ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Rankett30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
deppy-88Μέλος
20/07/2011, 16:54:47
quote:

Που είδες το “δούλεμα”?
Η τοποθέτηση μου είχε να κάνει με την θέση του φίλου XD πάνω στο ίδιο θέμα και ακολουθούσε αμέσως αυτής.
Κοντολογίς για τον XD είναι το σχόλιο μου, όχι για σένα

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΟΜΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ, ΑΠΟΡΗΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...!

I want to believe...

23/07/2011, 04:32:47
Εκει πίσω απο τον Ηλιο εχουν βρεί καταφύγιο κάποια εξωγήινα σκάφη.
Προφανώς δεν είναι των Ανδρομέδιων,αλλά των εχθρών τους.
Τι να υποθέσω δεν ξέρω.Να είναι οι αποστάτες της ΟΕΑ?

Απο την μια μεριά εχω την NASA,που με κοροϊδεύει και απο την άλλη
τον giannipseftis,που τα ξέρει όλα με σιγουριά και λέει δεν υπάρχουν
εξωγήινοι,τουλάχιστον οχι στο σύστημά μας.

Ομως τα ματάκια μου δεν με απατούν.

Παραθέτω ενα σύνδεσμο της NASA.
Παρατηρήστε προσεκτικά τις φωτογραφίες.
Ειναι απο τα διάφορα τηλεσκόπια,που στοχεύουν τον Ηλιο και με απλή
και με στερεοσκοπική μετάδοση.
Ο Ηλιος φαίνεται ώς μπλέ ή πράσινος ανάλογα το τηλεσκόπιο του οποίου
κάνουμε χρήση.Η σκίαση [φίλτρα] είναι επιβεβλημένη,αλλοιώς είναι αδύνατον να δούμε οτιδήποτε.Και πάνω στην σκέδαση αυτη ποντάρει η NASA να μας πεί,οτι τα ματάκια μας κάνουν <<οκτάρια>>.

Υπάρχουν τελικά τεράστια σκάφη στον Ηλιο ή οχι?

http://sdo.gsfc.nasa.gov/data/aiahmi/dayform.php

Ο σύνδεσμος είναι απο το SDO [Solar Dynamics Observatory]

Θα δώσω τις συντεταγμένες να τις βάλετε μόνοι σας.
Ημερομηνία: 2011-07-20
Ωρα: 11.43.44
Τηλεσκόπιο:ΑΙΑ 335 blue
Επιλογη: Archive
Resolusion:4096χ4096

Κατεβάζετε μια σειρα φωτογραφιών του Ηλίου περίπου 275ΜΒ.
Παρατηρήστε τις φωτο.

Μπορείτε να δώσετε και άλλες ημερομηνίες και άλλα τηλεσκόπια,όποιες και όποια θέλετε.Σε όλες τις περίεργες φωτό,η NASA εχει μια και μόνη
εξήγηση:Σκουπιδάκια στους φακούς των τηλεσκοπίων!!!!

Πολύ θα ήθελα να δω γνώμες.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

VitrasΜέλος
23/07/2011, 10:26:17
Καλημερα Νικομαχε,

εκανα το κοπο και κατεβασα τις φωτογραφιες και τις μελετησα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

Το μονο 'υποπτο' που καταφερα να εντοπισω (ενδεχεται να μου ξεφυγαν και αλλες λεπτομερειες) ειναι μια κουκιδα στη κατω δεξια μερια του ηλιου, καπου αναμεσα στις 2 φωτεινες ηλιακες κηλιδες , αρχικα απο τη φωτογραφια που τραβηχτηκε στις 13:13:39.

Αναλογικα με το μεγεθος του ηλιου, οντως ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Οι υποψιες μου επιβεβαιωθηκαν (προσοχη: αυθαιρετα παντα) στις επομενες φωτογραφιες που συμπτωματικα... κοπηκαν αυτα τα μερη!!

Ομως για να πω την αληθεια, δεν μπορουμε ετσι και αλλιως να πουμε οτι ειναι ...100% διαστημοπλοια. Μπορει να ειναι καμια μεγαλη πετρα, μπορει να ειναι ο... Niburi...

Εχεις παρατηρησει κατι αλλο που μου διαφυγε;

Α! Εχω και μια ευλογη απορια... Εστω υποθετικα οτι ειναι διαστημοπλοιο. Πως θα αντεχε στις τεραστιες θερμοκρασιες του Ηλιου; Υπαρχει καποια λογικη να... 'αραζει' στο κεντρο του συμπαντος, .. στη Κολαση;; Στρατηγικως ειναι το χειροτερο σημειο για ... αμυνα (;;;) ενω οι Ανδρομεδιοι μαζευονται στο .. Κρονο με δορυφορους σαν αυτο στο πολεμο των αστρων (;;!!!!)

VitrasΜέλος
23/07/2011, 10:59:59
Κατεβασα τις φωτογραφιες και της επομενης μερας (21-07-2011), παρατηρω παλι τη .. μαυρη κουκιδα στη δεξια κατω μερια...

Αναμφιβολα κατι υπαρχει εκει.

Ο Ηλιος περιστρεφεται, αυτο το πραμα ομως φαινεται .. ακινητο.

Μπορει να ειναι εντελως ασχετο και να κανω μεγαλο λαθος, δεν ξερω.

23/07/2011, 11:41:48
quote:
Nκομαχος
Απο την μια μεριά εχω την NASA,που με κοροϊδεύει και απο την άλλη
τον giannipseftis,που τα ξέρει όλα με σιγουριά και λέει δεν υπάρχουν
εξωγήινοι,τουλάχιστον οχι στο σύστημά μας.

Βρε Μάριε πότε είπα εγώ, πως στο “σύστημά” μας ( το “εσωτερικα” φαντάζομαι εννοείς) δεν υπάρχουν εξωγήινοι?
Μην πασχίζεις να με πείσεις πως υπάρχουν.
Το δέχομαι και το δηλώνω.
Υπάρχουν και παρα υπάρχουν.

Τώρα για αυτούς που είναι πίσω από τον ήλιο, δεν μπορώ να έχω γνώμη, γιατί δεν έχω τα μέσα να δω πίσω από τον ήλιο.
Ούτε και η NASA δεν μπορεί να δει με τόσα τηλεσκόπια που διαθέτει, θα δω εγώ με τα δικά μου?

Κοίταξα στη μεριά που λες με ένα από τα δικά μου τηλεσκόπια.(μια και της NASA δεν τα εμπιστεύομαι είναι σκονισμένα) .

Το καθάρισα καλά καλά. , έβαλα και μπλε φίλτρο ( με προσοχή καθαρισμένο και αυτό)μετά έβαλα και πράσινο , αλλά πέραν από της κηλίδες 1251, 1254, και 1259 (η 1251 περνά στην αθέατη πλευρά σύντομα) δεν είδα τίποτε άλλο.
Άλλαξα και προσοφθάλμιο ( 3,7 apo) εξετάζοντα την επιφάνεια κομμάτι κομμάτι. Πάλι τίποτα.
Χρησιμοποιώ μετά ανοιχτής γωνίας (apo 25 χιλ). Τα ίδια αποτελέσματα.

Για πες μου βρε φίλε Μάριε, τι ψάχνουμε, να δούμε?
Μπορεί να είμαι απρόσεχτος, και να μην το παρατήρησα, και να γίνω ρεζίλι με τη απροσεξία μου.

Πάντως δέχομαι την διαβεβαίωση σου, πως δεν είναι οι κακοί εξωγήινοι, ούτε οι Ανδρομέδιοι, μήτε και οι λοιπές υποχθόνιες δυνάμεις.
Οι Ανδομέδιοι από ότι με πληροφορεί η Πράβδα, έχουν κατασκηνώσει προσωρινά κάπου στην τροχιά του Πλούτωνα, περιμένοντας κάποιο σήμα για να επέμβουν.
Μπορεί να έπεσε σύρμα πως οι άλλοι – οι καλοί μας – είναι κριμένοι πίσω από τον ήλιο, ή μπορεί με τα υπερσύγχρονα μέσα που διαθέτουν, να μπορούν να βλέπουν διαπερνώντας και μάζες σαν τον ήλιο. Μπορεί να “μάτια” τους να είναι ευαίσθητα και στα νετρίνα και όχι μόνο στα φωτόνια, οπότε βλέπουν τα πάντα.

Μπορεί να έχουν ακουστά από τον Λιακό (ή απο τον ... Ψηλό), την προφητεία του γέροντα Βατοπεδινού, για το 2012, και λένε να περιμένουν για να γίνει αληθινός ο λόγος του προφήτη.
Τι να υποθέσω και εγώ δεν ξέρω.
Είναι σπαστικό πάντως να είναι εδώ όλη η διαγαλαξιακή συμμαχία, και να μην γίνεται ακόμη το ντού, να δούμε λιγάκι θέαμα.
Κοντεύω να φάω τα νύχια μου από την αγωνία, ρε γαμώτο!!!!

VitrasΜέλος
23/07/2011, 11:49:24
giannispseftis, γιατι δεν κανεις ενα κοπο να ριξεις μια ματια στη φωτογραφια που προαναφερα και να μου πεις τη γνωμη σου;

VitrasΜέλος
23/07/2011, 12:10:48
Μολις βρηκα ενα σχετικο βιντεο και οποιος θελει ας το δει:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xvx4ZnoF4Ko

23/07/2011, 12:39:30
Στη φωτω μέσα σε κύκλους, έχει αποτυπωθεί η τελευταία διέλευση του Ατλαντίς πριν την προσγείωσή του .
Η λήψη έγινε την 21/07/2011 ώρα 8.27 UT.

http://www.spaceweather.com/submissions/pics/t/Thierry-Legault-atlantis_110721_composite_20_1311259157.jpg

23/07/2011, 12:52:10
quote:
Vitras
Κατεβασα τις φωτογραφιες και της επομενης μερας (21-07-2011), παρατηρω παλι τη .. μαυρη κουκιδα στη δεξια κατω μερια...

Αναμφιβολα κατι υπαρχει εκει.

Ο Ηλιος περιστρεφεται, αυτο το πραμα ομως φαινεται .. ακινητο.

Φίλε Vitras γιατί δεν εμπιστεύεσαι την σοφή επισήμανσή σου?

Ο ήλιος περιστρέφεται το “πράμα” όχι !!!!

Μήτε και η σκόνη στον αισθητήρα της κάμερας αλλάζει θέση.
Οι σκόνες σε τέτοια περιβάλλοντα είναι πάντα σταθερές.

VitrasΜέλος
23/07/2011, 14:29:20
Δηλαδη ρε giannispseftis το σωμα που ειδα στο βιντεο ειναι ...σκονη !!!!! Σκονη να αιωρειται πανω απο τον ηλιο....

θα πρεπει να εχει τεραστια διασταση αυτη η ... σκονη.
Και δεν υπαρχει χαλι για να κρυβεις κατω απο αυτο τη σκονη