- Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
υπό-κηδεμονίαν, ανδρείκελο, πατροναρισμένος...
Ε, τότες?
Εχω άδικο???

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
υπό-κηδεμονίαν, ανδρείκελο, πατροναρισμένος...There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Το μάπας και το τούβλο, δεν είναι πιό κοντά στην...αλήθεια?![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Πυθαγόρας
Ε, τότες?Εχω άδικο???
Ναι έχεις.
Δεν σε αποκάλεσε ο DSM ή εγώ, ή ο Σωτήρης, πατροναρισμένο όν, αλλά μιά θεο-πάλαβη.Δια τον θεόν Σαλή.
Οπότε?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
"Αν το 'σας' μεταφράζεται σε ένα συγκεκριμένο 'εμείς', που περιλαμβάνει κι εμένα, τα μπινελίκια θα τα ρίξω εγώ. Για αυτό και ζήτησα τον προσδιορισμό του 'εμείς', και φυσικά πήρα τ'αρxίδια μου, πιθανώς γιατί, αν σε κουβέντες σχετικές με πάτρονες και τζιχαντιστές ονοματιστούν συγκεκριμένοι άνθρωποι, το παραμύθι θα έχει και δικαστικό δρόμο. Αυτό μάλλον ακόμα και τα nediB το έχουν καταλάβει, για αυτό και το έπαιξαν κότες."
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Μου θύμωσες βρε?![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Σου απάντησα Κόμη:"Αν το 'σας' μεταφράζεται σε ένα συγκεκριμένο 'εμείς', που περιλαμβάνει κι εμένα, τα μπινελίκια θα τα ρίξω εγώ. Για αυτό και ζήτησα τον προσδιορισμό του 'εμείς', και φυσικά πήρα τ'αρxίδια μου, πιθανώς γιατί, αν σε κουβέντες σχετικές με πάτρονες και τζιχαντιστές ονοματιστούν συγκεκριμένοι άνθρωποι, το παραμύθι θα έχει και δικαστικό δρόμο. Αυτό μάλλον ακόμα και τα nediB το έχουν καταλάβει, για αυτό και το έπαιξαν κότες."
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Αφού απαντάει σε σένα, μου αρέσει που ζήτησες και προσδιορισμό του 'εμείς".Για αλλουνού την χωρητικότητα μιλάμε, άλλος μας βγαίνει...λειψός!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
quote:Ναι οι γη διψάει το ξέρουμε αυτό, μάλλον το λένε κάποιοι άλλοι....Πως το ξέρεις αυτό;;;
Στο είπε η Γη;;;
...ή κάποιος μαλάκας;;;
Κάτσε Αίολος γιατί θα μας βγει ο καλικάντζαρος τώρα...Ποιοι το λένε αυτό, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Διονύσιε Σκυλόσοφε συνοπτικά, ποια είναι η άποψη σου για τον Κρόνο;
Σαν θεότητα γενικότερα. Αν έχεις βέβαια.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
quote:
ΠυθαγόραΜου θύμωσες βρε?
![]()
Οχι, τώρα,
[εσένα σου είχα θυμώσει μια φορά και έναν καιρό, με ένα ημέηλ,
που πήγες -με έναν πολύ πιο λάιτ τρόπο είναι η αλήθεια- να μου πεις κάτι παρόμοιο, αλλά σε δικαιολόγησα από το ότι δεν με ήξερες...]
Σε κάθε περίπτωση,
έχεις δίκιο όσον αφορά το ποιος εκστομίζει και μια βρισιά
και ποιος πάει να σε 'υποτιμήσει'.
Σαφέστατα κάποια τέτοια άτομα, ανήκουν στο
"ου γαρ οίδασι, τι ποιούσι"
[και στο "ου γαρ οίδασι" γενικώς....]

.
.
.
μιας και το΄φερε η συγχρονικότητα
και έκανες τον κόπο να περάσεις από δω,
να σε ρωτήσω κάτι:
Εσύ πού'σαι και ήρεμο και καλό παιδί και ευγενής χαρακτήρας και ειρηνοποιός και πήης-μπράδα- γιό! και Σαλαμαλεκουμ, και ως τρίτος/ψύχραιμος παρατηρητής/αναγνώστης για πες μου
ειλικρινά
πότε θα θιγόσουν περισσότερο?
Αν κάποιος σε αποκαλούσε μαλάκα
ή αν κάποιος σε αποκαλούσε 'πατροναρισμένο' ?

.
.
.
quote:
Πυθαγόρας
[εσένα σου είχα θυμώσει μια φορά και έναν καιρό, με ένα ημέηλ,
που πήγες -με έναν πολύ πιο λάιτ τρόπο είναι η αλήθεια- να μου πεις κάτι παρόμοιο, αλλά σε δικαιολόγησα από το ότι δεν με ήξερες...]
Αν δεν το έχω ήδη κάνει, γονυπετής σου ζητώ συγνώμη, καθ'όσον παρέβην μία από τις αρχές μου, με εκείνο το mail.
Η Αρχή είναι: << Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοιν μύθον ακούσεις >>.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.