείων οδηγεί μαθηματικά στην αμάθεια ,την αφέλεια,την πόρωση,την τρέλλα ...
Ακούω ανθρώπους να ενδιαφέρονται συνεχώς για το πώς ανοίγει το τρίτο μάτι, πως κάνουν εξωμάτωση,πως θα μιλήσουν με τα πνεύματα και τους διδασκάλους... (ρε τους ρωτήσατε αν έχουν την όρεξή μας ??????) και όλο και πιο λίγοι μιλάνε για προσφορά , για ένωση ,για μετουσίωση, για αναγωγή, για άνοδο και για ΑΓΑΠΗ που είναι και τα κλειδιά της εσωτερικής πορείας.... Εμείς τα λύσαμε όλα και ασχολούμαστε με την αποκατάσταση του Χίτλερ, τα ταρώ και τις νεράιδες ......
Τέλος πάντων αυτά τα λίγα ...και κάτι τελευταίο που ξεχνάμε συχνά .....
"Καλύτερα κάποιος να δέσει μια πέτρα στο λαιμό και να φουντάρει στη θάλασσα........ παρά να πάρει στο λαιμό του μια ψυχή"
quote:
τα Forums (που αποτελεί το πλέον "Ζωντανό" κομμάτι του ESOTERICA) γίνονται μία ολοένα και πιο πιστή μικρογραφία του Εσωτερικού χώρου στην Ελλάδα, ενταγμένου σε Φορείς/Οργανώσεις/Ομάδες/Συλλόγους και ανέντακτου. Θα έλεγα ότι σε κάποιο επίπεδο αποσυμβολισμού αποτελεί και μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας, και ίσως αυτό να είναι πραγματικότητα στο θέμα της Ψυχολογίας και του Στυλ.
ΑΛΗΘΕΙΑ 1
quote:
Λοιπόν απο την πείρα μου έχω να πώ οτι στην εποχή της ευτέλειας και της διαστρέβλωσης που διανύουμε (sic) ένα forum εσωτεριστών ή θα γίνει όντως μια πηγή γνώσης ή θα γίνει κάτι σαν τις αϋπνίες με την Αννίτα Πάνια ....δηλαδή όλα (μαγία,ξόρκια,νεράιδες,πρίγκηπες,η πεντάμορφη και το τέρας,οι ναζί,ο βελζεβούλ,ο χάρρυ Πότερ, ο χάρρυ κλύν, ο χάρυ ντέρτυ,η μάγισσα κλο - κλο, ο Αλί μπαμπάς χωρίς τους σαράντα κλέφτες,η ομάδα έψιλον,η ομάδα ζήτα,)και όλες οι λοιπές δυνάμεις μπερδεύονται όμορφα με πραγματικά εσωτερικά θέματα και φτιάχνουν μια πολύ νόστιμη σαλάτα ότι πρέπει για αναζητητές του κώλου, για ανύσηχες νοικοκυρές και για κάτι τύπισσες που φοράνε ρόμπες και καλούν τα πνεύματα για να τούς πούν αν τις απατά ο γκόμενοςΦυσικά τα περισσότερα θέματα δεν ανήκουν κάν στην περίμετρο του εσωτερισμού ,αλλά τι να γίνει που τέτοιοι που είμαστε τέτοια θέματα μας ενδιαφέρουν (εννοείται οτι δε βγάζω την ουρά μου απ'έξω)
ΑΛΗΘΕΙΑ 2 (ή ΑΛΗΘΕΙΑ 1 ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ)
quote:
Απο την άλλη είναι και αναπόφευκτο γιατι τα παιδιά που τρέχουν το site δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιαυτό . Τα παιδιά δώσαν και δίνουν πνοή σε μια ιδέα η οποία εξαρτάται και απο το τρέξιμο το δικό τους αλλά πολύ περισσότερο απο την ποιότητα των συμμετεχόντων την οποία με κανένα τρόπο δεν μπορούν να ελέγξουν
ΑΛΗΘΕΙΑ 3
ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ......

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""
quote:
Λοιπόν απο την πείρα μου έχω να πώ οτι στην εποχή της ευτέλειας και της διαστρέβλωσης που διανύουμε (sic) ένα forum εσωτεριστών ή θα γίνει όντως μια πηγή γνώσης ή θα γίνει κάτι σαν τις αϋπνίες με την Αννίτα Πάνια ....δηλαδή όλα (μαγία,ξόρκια,νεράιδες,πρίγκηπες,η πεντάμορφη και το τέρας,οι ναζί,ο βελζεβούλ,ο χάρρυ Πότερ, ο χάρρυ κλύν, ο χάρυ ντέρτυ,η μάγισσα κλο - κλο, ο Αλί μπαμπάς χωρίς τους σαράντα κλέφτες,η ομάδα έψιλον,η ομάδα ζήτα,)και όλες οι λοιπές δυνάμεις μπερδεύονται όμορφα με πραγματικά εσωτερικά θέματα και φτιάχνουν μια πολύ νόστιμη σαλάτα ότι πρέπει για αναζητητές του κώλου, για ανύσηχες νοικοκυρές και για κάτι τύπισσες που φοράνε ρόμπες και καλούν τα πνεύματα για να τούς πούν αν τις απατά ο γκόμενος
ΕοΝ είσαι λάθος. Το ίδιο το Esoterica στο θέμα το <<Παράξενο>> για τα θέματα συζήτησης περιγράφει : Ανεξήγητα φαινόμενα, Θεωρίες συνομωσιών, U.F.O, Επιστημονική Φαντασία, Προφητείες. Όπως βλέπεις το ίδιο το site μας δίνει το δικαίωμα να συζητάμε για τέτοια θέματα. Εάν δεν σου αρέσουν αυτά τα θέματα υπάρχουν οι κατηγορίες <<Σοφία>> και <<Γνώση>>. Επίσης τα σχόλια σου ήταν πολύ απαξιωτικά για εμάς που ασχολούμαστε σε τέτοια υπερφυσικά θέματα.

Τα σχόλια μου είναι μέσα απο την εμπειρία μου και η εμπειρία μου λέει οτι όποιος ασχολείται "με το άνοιγμα του τρίτου ματιού " π.χ. χωρίς καν να έχει ανοίξει τα άλλα δύο ...των τρώει η μαρμάγκα ....
you know marmaga ?
Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν και δεν έβγαλα την ουρά μου απέξω.
Ξέρει ο καθένας για τον εαυτό καλύτερα απο μένα και απο τον καθένα...
και δεν είπα οτι όποιος ασχολείται με το υπερφυσικό κάνει κακό , είπα οτι όποιος ασχολείται με το υπερφυσικό κουτσομπολιό κάνει κακό ...
στον εαυτό του φυσικα ...
Σε καταδικάζω ΕοΝ και σε παραδίδω στην κρίση του λαού .
( είπα να ελαφρύνω το κλίμα λίγο )
Ο με χιούμορ
Apostolos
Εντάξει, έχεις δίκιο. Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πότε τα εκατόστησα, όπως δείχνει το κοντέρ αυτή τη στιγμή. Έσβησα μάλιστα και μερικά, τώρα που έμαθα το κόλπο, αλλά o αριθμός δεν μειώθηκε. Ζαβολιά!
Συνεπώς ας συγκρατιόμαστε όποτε μπορούμε (αγενέστατα δεν έχω απαντήσει σε κάποια σχόλια) ή, όπως έκανε παραδειγματικά ο Admin παραπάνω, αντί να γράφουμε πολλά και διάφορα μηνύματα να γράφουμε ένα που να κάνει για πέντε. Έτσι ο Admin με τα σημερινά δεδομένα είχε σκορ 197, συν 5 πόιντς για το μήνυμά του, πάει φυσέκι για τη 2η βαθμίδα! :)
στις πολεμικες τεχνες οι "βαθμιδες" κατεβαίνουν αντι ν ανεβαινουν...
ξεκινας με πολλες -10- και καταληγεις με 1.
αρα, δεν εχει σημασια σε τι βαθμιδα ειναι καποιος, αλλα η ποιοτητα των μηνυματων του -γενικα. ετσι, σε αυτο συμφωνω μαζι σου.
Κυριε Ράμογλου? εχετε κοτερο...(εμαθα)
θα με πατε μια βολτα?
για να αλαφρωσουμε λιγο το κλιμα...
Υ.Γ. το μηνυμα αυτο θα αυτοκαταστραφει σε λιγο καιρο, επειδη ειναι ανουσιο... ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ..
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
ΠΕΦΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΦΤΑΝΕΙ!
(ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΗ REVLON...KAI ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΟΥΝ....)ΩΧ..ΠΑΛΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 13/03/2003 19:14:34
Εδώ μέσα γράφονται ολες οι απορίες και ανησυχίες που μας διέπουν !!!!!!
Και πραγματικά δεν πιστεύω οτι ειναι για τον καθένα κατάλληλος, υπάρχουν και αυτοί που μπαίνουν εδώ μέσα για να γελάσουν------
ξέρετε τι λένε ομως --------
Γελάει ομως καλύτερα αυτός που θα γελάσει τελευταίος !!!!!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
ΠΩΠΩΠΩ,ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΑΡΜΕΝΟΣ.....
ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΚΑΛΑ!...ΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...
...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΟ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ"
...ΑΣ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ...
ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, KITTY...
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ" ΕΝΑ ΚΑΤΙ...
-ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΜΕ ΙΜΑGE KI EΔΩ-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ..ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...![]()
*****ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ "ΕΘΙΓΕΣ" ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ..ΔΕΣ ΕΝΑ ΛΙΝΚ...
ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΑ!http://www.fashionclub.gr/history/articles.html?n_no=75
Edited by - ΑΤΜΑ on 13/03/2003 19:47:41
Εντάξει μπορείς να κανείς το χαβαλέ σου ελευθέρα αλλά όχι να το θεωρείς και χιούμορ .Νομίζω οτι έχεις ξεφύγει τέλειος .
θα μπορούσα να σου πω πολλά ακόμα αλλά καλύτερα να μη συνεχίσω ...
Ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του και ας βγάλει τα συμπεράσματα του .
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΤΩΡΑ...
'manava seva, madhava seva'Edited by - ΑΤΜΑ on 13/03/2003 20:34:57
quote:
... μείζον θέμα είναι όπως προαναφερθηκε είναι το ότι πολλά θέματα ανοίγονται ενώ ήδη υπάρχουν αλλά ήδη για αυτό το θεμα έγινε συζήτηση . θα ήθελα να παρουσιάσω έναν άλλο προβληματισμό μου πάνω στα θεματα και θα ήθελα τη δική σας άποψη . παρατηρώ ότι αρχίζει να υπάρχει ένας κορεσμός θεμάτων . έχουμε καλύψει πλέον πάρα πολλά θεματα εκ των οποίων όλα σχεδόν τα "βασικά" . αναρωτιέμαι ... λογικό δεν είναι ότι μετά από μερικό καιρό δεν θα υπάρχουν παρα μονο ελάχιστα θεματα που να μην έχουν συζητηθεί ? οι καινούργιοι μια και είναι καινούριοι δεν θα ξέρουν τί έχει συζητηθεί και τι όχι και λογικά θα ανοίγουν ίδια . δεν είναι πολλά τα θεματα στα οποία να διαρκεί για "πάντα" η συζήτηση και σε πολλά μετά από κάμποσο λήγει μια και έχουν καλυφθεί πλήρως . τι γνώμη έχετε για αυτό ?...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ΦΙΛΕ Τ-SEEKER ΕΘΕΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ.
and the strength of the pack is the wolf"

Απλά θέλω να σου υπενθυμίσω οτι καλό ειναι να κοιταζόμαστε πότε πότε στον καθρέφτη για να βλέπουμε το εαυτό μας με τα μάτια των άλλων.
ελπίζω να μη σε στεναχώρησα
ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
ΦΩΣ!....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ "ΤΕΛΕΙΕΣ"...ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΗ ΡΟΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ...
ΦΩΣ +ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ
quote:
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
Αυτό λέγεται Υπαρκτός Εσωτερισμός. :)