- Η λατρεία των ειδώλων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αυτός αν ζουσε τότε θα κομμάτιαζε ο ίδιος την Υπατία με την ίδια ευκολία που το έκαναν οι ιδεολογικοί του πρόγονοι .
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
quote:
Αγαπητέ φίλε Αμεινία , κι εγώ κι ο φίλος Sesostris αναρτήσαμε αρχαίες πηγές απο ιστορικούς όπου επιβεβαιώνεται σαφώς το έγκλημα.
Τωρα τι θέλεις , να κατεβάσουμε την ίδια την Υπατία να μας το επιβεβαιώσει;;
Και ΝΑΙ.
Κατ εμένα είναι αισχρό για να μη πω άλλη λέξη να υπερασπίζεται κάποιος , κάποιους ψυχοπαθείς φανατικούς που κομμάτιασαν στη κυριολεξία το σώμα ενοος ανθρώπου επειδή τους ήταν εμπόδιο στα σχέδια τους.
Μέχρι εδώ συμφωνώ.Ρώτα και τον Σωτήρη..
Εγώ έχω διαβάσει τις θέσεις σου.
Εσύ δεν έχεις διαβάσει τις δικές μου.(δικαίωμα σου βέβαια,να βαριέσαι ή να μην έχεις χρόνο).
Το να επιμένεις όμως σε αυτό :
quote:
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ .
είναι κάτι που δεν θα ασχοληθώ με άλλη ανάρτηση,πέραν αυτής της τελευταίας προσπάθειας..
Μήπως θέλεις να μας πεις να κάνουμε μήνυση στον Ψηλό π.χ. για συνέργεια στο φόνο της Υπατίας???
Ξανασκέψου το.Φιλικά.
ΥΣ:Τον συνδίκτυο Ψηλό τον χρησιμοποίησα ως τυχαίο παράδειγμα και μόνο.
Αν τον ενόχλησα,ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Τωρα οσο για τον Ψηλό και όλους τους "ψηλούς" επέτρεψε μου να έχω την άποψη μου .
.
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Μου απάντησες χωρίς να το θες πιο πάνω.
Δεν είχα προλάβει να διαβάσω την τελευταία σου ανάρτηση.
Δυστυχώς δεν έχεις συναίσθηση του βάρους των κατηγοριών που ξεστομίζεις.
Και με τον Ψηλό,από όσο έχω διαβάσει τις αναρτήσεις του, διαφωνώ σχεδόν κάθετα....
Δεν σημαίνει αυτό ότι μπορεί ο καθένας να βγάζει δολοφόνο όποιον γουστάρει.
Λυπάμαι,αλλά αυτό είναι σημαντικότερο από το να συμφωνούμε επί ιστορικών θεμάτων.
Σαφώς βέβαια,έχεις κάθε δικαίωμα να εκφέρεις την άποψή σου,επί των "Ψηλών".
Θα μου επιτρέψεις με τη σειρά μου, να διαφοροποιηθώ κάθετα,με αυτήν την τελευταία.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Με τη λογική του ότι αν ο Ψηλός ήταν την εποχή της Υπατίας θα τη διαμέλιζε ο ίδιος, είναι σαν να λες ότι αν ήσουν και συ την εποχή της Υπατίας και μπορούσες να τιμωρήσεις τους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος, θα τιμωρούσες όλους τους Χριστιανούς που υποστήριζαν τους δολοφόνους.
Οι ίδιοι όμως δεν θα είχαν διαπράξει κάποιο έγκλημα. Θα μπορούσαν να είναι απλά παραπλανημένοι ή τόσο κότες που δεν τολμούσαν να αντιδράσουν. Εσυ επουδενί δεν είσαι σε θέση να το γνωρίζεις.
Αν ο Μήτσος είναι κλέφτης και ο Μήτσος είναι Ολυμπιακός, δεν είναι όλοι οι Ολυμπιακοί κλέφτες...
Η Γραφή και το κάθε ιερό βιβλίο κάθε θρησκείας δεν είναι συνταγές με μαγικά. Σημασία περισσότερη έχει το πως το διαβάζεις.
Ετσι μπορούμε να έχουμε Χριστιανούς καλούς ανθρώπους και κακούς ανθρώπους. Αθεους καλούς και κακούς. Παγανιστές καλούς και κακούς. Εδώ το επίθετο δεν προσδίδει αξία στην ιδιότητα.
Συνένοχος σε ενα έγκλημα δεν είναι μόνο αυτός που βοηθά έμπρακτα την τέλεση του αλλά κι αυτός που έστω και μόνο στη σκέψη το υποστηρίζει.
Ας δούμε όμως ένα παράδειγμα γιατί δυστυχώς όταν καποια πράγματα δεν δοθούν πολύ παραστατικά δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά .
Ας πούμς ότι βρίσκεστε σε μια γιορτή , όπου ξαφνικά γίνεστε μάρτυρες μιας σκηνής βιασμού .
Εσείς όμως είτε επειδή ο δράστης είναι φίλος σας είτε επειδή φοβόσαστε δεν κανετε τίποτα για να το αποτρέψετε.
Είσαστε συνένοχοι , ναι ή όχι ;;;
Και όταν αργότερα κάποιος που ακουσε για το συμβάν δικαιολόγησε το δράστη , είναι συνένοχος ναι ή όχι ;;;
Τωρα επειδή τέθηκε και κάποιο θέμα ότι έγω αν ζούσα τότε θα τιμωρούσα όλους τους χριστιανούς , που και πότε μίλησα εγω για τιμωρία και για τιμωρο;;
Εγω δεν εχω καμία πρόθεση να τιμωρήσω κανεναν , ούτε και εχω καποια τέτοια αρμοδιότητα.
Ισως είμαι κάπως αυστηρός στις απόψεις μου , όμως είμαι ρεαλιστής.
Αυτός που βλέπει ένα βιασμό ή ένα φόνο και δε κάνει τίποτα ή ακόμη χειρότερα τον δικαιολογεί ή κάνει ότι δεν έιδε τίποτα ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
Τώρα απο ποιόν θα αποδοθεί η τιμωρία του και ποιά θα είναι αυτή αυτό δεν είναι δικό μου θέμα .
Εγω λεω τα πράγματα με το όνομα τους και δεν κρυβομαι πισω απο το δάκτυλο μου για να το παιξω καλός και αρεστός.
.
"Εγω λεω τα πράγματα με το όνομα τους και δεν κρυβομαι πισω απο το δάκτυλο μου για να το παιξω καλός και αρεστός."
Δηλαδή, Μήτσος, Κώτσος, Γιάννος, .....
Ουυυ, και τώρα ειδικά που αυτό το στυλάκι είναι της μόδας, καλά κάνεις!

.
quote:
ΣΕΡΑΠΙΣ
Ας πούμς ότι βρίσκεστε σε μια γιορτή , όπου ξαφνικά γίνεστε μάρτυρες μιας σκηνής βιασμού .
Εσείς όμως είτε επειδή ο δράστης είναι φίλος σας είτε επειδή φοβόσαστε δεν κανετε τίποτα για να το αποτρέψετε.
Είσαστε συνένοχοι , ναι ή όχι ;;;
Και όταν αργότερα κάποιος που ακουσε για το συμβάν δικαιολόγησε το δράστη , είναι συνένοχος ναι ή όχι ;;;
Εμ, έλα δω τώρα.
Τόσες μέρες τώρα ακούς πως οι Ισραηλινοί σκοτώνουν αθώους ανθρώπους, μικρά παιδιά, άμαχους.
Το ακούς και το βλέπεις! Μη μου πεις πως δεν έχεις ακούσει τίποτα;
Και αν δεν ήξερες πως συμβαίνει κάτι τέτοιο, σου το λέω εγώ τώρα.
Είσαι συνέννοχος λοιπόν, γιατί δεν κάνεις τίποτα για να το αποτρέψεις.
Ζεις σε μια Ελλάδα, όπου παιδάκια λυποθυμούν στο σχολείο επειδή δεν έχουν φάει και δεν τρέφονται κανονικά. Το βλέπεις, μη μου πεις πως δνε το βλέπεις;
Τι κάνεις για να το αποτρέψεις; Τίποτα!! Όχι μόνο δεν κάνεις τίποτα, αλλά ψηφίζεις και από πάνω τους εγκληματίες που έφεραν την Ελλάδα στη θέση που είναι τώρα.
Πιάστε τον!!! Είναι συνένοχος!!! και δύο φορές συν-ένοχος!!!
****θα πεις πολλές εξυπνάδες ακόμη; ![]()

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΜΑΣ
Αλλα μάλλον εσένα τα ηθικά αντανακλαστικά σου είναι πολυ φτωχά για να το αντιληφθείς αυτό.
Εδω δικαιολόγησες το φόνο ενός ανθρώπου που τον κομμάτιασαν ζωντανό στα παιδάκια που λυποθυμούν στα σχολεία θα σταματήσεις
Τίποτα δε σε αγγίζει και τίποτα δεν είναι ικανό να χαλάσει την χριστιανική σου ψευτονιρβάνα,.
Ετσι δυστυχώς είσατε οι περισσότεροι (για να μην μου πουν παλι οτι τσουβαλιάζω) χριστιανοί .
Υποκριτές και ψευτες , μιλάτε για αγάπη και η καρδιά σας είναι γεμάτη μίσος και φρίκη
.
Κοίτα τι γένεται όμως:
Εκτός από αυτούς που ήταν στο βιασμό, υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι που μένανε απέναντι.Αυτοί δεν πήραν χαμπάρι. Τώρα όταν το μάθανε, και επειδή ήξεραν το γείτονα λέγανε "μπααα αποκλείεται, αυτός ήταν καλό παιδί. Δεν ήταν όμως σε θέση να γνωρίζουν.
Αυτούς σου λεω εγώ, δεν μπορείς να τους πεις ένοχους, όχι αυτούς που παίρναν μάτι...
Ψηλέ όσον αφορά για το συγκεκριμένο παράδειγμα σου τώρα, θα σου πω ότι δυστυχώς η ευτυχώς, για μένα όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Και ειδικά στο συγκεκριμένο παράδειγμα, και οι εκκλησίες, και όχι μόνο η Ορθόδοξη. Ο λόγος είναι ότι ενώ έχουν τη δύναμη και το βήμα να βοηθήσουν και να πιέσουν να αποτραπούν τα αίσχη της Γάζας, νίπτουν τας χείρας τους.
Τώρα όσον αφορά εμένα εσένα τον Σέραπις, εντάξει δεν έχουμε το ίδιο μερίδιο, όμως και μεις έχουμε έμμεσα το δικό μας. Σταμάτα να τρως οτιδήποτε αμερικάνικο για κάνα μήνα, όλοι μαζί σαν σύνολο παγκοσμίως, να δεις πως ευαισθητοποιούνται οι τραπεζοφονιάδες.
Σέραπις απλά θέλω να δεις και την άλλη πλευρά, δεν σου κάνω υπόδειξη, τη γνώμη μου σου λέω. Σκοπός μου πάντα βέναια είναι να σταματήσουν κάποτε να υπάρχουν πλευρές... αλλα΄τι να κάνουμε. ![]()
quote:
τσι δυστυχώς είσατε οι περισσότεροι (για να μην μου πουν παλι οτι τσουβαλιάζω) χριστιανοί .
Υποκριτές και ψευτες , μιλάτε για αγάπη και η καρδιά σας είναι γεμάτη μίσος και φρίκη
Ετσι δυστυχώς είναι οι περισσότεροι άνθρωποι Σέραπις, ανεξάρτητα αν λένε ότι είναι Χριστιανοί, παγανιστές, κου κλουξ κλαν, βαζέλες.
Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ψεύτες υποκριτές και μιλάνε για αγάπη ενώ αγαπάνε μόνο τον εαυτό τους. Αν καταλάβεις τι σου λέω τώρα θα καταλάβεις ότι δεν πρέπει να τους στήσουμε στον τοίχο, αλλά να τους αλλάξουμε. Ο καθένας όπως μπορεί. Αφού φυσικά κοιτάξουμε πως θα γίνουμε και εμείς καλύτεροι.
Αν σταματήσουνε να είναι εγωιστές, τις ταμπέλες αργά η γρήγορα θα τις βγάλουνε μόνοι τους.
Καλό μας βράδυ.
Αν όλοι οι χριστιανοί ήταν σαν κι εσένα τότε αυτή η θρησκεία όντως θα αντιπροσώπευε την διδασκαλία του Ιησού .
Δυστυχώς όμως η πλειοψηφία της θρησκείας σου φίλε μου είναι οι "Ψηλοί"
Τωρα όσον αφορά την απάντηση σου , άλλο έιναι φίλε μου να μιλάμε για ένα γεγονός το οποίο είναι αμφισβητούμενο κι άλλο όταν υπάρχουν απτές και σαφείς αποδέιξεις απο ιστορικούς της εποχής.
Οταν εχεις στα χέρια σου τη φωτογραφία του βιασμού , δεν μπορείς πλέον να το παίζεις ανήξερος και να λες ότι φταίει ο φωτογράφος που αποθανάτησε το γεγονός.
Οταν έχεις μαρτυρίες αξιόπιστες και εσυ ακομη συνεχίζεις να αρνεισαι τότε δεν είσαι καποιος που αμφιβάλλει αλλά κάποιος που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ υποστηρίζει το έγκλημα.
quote:
Kαι ποιός σου είπε ότι δεν είμαστε όλοι συνένοχοι σε αυτά που ανέφερες
Ωραία παχυλά λόγια. Και τι έγινε τώρα που το παραδέχεσαι; Η συμμετοχή σου ποια είναι; Τι κάνεις;
Να σου πω εγώ τι θα κάνεις; Θα κάνεις ό, τι κάνεις κάθε μέρα, θα είσαι όλα θεωρία και από πράξη μηδέν.
Α ναι, θα είσαι εκεί να κατηγορείς τους άλλους και θα φουσκώνεις από κομπασμό γιατί εσύ τουλάχιστον δείχνεις προς τους άλλους πως αναγνωρίζεις τη συνενοχή σου, ..... αλλά και τι έγινε; Ποιο το έργο σου;
Μηδέν από μηδέν, μηδέν.
quote:
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΜΑΣ
Πότε; Αααα αύριο; Εντάξει. Μας τα είπαν και άλλοι αυτά.
Τώρα τι γίνεται;
Όσο εσύ θα δηλώνεις συνένοχος και θα τους γράφεις χωρίς να κάνεις τίποτα, οι Ισραηλινοί θα συνεχίσουν να σκοτώνουν και τα παιδάκια θα λυποθυμούν στο σχολείο και ..... εσύ θα συνεχίζεις να πουλάς τσάμπα πνεύμα.
quote:
Εδω δικαιολόγησες το φόνο ενός ανθρώπου που τον κομμάτιασαν ζωντανό στα παιδάκια που λυποθυμούν στα σχολεία θα σταματήσεις
Καλά, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις;
Πότε το είπα εγώ και δεν το ξέρω;
quote:
Τίποτα δε σε αγγίζει και τίποτα δεν είναι ικανό να χαλάσει την χριστιανική σου ψευτονιρβάνα,.
Μόνο κάτι σαν και σένα ψευτοηθικολόγοι μου τη χαλάνε. Έχει γεμίσει ο κόσμος από εσάς που περιφέρεστε ανά τον κόσμο πουλώντας τσάμπα ηθική και πνεύμα.
quote:
Ετσι δυστυχώς είσατε οι περισσότεροι (για να μην μου πουν παλι οτι τσουβαλιάζω) χριστιανοί .
Ε, αφού 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν ΣΚΙΠ, γιατί να σου το χαλάσω τώρα εγώ;

quote:
Kαι ποιός σου είπε ότι δεν είμαστε όλοι συνένοχοι σε αυτά που ανέφερες
Και να σου πω και κάτι άλλο φίλτατε;
Όχι, δεν είμαστε όλοι συνένοχοι.
Μάθε να μιλάς για τον εαυτό σου και να σέβεσαι ανθεώπους και καταστάσεις που δεν γνωρίζεις.
Εσύ ξέρεις μόνο, υποκριτικά, να δηλώνεις συνένοχος, χωρίς ωστόνο να κάνεις τίποτα.
Ένώ εσύ κάνεις τον ηθικολάγνο, άλλοι προσφέροντας από το υστέρημά τους τόσο σε χρήμα, όσο και σε χρόνο, σπεύδουν να προσφέρουν σε αυτά τα παιδάκια, έστω ένα πιάτο φαγητό, ένα ρούχο. Και σε αυτή την προσπάθεια, η Εκκλησία της Ελλάδος πρωτοστατεί.
Η δική σου εκκλησία που είναι; Πόσα γεύματα έχει μοιράσει ως τώρα; Ποια ιδρύματα έχει ιδρύσει και συντηρεί με τα χρήματά της; Πόση από την περιουσία της έχει παραχωρήσει σε μη έχοντες;
Άσε φίλε. Μας έχεις γεμίσει με φούσκες. Σε λίγο θα σας πάρουν με τις καρπαζιές και ξέρεις γιατί;
Γιατί γίνεστε εριστικοί με τους μονολόγους σας και τα παχυλά λόγια του αέρα. Έχετε γίνει χειρότεροι και από τους πολιτικούς.

quote:Ένώ εσύ κάνεις τον ηθικολάγνο, άλλοι προσφέροντας από το υστέρημά τους τόσο σε χρήμα, όσο και σε χρόνο, σπεύδουν να προσφέρουν σε αυτά τα παιδάκια, έστω ένα πιάτο φαγητό, ένα ρούχο. Και σε αυτή την προσπάθεια, η Εκκλησία της Ελλάδος πρωτοστατεί.
Η δική σου εκκλησία που είναι; Πόσα γεύματα έχει μοιράσει ως τώρα; Ποια ιδρύματα έχει ιδρύσει και συντηρεί με τα χρήματά της; Πόση από την περιουσία της έχει παραχωρήσει σε μη έχοντες;
Μόνο εγώ νομίζω πως,αν η εκκλησία πρόσφερε τα μισά απ'τα χρήματα που διαθέτει -συμπεριλαμβανομένων και αυτών που τσεπώνουν οι άδολοι ιερείς-
τα άνωθεν παιδάκια θα είχαν λύσει από τώρα τα βιοποριστικά τους προβλήματα εφόρου ζωής?
quote:quote:Ένώ εσύ κάνεις τον ηθικολάγνο, άλλοι προσφέροντας από το υστέρημά τους τόσο σε χρήμα, όσο και σε χρόνο, σπεύδουν να προσφέρουν σε αυτά τα παιδάκια, έστω ένα πιάτο φαγητό, ένα ρούχο. Και σε αυτή την προσπάθεια, η Εκκλησία της Ελλάδος πρωτοστατεί.
Μόνο εγώ νομίζω πως,αν η εκκλησία πρόσφερε τα μισά απ'τα χρήματα που διαθέτει -συμπεριλαμβανομένων και αυτών που τσεπώνουν οι άδολοι ιερείς-
τα άνωθεν παιδάκια θα είχαν λύσει από τώρα τα βιοποριστικά τους προβλήματα εφόρου ζωής?
Κοίτα να δεις.
Πάντα θα υπάρχει κάτι παραπάνω που θα μπορούσαμε να κάνουμε, σε σχέση πάντα με εκείνο που έχουμε ήδη κάνει.
Είναι αυτό όμως σημαντικό για όποιον έχει ανάγκη τη βοήθειά μας;
Εγώ σου λέω, άσε το "τί και αν", και κάνε αυτό που μπορείς να κάνεις.
Και ξέρεις ποιο είναι το γελοίο της υπόθεσης;
Τις περισσότερες φορές, αυτοί που κατακρίνουν την Εκκλησία ή οποιοδήποτε άλλο φορέα για το τι έχει κάνει ή για το τι θα μπορούσε να κάνει, είναι πάντα άτομα που οι ίδιοι δεν έχουν κάνει ΠΟΤΕ τίποτα!!!! Δεν έχουν προσφέρει ποτέ τίποτε!!!
--------
Έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα από κύκλους που μάχονται την Εκκλησία και το Χριστιανισμό, έχει αναπτυχθεί μια "παραφιλολογία" σχετικά με την "αμύθητη" περιουσία της.
Έχει, λέει, η Εκκλησία τεράστιες εκτάσεις στην τάδε περιοχή, άλλες τόσες στην άλλη περιοχή.
Και σου λέω εγώ: και λοιπόν; Κόβουν μήπως χρήμα τα βουνά και τα ρουμάνια;
Εδώ οι γεωργοί αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα χωράφια τους που είναι καλλιεργήσιμες εκτάσεις, και έχουν όλα τα συστήματα και είναι πλήρως εξοπλισμένοι, γιατί πλέον δεν τους προφέρουν ΤΙΠΟΤΑ, η Εκκλησία από πού στην ευχή παίρνει όλα αυτά τα δισεκατομμύρια από αυτές τις δήθεν τεράστιες εκτάσεις;
Ξέρεις πόσες μερίδες φαγητού μοιράζει εδώ και χρόνια η Εκκλησία ανά την Ελλάδα; Υπολόγισε το κόστος που μπορεί να έχει μια μερίδα φαγητό και πολλαπλασίασε επί τις χιλιάδες μερίδες ανά ημέρα και θα δεις πόσα χρήματα ξοδεύει η Εκκλησία.
Ξέρεις πόσα ιδρύματα έχει ιδρύσει η Εκκλησία, προς ανακούφιση των απόρων και όσων έχουν γενικότερα ανάγκη; Με τι συντηρούνται όλα αυτά; Με φούσκες ή με τα λόγια όσων πουλάν τσάμπα πνεύμα εδώ μέσα και μάχονται την Εκκλησία;
Ξέρεις πόσες οικογένειες στηρίζει καθημερινά η Εκκλησία; Ξέρεις πόσα παιδιά βοηθά στις σπουδές τους η Εκκλησία;
Αλλά, λογικό είναι. Πού να τα ακούσεις όλα τα παραπάνω; Ποιος να σου τα πει και γιατί; Δεν υπάρχει λόγος για την Εκκλησία να βγει στα φόρουμ και στα κανάλια να επαίρεται για το έργο της.
Αυτό το κάνουν μόνο τα κλούβια αυγά!
Αυτή ήταν και αυτή είναι και θα είναι η Εκκλησία. Ενεργεί πάντα στη σκιά της δημοσιότητας!
Και, η Εκκλησία ποτέ δεν ζήτησε από κανέναν να της επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα για να διαπιστώσει ότι είναι Έλληνας, προκειμένου να του παρέχει τη βοήθειά της.
Η αγκαλιά της είναι για όλους, ελληναράδες και μη.
Βεβαίως, υπάρχουν και τα στραβά εντός της Εκκλησίας. Κανείς δεν το αρνείται! Από ανθρώπους είναι φτιαγμένη και όχι από αγγέλους.
Να ξέρεις όμως πως αν μια μέρα αρπάξουν της περιουσία της Εκκλησίας οι δήθεν δημοκράτες και όσοι δήθεν κόπτονται για τους φτωχούς, να ξέρεις πως η περιουσία αυτή θα περιέλθει στα χέρια λίγων, όπως έχει γίνει κατ' επανάληψη, και οι μόνοι που θα βγουν ζημιωμένοι, όπως γίνεται πάντα, θα είναι όλοι εκείνοι που σήμερα, με την περιουσία της, ευεργετεί η Εκκλησία!
Να είσαι 1000000% σίγουρος!!!!!
***Να σε ρωτήσω κάτι και σε παρακαλώ να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά.
Είδες ποτέ εσύ, μέχρι σήμερα, έστω και έναν από εκείνους που "κόπτονται" για τους φτωχούς και είναι της άποψης, αλλά και κάνουν προσπάθειες ώστε να μοιραστεί η περιουσία της Εκκλησίας, είδες εσύ να κάνουν το ίδιο και με τις αμύθητες περιουσίες των ελλήνων μεγιστάνων;
Θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά

Η αμύθητη περιουσία του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στο φως.
Σεμνά, λιτά και ταπεινά..
.
http://nefthalim.blogspot.gr/2014/07/2_2.html
Αντε λοιπόν υποκριτή και ψεύτη να πουλήσεις αλλού τα παραμύθια σου
.