ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ήχοι απροσδιόριστης προέλευσης... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ήχοι απροσδιόριστης προέλευσης... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PY8AGORAS17 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
09/02/2012, 09:43:10
Ενδιαφέρουσα η θεωρία αυτή φίλε Αίολε.

Εγώ το ψάχνω ακόμη σε διάφορα σάιτ,
για να βρω σχετικά με την ενίσχυση των υπόηχων ή την αλλαγή συχνότητας των φεροντων κυμάτων, ωστε να περνάνε στο ακουστικό φάσμα με μεγαλύτερη ισχύ.

Τις καλημέρες μου

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

09/02/2012, 11:37:07
Η ουσία φίλε ΠΥΘΑΓΟΡΑ είναι ότι δεν γνωρίζουμε από τι προέρχονται.
Ολα είναι θεωρίες.
Οταν ερευνάται κάποιο "νέο" ή νέο φαινόμενο, η βάση στην οποία πρέπει να στηριχτεί ένας επιστήμονας, είναι επάνω σε αυτά που γνωρίζει και όχι σε αυτά που θεωρεί.
Για παράδειγμα, θεωρητικά, οι επιστήμονες πιό εύκολα αποδεικνύουν την ανυπαρξία της Σελλήνης, παρά την ύπαρξή της.
Υπάρχει όμως. Επομένως κάτι δεν πάει καλά με τις θεωρήσεις.
Πρακτικά, δηλαδή στηριζόμενοι τις γνώσεις των, θα έλεγαν ότι, για να υπάρχει σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε κάποιους νόμους. Ελειπείς γνώσεις.
Για να τις κατακτήσουν δεν πρέπει να στηριχτούν σε καμμία από τις θεωρήσεις που αλλοιώνουν την πραγματικότητα.
Δηλαδή, θεωρήσεις που "αποδεικνύουν" την ανυπαρξία της Σελλήνης.

Οσο το δυνατόν σε μηδενική βάση. Να μην υπάρχουν "αποκλείεται".

Καλημερούδια!

09/02/2012, 16:26:34
Φίλε Πυθαγόρα

Να καταθέσω μια ας την πούμε,"συνομωσιολογική" άποψη επι του θέματος της επιστημονικής ανακοίνωσης!

Περίμενα λίγες μέρες να δώ άν θα υπάρξει και άλλη επιστημονική ανακοίνωση,απο ανάλογο επιστημονικό φορέα.
Σιγή!
Γιατί?
Είναι η προσφιλής τακτική,ειδικά της NASA,να αποσιωπεί ή να εκτρέπει ένα θέμα στο οποίο είναι "χωμένη",ώς το λαιμό.
Τι έκανε?

Βρήκε έναν επιστήμονα απο μια ανύπαρκτη επιστημονικά χώρα και τον έβαλε να πεί μιά άποψη,που επιφανειακά 'στέκει".Αν το ψάξεις όμως βαθύτερα,όπως ήδη λές κάνεις,θα δείς ότι πρόκειται για μια ακόμη επιστημονική "αρλούμπα".Το βασικό μου επιχείρημα,σε απλή λογική είναι ότι,πολλές φορές ο ήλιος στην διάρκεια της ζωής μας,έχει ολοκληρώσει 11ετείς κύκλους,χωρίς να γίνει "υποκινητής",τέτοιων φαινομένων.Πώς ξαφνικά τώρα έγινε?Επειδή ταιριάζει στα σχέδια απόκρυψης των κατεχόντων?

Μπορεί να ενισχυθεί ένα υποηχητικό σήμα και επίσης ένα φερόμενο κύμα,αλλά με τεχνητά μέσα και σε καμμία περίπτωση απο ηλιακή δραστηριότητα.Οι ηλιακές ακτίνες,είναι δυστυχώς για το φερέφωνο απο το καζακστάν,αθόρυβες!Δεν κάνουν κίχ.

Επίσης αυτα που λέει για την δράση του πυρήνα της Γης,ναι μεν έχουν σωστή βάση και έτσι γίνεται,αλλά "ξεχνάει" να μας πεί ότι πρέπει οπωσδήποτε ενας τέτοιος θόρυβος,να συνοδεύεται και απο μεγάλη καταστροφή,σεισμός,καταβύθιση,κ.λ.π.Δεν γυρνάει ο πυρήνας της γης και σφυρίζει σαν βοσκόπουλο!

Εκπληξη μου προκαλεί το γεγονός ότι ακόμη δεν βγήκε κάποιος άλλος επιστήμων να ημι-διαψεύσει τον εν λόγω κύριο,ώστε να αρχίσει μια παγκόσμια φιλολογία περί αυτής της άποψης και να αποκρυβεί η πραγματική αιτία.

Η οποία πραγματική αιτία είναι παντελώς άγνωστη και πρωτόγνωρη για τα φυσικά δεδομένα.Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

Εν αναμονή...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/02/2012, 20:41:56
quote:
Βρήκε έναν επιστήμονα απο μια ανύπαρκτη επιστημονικά χώρα και τον έβαλε να πεί μιά άποψη,που επιφανειακά 'στέκει".Αν το ψάξεις όμως βαθύτερα,όπως ήδη λές κάνεις,θα δείς ότι πρόκειται για μια ακόμη επιστημονική "αρλούμπα".

NΙΚΟΜΑΧΕ αν δεις στο θέμα 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2
(στο σημείο : 30/01/2011, 02:04:08)

Είχα αναφερθεί στο IC Geoghange
Αυτός ο επιστήμονας είναι ο Πρόεδρος του IC και δεν εκπροσωπεί την "ανύπαρκτη" χώρα του,
αλλά το IC Geoghange, με μέλη πάνω απο 80 χώρες
Δες ΕΔΩ ποιες χώρες συμμετέχουν

Επίσης ΕΔΩ μπορείς να πάρεις μια γεύση για τους σταθμούς ATROPATENA ,
και το παράξενο σήμα που έλαβαν 15 Νοεμβρίου του '11

Hellas at War
09/02/2012, 23:26:35
Aitehrovamon

Ναι δεν αναφέρθηκα υποτιμητικά στο πρόσωπο του εν λόγω επιστήμονα.Κάθε άλλο γνωρίζω την αξία του.

ομως η ανακοίνωσή του,δεν εκπροσωπεί τον οργανισμό του οποίου προεδρεύει.
Η είδικότητά του είναι ολίγον εκτός του φαινομένου.Δεν είναι δηλαδή καθ'ύλην αρμόδιος να παραθέσει επιστημονικά στοιχεία για τους ήχους αυτούς.

Δεν ασχολήθηκα με τους σταθμούς ATROPATENA.Δεν έχουν σχέση με αυτό που είπα πιο πάνω.

και μη ξεχνάς ότι προδίκασα ότι πρόκειται για "συνμωσιολογία".
Απλή τροφή για σκέψη.
Γιατί δεν έχουμε ανακοίνωση απο σχετικούς φορείς?
μετεωρολόγους
φυσικούς
αστροφυσικούς
σωματιδιακούς φυσικούς
κοσμολόγους
απο NASA
απο ESA
απο κυβερνήσεις έστω,αφού το φαινόμενο προκαλεί ανησυχία.

πάνω σε αυτές τις σκέψεις,προχώρησα στην δημοσίευσή μου και όχι για συγκεκριμένη μείωση κάποιου επιστήμονα.
Συνήθως έτσι κάνουν όταν θέλουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.Ανοίγουν έναν διεθνή διάλογο αμφισβητήσεων και παραπέμπουν τα επίμαχα θέματα στις καλένδες.
Βλέπε,ταχύτητα νετρίνων,πυρηνική σύντηξη,κινητήρες νερού,αιθέρας,αρχαιολογικά ευρήματα που δεν δικαιολογούνται να υπάρχουν κ.λ.π.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/02/2012, 23:36:38
Μην αγχώνεσαι σε ολα θα λάμψει η αλήθεια
Ο εμποράκος λιγο πριν έγραψε
(και μάλιστα πρώτο θέμα !)
οτι βρήκαν εξωγήινους και .... ancient σβάστικες, στη Vostok lake

Hellas at War
09/02/2012, 23:38:55
Χα θα το κοιτάξω!

Αμάν βρε φίλε,πόσα φίλτρα πρέπει να χρησιμοποιούμε με τόσο βομβαρδισμό!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

RedArrowZΜέλος
17/02/2012, 16:51:16
quote:

Αμαλία:

quote:
Τελικά, το 2012 ή το 2017 θα γίνει η μετάβαση;

Αμαλία, το 2018 κατά τον Μάξιμο!
Οποτε η "καβάτζα" μεγαλώνει!!!

Μα καλά, δεν ξέρει ότι αρκεί να σχηματίσει τον Χριστό σε ένα ψωμί ή σε ένα ντουβάρι για να βγάλει χρήμα; Έκατσε και έγραψε ολόκληρο βιβλίο...

CamelotΜέλος
07/03/2012, 18:16:17
εγω δεν εχω ακουσει τετοιον ηχο. Δειτε τι σκεφτηκα! Ισως μονο οσοι εχουν θεση στον παραδεισο να τις ακουνε! Απλα εδω και κατι μερες στριφογυριζει στο μυαλο μου τε θεμα της Αποκαλυψης. . . Η πιο ισχυρη πολη των οργιων οπως Αμερικη ή Γερμανια θα πεσουν. Δεν θυμαμαι καλα τι γινεται στην Αποκαλυψη. . . Απλα θα συμβει οταν ο κοσμος θα βρισκεται σε δυσκολη θεση. Αφηστε τα μελλουμενα, ζειστε το παρον. Ο Θεος θα βρει την καταλληλη στιγμη.

Απλα. . . ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.

07/03/2012, 18:29:18
Camelot

quote:
Η πιο ισχυρη πολη των οργιων οπως Αμερικη ή Γερμανια θα πεσουν. Δεν θυμαμαι καλα τι γινεται στην Αποκαλυψη

Για Θεσσαλονίκη λέει τίποτε;

macedon

CamelotΜέλος
07/03/2012, 19:04:03
χαχαχα οχι! Χωρα εννουσα βρε!

Απλα. . . ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.

steviegreekΝέο Μέλος
23/05/2012, 13:05:32
Είμαι κατά 90% σίγουρος πως πρόκειται για έμμεση τεχνική marketing (διαφημιστικό τρικ) του τύπου viral marketing,με σκοπό να δημιουργηθεί hype.

http://en.wikipedia.org/wiki/Viral_marketing

Και συγκεκριμένα του βιντεοπαιχνιδιού Mass Effect 3.

Η ιστορία με τους μεταλλικούς ήχους που ακούγονται από τον ουρανό ξεκίνησε κάποιους μήνες μετά το πρώτο trailer του παιχνιδιού και απογειώθηκε κάτι βδομάδες πριν τη κυκλοφορία του,ενώ τώρα ποια που το παιχνίδι κυκλοφόρησε,τα βιντεάκια έχουν καταλαγιάσει.

Η ιστορία του παιχνιδιού είναι πως πανάρχαιες εξωγήινες νοήμων μηχανές καταφθάνουν μαζικά στη Γη με σκοπό να... θερίσουν τον πολιτισμό της. Αυτές οι μηχανές ονομάζονται "Reapers" και κάνουν συγκεκριμένους μεταλλικούς ήχους που μοιάζουν εξαιρετικά με κάποιους από αυτά τα βιντεάκια που κυκλοφορούν.

Η ιστορία δηλαδή είναι ότι εξωγήινες μηχανές που κάνουν μεταλλικούς ήχους κατεβαίνουν από τον ουρανό,και τα βιντεάκια δείχνουν μεταλλικούς ήχους να ακούγονται από τον ουρανό,και μάλιστα τα βιντεάκια ξεκίνησαν μετά το επίσημο ξεκίνημα της καμπάνιας marketing και τελείωσαν λίγο μετά τη κυκλοφορία...

erzebet_bathoryΜέλος
24/05/2012, 02:06:42
δεν ξερω τι ειναι αλλα ειναι ακρως ανατριχιαστικο.

Timendi causa est nescire...

24/05/2012, 11:16:40
quote:

Είμαι κατά 90% σίγουρος πως πρόκειται για έμμεση τεχνική marketing (διαφημιστικό τρικ) του τύπου viral marketing,με σκοπό να δημιουργηθεί hype.

http://en.wikipedia.org/wiki/Viral_marketing

Και συγκεκριμένα του βιντεοπαιχνιδιού Mass Effect 3.

Η ιστορία με τους μεταλλικούς ήχους που ακούγονται από τον ουρανό ξεκίνησε κάποιους μήνες μετά το πρώτο trailer του παιχνιδιού και απογειώθηκε κάτι βδομάδες πριν τη κυκλοφορία του,ενώ τώρα ποια που το παιχνίδι κυκλοφόρησε,τα βιντεάκια έχουν καταλαγιάσει.

Η ιστορία του παιχνιδιού είναι πως πανάρχαιες εξωγήινες νοήμων μηχανές καταφθάνουν μαζικά στη Γη με σκοπό να... θερίσουν τον πολιτισμό της. Αυτές οι μηχανές ονομάζονται "Reapers" και κάνουν συγκεκριμένους μεταλλικούς ήχους που μοιάζουν εξαιρετικά με κάποιους από αυτά τα βιντεάκια που κυκλοφορούν.

Η ιστορία δηλαδή είναι ότι εξωγήινες μηχανές που κάνουν μεταλλικούς ήχους κατεβαίνουν από τον ουρανό,και τα βιντεάκια δείχνουν μεταλλικούς ήχους να ακούγονται από τον ουρανό,και μάλιστα τα βιντεάκια ξεκίνησαν μετά το επίσημο ξεκίνημα της καμπάνιας marketing και τελείωσαν λίγο μετά τη κυκλοφορία...

Υποκλίνομαι στα επιχειρηματικό δαιμόνιο

Αυτά τα "μικρά" πράγματα είναι που απογειώνουν τις πωλήσεις...

Basilis2012Νέο Μέλος
05/06/2012, 19:30:27
Πολυ ενδιαφερων το θεμα το ειχα ακουσει κι εγω και μου ειχε σπασει κυριολεκτικα τα νευρα..εγω ακουσα οτι ειναι οι σαλπηγκες των αγγελων απο την αποκαλυψη δεν ξερω κατα ποσο αληθευει!!

VitrasΜέλος
05/06/2012, 22:12:15
quote:

Πολυ ενδιαφερων το θεμα το ειχα ακουσει κι εγω και μου ειχε σπασει κυριολεκτικα τα νευρα..εγω ακουσα οτι ειναι οι σαλπηγκες των αγγελων απο την αποκαλυψη δεν ξερω κατα ποσο αληθευει!!

1) Καταρχην υπαρχουν οι αγγελοι;
2) Αν υπαρχουν αγγελοι και ζουν σε αλλη διασταση (αυλη, ανωτερη διασταση), πως γινεται να χρησιμοποιουν σαλπιγγες που ειναι ΥΛΗ και βγαζουν ηχοι που ειναι επισης ΥΛΗ;
3) Διαβασες τα 2 προηγουμενα μηνυματα που γραφτηκαν πριν απο σενα;

HaelΜέλος
22/06/2012, 00:44:23
Ο Πλούταρχος, τα μουγκρητά της Γης και η αλλαγή γενιάς

Όλοι θα θυμόμαστε τους παράξενους και ανατριχιαστικούς θορύβους που σε συχνό διάστημα ακούγονταν, σε πάρα πολλές περιοχές του πλανήτη, σαν να έβγαιναν μέσα από τα σπλάχνα της Γης ή σαν να έρχονταν ανεξήγητα από κάποιο σημείο του ουρανού. Πέρα από τις καταγραφές, οι εξηγήσεις και ερμηνείες που έχουν δοθεί, είναι αρκετές. Όμως, μάλλον δεν έχει ακουστεί η ερμηνεία των παλιών όπως την δίνουν οι αρχαίοι Τυρρηνοί και μας την μεταφέρει ο Πλούταρχος:

«Από ανέφελο και παντελώς αίθριο ουρανό ακούστηκε σάλπιγγα με οξύ και θρηνώδη ήχο, ο οποίος έκανε τους πάντες να τρελαθούν και να θορυβηθούν από το μέγεθος. Οι λόγιοι των Τυρρηνών ερμήνευσαν το τερατώδες φαινόμενο ως μεταβολή του γένους. Τα συμπάντα γένη είναι οκτώ και διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τον βίο και ως προς τα ήθη. Η ζωή του καθενός γένους είναι ορισμένη από τον θεό και δημιουργούν έναν ενιαυτό μεγάλης περιόδου. Όταν αυτή η περίοδος φτάσει στο τέλος της, μια νέα ξεκινάει οπότε και εμφανίζεται στην γη ή στον ουρανό κάποιο σημάδι. Σε όσους ασχολούνται με αυτά τα φαινόμενα, τους γνωστοποιείται με αυτό τον τρόπο ότι γεννιούνται άλλοι άνθρωποι διαφορετικοί και με διαφορετικό βίο.

Για άλλους από αυτούς, οι θεοί θα νοιάζονται περισσότερο και για άλλους λιγότερο. Κατά την αλλαγή των γενεών υφίσταται και άλλες καινοτομίες: αυξάνεται το κύρος της μαντικής καθώς πετυχαίνει στις προβλέψεις της κι αυτό συμβαίνει διότι το δαιμόνιο στέλνει καθαρά και φανερά σημάδια. Μόλις, όμως, το νέο γένος κάνει την εμφάνισή του, οι δυνατότητες της μαντικής πέφτουν, αυτοσχεδιάζει και βλέπει το μέλλον με αμυδρά και σκοτεινά όργανα». (Πλούταρχος, Σύλλας, 7)

Τα ίδια αναφέρει και ο Διόδωρος Σικελιώτης στο 38οτης Ιστορικής Βιβλιοθήκης του επιβεβαιώνοντας μία πολύ παλιά θεωρία, ή μήπως μία χαμένη γνώση, η οποία ενδεχομένως «κρατάει» από τις παραδόσεις που προσπάθησε να μεταφέρει ο Ησίοδος στην αναφορά του για τα πέντε γένη.

Άραγε, όλοι αυτοί οι περίεργοι θόρυβοι και τα μουγκρητά να είναι ένα προμήνυμα αυτής της αλλαγής; Κατά ένα παράδοξο τρόπο, οι αλλαγές που αναβράζουν στα περισσότερα μήκη και τα πλάτη, φαίνεται να πιθανολογούν, να δείχνουν ή να προσδιορίζουν αυτή την αλλαγή. Ίδωμεν...

[Αναδημοσίευση από pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr]

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=45522&Itemid=169

Edited by - Hael on 22/06/2012 00:47:07