- Μάρτυρες του Ιεχωβά - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ’ΡΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΥ....Τ’ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Π.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ’ΡΘΕ ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΤΜΑ
ΥΓ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ’ΑΛΛΑΞΕ’ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ......ΕΛΕΥΣΙΣ.......
ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ’ΡΘΕ ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΑΤΜΑ
ΥΓ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ’ΑΛΛΑΞΕ’ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ......ΕΛΕΥΣΙΣ.......
Edited by - ΑΤΜΑ on 30/12/2002 13:26:58
AVATARGR και notis_29, μου φαίνετε ότι λέτε το ίδιο πράγμα μ' άλλα λόγια... Γιατί δηλαδή το 3,14... συμβολίζεται με το "π", ε;;;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Χμ!!! Αριθμο - (σοφία-λογία) και Ετυμολογία... πολύ ενδιαφέροντα... αν και δεν είμαι ειδική...
Φίλε Zadok η όποιος γνωρίζει ας μας πει κάτι γι αυτά και την σχέση τους με το Π. = περιφέρεια κύκλου = 3,14 , (Πύλη) - (Πεντέλη) λέτε να υπάρχει κάποια πιθανή σχέση? (ίσως βέβαια να ξεγελιέμαι, θα δείξει...)
Περιμένω με αγωνία...
Φίλε Zadok η όποιος γνωρίζει ας μας πει κάτι γι αυτά και την σχέση τους με το Π. = περιφέρεια κύκλου = 3,14 , (Πύλη) - (Πεντέλη) λέτε να υπάρχει κάποια πιθανή σχέση? (ίσως βέβαια να ξεγελιέμαι, θα δείξει...)
Περιμένω με αγωνία...
Ευχαριστώ
SIMORIL .......
ΑΧΕΡΟΝΤΑΣΜέλος
Ένα μόνο θα πω για το "π":
ΦΕΥΓΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!
ΦΕΥΓΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΙΝ ΑΠ' ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΗΣΟΥΝ ΦΩΣ,
ΠΡΙΝ ΑΠ' ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΕΡΩΤΑΣ.
ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΦΙΛΙ,
ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ, ορθά ομίλησες και θα πρόσθετα: ...εξ ου και ατέρμονον!
simori, όλα εδώ μέσα είναι και σιγά-σιγά φανερώνονται...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
RivaldinhoΝέο Μέλος
(ΜΗΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΥ) / ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ =
(40+8+20+70+200 + 80+5+100+10+500+5+100+5+10+1+200 + 20+400+20+30+70+400) / 4+10+1+40+5+300+100+70+200 =
2294 / 730 = 3,142465753... =(περίπου)π
(40+8+20+70+200 + 80+5+100+10+500+5+100+5+10+1+200 + 20+400+20+30+70+400) / 4+10+1+40+5+300+100+70+200 =
2294 / 730 = 3,142465753... =(περίπου)π
Καλό, ε;
®iv
Καλώς ήλθες, Rivaldinho! Όχι απλά "καλό", μια χαρά...!

RivaldinhoΝέο Μέλος
Γεια χαρά, Zadok. Μη με βλέπεις έτσι, νέο μέλος, παρακολουθώ το esoterica πολύ καιρό, αλλά μιλάω λίγο. Κατά βάθος είμαι ένα παλιο-μέλος...
Anyway, το "π" είναι πραγματικά μια καλή ταινία. Αξίζει τον κόπο και τον χρόνο που θα διαθέσει κανείς για να την δει.
Το "π" κρύβει έτσι κι αλλιώς τόσα πολλά μυστήρια. Άνθρωποι αφιέρωσαν τη ζωή τους γι αυτό, έζησαν μόνο και μόνο για να το προσδιορίσουν με τη μέγιστη ακρίβεια. Ακόμη και σήμερα προσπαθούν να βρούν ακόμη περισσότερα δεκαδικά ψηφία.
Μια (ομολογουμένως θεότρελη) θεωρία υποστηρίζει ότι από ένα σημείο και μετά τα δεκαδικά ψηφία του π παρουσιάζουν μια εξαιρετική αρμονία (είναι μόνο το 0 και το 1)και αν αποκρυπτογραφούσαμε σωστά αυτό το μέρος θα βλέπαμε ότι αποτελεί ένα μήνυμα (απο τον Θεό ίσως?).
Anyway, το "π" είναι πραγματικά μια καλή ταινία. Αξίζει τον κόπο και τον χρόνο που θα διαθέσει κανείς για να την δει.
Το "π" κρύβει έτσι κι αλλιώς τόσα πολλά μυστήρια. Άνθρωποι αφιέρωσαν τη ζωή τους γι αυτό, έζησαν μόνο και μόνο για να το προσδιορίσουν με τη μέγιστη ακρίβεια. Ακόμη και σήμερα προσπαθούν να βρούν ακόμη περισσότερα δεκαδικά ψηφία.
Μια (ομολογουμένως θεότρελη) θεωρία υποστηρίζει ότι από ένα σημείο και μετά τα δεκαδικά ψηφία του π παρουσιάζουν μια εξαιρετική αρμονία (είναι μόνο το 0 και το 1)και αν αποκρυπτογραφούσαμε σωστά αυτό το μέρος θα βλέπαμε ότι αποτελεί ένα μήνυμα (απο τον Θεό ίσως?).
®iv
bladerunnerΜέλος
Καλησπέρα σε όλους και όλες...
Να ρωτήσω κάτι;; Είναι η ιδέα μου, ή υπάρχει και σε βιβλίο;; Αν ναι, ποιός ήταν ο συγγραφέας;;
-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!!! ΣΕ ΟΛΑ!!!
-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.![]()
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).![]()