ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παραπλανητικός τίτλος θέματος: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- Παραπλανητικός τίτλος θέματος: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

Mpritzoulakis32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/10/2005, 19:27:14
quote:

quote:
Γιατί αν πούμε παιθαίνει έχουμε μια αγάπη χωρίς έρωτα και αυτό μου κάνει λίγο ελλιπές.

quote:
Aδελφη Τριανταφυλλιά δεν θεωρώ ότι είναι θέμα συντακτικής τοποθέτησης ο ερωτας.Μπορεις λοιπόν να το θέσεις όπως αγαπάς.
Για μένα ο ερωτάς και αγάπη είναι το ίδιο συναίσθημα που όταν πάλλεται σε διαφορετική βαθμίδα το ονομάζουμε είτε αγάπη είτε ερωτά είτε και μίσος αν θες.

έχεις δίκιο και δεν είχα πρόθεση να αλλάξω το συντακτικό των όσων είχες γράψει για γραμματικούς λόγους αλλάζοντας το ήθελα να δώσω μια άλλη ερμηνεία σε αυτά που είχαν ειπωθεί μια σκέψη δική μου απόρροια των όσων είχες παραθέσει, το να λέμε παιθαίνει ο έρωτας με το να λέμε εξελίσσεται ή ολοκληρώνεται έχει διαφορά και δεν είναι αυτή η διαφορά στο συντακτικό και μόνο.

quote:

quote:
έρωτα και θα μας χαρίσει την ευτυχία που θα μας κάνει ένα με την φύση όπως είπε ο αγαπητός μας rizitis?

Ο αδελφός Ριζίτης μίλησε σωστα.Αν και δεν πρόκειται για ευτυχία αλλά για ευδαιμονια.

δεν πιστεύω να παίζεις μα το συντακτικο?

[quοte]
Η τοποθέτηση σου αυτή αδελφή Galandriel δείχνει το επίπεδο κατανόησης της φύσεως του Ερωτά που έχεις κατακτησει.Λυπουμαι ιδιαιτέρως γιατί τα όμορφα λογάκια που έγραψες πιο πάνω αναιρέθηκαν με αυτήν σου την προταση.Ειναι σώφρον να μιλάμε μέσα από την δική μας εμπειρία και όχι να σκορπούμε απλώς λέξεις τις οποίες αδυνατούμε να εμπεριέχουμε στην ύπαρξη μας.

είμαι σίγουρη οτι η galadriel δεν χρειάζεται δική μου παρέμβαση αλλά θα το θίξω διότι με ενόχλησε προσωπικά το να βλέπω να θίγονται τα γραφόμενα κάποιου με αυτόν τον τρόπο , νομίζω πως όλων μας τα γραπτά απαιτούν σεβασμό , δεν γράφουμε εδώ για να κριθούμε αλλά για να ανταλάξουμε απόψεις αν δεν συμφωνείς με αυτές δικαιωμά σου .
Ποιός η ποιά όμως είσαι εσύ που θα κρήνεις επίπεδα εμπειρίες και δυνάμεις των άλλων?

[quοte]
Εδώ αδελφή Τριανταφυλλιά περνάμε σε πιο βαθιά νερα.Θα θελες να συνεχισουμε;Αν ναι ανάλυσε το λίγο για να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς.
[/quote]

έχω γράψει για αυτό στην πρώτη μου απάντηση επι του θέματος άνωθεν.Αν θέλεις να το συνεχίσουμε και άλλο θα προσπαθήσω να σε ακολουθήσω.

Υ.Σ. ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για την μικρή απόκλιση απο το θέμα δεν σκοπέυω να το επαναλάβω

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

LOGOSΜέλος
12/10/2005, 19:51:13
Έρωτας για μένα είναι μια πάρα πολύ ισχυρή ελκτική δύναμη και ακριβώς αυτή η ισχύς της είναι που εντυπωσιάζει.Όμως υπάρχει και ένα ακόμα πιο σημαντικό ζητούμενο με την δύναμη αυτή που δεν έχει να κάνει με την ισχύ της όσο με το τι τελικά ελκύει και συνδέει...διότι το συσσωμάτωμα που δημιουργείται καθορίζει και την πορεία αλλά και την διάρκεια της σχέσης.Μπορεί λοιπόν ο μαγνήτης αυτός να συνενώσει αδυναμίες και ανασφάλειες ή μπορεί να συνενώσει απλώς ορμές ή να συνενώσει επιθυμία για βελτίωση και ολοκλήρωση μέσα απο τη σχέση.Ερωτεύομαστε κάποιον υποκινούμενοι απο ανασφάλειες μας (μην μείνουμε λχ στο ράφι ή επειδή αυτός μας έδειξε προσοχή ενώ άλλοι ήταν αδιάφοροι κτλ) ,ερωτεύομαστε επειδή απλώς θέλουμε να διασφαλίσουμε το σέξ ή και την επιβίωση μας ή ερωτεύομαστε γιατί νιώθουμε οτι κάποιος μας πάει πιο μπροστά...οτι μας ολοκληρώνει η σχέση μαζί του...Όλες αυτές οι μορφές έρωτα σαν ελκτική δύναμη είναι πανομοιότυπες....εκεί που διαφέρουν όμως είναι στο πόσο διαρκεί η δύναμη αυτή και στο πόσο απόλυτη είναι η επιρροή της επάνω μας...
12/10/2005, 19:55:42

Αtma
Hail the jewel in the Lotus!

cprtght@tm@2005

>>Το Edit έγινε για τον τονισμό.)

Edited by - ΑΤΜΑ on 12/10/2005 21:20:08

-------------------------------------------
ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΔΩ
amalia

rizitisΜέλος
12/10/2005, 21:20:46
ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Αν ο Έρωτας είναι η βούληση για δημιουργία, ο οργασμός είναι η δημιουργία.
Αν το Τέλειο βουλήθηκε έρωτα δεν θα μπορούσε να βουληθεί κάτι λιγότερο ή κάτι παραπάνω από τον εαυτό του , δηλαδή το τέλειο.

Το τέλειο δεν τέμνετε ούτε αυξάνετε. Το τέλειο δεν είναι όμορφο η άσχημο δεν είναι καλό ούτε κακό. Είναι απλά τέλειο.

Είναι η τέλεια άναρχη πηγή συνεπώς και α-τέλευτη .
Τα δημιουργήματα Του τέλειου, είναι δημιουργήματα τέλεια.

Τέλειο όμως δεν μπορεί να υπάρξει άλλο παρά μόνο το ίδιο το Τέλειο.
Η ένωση με το Τέλειο είναι αναπόφευκτη, σε αντίθετη περίπτωση μη επίτευξης αυτού του στόχου αναιρείτε η Πηγή αυτή καθέ αυτή, μέσο της αποτυχίας των σωμάτων…

Η γνώση καλού και κακού, από μόνη της, είναι και η απαρχή του διαχωρισμού των δύο πόλων. Ο πλήρης διαχωρισμών των πόλων είναι μια εσωτερική λειτουργία γνώσης και των δύο κατά αρχήν ,αλλά με στόχο την αποβολή, ψυχικής και σωματικής ,του αρνητικού.

Από την στιγμή που το τέλειο δεν αυξάνετε και δεν μειώνετε ότι υπάρχει πρέπει να υπάρχει .τίποτα περιττό δεν υφίσταται, και τίποτα δεν πεθαίνει.
Το Φως δεν υπάρχει μέσα στο σκοτάδι ούτε και το αντίθετο. δεν αυξομειώνονται το ένα με το άλλο.
Όπου υπάρχει φως δεν υπάρχει σκοτάδι. Σκοτάδι είναι η έλλειψη Φωτός.
Έλλειψη σημαίνει απουσία και όχι μη ύπαρξη. Αυτήν την ιδιότητα την έχει μόνο το φώς δεν μπορεί να την έχει το σκοτάδι.

Το αρνητικό πρέπει να υπάρχει για να υπάρχει και θετικό σαν αξία και σαν κατάκτηση…

Αυτό δεν σημαίνει ότι η αξία τους είναι ταυτόσημη.
Απλά γιατί το τέλειο δεν γεννιέται τέλειο «μπαμ και κάτω» , διότι δεν θα ήταν τέλειο έτσι. Το τέλειο είναι κατάκτηση είναι φωτιά που πρέπει να περάσεις δίχως να καείς.
Ο μόνος τρόπος για να μην καείς είναι να γίνεις και εσύ φωτιά.
Η φωτιά καίει υλικές υποστάσεις εξ ού και ο θάνατος των σωμάτων.

Θάνατος όμως δεν υπάρχει στο τέλειο άρα η μη τελειότητα των σωμάτων είναι που τα καταστρέφει.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε πύρινα σώματα…
Τα πύρινα σώματα είναι ο στόχος που δεν επιτυγχάνεται αν δεν γίνει η γνώση αρνητικού –θετικού τέλεια ,ψυχικός και σωματικός.
Εσωτερικά διασπούνται οι δύο πόλοι .
Σκέψη που δεν έχει νου να την βουληθεί ,πρωτίστως, και σώμα να εκδηλωθεί είναι μη υπάρχουσα σκέψη.
Οτιδήποτε υπάρχει στον ανθρώπινο εγκέφαλο υπάρχει και στο σύμπαν.
Κάτι που δεν υπάρχει στον ανθρώπινο εγκέφαλο δεν υπάρχει και στο σύμπαν.

Τώρα υπάρχει φως και σκοτάδι εναλλάξ.
Το φως προυπήρχε του σκοταδιού από πάντα.
Διότι όπου υπάρχει φως δεν υπάρχει σκοτάδι.
Αν φωτιστούν τα πάντα θα υπάρχει μόνο Ένα , μόνο το φως.
Υπό αυτήν την έννοια δεν υπάρχει σκοτάδι…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΥΓ. ΑΠΛΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟΤΥΠΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ.

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε

Edited by - rizitis on 12/10/2005 21:30:31

13/10/2005, 01:40:31
quote:
είμαι σίγουρη οτι η galadriel δεν χρειάζεται δική μου παρέμβαση αλλά θα το θίξω διότι με ενόχλησε προσωπικά το να βλέπω να θίγονται τα γραφόμενα κάποιου με αυτόν τον τρόπο , νομίζω πως όλων μας τα γραπτά απαιτούν σεβασμό , δεν γράφουμε εδώ για να κριθούμε αλλά για να ανταλάξουμε απόψεις αν δεν συμφωνείς με αυτές δικαιωμά σου .
Ποιός η ποιά όμως είσαι εσύ που θα κρήνεις επίπεδα εμπειρίες και δυνάμεις των άλλων?

Θα συμφωνήσω με την ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ.

Για την κατάκτηση του βαθύτατου νοήματος της αγάπης, πρέπει να κατακτηθεί το επίπεδο του σεβασμού στην άποψη και τη διαφορετικότητα των συνανθρώπων μας.

----------------------------------------------------------------------

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων της Galadriel (μέρος του περιεχομένου) και της ATMA έχουν αφαιρεθεί και μεταφερθεί στο θέμα:
μηνύματα που αοσπάστηκαν από τη συζήτηση "Ο ΕΡΩΤΑΣ" topic.asp?TOPIC_ID=7243&whichpage=2

Ωστόσο, οφείλω να ζητήσω συγνώμη στη Galadriel, που αφαιρώντας μέρος του μηνυματός της, αφαίρεσα και μέρος από την απάντησή της στο μέλος El Morya, σχετικά με την κριτική που απηύθηνε για το επίπεδο κατανόησής της...

Είναι εύλογο, πως οποιαδήποτε άλλη επέκταση αυτής της
μικρής "διαφωνίας", θα αντιμετωπιστεί με παρόμοιο ή και
αυστηρότερο τρόπο, από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

13/10/2005, 14:02:38
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να δεί πέρα από τον μικρόκοσμο των εσφαλμένων αντιλήψεων
και εφήμερων φιλοδοξιών μας?
Γιατί γεμίζουμε οργή εκεί που η Αγάπη μπορεί να γκρεμίσει κάθε φόβο και κάθε απογοήτευση?
Η οργή δηλητηριάζει το σώμα και την ψυχή μας και ελάχιστα επηρεάζει αυτόν που την εισπράττει...

Γιατί πασχίζουμε να αποδείξουμε ότι Evolution CAN go in return?

Xρέος μας σε κάθε ενσάρκωση είναι να ανεβάζουμε την ψυχή μας λίγο ψηλότερα, να βλέπουμε λίγο μακρύτερα...
και αυτό γίνεται μόνο με την Αγάπη...

...η κτητικότητα, η ζήλεια, ο θυμός μας ρίχνουν πίσω... εκεί που το μονοπάτι της εξέλιξης δεν ήταν κάν ορατό και που
το Εγώ ορθωνόταν σαν βράχος , αδιαπέραστος...

χωρίζοντας τον εαυτό μας απ' τους άλλους ο Ερωτας γίνεται πάθος και τα βουνά παραμένουν βουνά...

o Eρωτας, η Αγάπη ακριβώς αυτό εξυπηρετούν να οδηγήσουν στην ένωση
αυτών που μας χωρίζουν σαν προσωπικότητες
αυτών που μας χωρίζουν απ' τους άλλους
αυτών που μας χωρίζουν απ' το Θείο

ο απλός καθημερινός έρωτας είναι γιος της Πενίας και του Φόβου...
ας κρατήσουμε μόνο την Ανάγκη για εξέλιξη...

Galadriel

Υ.Γ. ευχαριστώ αγαπητή amalia, ξαναδιαβάζοντας το μήνυμα μου έχεις δίκιο που αφαίρεσες μέρος του
όσο κι αν γράφεται κάτι με καλή πρόθεση πολλές φορές οδηγεί στο δρόμο για την εσωτερική μας κόλαση κι εγώ κόντεψα να ανάψω τις φλόγες της....

the truth is OUTthere

El MoryaΝέο Μέλος
13/10/2005, 14:06:28
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον απευθύνεται το μήνυμα της Galandriel και λυπούμαι που με προσφωνεί ως γυναίκα ενώ διαφαίνεται από το nickname που χρησιμοποιώ ότι είμαι ανδρας.Βασικα έχω μπερδευτεί με όλα αυτα.Υπαρχει σίγουρα ένα ιστορικό υπόβαθρο το οποίο αγνοώ και λυπούμαι που έγινα η αιτία για την φανέρωση του.Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη εάν προσέβαλλα κάποιον θεωρώ όμως ότι έκρινα την ουσία αυτών που γράφτηκαν και όχι των προσωπων.Πιστευω ότι ακολούθησα την τακτική του συγγραφέα του θέματος ο οποίος δεν ήθελε λόγια που απλά υποδηλώνουν μια ποιητική διάθεση προς το αντικείμενο ερευνας.Γι αυτό και ρώτησα την αδελφή Αφροδίτη τι θέλει να πει με το <<ο έρωτας είναι ζωή και φως>>.Όμως θα αναγνωρίσω την εύθηνη που φέρω και για να διευκολύνω το διαχειριστικό εργο,θα αποσυρθώ από το θεμα.Οι σχολιασμοί μου πάνω στις πολύ ουσιαστικές τοποθετήσεις του Riziti και της Τριανταφυλλιάς θα σταλθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομιου.Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έτειναν την προσοχή τους στα λεγόμενα μου και να ευχαριστήσω την αδελφή Αtma για το καλωσόρισμα.

Ευχαριστω πολυ.

"Κύκλου Λήξαι"

13/10/2005, 17:53:20
quote:

Ο έρωτας είναι ζωή. Ανάσα. Κρύβει το δικό του μεγαλείο.
Είναι ένα χαμόγελο που μπορεί να λυτρώσει ένα χάδι που έχει τη δύναμη να απογειώσει
Αδελφη Αφροδίτη τι θες να πεις με όλο αυτό;

ΑΔΕΛΦΕ -όμορφη λέξη-, ο έρωτας είναι ζωή, όπως και η αγάπη άλλωστε.
ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΝΟΗΤΟ. Αν η αγάπη φτάσει στην τελείωση αποκτάει όλη τη δύναμη. ΄Οταν η αγάπη γίνεται δύναμη τότε η αγάπη γίνεται κατανόηση. Η φύση της αγάπης είναι σαν τη φύση του νερού που είναι κρυμμένο στα βάθη της γης μας. Αν κανείς δεν σκάψει αρκετά βαθιά θα βρει λάσπη, όχι ύδωρ. Αλλά αν σκάψει βαθιά θα βρει νερό. Πολλοί λάτρεις του ΘΕΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ υπομονή και την εμπιστοσύνη και την ελπίδα αν θέλεις. ΄Εχουν αγγίξει τη λάσπη και δεν φθάσαν στο νερό. Αλλά αν σκάψουν αρκετά βαθιά θα βρουν καθάριο νερό.
Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

rizitisΜέλος
13/10/2005, 20:05:59
quote:

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον απευθύνεται το μήνυμα της Galandriel και λυπούμαι που με προσφωνεί ως γυναίκα ενώ διαφαίνεται από το nickname που χρησιμοποιώ ότι είμαι ανδρας.Βασικα έχω μπερδευτεί με όλα αυτα.Υπαρχει σίγουρα ένα ιστορικό υπόβαθρο το οποίο αγνοώ και λυπούμαι που έγινα η αιτία για την φανέρωση του.Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη εάν προσέβαλλα κάποιον θεωρώ όμως ότι έκρινα την ουσία αυτών που γράφτηκαν και όχι των προσωπων.Πιστευω ότι ακολούθησα την τακτική του συγγραφέα του θέματος ο οποίος δεν ήθελε λόγια που απλά υποδηλώνουν μια ποιητική διάθεση προς το αντικείμενο ερευνας.Γι αυτό και ρώτησα την αδελφή Αφροδίτη τι θέλει να πει με το <<ο έρωτας είναι ζωή και φως>>.Όμως θα αναγνωρίσω την εύθηνη που φέρω και για να διευκολύνω το διαχειριστικό εργο,θα αποσυρθώ από το θεμα.Οι σχολιασμοί μου πάνω στις πολύ ουσιαστικές τοποθετήσεις του Riziti και της Τριανταφυλλιάς θα σταλθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομιου.Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έτειναν την προσοχή τους στα λεγόμενα μου και να ευχαριστήσω την αδελφή Αtma για το καλωσόρισμα.

Ευχαριστω πολυ.

"Κύκλου Λήξαι"

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ .

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ
ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ
ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΝΑ ΔΩΣΩ.

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΔΕΛΦΕ El Morya ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ
ΣΚΕΨΗ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ …
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΞΑΝΑΦΙΛΤΡΑΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΜΑΣ…

ΑΝ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ MAIL BOX MΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε

13/10/2005, 21:00:21
θα ζητήσω και εγω με την σειρά και μου δημόσια (εχω ζητήση και πιο προσοπικά μέσω mail) απο το αγαπητό El Morya να συνεχίσει να είναι κοντά μας .

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

14/10/2005, 09:24:11
Συμφωνώ με την αγαπητή Αφροδίτη, "αδελφέ, αδελφή, αδέλφια..." ωραίες λέξεις.
Αγαπητέ El Morya δεν νομίζω ότι η Galadriel έκανε κάτι επίτηδες και εμένα πολλές φορές παρόλο που γράφω αρκετό καιρό στο forum με προσφωνούν ως άντρα. Αυτά συμβαίνουν, υπάρχουν γυναίκες που χρησιμοποιούν nick τα οποία θα ταίριαζαν περισσότερο σε άντρα, καταλαβαίνεις βέβαια ότι κανένας δεν είναι δίπλα στον άλλον την στιγμή που στέλνει το μήνυμα, ώστε να διαπιστώνει το φύλο του.

Δεν έχω κάτι να πω για το θέμα αλλά λόγω του ότι το διαβάζω, λυπάμαι όταν αποχωρεί κάποιος για τέτοιους λόγους.

Βεβαίως για να είμαστε δίκαιοι θα ήθελα να πω ότι δεν είδα να κρίνεις τα λόγια αλλά τα πρόσωπα. Χρησιμοποίησες τα λόγια και έβγαλες συμπέρασμα για το επίπεδο του ατόμου που τα είπε.
Όπως αυτό δεν εμπόδισε την Galadriel να ξαναγράψει, ελπίζω η παρανόηση του φύλου να μην εμποδίσει και εσένα και να ξαναδούμε μηνύματά σου στο θέμα. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να διαβάσω όσα θα έστελνες στον riziti και στην Τριανταφυλλιά με mail.

matmatΜέλος
14/10/2005, 13:25:53
Ο ΕΡΩΤΑΣ έιναι στρόβιλος , θύελα
του νού της ψυχής .
Φλόγα είναι , πυρκαγιά που καίη την σκέψη
την Καρδιά
Μια στρατειά απο συναισθήματα ΄που περιμένουν
να παραδοθής
Αέρας είναι σύνεφο , νερό
αντάρα κύμμα αγριωπό .
μια λίμνη με τργούδια , ειναι ποτάμια με χορό
Ο ΕΡΩΤΑΣ είναι οτι δεν ένοιωσες ποτέ...