- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
το heart of steel μια φορα γραφεται και μετα μενει κλασσικο
μαλλον defender...
αντε που χαθηκατε!
για το alligiance των firewind να γραψω η δε σας νοιαζει; η μηπως εχω ηδη γραψει και δε θυμαμε...;
Τους ακούω και τώρα για αυτό και μου ήρθε να τους προτείνω και πάλι! ![]()

In anticipation of my resurrection...
παλια ακουγα πολυ Nirvana, Prodigy, Dead Kennedys, sex pistols, Οffspring, Gabba(Ολλανδικο Hard Core, κ.α
επισης μου αρεσουν πολυ οι Massive Attack, Active Member, Vangelis, η Madonna μου αρεσει απο ολες της αποψεις, ακουω αρκετο hip hop οπως onyx, cypress hill και αλλα τετοια ωραια και πολυ trance...
then you better turn away

Λέω και γω πως δεν είπε τίποτα ο crucifire;
Θα διαφωνίσω λιγο για τους Μanowar. Τα δύο πρώτα live του EP τα βρήκα να είναι λίγο αδύναμα στον ήχο (η κιθάρα ήταν λίγο ξερή οπότε είναι μάλλον πρόβλημα μίξης). Επειδή τους έχω δει live δύο φορές και μάλιστα ήμουνα μπροστά μπροστά ξέρω ότι μπορούν να παίζουν αρκετά καλά αν θέλουν. Οπότε η βρώμα δεν ισχύει. Τα καινούργια τραγούδια μου άρεσαν, όντως είναι λίγο από τα ίδια αλλά στο κάτω κάτω γι αυτό τους πληρώνουμε. Εγώ καινοτομίες από τους Manowar δεν περίμενα ποτέ αν και κάτι τέτοιο πήγαν να κάνουνε με την ορχήστρα. Πάντως χωρίς με τίποτα να το συγκρίνω με τα παλιά κλασσικά το καινούργιο EP μου άρεσε.
Πήγα και πήρα το A Twist in the Myth των Blind Guardian και με άφησε άφωνο. Το θεωρώ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Είδα κάτι παλιούς οπαδούς τους χτες που ξύνισαν τα μούτρα τους όταν βγήκε το fly αλλά για μένα είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαν να κάνουν.
Προς Dying Incubus μεταφέρω την συνομιλία που είχα με τους γκοθάδες
-Παιδιά ποιό είναι το καλύτερο αμερικάνικο γκοθικ συγκρότημα τα τελευταία πέντε χρόνια;
-Τι πράμα;
-(επαναλαμβάνω την ερώτηση)
-Θέλεις τίποτα άλλο να πιείς;
-(Επαναλαμβάνω την ερωτησή)
Αφού συνεχίσαμε κάπως έτσι για μερικά ακόμα λεπτά είχα την απάντηση
Type o Negative αλλά εμένα δεν μου αρέσουν, είπε ο γκοθάς.
Τους Type o Negative τους έχω ακούσει σαν όνομα αλλά την μουσική τους δεν την ξέρω.
Αυτά δυστυχώς.
Προς starflower:
Οι dead kennedys ήταν σπουδαίο συγκρότημα. Αγαπημένο μου ήταν το bedtime of democracy.
H madonna μου αρέσει μόνο στο ρόλο της στην ταινία who's that girl.
Τα λέμε σύντομα (crucifire και εγώ είμαι με το trick!)

Στην Αμερική το gothic το έχει φάει η μαύρη καλιακούδα!
Καλά που είμαι στην Ευρώπη!
Χεχε!
Οι Type O Negative είναι gothic metal για την ακρίβεια...
Μήπως η απάντηση που σου έδωσε ήταν λίγο "ό,τι να 'ναι"? ![]()
Φίλε μου starflower, καλώς ή κακώς δεν έχω πολλά άλλα ακούσματα οπότε δεν ξέρω τι να σου απαντήσω! ![]()
Τη Madonna πάντως την γουστάρω γιατί έγραψε κανονικά ένα σύστημα κι έκανε ό,τι ήθελε.
Κάποτε μια ψυχή μου είχε γράψει ένα σχετικά πρόσφατο cd της το οποίο βρήκα το καλοκαίρι στα πράγματα μου μετά από χρόνια.
Μετά ξαναχάθηκε....

In anticipation of my resurrection...
Εγώ πάντως ακούω κυρίως κλασσική μουσική(ιδιαίτερα της μπαρόκ περίδου) και διάφορα παρεμφερή είδη όπως ηλεκτρονική μουσική στυν Vagelis Papathanasiou,Vannessa Mae,Jean Missel Jarre,Das Ich κτλ..
Επίσης μου αρέσουν τα παραδοσιακά Ηπειρώτικα!!!
Ελα πατρίδα!!!
Crucifire εκτός απο τους Dimmu Borgir έχουν βγάλει και οι FIrewind Allegience????
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Σας διαβάζω και είμαι σαν το λιοντάρι μέσα στο κλουβί....
Έχω πήξει τόσο άσχημσ που όποτε μου μένει ελεύθερος χρόνος προσπαθώ μόνο να κοιμάμαι (ας όψεται ο πιστιρικάς
)
quote:
Τους Type o Negative τους έχω ακούσει σαν όνομα αλλά την μουσική τους δεν την ξέρω
Φίλε A. Kircher οι Type o Negative είναι αρκετά ταλαντούχο συγκρότημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τους κατατάσουν στο gothic, εμένα κάργα metal μου κάνουν..... Βρες να ακούσεις το Bloody Kisses για αρχή, πιστεύω πως θα τους συμπαθήσεις.
Φίλε starflower επείδή την έχω ψάξει πολύ άγρια με την Trance, σε πληροφορώ πως πολλοί μεταλλάδες πορώνονται με την εν λόγω μουσική. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν ακούμε την καλή trance που παίζουν στην ευρώπη και σε διάφορα club στην αμερική. Θα προσπαθήσω στο θέμα για την electronica που έχω ανοίξει να δώσω κάποια ερεθίσματα σε όποιους θέλουν να ακούσουν κάτι διαφορετικό από τον αγαπημένο ήχο της κιθάρας....
quote:
Επίσης μου αρέσουν τα παραδοσιακά Ηπειρώτικα!!!
Φίλε Savaoth τα σέβη μου γιατί ΕΓΡΑΨΕΣ !!! Δυστυχώς η πλειοψηφία βγάζει σπυριά άμα ακούσει κλαρίνα, όμως η Ήπειρος έχει βγάλει συνθέσιες διαμάντια που με μια σωστή ηχογράφηση θα έκανε πάταγο στον χώρο της εθνικ σκηνής. Τα πολυφωνικά της Βορεία Ηπείρου ειδικά είναι όλα τα λεφτά.
quote:
Φίλε μου starflower, καλώς ή κακώς δεν έχω πολλά άλλα ακούσματα οπότε δεν ξέρω τι να σου απαντήσω!
Φίλε D_I σου χρειάζεται λόγο φροντηστήριο τότε ![]()
Σου βάζω τα ΜP3s, θα βάλεις τον χρόνο να τα ακούσεις ???
Κατεβάστε το Βίντεο των Kamelot- "March of Mephisto" feat.Shagrath των Dimmu Borgir θα με θυμηθείτε.![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Download failed: HTTP/1.1 503 SERVICE UNAVALIABLE (http://hublist.org/PublicHubList.xml.bz2
Μήπως ξέρει κανένας τί πρέπει να κάνω?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
καλώς σε διαβάζω και πάλι. θα ψάξω να βρω το Bloody Kisses και θα γράψω μετά.
quote:
Οι Type O Negative είναι gothic metal για την ακρίβεια...
Μήπως η απάντηση που σου έδωσε ήταν λίγο "ό,τι να 'ναι"?
Ναι έκανα λάθος και τον ρώτησα ειδικά για γκόθικ μέταλ. Τον τύπο τον ξαναείδα σήμερα που ήταν και ξεμέθυστος και μου είπε ότι υπάρχει ένα καλό συγκρότημα από εδώ την Φλόριδα που λέγεται The Crüxshadows. Μάλιστα μου είπε πως ο κιθαρίστας τους είναι Έλληνας και είναι αρκετά γνωστοί στην Ευρώπη. Εγώ δεν τους έχω ξανακούσει αν και μου είπε ότι εκεί στο πάρτυ που είχαμε πάει παίξανε κάποια κομμάτια τους.
Πες μου αν τους ξέρεις.
Για ηπειρώτικα συμφωνώ απόλυτα, είναι σπουδαία μουσική. Αν και εγώ είμαι από Πελλοπόνησο είχα περάσει πολλά χρόνια στα Γιάννενα ως φοιτητής οπότε έχω ακούσει ουκ ολίγα. Συνιστώ Χαλκιά στο κλαρίνο για τον οποίο υπάρχει η ιστορία όταν ήταν στην Νέα Υόρκη και έπαιζε στην Αστόρια δημοτικά τον πλησίασε ο benny goodman και του ζήτησε να τον διδάξει. Τα σχόλια περιτεύουν.
quote:
Κατεβάστε το Βίντεο των Kamelot- "March of Mephisto" feat.Shagrath των Dimmu Borgir θα με θυμηθείτε
Οι Kamelot μου αρέσουν πολύ. Παίζουν progressive metal αλλά πολύ διαφορετικό από αυτό των Dream Theater. Τους έχω δει και live αρκετές φορές. Αν θέλετε μπορώ να κάνω παρουσίαση στο μέλλον.
Αγαπητή gretel, δυστυχώς δεν ξέρω τίποτα για DC++
Χαιρετώ για την ώρα και τα λέμε σύντομα.

Αν χρησιμοποιείς windows xp ή κάποιο άλλο σύγχρονο λειτουργικό, η κωδικοποίηση με την οποία μπορείς να δεις σωστά το κείμενο - δηλαδή αυτή που χρησιμοποιούν τα forums - είναι η greek windows/1253.
Το κείμενο είναι από τη μετάφραση των εβδομήκοντα και είναι γραμμένο στη βιβλική ελληνική. Την προτίμησα από οποιαδήποτε άλλη νεοελληνική απόδοση, καθώς αυτές συνήθως περιλαμβάνουν και "ερμηνείες" του μεταφραστή. Οπότε εδώ έχουμε, το αυθεντικό κείμενο - κατά κάποιον τρόπο.
Αν δε λυθεί το πρόβλημα με αυτά που σου έγραψα, στείλε μου email (για να μη διακόψουμε την παρουσίαση της Γένεσης και να μπορέσουμε να επεκταθούμε περισσότερο σε τεχνικές λεπτομέρειες). Το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε άλλο δε μπορεί να διαβάσει το κείμενο - ας μου στείλει ένα email.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Στον mozilla firefox και στον Opera, τα γράμματα φαινόντουσαν κανονικά.
Έκανα κάποιες αλλαγές και τώρα φαίνονται και στον explorer.
Εάν κάποιος τα βλέπει "κινέζικα" παρολαυτά, ας με ειδοποιήσει (εκτός εάν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα των κινέζων, ως διαμαρτυρία που δεν έβαλα το ι-τσινγκ!

Ψυχή μου,
|

Ψυχή μου,
|

Ψυχή μου,
|

Ψυχή μου,
|

Ψυχή μου,

Εξελληνισμός είναι να απαγορεύεται η αναφορά του ονόματος "Έλληνας" με την ποινή του θανάτου;;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του