ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα "μαύρο κουτί" προβλέπει το μέλλον(;;) - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Ένα "μαύρο κουτί" προβλέπει το μέλλον(;;) - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Admin40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CMΜέλος
25/07/2005, 20:20:49
Φίλε Γρηγοριανέ, εγώ ποτέ δεν ανέφερα όλα αυτά τα στοιχεία που λες. Συνεπώς καταλαβαίνω ότι τα υποθέτεις. Οι υποθέσεις σου όμως δεν είναι σωστές. Χαίρομαι όμως που σε ενδιαφέρει το θέμα. Λοιπόν δεν είναι μέσα στο Άγιο Όρος το μέρος αυτό. Τα χαρτιά για την ύπαρξη του διέρρευσαν από εκεί. Δεν είναι υπόγεια μυστική βιβλιοθήκη. Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον τάφο του Μίνωα (αν το λέω καλά) που αναφέρουν στην Κρήτη και όλα αυτά τα θαυμαστά που λένε ότι περιέχει. Μιλάμε για 7 πατώματα μέσα στο έδαφος. Κάθε πάτωμα έχει και διαφορετικά μυστικά φυλαγμένα.

---------------------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

GRIGORIANOSΜέλος
25/07/2005, 20:38:00
ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΡΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ,
ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ONOMA SERNTI ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑLF ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ
ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ SERNTI, ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ
ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΤΕ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?????

ALFΜέλος
25/07/2005, 20:43:49
μηπος να τα αφησουμε εκει που ειναι οχι οτι η γνωση ειναι κακη αλλα οσο περισοτερη τοσο μεγαλιτερη και η ευθινη...
CMΜέλος
25/07/2005, 20:46:31
Θα ξαναπώ ότι αν δω αυτό το θέμα σε περιοδικό δεν θα είμαι τόσο ελαστικός όσο ήμουν την πρώτη φορά. Πάντως για καλό και για κακό κάποια πράγματα θα τα πω λίγο διαφορετικά.
Όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν η τοποθεσία είναι κάπου στην Βόρεια Ελλάδα. Ο χώρος είναι γεμάτος παγίδες και αν μπεις μέσα δεν έχεις την δυνατότητα να επιστρέψεις από εκεί που μπήκες. Θα πρέπει να κατέβεις όλα τα πατώματα και η έξοδος βρίσκεται στο τελευταίο το οποίο είναι περίπου στους πρόποδες του βουνού. Μιλάμε για 1700 μέτρα βάθος συνολικά. Στο τελευταίο πάτωμα, σύμφωνα με το κείμενο τρέχει το Αθάνατο νερό. Κυλάει ένα υπόγειο ποτάμι εκεί, το νερό του οποίου "γλύφοντας" κάποια φυτά που μόνο εκεί φύονται αποκτά ιαματικές ιδιότητες.

wolfowitzΜέλος
25/07/2005, 20:51:49
Serdi (Serdica)

ξεκινάμε από google:

Sofia, the capital of Bulgaria, is the largest city with a population of 1.3 million and a dominant position in the country's economic, political, and cultural life.

Founded seven thousand years ago, Sofia is the second oldest city in Europe. It has been given several names in the course of history and the remnants of the old cities can still be seen today. It was built on a strategic location on the main road from West Europe to Constantinople, in a fruitful field surrounded from all sides by mountains and rich with mineral spas which have been famous since the Antiquity for the healing properties of their waters. In the middle of the first millennium BC the town was a capital of a Tracian tribe called "Serdi" and had the name "Serdica".

GRIGORIANOSΜέλος
25/07/2005, 21:00:12
ΩΡΑΙΟΣ O WOLFOWITZ...
CMΜέλος
25/07/2005, 21:00:31
wolfowitz είσαι πολύ καλός στο ψάξιμο. Πράγματι το κείμενο μεταφράστηκε από τα αρχαία βουλγαρικά και σύμφωνα με τα στοιχεία που βρήκες μιλάει για κάστρο τους που βρισκόταν σε κάποιο βουνό της Β. Ελλάδας.

GRIGORIANOSΜέλος
25/07/2005, 21:04:11
CM ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ???? ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ....

ΕΓΩ ΟΣΤΟΣΩ ΘΑ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ SITES.....

CMΜέλος
25/07/2005, 21:09:44
Όμως δεν ήταν αυτοί οι δημιουργοί του Αυτοκρατορικού Μουσείου. Ή δημιουργία του χάνεται στα βάθη του χρόνου. Μέσα, σύμφωνα πάντα με το κείμενο, υπάρχουν αυθεντικές αναπαραστάσεις όλων των ειδών του ζωικού βασιλείου φτιαγμένες σε μικρογραφία από καθαρό χρυσό. Σε άλλο πάτωμα βρίσκονται εκθέματα από πειράματα των αρχαίων, όπως άνθρωποι με κεφάλι ταύρου και τέτοια. Το κείμενο αναφέρει τη ύπαρξη ενός όπλου φτιαγμένο από γυαλί. Ένας άλλος όροφος περιέχει μόνο 7 σαρκοφάγους μέσα. Η είσοδος πρέπει να γίνει αθόρυβα γιατί ο παραμικρός ήχος με ειδικές κατασκευές που κρέμονται από την οροφή πολλαπλασιάζετε σε τέτοιο βαθμό που σκοτώνει έναν άνθρωπο άμεσα. Σε κάποιο άλλο όροφο το πάτωμα είναι καλυμμένο με χρωματιστά μάρμαρα. Αν πατήσεις τις λάθος πλάκες σε περιμένει τραγικός θάνατος. Σε κάθε επίπεδο που περνάς η είσοδος κλείνει και δεν μπορείς να επιστρέψεις ξανά από εκεί.

CMΜέλος
25/07/2005, 21:11:31
Φίλε μου GRIGORIANOS και αυτά που έβαλα πολλά ήταν. Το αποφάσισα όμως μια και ήθελα να δω τις απόψεις σας και μη τυχόν γνωρίζει κανείς και κάτι παραπάνω.

GRIGORIANOSΜέλος
25/07/2005, 21:24:59
ΚΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΤΟ "Δ" ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ "ΝΤ"

ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΦΟΡΑ
""ГРАДЪТ: ОТ СЕРДОНПОЛИС ДО СОФИЯ""
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ""Η ΠΟΛΗ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΝΤΟΝΠΟΛΙΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ""
ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΤΕ ΤΟ "СЕРДОНПОЛИС" Ή
"ΣΕΡΝΤΟΝΠΟΛΙΣ" ΓΙΝΕΤΑΙ "ΣΕΡΔΟΝΠΟΛΙΣ" Ή "ΣΕΡΔΩΝΠΟΛΙΣ" Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ "ΣΑΙΡΔΩΝΠΟΛΙΣ" Ή "ΣΕΡΔΩΝ ΠΟΛΙΣ" Ή "ΣΑΙΡΔΩΝ ΠΟΛΙΣ"
ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΔΩΝ / ΣΑΙΡΔΩΝ.

ΟΠΟΤΕ ΟΙ SERDI Ή Серди ΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΛΕΓΟΤΑΝ "ΣΕΡΔΟΙ" Ή "ΣΑΙΡΔΟΙ" ΕΝΩ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ "ΣΕΡΔΟΣ/ΣΑΙΡΔΟΣ"
ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ "ΣΕΡΔΗΣ/ΣΑΙΡΔΗΣ".

GRIGORIANOSΜέλος
25/07/2005, 21:36:16
ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ
ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ
ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΙΡΔΩΝ,
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ
ΣΧΗΜΑΤΑ, ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Κ.Τ.Λ.
25/07/2005, 21:43:13
CM... το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον αν και θυμίζει λιγάκι Ιντιάνα Τζόουνς...

Θα σου δώσω όμως μια φιλική συμβουλή:
Σταμάτα να το συζητάς εδώ μέσα και ψάξτο μόνος σου...
Τους λόγους νομίζω τους φαντάζεσαι αφού ασχολείσαι εδώ και πολύ καιρό με τέτοια θέματα...

Από την άλλη θα χαρώ πολύ να συνεχιστεί το θέμα και να ακούσω τις τελευταίες εξελίξεις από την έρευνά σου...

It's up to you!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."

Edited by - Avallon on 25/07/2005 21:58:17

GRIGORIANOSΜέλος
25/07/2005, 21:48:35
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑVALLON ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΦΟΣΟΝ
ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ CM ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
CMΜέλος
25/07/2005, 21:54:58
Φίλε Γρηγοριανέ σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Μου έδειξες σημαντικά πράγματα. Αγαπητή μήνα δεν πρόκειτε να επεκταθώ στο θέμα, αλλά ούτε φοβάμαι τις υποκλοπές, εχω πάρει τα μέτρα μου. Τώρα αν βρεθεί κάποιος με πρόσβαση στα χαρτιά που έχω τότε χαλάλι του.

25/07/2005, 23:32:47
Να σας δώσω μερικές πληροφορίες ακόμα.

Η παλιά ονομάσια της Σόφιας, Σαρδική ή Σερδική, αρχαία πόλη της μεσογείου Δακίας. Αρχικά ήταν ρωμαϊκό φρούριο, που ίδρυσε ο Κράσσος το 29πΧ και το ονόμασε προς τιμήν της νίκης του κατά των Σερδών.

Από την Κ.Γ.Κουρτίδου, Ιστορία της Θράκης, 1932

"ΣΕΡΔΙΚΗ, εις τα βορειοδυτικά του Αίμου.

Ελέγετο η πόλις αύτη και Σερδών ή Σερδών πόλις, ως αναφέρεται εις την συλλογήν του Cagnat.

Καθώς και εις επιγραφάς Μοισικάς.

Σερδοί δε ή Σέρδοι μνημονέυεται και ο λαός Θρακικός ή μάλλον Κελτική φυλή, κατοικούσα εις τα μέρη εκείνα.

Ελέγετο η πόλις αύτη και Σαρδική, προς τιμήν δε του αυτοκράτορος Τραϊανού ωνομάσθη και Σέρδικα Ούλπια.

Το επίθετον όπως τούτο έφερον πολλαί άλλαι πόλεις προς τιμήν του Τραϊανού.

Την Σερδικήν μνημονεύει και ο Βυζάντιος συγγραφεύς Πρίσκος.

Σάρδεις, μνημονεύεται πόλις παρά την Κάλλατιν. Μνημονεύεται δε και Σαρδεντινός Ζευς εις επιγραφήν της Δακίας από τον ίδιον Cagnat εις την συλλογήν του.

Η Σερδική επί Βυζαντινών ελέγετο Τριαδίτσα, αργότερον δε Σόφια.

Τα αυτοκρατορικά νομίσματα της πόλεως ταύτης φέρουν επιγραφήν ΣΕΡΔΩΝ ή ΟΥΛΠΙΑΣ ΣΕΡΔΙΚΗΣ."

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

26/07/2005, 00:11:57
quote:
The Thracian Serdi tribe settled here in the 7th century BC and gave the first recorded name of Sofia -- Serdica.

Αρα έχουμε την φυλή αυτή να εγκαθίσταται στην Σόφια κατά τον 7ο πΧ αιώνα. Πού κατοικούσαν πριν...μάλλον βόρεια της.. δεν λέω την πόλη αλλά αρχίζει από Σ...

Οι Σέρδοι αναφέρονται και εδώ, ως μία εκ των Θρακικών φυλών.
http://www.hellenismos.gr/html/thraki/thraki.html

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 26/07/2005 00:13:57

26/07/2005, 00:41:12
O master του γκουγκλίσματος έκανε πάλι το θαύμα του!...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
26/07/2005, 02:21:51
quote:

O master του γκουγκλίσματος έκανε πάλι το θαύμα του!...

Ασε, κατέβασα και εγκυκλοπαίδειες και βιβλία αλλά δεν κατάφερα να βρω περισσότερα στοιχεία. Ηταν όπως φαίνεται μία μικρή σχεδόν ασήμαντη φυλή (σε σχέση με κάποιες άλλες Θρακικές).
Και δεν κατάφερα να βρω και τίποτα για κάστρο. Εχω ψιλοπροσδιορίσει την περιοχή αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

-Arthur C. Clarke-

CMΜέλος
26/07/2005, 13:21:35
Με αυτό το κείμενο ασχολήθηκα, έκανα κάποιες συνδέσεις και διαπιστώσεις, αλλά την αναφορά για τους ΣΕΡΝΤΙ δεν την είχα κοιτάξει ακόμη. Συνεπώς η βοήθεια όλων σας ήταν για μένα σημαντική. Σας ευχαριστώ πολύ.