ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

PanosT30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/05/2012, 20:39:36
quote:

quote:
ΠΑΝΟΣ Τ
Και κάποιοι άλλοι έγραφαν το πόσο καλά περνάνε, το πόσο πολύ γελάνε αλλά για κάποιο λόγο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

Βαφτίζεις την απαξίωση ήττα?

Πάλι ανάποδα τα κατάλαβες ΝΙΚΟΜΑΧΕ.
Η ήττα βαφτίστηκε απαξίωση.

Όσα δε φτάνει η αλεπού ξέρεις τι τα κάνει ε?

Ας φέρει ο macedon τα επιχειρήματά του ακόμα και για την απαξίωση που επικαλείται.

Εγώ είμαι εδώ έτοιμος για να τα συζητήσουμε ακόμα και αυτά αλλά με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, παράγωγα Αναλυτικής Σκέψης πάντα.

Καλά, για την επαναφορά του σε όοοοοοοοποιο θέμα αισθάνεται δυνατός και σίγουρος θα διοργανώσω πάρτυ προς τιμήν του με καλεσμένους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΆΘΕΟΥΣ.

quote:

Αλλά τι ρωτάω?

Δεν περιμένω και πολλά απο έναν που λατρεύει μια σαύρα για θεό!!

Το ξέρω το δόλιο σχέδιό σου...

Επειδή δε με σκότωσε τελικά ο Schwabe με τη Ναζαρέτ προσπαθείς να το κάνεις εσύ σκοτώνοντάς με από το υπερβολικό γέλιο...

Ερευνάτε τας Γραφάς

11/05/2012, 20:52:30
Αν ήμουν Κινέζος θα σου έλεγα: Γιατι γελάς λε κοπλίτη?

Σοβαρά τώρα.

Αν εγώ υποστήριζα μετά σοβαρότητος,την άποψη,ότι ο Γιαχβέ είναι μια Δρακονιανή Σαύρα,που κυριάρχησε στην Γη πριν χιλιάδες χρόνια,θα μπορούσες να το απορρίψεις?

Υπάρχει σχετική βιβλιογραφία,όπως και με τις άλλες θρησκείες.
Υπάρχει και σχετική επιστημονική γνωμάτευση,περι εξελιγμένης νοημοσύνης των ερπετοειδών.
Υπάρχουν και οπτικές μαρτυρίες ανθρώπων.

Αν λοιπόν είναι αλήθεια,τι γέλιο έχει να πέσει...

Προσωπικά εγώ θα ξεραθώ στο γέλιο,όταν θα σκέπτομαο την αφεντιά σου,τον Ψηλό,τον Ευρωπαίο κ,λ,π.

Βέβαια και άν εμφανισθεί ο δικός σου θεός,με την γυναίκα του και τον γιό του,πάλι θα ξεραθώ στο γέλιο!!Θα έχω τόσα να του σούρω...!!!Ανάλογα τις ζωές που με έβαλε να ζήσω στον χαμένο αυτό πλανήτη!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

11/05/2012, 20:59:49
11/05/2012, 21:45:54
@Doc
Τρομάζω στη σκέψη τι μπορεί να έχει αποθηκευμένα ο σκληρός σου δίσκος...

@ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Εντελώς σοβαρά ΝΙΚΟΜΑΧΕ μακάρι να έχει δίκιο τελικά ο macedon και οι μη Χριστιανοί γενικότερα.

Ίσως να έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε σιγά-σιγά ότι δεν είμαι ο τυπικός Χριστιανός που έχετε στο μυαλό σας περί του τυπικού Χριστιανού.

Στην εκκλησία πηγαίνω τελικά λιγότερες από 5 φορές το χρόνο (αν και θα ήθελα να πηγαίνω περισσότερες).

Θα το πω στα Αγγλικά γιατί θα το καταλάβουμε όλοι καλύτερα χωρίς να γράφω πάρα πολλά.

Αν έχει τελικά δίκιο λοιπόν η αθειστική πλευρά nobody gets hurt...

Τέσπα.
Καλό ΣΚ σε όλους και τα λέμε πρώτα ο σαυροειδ...οοοοπς ρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ με κόλλησες ρε συ.

Άντε τα λέμε πρώτα ο Θεός από Δευτέρα.

Ερευνάτε τας Γραφάς

11/05/2012, 22:04:31
quote:
Doc
Τρομάζω στη σκέψη τι μπορεί να έχει αποθηκευμένα ο σκληρός σου δίσκος...

Χαχα... δεν θες να ξέρεις
Αλλά αν εννοείς για την εικόνα, είναι απο το διαδίκτυο, δεν είναι δικιά μου.
kondorasΜέλος
12/05/2012, 01:23:27
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
quote:

Αν εγώ υποστήριζα μετά σοβαρότητος,την άποψη,ότι ο Γιαχβέ είναι μια Δρακονιανή Σαύρα,που κυριάρχησε στην Γη πριν χιλιάδες χρόνια,θα μπορούσες να το απορρίψεις?

Υπάρχει σχετική βιβλιογραφία,όπως και με τις άλλες θρησκείες.
Υπάρχει και σχετική επιστημονική γνωμάτευση, περι εξελιγμένης νοημοσύνης των ερπετοειδών.

Δεινόσαυρος ήταν ο Γιαχβούλης; Εμ, έτσι εξηγείται ότι μετά από δυο χιλιάδες χρόνια δεν θέλει να αφήσει την καρέκλα του πρωθυπουργού της γης.
Πλάκα-πλάκα, λύνεται και το μυστήριο της εξαφάνισης των δεινοσαύρων.

PanosT

quote:

Αν δε συμφωνείς με τα αρχαιολογικά ευρήματα της ομάδας Pfann και του ΙΑΑ μπορείς να πάρεις Σωτήρη, ΝΙΚΟΜΑΧΟ, macedon [...] καθώς και τους Ορθόδοξους Εβραίους που έχουν όλως τυχαίως τις ίδιες απόψεις με εσάς και να πάτε σ'ένα δικηγόρο (θα σας έρθει πιο φθηνά αν είστε πολλοί) και να συντάξετε μια ΜΥΝΗΣΗ για ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.
Να απαιτήσετε επίσης ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσουν οι ανασκαφές και να υποχρεώσετε την εν λόγω Επιστημονική Ομάδα σε δήλωση μετανοίας.

Δικηγόρος είσαι;
Ίσως να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν κάνεις μήνυση σε όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη από εσένα. Κυρίως όταν αυτοί δεν προκαλούν. Οι συγκεκριμένοι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι βρήκαν ένα σπίτι, σκοπιές, πατητήρια κλπ. Επίσης ότι υπολογίζουν να βρουν άλλα 50 σπίτια. Αν τα βρουν έχει καλώς᾿ αποδεικνύουν ότι κάποτε υπήρχε ένα χωριό στην περιοχή. Αν δεν τα βρουν, θα τους κάνουμε μήνυση που δεν τα βρήκαν; Η αρχαιολογία είναι περίεργη επιστήμη᾿ ποτέ δεν ξέρεις τί κρύβεται μέχρι να το βρεις και πολλές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις τί βρήκες. Πάντως, θα βόλευε πολύ από εμπορικής απόψεως να «έβρισκαν» μερικά σπίτια ακόμη.
Οι ίδιοι αρχαιολόγοι στην σελίδα τους κάτι αναφέρουν και για χτίσιμο σπιτιών «σύμφωνα με την ιστορική περίοδο». Δεν είναι κάτι ούτε πρωτοφανές, ούτε κακό. Λέγεται αναστήλωση και γίνεται πολλάκις και στην χώρα μας. Για να γίνει βεβαίως αναστήλωση, χρειάζονται και ερείπια...
Στο θέμα της αντίδρασης των ορθόδοξων Εβραίων. Σε ρώτησα «γιατί νομίζεις ότι αντιδρούν» και μου απάντησες «για ό,τι νομίζεις εσύ», κάτι που όπως καταλαβαίνεις ΔΕΝ αποτελεί απάντηση, αλλά υπεκφυγή.
Αυτά προς ώρας, εν αναμονή της Δευτέρας (Παρουσίας σου).

12/05/2012, 15:52:25
PanosT:
«Με ποια ιδιότητα αξιολογείς τα αρχαιολογικά ευρύματα?»

Δόξα τον…Αλλάχ, υπάρχουνε άνθρωποι που ασχολούνται αποκλειστικά με την αξιολόγηση, και συνεπώς αρκούμαι σε αυτά τα ευρήματα. Δεν σου κάνει έ? Τι να κάνουμε, μάλλον ο κόσμος ακόμα αναμένει τις δημοσιεύσεις σου που θα παγώσουν την επιστημονική κοινότητα…

PanosT:
«Σωστά τα λες ότι χωρίς Π.Δ δεν υφίσταται τίποτα και αυτό εξηγεί και τους λόγους που σας έχει πιάσει λύσσα κατασυκοφάντησής της.»

Κατασυκοφάντηση? ΛΑΘΟΣ. Απλά ΕΣΥ και οι όποιοι ομοϊδεάτες σου δεν λες να καταλάβεις ότι από σπόντα κατέληξε θρησκεία, στην ουσία εγχειρίδιο συγκρότησης Έθνους και διασφάλιση αξιώσεων ήταν.

ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΗΜΑ δε, μάλλον εσύ το βάφτισες. Υπάρχει μεγαλύτερη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ από την αμφίσημη (ευγενικά..) στάση σου?

PanosT:
«Επί των ΚΕΙΜΕΝΩΝ χωρίς να κλαψουρίζεις για πλαστογραφίες Χριστιανών όταν σας χαλάει η σούπα μπορείς να κάνεις συζήτηση???»

Να σε ΑΚΟΥΣΩ λοιπόν…..

PanosT:
«Είδες λοιπόν ότι για να καλύψεις τη χθεσινή σου άγνοια περί κακόφημης Ναζαρετ αναφερόμενης μέσα στα Ευαγγέλια καταφεύγεις ΑΜΕΣΑ στην πλαστογραφίες και μηχανοραφίες των Χριστιανών για να σώσεις την όποια αξιοπιστία σου???»

Κάνεις λάθος φίλτατε. Το παραμύθι του συγκεκριμένου εδαφίου το γνωρίζω καλύτερα της αφεντιάς σου, τζάμπα μην χτυπιέσαι, κάθε γράμμα και λέξη γνωρίζω.

Απλά σου ΕΞΗΓΩ ότι πρόκειται για ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ανιστόρητες και ΕΟΛΕΣ, βάση ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ «συγγραφέων», ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ «Βαρθολομαίων».

Τόσο δύσκολο σου είναι? ΕΞΗΓΩ τα όσα ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ παραθέτω, τώρα εάν δεν σου κάνει ο τρόπος, δικό σου προβληματάκι…

PanosT:
«Όταν ποστάρεις με το καλό θα δούμε και τα δικά σου κυβικά αλλά από τη κακόφημη Ναζαρέτ δεν τρέφω και τίποτα υψηλές προσδοκίες.»

Και καλά θα κάνεις, γιατί με το ζόρι η ΠΟΛΗ ΝΑΖΑΡΕΤ δεν γίνεται να βρεθεί!

Όσο υπήρξε πριν τον 11ο αιώνα μ.χ. το «θαύμα» της αυτανάφλεξης, όσο υπήρξε ο «Πανάγιος Τάφος», όσο υπήρξε το «Άγιο ξύλο» του σταυρού που εδώ και αιώνες μοιράζεται, όσο υπήρξανε οι εκατοντάδες άλλες λατρείες ειδώλων και ευρύτερα οι προσκυνηματικές εφευρέσεις για την νέα αίρεση, άλλο τόσο υπήρξε και η ανύπαρκτη «Πόλη Ναζαρέτ».

Συνεπώς, καλώς πράττεις και δεν τρέφεις…υψηλές προσδοκίες….

PanosT:
«Τα λινκς σου είναι μούρλια και μια χαρά για το επίπεδό σας πάντως...»

Κοίτα να δεις, για ένα τόσο κακογραμμένο παραμύθι όπως η Κ.Δ., νομίζω ότι σου πάει γάντι. Εάν βάλουμε δίπλα, έτσι ας πούμε, το παραμύθι του Κρίσνα ή του σούπερμαν, το σενάριο βγαίνει πολύ καλύτερα!

Άρα, μην διαμαρτύρεσαι.

PanosT:
«Σε κάθε περίπτωση αν έχεις τίποτα πιο σοβαρό σε λινκς ειλικρινά θα χαρώ να το μάθω.»

Σοβαρό link? Για ΠΟΙΟ σοβαρό θέμα?

Την Κ.Δ? Έλα τώρα, το ξέρεις πολύ καλά ότι είναι παραμύθι. Άσχημο μεν, αλλά παραμύθι.

Όλοι έχουν το παραμύθι τους. Οι Ασιάτες τα δικά τους, οι Εβραίοι το δικό τους, και στα παρακλάδια του Ιουδαϊσμού, δηλαδή οι εκατοντάδες αιρέσεις ΕΝΤΟΣ του διάτρητου Χριστιανισμού όπως και το Ισλάμ, ο καθένας με ότι του ταίριασε καλύτερα ανάλογα την εποχή και τα συμφέροντα που επικράτησαν.

Κάπου ανάμεσα σε όλο αυτό το συνονθύλευμα, βρίσκεσαι και εσύ.
Θέλεις και……σοβαρό link τρομάρα σου!!!!

14/05/2012, 20:15:35
quote:

kondoras
Δικηγόρος είσαι;

O macedon είναι δικηγόρος οπότε αποτελεί μια ευκαιρία για εξάσκηση του επαγγέλματος.
Και μάλιστα φαίνεται και εύκολη περίπτωση με τόσα στοιχεία του υπέρ του...

quote:

Ίσως να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν κάνεις μήνυση σε όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη από εσένα. Κυρίως όταν αυτοί δεν προκαλούν.

Αυτά kondoras ισχύουν όταν τσακώνονται δύο τύποι στο καφενείο.

Η Επιστημονική Κοινότητα μπορεί να σου πάρει πίσω το Νόμπελ, μπορεί να αποσύρει τις δημοσιεύσεις σου από τα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, μπορεί να σου πάρει πίσω την πανεπιστημιακή σου έδρα και την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και, και, και, ΑΝ αποδειχθεί ότι παραποιείς ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ του επιστημονικού σου αντικειμένου για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.

Αυτά είναι ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ φίλε μου και όχι αυτά που ισχυρίζεσαι για εμένα...

quote:

Οι συγκεκριμένοι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι βρήκαν ένα σπίτι, σκοπιές, πατητήρια κλπ. Επίσης ότι υπολογίζουν να βρουν άλλα 50 σπίτια. Αν τα βρουν έχει καλώς᾿ αποδεικνύουν ότι κάποτε υπήρχε ένα χωριό στην περιοχή. Αν δεν τα βρουν, θα τους κάνουμε μήνυση που δεν τα βρήκαν;

ΛΑΘΟΣ!
Αυτό είπε βέβαια και ο macedon σε ποστ του που το έσβησε η Αμαλία (για άλλο λόγο βέβαια).
Για πάμε πάλι.

Το λινκ εδώ
http://www.guardian.co.uk/world/2009/dec/21/nazareth-dwelling-discovery-jesus

Τα ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟ 50 ΣΠΙΤΙΩΝ... (Finds suggest Nazareth was an out-of-the-way hamlet of around 50 houses...)

Και πιο κάτω στο κυρίως κείμενο ακριβώς τα ίδια
"
The dwelling and older discoveries of nearby tombs in burial caves suggest that Nazareth was an out-of-the-way hamlet of around 50 houses on a patch of about four acres.
"

Και όλα αυτά ΕΠΩΝΥΜΑ από τον Yardena Alexandre, διευθυντή των ανασκαφών και μέλος του ΙΑΑ (Israel Antiquities Authority)

Το ξέρω ότι δε σας βολεύει αλλά ή ΜΗΝΥΣΗ ή ΚΑΛΟΧΩΝΕΥΤΟ...

quote:
Πάντως, θα βόλευε πολύ από εμπορικής απόψεως να «έβρισκαν» μερικά σπίτια ακόμη.

Μ'αρέσει που α) προεξοφλείς και άλλα σπίτια αλλά ταυτοχρόνως, χωρίς καν να έχουν βρεθεί, β) τα βαφτίζεις ψεύτικα.

Γι'αυτό σας λέω.
Κάντε μήνυση ΤΩΡΑ για να τους κόψετε το βήχα.

quote:

Στο θέμα της αντίδρασης των ορθόδοξων Εβραίων. Σε ρώτησα «γιατί νομίζεις ότι αντιδρούν» και μου απάντησες «για ό,τι νομίζεις εσύ», κάτι που όπως καταλαβαίνεις ΔΕΝ αποτελεί απάντηση, αλλά υπεκφυγή.

Άστο καλέ μου.
Εδώ δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ένα δημοσιογραφικό άρθρο και θέλεις να ανοίξουμε κουβέντα για τους απώτερους σκοπούς των Ορθοδόξων Εβραίων???
Γι'αυτό σου είπα και εμμένω "για ότι νομίζεις εσύ".

quote:

Αυτά προς ώρας, εν αναμονή της Δευτέρας (Παρουσίας σου).

Καλόοοοοοο!!!!!!!

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 14/05/2012 21:05:03

14/05/2012, 21:03:31
quote:
Schwabe
PanosT:
«Με ποια ιδιότητα αξιολογείς τα αρχαιολογικά ευρύματα?»

Δόξα τον…Αλλάχ, υπάρχουνε άνθρωποι που ασχολούνται αποκλειστικά με την αξιολόγηση, και συνεπώς αρκούμαι σε αυτά τα ευρήματα. Δεν σου κάνει έ? Τι να κάνουμε, μάλλον ο κόσμος ακόμα αναμένει τις δημοσιεύσεις σου που θα παγώσουν την επιστημονική κοινότητα…

Απλά τα πράγματα.
Ας μιλήσουμε ΕΠΩΝΥΜΑ.

Ο Yardena Alexandre, διευθυντής των ανασκαφών και μέλος του ΙΑΑ (Israel Antiquities Authority) γράφει

"The dwelling and older discoveries of nearby tombs in burial caves suggest that Nazareth was an out-of-the-way hamlet of around 50 houses on a patch of about four acres."

Σου ζητώ ΑΜΕΣΑ τον ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΥΡΥΜΑΤΩΝ που υπαινίσσεσαι.

Αντέχεις???
Άντε να σε δούμε!

Όπως βλέπεις εγώ δεν χρειάζεται να προχωρήσω σε καμμία δημοσίευση.
Εσύ???

Α, ρε macedon γατόνι τι γλίτωσες...

quote:

PanosT:
«Σωστά τα λες ότι χωρίς Π.Δ δεν υφίσταται τίποτα και αυτό εξηγεί και τους λόγους που σας έχει πιάσει λύσσα κατασυκοφάντησής της.»

Κατασυκοφάντηση? ΛΑΘΟΣ. Απλά ΕΣΥ και οι όποιοι ομοϊδεάτες σου δεν λες να καταλάβεις ότι από σπόντα κατέληξε θρησκεία, στην ουσία εγχειρίδιο συγκρότησης Έθνους και διασφάλιση αξιώσεων ήταν.

Κατάλαβα.

Και ποιος είναι ο λόγος όπου όοοοοοολοι εσείς τη μάθατε απ'έξω και ανακατωτά???

Για να πείσετε εμάς τους Συνέλληνές σας ότι κάνουμε λάθος?

Ω, τι γλυκό εκ μέρους σας και δείγμα υπέρτατης αυτοθυσίας προς τον συνάνθρωπό σας...

quote:

ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΗΜΑ δε, μάλλον εσύ το βάφτισες. Υπάρχει μεγαλύτερη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ από την αμφίσημη (ευγενικά..) στάση σου?

Ωραίο επιχείρημα και πρωτότυπο!
Έχεις και άλλα τέτοια?

Πάντως αν σε πειράζει που έχω διαβάσει Καλόπουλο και Δαυλό για να ξέρω από πριν το πως σκέφτεστε τι να πω...

quote:

PanosT:
«Επί των ΚΕΙΜΕΝΩΝ χωρίς να κλαψουρίζεις για πλαστογραφίες Χριστιανών όταν σας χαλάει η σούπα μπορείς να κάνεις συζήτηση???»

Να σε ΑΚΟΥΣΩ λοιπόν…..

Βρε ταλαίπωρε ΗΔΗ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΕΣ με την "κακόφημη Ναζαρέτ" που θες και να ακούσεις και άλλα...

quote:

PanosT:
«Είδες λοιπόν ότι για να καλύψεις τη χθεσινή σου άγνοια περί κακόφημης Ναζαρετ αναφερόμενης μέσα στα Ευαγγέλια καταφεύγεις ΑΜΕΣΑ στην πλαστογραφίες και μηχανοραφίες των Χριστιανών για να σώσεις την όποια αξιοπιστία σου???»

Κάνεις λάθος φίλτατε. Το παραμύθι του συγκεκριμένου εδαφίου το γνωρίζω καλύτερα της αφεντιάς σου, τζάμπα μην χτυπιέσαι, κάθε γράμμα και λέξη γνωρίζω.

Απλά σου ΕΞΗΓΩ ότι πρόκειται για ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ανιστόρητες και ΕΟΛΕΣ, βάση ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ «συγγραφέων», ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ «Βαρθολομαίων».

Τόσο δύσκολο σου είναι? ΕΞΗΓΩ τα όσα ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ παραθέτω, τώρα εάν δεν σου κάνει ο τρόπος, δικό σου προβληματάκι…

Πω-πω κλάψααααα....

Σας τα είπαν κατά καιρούς και με σοβαρό ύφος και με άρτια βιβλιογραφία ο Roben, o europaios 2, o Αριστοτέλης Ων κ.α και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ από τα εν λόγω threads. Δεν επανήλθατε ούτε με ένα επιχείρημα.

Τώρα τι θες?
Μια από τα ίδια?

Άσε, έχω αποφασίσει για την παρείτσα macedon, πλακίτσα (με επιχειρήματα πάντα) και παιχνίδι στο δικό της γήπεδο.

quote:

PanosT:
«Όταν ποστάρεις με το καλό θα δούμε και τα δικά σου κυβικά αλλά από τη κακόφημη Ναζαρέτ δεν τρέφω και τίποτα υψηλές προσδοκίες.»

Και καλά θα κάνεις, γιατί με το ζόρι η ΠΟΛΗ ΝΑΖΑΡΕΤ δεν γίνεται να βρεθεί!

Όσο υπήρξε πριν τον 11ο αιώνα μ.χ. το «θαύμα» της αυτανάφλεξης, όσο υπήρξε ο «Πανάγιος Τάφος», όσο υπήρξε το «Άγιο ξύλο» του σταυρού που εδώ και αιώνες μοιράζεται, όσο υπήρξανε οι εκατοντάδες άλλες λατρείες ειδώλων και ευρύτερα οι προσκυνηματικές εφευρέσεις για την νέα αίρεση, άλλο τόσο υπήρξε και η ανύπαρκτη «Πόλη Ναζαρέτ».

Συνεπώς, καλώς πράττεις και δεν τρέφεις…υψηλές προσδοκίες….

Συμπεράσματα.

α) Διαβάζεις και εσύ Καλόπουλο και Δαυλό.

β) Δεν θα πάψεις με αυτοθυσία, αυταπάρνηση, και ανιδιοτέλεια να προσπαθείς και εσύ όπως και ο macedon σε όοοοολη σας τη ζωή να πείσετε παραστρατημένους Χριστιανούς να βγούνε έξω από το μαντρί...

Βέβαια και εσείς που βγήκατε όλο εκεί τριγύρω την περνάτε.

Βίτσιο ή τι???

γ) Δεν πρόκειται να σε δούμε στο thread περί Αθείας.
Κρίμα γιατί αυτό με τα μαντριά και τους ξεμάντρωτους (τρομάρα σας) πολύ με εξιτάρει...

quote:

PanosT:
«Τα λινκς σου είναι μούρλια και μια χαρά για το επίπεδό σας πάντως...»

Κοίτα να δεις, για ένα τόσο κακογραμμένο παραμύθι όπως η Κ.Δ., νομίζω ότι σου πάει γάντι. Εάν βάλουμε δίπλα, έτσι ας πούμε, το παραμύθι του Κρίσνα ή του σούπερμαν, το σενάριο βγαίνει πολύ καλύτερα!

Άρα, μην διαμαρτύρεσαι.

Μπορείς να απαντήσεις ΓΙΑΤΙ αυτό το παραμύθι με όοοοολα αυτά τα κουσούρια τα κατάφερε καλύτερα από όοοοοολα τα υπόλοιπα και σας έχει στοιχειώσει τις ζωές σας για ΑΙΩΝΕΣ???

Με Λογική και Αναλυτική Σκέψη πάντα έτσι "αθειστικό" αγόρι...

quote:

PanosT:
«Σε κάθε περίπτωση αν έχεις τίποτα πιο σοβαρό σε λινκς ειλικρινά θα χαρώ να το μάθω.»

Σοβαρό link? Για ΠΟΙΟ σοβαρό θέμα?

Την Κ.Δ? Έλα τώρα, το ξέρεις πολύ καλά ότι είναι παραμύθι. Άσχημο μεν, αλλά παραμύθι.

Όλοι έχουν το παραμύθι τους. Οι Ασιάτες τα δικά τους, οι Εβραίοι το δικό τους, και στα παρακλάδια του Ιουδαϊσμού, δηλαδή οι εκατοντάδες αιρέσεις ΕΝΤΟΣ του διάτρητου Χριστιανισμού όπως και το Ισλάμ, ο καθένας με ότι του ταίριασε καλύτερα ανάλογα την εποχή και τα συμφέροντα που επικράτησαν.

Κάπου ανάμεσα σε όλο αυτό το συνονθύλευμα, βρίσκεσαι και εσύ.
Θέλεις και……σοβαρό link τρομάρα σου!!!!

Επαναλαμβάνω και εγώ λοιπόν.

Μπορείς να απαντήσεις ΓΙΑΤΙ αυτό το παραμύθι με όοοοολα αυτά τα κουσούρια τα κατάφερε καλύτερα από όοοοοολα τα υπόλοιπα και σας έχει στοιχειώσει τις ζωές σας για ΑΙΩΝΕΣ???

Με Λογική και Αναλυτική Σκέψη πάντα έτσι "αθειστικό" αγόρι...

Μη χαθούμε γιατί περιμένω ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στηριγμένες στη ΛΟΓΙΚΗ και την ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ σου ΣΚΕΨΗ τρομάρα σου...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 14/05/2012 21:08:07

14/05/2012, 23:14:38
Γειά σου πάνο Τ,ακούραστε εργάτη του...φωτός!!!

quote:
Πάνος
Η Επιστημονική Κοινότητα μπορεί να σου πάρει πίσω το Νόμπελ, μπορεί να αποσύρει τις δημοσιεύσεις σου από τα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, μπορεί να σου πάρει πίσω την πανεπιστημιακή σου έδρα και την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και, και, και, ΑΝ αποδειχθεί ότι παραποιείς ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ του επιστημονικού σου αντικειμένου για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.

Ξέχασες να σημειώσεις και τα πιο βασικά:

Σου παίρνει τα πτυχία και όταν Α}.Προσπαθείς να "ανακαλύψεις" τον αιθέρα. Β}.Οταν προσπαθείς να "ανακαλύψεις" την ελεγχόμενη πυρηνική σύντηξη. Γ}. Οταν προσπαθείς να "ανακαλύψεις" την ελεύθερη και καθαρή ενέργεια. Δ}. Οταν προσπαθείς να ακυρώσεις τον διαβολοεβραίο τους με το κλεμένο Νόμπελ. Ε}.Οταν αρνηθείς να αποκαλύψεις τις δοτές "αλήθειες" που σου λένε να δημοσιεύεις.Ζ}.Οταν προσπαθείς να επικοινωνήσεις με εξωγήϊνη νοημοσύνη.Η}.Οταν προσπαθείς να ¨ανακαλύψεις" την αντιβαρύτητα.

Και άλλα ακόμη.
Εσυ μπορείς 'ανετα να σέβεσαι τα πτυχία του Ισραηλινού αρχαιολόγου και να δέχεσαι την ερμηνεία του περι Ναζαρέτ,χωρίς να λαμβάνεις υπ'όψιν τις σκοπιμότητες του εβραϊκού κράτους.
Εμείς τι χρωστάμε,ώστε να μας υποχρεώνεις να τις δεχθούμε?
Θα μπορούσαμε κι εμεις με την ίδια άνεση,να πούμε στον αρχαιολόγο,να βάλει τις ανακαλύψεις του,εκεί που ξέρει!

Και ξέρεις γιατί?
Σκασίλα μας κι άν υπήρξε η Ναζαρέτ ή όχι.Δεν δεικνύει και δεν αποδεικνύει την ύπαρξη του γιού του Γιαχβέ,που είναι το θέμα που σε καίει!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.