ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

promitheus9047 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
15/01/2011, 22:06:45
quote:
αμοθεν:
οι μετρησεις εγιναν και από εμενα και διασταυρωθηκαν με αυτές του υπουργειου πολιτισμου,της επισημης δηλαδη αρχαιολογικης υπηρεσιες που εκανε τις σχετικες ερευνες.Επιβεβαιωνονται δε και από μετρησεις διαφορων ιδιωτων που τις εχουν αναρτησει στο διαδυκτιο.Αμφισβητεις καποια συγκεκριμενη μετρηση;;; και ποια;;;

Με ενδιαφέρουν αυτές του Υπουργείου Πολιτισμού. Τις έχει αναρτήσει σε κάποια ιστοσελίδα του? Τις αναφέρει σε κάποιο σύγγραμμά του? και αν ναι σε ποιο?
Των ερευνητών ιδιωτών δεν με ενδιαφέρουν γιατί και εγώ μπορώ να πάρω μία μεζούρα να στήσω μια ιστοσελίδα να τα κονομάω από καμιά διαφήμιση κ.λ.π....χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι υποτιμώ τη δουλειά τους, ωστόσο δεν είναι η πανάκεια για μένα. Θέλω την επίσημη, τη βεβαιωμένη πηγή, αυτή που ανέφερα.

quote:
αμοθεν:
2]δεν παρακολουθω και δεν γνωριζω τις μεθοδους που χρησιμοποιουνται.Ακολουθω τις οδηγιες του Ομηρικου κειμενου με χρονολογηση βασισμενη στο φαινομενο της ΜΕΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΩΝ.Παραδοξως;;; ολο τυχαια;;; «τυχαινει» να εξαγεται παντα ένα λογικο ,θαλεγα,συμπερασμα,που δεν «χαλαει» σε τιποτα την θεωρια.Ισα-ισα που την επιβεβαιωνει.

Μ' άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε δηλαδή!

NIKOS XILOYRIS - O GIGANTAS P.X.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 15/01/2011 22:09:05

15/01/2011, 22:08:26
quote:
αμοθεν:
ειπαμε μια ερωτηση,την φορα.Αν δεν σεβαστεις την διαδικασια που σου ζητω,στο μελλον θα αγνοησω τις ερωτησεις σου.Πως σου φαινεται αυτη η προταση;;;

Όπως ακριβώς η προηγούμενη!

Parthen h Rwmania

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

αμοθενΜέλος
15/01/2011, 22:23:21

Φίλε ευρωπαιε 2
Εάν δεν συμφωνείς με όσα γράφω δεν υπάρχει λόγος να γίνουμε εχθροι.Κατεθεσες την άποψη σου και είναι σεβαστη.Προχωρα παρακατω,πηγαινε να συμφωνήσεις η να διαφωνήσεις σε άλλα θεματα.Εδω μένει μόνο όποιος θέλει, δεν κρατάμε κανένα με το ζόρι ούτε του βάζουμε «μαχαίρι στο λαιμό» να πιστέψει όσα λεμε.Αυτο δεν είναι το σκεπτικό του φορουμ.Βλεπεις τι καταθέτει κάποιος αν δεν ενδιαφέρει η νομίζεις ότι καταθέτει μακακιες ,αλλάζεις «δρομο».Δεν κάθεσαι να «χαλαστείς» με άσχετους εγωπαθείς σαν του λόγου μου.
Καλή και δημιουργική εποχή του ΥΔΡΟΧΟΟΥ 

16/01/2011, 00:23:27
Αμοθεν
νομιζεις οτι δεν ηξερα τι ελεγα οταν παρακαλουσα τον ευρωπαιο να κατσει εξω απο το τοπικ?
Βρε ευρωπαιε δεν ειναι του δικου σου μηκους κυμματος αυτα.
Ασε τον Αμοθεν να ολοκληρωσει.
Υπαρχουν συνδικτυοι που θελουν να δουν το τελος.
Σεβασου!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

16/01/2011, 03:14:47
Δεν εμποδίζω κανέναν να γράψει, δεν θα με εμποδίσει κανένας να γράψω.
Διαβάζω και τοποθετούμε.
Εάν δεν σας αρέσουν οι τοποθετήσεις μου, να μη της σχολιάσετε.
Εξάλλου αν μπορούσε ο αμοθεν να απαντήσει θα το είχε ήδη κάνει.

Hellas-Ο Μαύρος Καβαλάρης Νικόλαος Πλαστήρας

16/01/2011, 11:19:38
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 16/1/2011
αμοθενΜέλος
16/01/2011, 12:16:16
Καλωσορίζω τα νέα μέλη του φόρουμ και τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους για το θέμα ο «θησαυρός του Ατρέα» και τα σχόλια τους.Αυτο μπορεί να είναι και καλό και κακο.Εγω προσωπικά το θεωρώ καλο,πιστευω πως όσοι περισσότεροι ενημερωθουν,εστω και αν δεν πιστεύουν τα όσα καταθέτω θα είναι κέρδος στη «τελική» για το «θέμα» και τους ίδιους .
Για όσους θα ήθελαν να μάθουν τις απόψεις μου για θέματα [ΒΙΒΛΟΥ] και [2012] έχω ανοίξει δυο νέα θέματα να τα συζητήσουμε με την ησυχία μας.
Καλή και δημιουργική εποχή του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.